Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1885521 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3615 Dátum: 2007. December 11., 14:06:29 »
Annyi biztos, hogy verekedni fognak egymással, ez már félig lefedi a történetet.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3614 Dátum: 2007. December 11., 13:36:56 »
Most, hogy így írod.  
De az a gyíkocska, szerintem akkor is gagyi...

Kíváncsi leszek, hogy az új MK film(ek) története, mennyiben fog megegyezni a játékokéval?
Gyanítom, hogy csak nagyvonalakban. Egyébként jól tették a készítők, hogy a két eddigi MK filmben nem szerepeltettek fölöslegesen más karaktereket. Kivéve egyet-kettőt...
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 14:07:57 írta Jolly Jack »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3613 Dátum: 2007. December 11., 08:46:39 »
Scorpionnál így volt mondjuk logikusabb, hisz ő egy démon, és hát csak nincs nála több kilométer kötél, hogy akárhányszor ki tudja vetni... ha a játék leképezését nézem, akkor egész logikus, jobb, mint egy mágikusan visszatéről kötélre erősített kunai (vagy szöges golyó, mert az is volt már).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3612 Dátum: 2007. December 10., 22:31:52 »
Daredevil, ezek szerint Tony Jaa nem csak szerintem lenne remek választás Liu Kang szerepére.
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 00:39:10 írta Jolly Jack »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3611 Dátum: 2007. December 10., 22:20:52 »
Idézetet írta: Jolly Jack
Tony Jaa szerintem remek választás lenne a szerepre.

Na most a szívemből szóltál. Igaz muay thait nyom, de annak idején ő volt Robin kaszkadőre az MK 2-ben.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3610 Dátum: 2007. December 10., 21:52:16 »
Igen, olyanra gondoltam, mint a Beowulf.
Szerintem remek lenne. Persze ez csak egy kósza gondolat volt részemről...

Ami a régi animációs sorozatot (Mortal Kombat: Defenders of the Realm) illeti, nos, az nemigazán tetszett. Pár napja öcsémmel megnéztük sokadjára a Mortal Kombat: The Journey Begins-t, és azon röhögtünk, hogy annak idején milyen nagy szám volt, most pedig milyen gagyinak tűnik.  

Remélem, hogy az új Mortal Kombat film(ek)ben Scorpion legismertebb mozdulatánál nem egy kis "gyíkocska" (  ) jön majd ki a kezéből, hanem helyette egy kunait fog használni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 10., 21:56:55 írta Jolly Jack »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3609 Dátum: 2007. December 10., 21:30:51 »
Volt animációs sorozat, sőt, animációs nagyfilm is...
De ha olyanra gondolsz, mint a mostani Beowulf, akkor csakis a Square készítse az animációt, ők már legalább bizonyítottak, hogy tudnak. A 3d-nek megvolna az az előnye, hogy az effektek nem lógnának ki, de attól én még az élőszereplős filmet favorizálnám.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3608 Dátum: 2007. December 10., 21:06:03 »
Gaby, nem írtam olyat, hogy Raiden ne Lambert legyen.  
Robin Shou valóban hasonlít Liu Kang-re, de véleményem szerint Tony Jaa jobb választás lenne az új Mortal Kombat franchise-ba. Jeffrey Meek nevét pedig elsősorban azért említettem meg, mert szerintem jobb volt Shao Kahn-ként, mint Brian Thompson, és az új feldolgozásban én őt tudnám elképzelni a Külső Világ császáraként.

Scorpion vs Sub-Zero: Már látom, amint Chris Casamassa és John Turk püfölik egymást.  

Azon is filóztam, mi lenne, ha az új feldolgozás nem élőszereplős lenne.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3607 Dátum: 2007. December 10., 20:38:49 »
Nnn, Raiden az legyen csak Lambert. Eléggé gyatra filmjei vannak mostanság sajna, de akkor is jó még a szerepre. Cassamassa a biztos eddig, de én Shounak örülnék, mert még kinézetre is tisztára Liu Kang. Turk nem rossz ötlet, színészkedett már, igaz, nem sokat.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3606 Dátum: 2007. December 10., 20:20:48 »
Folytatva a Mortal Kombat témát...
A két eddigi MK film kapcsán való igaz, hogy Bridgette Wilson-hoz jobban illet Sony Blade karaktere, mint Sandra Hess-hez, azonban sem Wilson sem Hess nem volt valami jó a harci jeleneteknél. Wilson a Kano elleni harcnál szerintem nemigazán volt jó, sőt. Persze ez gyakorlással kiküszöbölhető. Habár korábban azt írtam, hogy az lenne a legjobb, ha a '95-ös MK filmben szereplő színészek javarésze visszatérne, nem biztos, hogy jót tenne a következő MK filmnek - ami új alapokra lesz helyezve. Persze néhány színésznek - akik vagy a '95-ös vagy a '97-es filmben szerepeltek - bizony ott volna a helye az új MK moziban is. Pl.: Bridgette Wilson (Sonya Blade), Chris Casamassa (Scorpion), Christopher Lambert (Raiden), Musetta Vander (Sindel), Talisa Soto (Kitana). Azonban nem feltétlenül Robin Shou lenne a legjobb választás Liu Kang szerepére. Félreértés ne essék, nekem semmi bajom nincs Shou-val, de ideje lenne váltani. Tony Jaa szerintem remek választás lenne a szerepre. Aztán ott vannak ugyebár a Mortal Kombat Conquest című sorozatban szereplő színészek is. Közülük is szerepelhetne egy-kettő az új Mortal Kombat franchise-ban. Paolo Montalban (Kung Lao) alakítása szerintem nagyon jó volt és ugyanez elmondható Bruce Locke (Shang Tsung), Adoni Maropis (Quan Chi), Jeffrey Meek (Raiden/Shao Kahn) és J.J. Perry (Sub-Zero) alakítására is. Aztán ott van még a játékokból jól ismert John Turk. Szerintem ő lenne a legjobb választás Sub-Zero szerepére.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3605 Dátum: 2007. December 10., 19:36:41 »
Hát engem irritált az a kiscsaj, aki az 1.-ben játszotta (legalábbis gondolom Kitty lehetett az, aki átment a falon) nekem szimpibb volt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #3604 Dátum: 2007. December 10., 12:08:41 »
A Kitty Prideot alakitó színésznöt megcsodálhatjuk a Cukorfaalt című filmben is.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3603 Dátum: 2007. December 09., 20:20:16 »
Egy még innen is kilógó kérdés: Valaki nem vette esetleg fel digitális formában a filmmúzeum műsorán leadott tévéjátékot (Zsoldos Péter: A Feladat című regényéből kreálták) ?

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #3602 Dátum: 2007. December 09., 13:58:45 »
hm deadpooll hmm....

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3601 Dátum: 2007. December 08., 15:10:19 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3600 Dátum: 2007. December 02., 11:21:51 »
Ja most már értem. Mert úgy tudtam, hogy az I Hulk teljesen különálló film lesz, nem lesz köze a Lee féléhez. És azt hittem, hogy ezt akarják megcsinálni a Men of S-sel is (amit mondjuk már meg kellet volna tenni a Returnsnál is, szépen előröl kezdeni az egészet). De most már vili, kösz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3599 Dátum: 2007. December 01., 22:31:47 »
Idézetet írta: galamb
Hulla fáradt vagyok, lehet ezért nem értem, de pontossan mit is takar ez a "hasonló módon"? Mit akarnak a WB-nél?
Az Ang Lee által rendezett Hulk című mozi nemigazán aratott ugyebár nagy sikert. Ezért a Marvel úgy döntött, hogy újragondolják a franchise-t, ami azonban csak részben igaz. Ugyanis a The Incredible Hulk ott folytatódik majd, ahol az Ang Lee rendezte film befejeződött, viszont a stábot teljesen lecserélték. Az új Superman film esetében pedig egyelőre Brandon Routh és Kevin Spacey maradása biztos. Még Bryan Singer alatt is rezeg a léc, függetlenül attól, hogy a Warner Bros. esélyt adott neki a folytatásra...

Tal-Gaby: Röviden, az lenne a legjobb, ha a '95-ös MK filmben szereplő színészek javarésze visszatérne.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3598 Dátum: 2007. December 01., 20:10:41 »
Idézetet írta: talgaby
Cassamassa már az előzetes Devastationös tervekben is ott volt, és akkor is nagyon jól álltak a tárgyalások Lamberttel, de Shout állítólag ott ki akarták hagyni. Akkor még egy pre-MK1 eseményeket feldolgozó filmről volt szó. Én azért remélem, hogy Lambert és Shou megint szerepelnek majd, de Talisa Soto (kitana) visszatérése is szép volna, meg ha Sonya benne lenne, Bridgette Wilsonnak jobban örülnék, ha visszatérne (szvsz sokkal közelebb állt  akaraktere az eredetihez, mint Sandra Hessé).

Én örülnék a Johnny Cage-et játszó fószernek is. Hitelesen adta a pökhendi akciósztárt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3597 Dátum: 2007. December 01., 19:30:45 »
Hát nem tudom, én nem sok jót várok a Supi-filmtől  .

Idézet
Talán ez lehetne a megoldása annak a bizonyos kryptoni jelnetnek, mivel a Warner Bros. a Hulk-hoz (The Incredible Hulk) hasonló módon kívánja felfrissíteni a Superman franchise-t.
Hulla fáradt vagyok, lehet ezért nem értem, de pontossan mit is takar ez a "hasonló módon"? Mit akarnak a WB-nél?
Mondjuk Hopkins tényleg jó volna Jor El szerepére.

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3596 Dátum: 2007. December 01., 18:58:23 »
Cassamassa már az előzetes Devastationös tervekben is ott volt, és akkor is nagyon jól álltak a tárgyalások Lamberttel, de Shout állítólag ott ki akarták hagyni. Akkor még egy pre-MK1 eseményeket feldolgozó filmről volt szó. Én azért remélem, hogy Lambert és Shou megint szerepelnek majd, de Talisa Soto (kitana) visszatérése is szép volna, meg ha Sonya benne lenne, Bridgette Wilsonnak jobban örülnék, ha visszatérne (szvsz sokkal közelebb állt  akaraktere az eredetihez, mint Sandra Hessé).

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3595 Dátum: 2007. December 01., 14:43:19 »
A második rész zenéje is meg van, de az első résszé nekem sokkal jobban tetszik.  
Szerintem a '95-ös film zenéi is remekül passzolnak a harci jelenetekhez.

Egyébként új alapokra helyezik a Mortal Kombat franchise-t, már ami a filmeket illeti.
„Ez egy teljesen új elmesélése lesz a Mortal Kombat univerzumnak. Ahogy Batman esetében a Batman Begins” – nyilatkozta idén márciusban a producer, Lawrence Kasanoff, aki azt is elárulta, hogy jelenleg több forgatókönyvön is dolgoznak. A produkcióval kapcsolatban a producer már találkozott Christopher Lambert-tel és Robin Shou-val is. A film pontos címe egyelőre ismeretlen, de az IMDb-n simán Mortal Kombat néven olvasható. Az új (alapokon fekvő) Mortal Kombat mozit 2010-ben tervezik bemutatni, és ha minden igaz, Scorpion szerepében ismét Chris Casamassa-t láthatjuk majd, aki az 1995-ös moziban is ebben a szerepben vett részt a viadalon.

És ha már így belejöttem, lássuk, mi a helyzet a Superman: The Man of Steel című produkció háza táján. Nos, egyelőre még nincs forgatókönyvírója a következő Superman filmnek. Brandon Routh és Kevin Spacey sem tudja pontosan, hogy mikor kezdődhet a forgatás, egyáltalán, hogy mikorra várható a film, mivel a forgatókönyv csak az írósztrájk után készülhet majd el. Az alapsztori a következő lenne: Lex Luthor visszatér, ám nem egyedül tőr szuperhősünk életére, mivel lesz egy Krypton bolygóról származó társa is, aki nem más mint Brainiac. Ő azonban átveri Luthor-t, átveszi a cégei irányítását és foglyul ejti Jasont, így próbálván rávenni Superman-t egy végső összecsapásra. A Superman: The Man of Steel című filmben lenne egy kryptoni jelenet, amiben feltűnne Brainiac és Jor-El is. A kérdés csak az, ezt vajon hogyan oldanák meg? Nos, korábban úgy tűnt, Brett Ratner lesz a Superman Visszatér rendezője, aki Jor-El szerepét Anthony Hopkins-nak szánta. Talán ez lehetne a megoldása annak a bizonyos kryptoni jelnetnek, mivel a Warner Bros. a Hulk-hoz (The Incredible Hulk) hasonló módon kívánja felfrissíteni a Superman franchise-t. A produkcióval kapcsolatban egy érdekes pletyka is napvilágot látott, miszerint a filmben feltűnne Zod tábornok, ugyanis a rendező Bryan Singer szeretné, ha Terence Stamp ismét eljátszaná a karaktert. A rendező egyébként azt ígérte, az Acélember rövidebb és akciódúsabb lesz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3594 Dátum: 2007. December 01., 12:37:20 »
Nekem a második rész zenéje jobban tetszett. Azok szerintem jobbak voltak, és a harci jelentekhez is jobban illettek. Pl Conga Fury.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3593 Dátum: 2007. December 01., 10:55:11 »
A komolyzenei rész, vagy a music from and inspirated by?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3592 Dátum: 2007. December 01., 10:49:32 »
Neked megvan a '95-ös OST-je? Mázlista. Marha jó lenne megszerezni azokat  a számokat, amik a film végén mennek a stáblista alatt...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3591 Dátum: 2007. November 30., 22:30:49 »
exactlee: Azért ez a fickó sem 100-as.
galamb: Igen, az új Joker nagyon passzolni fog a film hangulatához, és szerintem nem fogunk csalódni sem a filmben, sem Heath Ledger alakításában.  
Ez a kép se rossz az új Joker-ről.
http://i219.photobucket.com/albums/cc131/J...80/joke2sl5.png

Zene: Mostanában ismét rákattantam a Mortal Kombat-re. De nem csak a játékokra, hanem az 1995-ös film OST-jére. Nagyon állat. Van rajta egy-két zúzós szám.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #3590 Dátum: 2007. November 30., 21:14:05 »
Idézetet írta: galamb
Nagyon beteg, szwsz nagyon illeszkedni fog a film hangulatához!   Remélem nem csalódunk!

A Tideland, az a  nagyon beteg, nem egy új Joker.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3589 Dátum: 2007. November 30., 14:26:42 »
Idézetet írta: talgaby
vmi fiatal és bizonyítani akaró művészneves rendező gondozásában, erőteljes CGI-vel emgtámogatva.
Ja állítólag a rendező Guy Ritchie lenne. ez még talán egy jobb eset.
  Eredeti ötlet kérdése, hát igen: most tíz (nem művész) filmből kb szerintem 9 remake, vagy egy folytatás, vagy valami adaptáció (regény, képregény, játék), esetleg még valami életrajzi. Az útóbbi két csoport mondjuk nem is nagy gáz (kivéve, hogy lassan már a sarki hotdogárús életéből is filmet forgatnak), de nagy kreatívitás ezeknél a forgatókönyveknél sem kell!
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 30., 14:32:36 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3588 Dátum: 2007. November 30., 13:48:18 »
ma már nincsenek eredeti ötleteik? az még oké hogy valaki a saját régebbi filmjét újrarendezi évek múltán (pl:hitchcock), de ez a mai újrahasznosítási hullám... így még azt is elrettentik aki az eredetit nem látta... (vagy ha megnézi akkor sem fogja esetleg az erényeit felismerni)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3587 Dátum: 2007. November 30., 13:30:23 »
Nem, az lenne borzalom, ha a tiniváltozatát csinálnák meg 19 évesnek beállított 25 évesekkel az iraki háborúra optimalizálva, erőteljes politikai felhangokat belecsempészve, vmi fiatal és bizonyítani akaró művészneves rendező gondozásában, erőteljes CGI-vel emgtámogatva.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3586 Dátum: 2007. November 30., 11:56:49 »
Te jó ég! Hogy lehetnek ilyen elvetemültek. Piszkos 12 remake? Ez már borzalom lenne.

A félelem nélküli ember.
[/color]