No, itt olvastam a létezéséről, leszedtem megnéztem a Superman Doomsday nevű izét.
Hát ez olyan felemásra sikerült mint amennyire vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.
Az elején a Doomsday minimális ámokfutása még hagyján, de a képregényben mekkora cirkusz volt mikor Metropolisba ért? MIndenki nekiment, lőtte a Cadmus, meg minden. Itt meg alig verik egymást félholtra a késő esti utcákon. És mire bemelegedne a bunyó, már vége is, pár ember nézi amotyogó szupit. Ennél még a Justice League Hereafter-ben is meghatóbb volt (höh, SOKKAL) Szupi úgymond halála és temetése.
A többi meg, hogy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a Superman halála után a képregényben feltűnő sokféle másolat, Superboy, Steel, és a legjobb, a Kiborg helyett egy önmaga agyában matató klónt kapunk, és egy olyan Showdownt, aminél csak színesebbet láttunk a film elején, szerintem minimális. Végig azon gondolkoztam, mennyire jó lett volna a kiborgos szálat igy végignézni.
Az, hogy lois meg nem is őrjöng, mikor a végén szupi felveszi a szemüveget... [/span]
Még a rajzok is olyanok, mintha egy tízéves belehuzott volna még pár vonalat filccel a szupermen kifestősben szupi arcára, hogy "legyen karizmatikusabb" Hát vénebb az lett.
NO mindegy, egy misét megért, legalább lassabban fogyott a pizza...