A második rész zenéje is meg van, de az első résszé nekem sokkal jobban tetszik.
Szerintem a '95-ös film zenéi is remekül passzolnak a harci jelenetekhez.
Egyébként új alapokra helyezik a Mortal Kombat franchise-t, már ami a filmeket illeti.
„Ez egy teljesen új elmesélése lesz a Mortal Kombat univerzumnak. Ahogy Batman esetében a Batman Begins” – nyilatkozta idén márciusban a producer, Lawrence Kasanoff, aki azt is elárulta, hogy jelenleg több forgatókönyvön is dolgoznak. A produkcióval kapcsolatban a producer már találkozott Christopher Lambert-tel és Robin Shou-val is. A film pontos címe egyelőre ismeretlen, de az IMDb-n simán Mortal Kombat néven olvasható. Az új (alapokon fekvő) Mortal Kombat mozit 2010-ben tervezik bemutatni, és ha minden igaz, Scorpion szerepében ismét Chris Casamassa-t láthatjuk majd, aki az 1995-ös moziban is ebben a szerepben vett részt a viadalon.
És ha már így belejöttem, lássuk, mi a helyzet a Superman: The Man of Steel című produkció háza táján. Nos, egyelőre még nincs forgatókönyvírója a következő Superman filmnek. Brandon Routh és Kevin Spacey sem tudja pontosan, hogy mikor kezdődhet a forgatás, egyáltalán, hogy mikorra várható a film, mivel a forgatókönyv csak az írósztrájk után készülhet majd el. Az alapsztori a következő lenne: Lex Luthor visszatér, ám nem egyedül tőr szuperhősünk életére, mivel lesz egy Krypton bolygóról származó társa is, aki nem más mint Brainiac. Ő azonban átveri Luthor-t, átveszi a cégei irányítását és foglyul ejti Jasont, így próbálván rávenni Superman-t egy végső összecsapásra. A Superman: The Man of Steel című filmben lenne egy kryptoni jelenet, amiben feltűnne Brainiac és Jor-El is. A kérdés csak az, ezt vajon hogyan oldanák meg? Nos, korábban úgy tűnt, Brett Ratner lesz a Superman Visszatér rendezője, aki Jor-El szerepét Anthony Hopkins-nak szánta. Talán ez lehetne a megoldása annak a bizonyos kryptoni jelnetnek, mivel a Warner Bros. a Hulk-hoz (The Incredible Hulk) hasonló módon kívánja felfrissíteni a Superman franchise-t. A produkcióval kapcsolatban egy érdekes pletyka is napvilágot látott, miszerint a filmben feltűnne Zod tábornok, ugyanis a rendező Bryan Singer szeretné, ha Terence Stamp ismét eljátszaná a karaktert. A rendező egyébként azt ígérte, az Acélember rövidebb és akciódúsabb lesz.