Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1885502 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3585 Dátum: 2007. November 30., 10:54:42 »
Én is!    
 Állítólag már a Piszkos 12 nek is tervezik a remake-jét  
 Most nem tudom, hogy ezzel az ötlettel, vagy egy másik remake-kel kapcsolatban olvastam, hogy a filmet gyártó cég gondolkodott, hogy mi legyen a következő feldolgozandó film.
 El is tudom képzelni:
  "-Te Jim, ne találjunk ki valami új történetet?
   - Á, ne Joe, inkább vegyünk elő valami régit, azzal keressünk pár milliót, hamar túl leszünk rajta, nincs kockázat, mehetünk is golfozni!"
 Undorító.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3584 Dátum: 2007. November 29., 19:54:29 »
Akkor játszanék el egy hasonló jelenetet, amikor valaki kitalálja a remake gondolatát.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3583 Dátum: 2007. November 29., 18:23:24 »
Hát igen, a klasszikusok. Remélem nem találják, hogy remake-et csinálnak belőle.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3582 Dátum: 2007. November 28., 20:31:52 »
Egy kis filmtörténet. Néhány szállóige, amit illik megjegyezni.

http://www.youtube.com/watch?v=7m9pjJ6A9UM

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3581 Dátum: 2007. November 28., 19:55:53 »
Szólok az embereimnek, és megkeresnek!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3580 Dátum: 2007. November 28., 18:53:51 »
Idézetet írta: galamb
(meg azt sem értem, hogy a másik lehetőség, Vin Diesel már producerként jelen volt, akkor miért nem ő bújt be a 47-es bőrébe?)
Vin Diesel ellenében én is aláírtam az online petíciót, úgyhogy ha őt láttad volna szívesebben 47-esként, akkor engem szidj, mert én túrtam ki.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3579 Dátum: 2007. November 28., 18:36:05 »
Megnéztem a Hitman filmet. Első  információm, az lenne, hogy mégis szinkronizáltan került a mozikba (tegnap még azt olvastuk egy haverral a cinemacity honlapján, hogy feliratos, most erről semmi infó sincs). A szinkron úgy elmegy szerintem, habár az fura volt, hogy az oroszok akcentus nélkül beszéltek, nem tudom, hogy ez az eredeti nyelven is így van-e.
 Úgy űltem be a filmre, hogy a játékból csak a Contracts-ot ismerem, azt is magyarosítás nélkül, szóval, nem tudom, hogy a film és a játék közt mennyire tért el a történet, de a cinematrix kritikája szerint eléggé, szóval akit ez zavarna, inkább ne adjon ki rá pénzt. Alapokban azért hozta a kötelezőket: átöltözés, távcsöves puskával lövöldözés, és a merényletek stratégiája is a játékhoz hasonló volt.
 Na de nézzük a filmet: hát ezzel az Olyphant gyerekkel nem voltam kibékülve, kicsit úgy éreztem, hogy túl "emberi", picit "morcosabb" is lehetett volna, mint már korábban is írtam Stathammal jobban ki lettem volna békülve (meg azt sem értem, hogy a másik lehetőség, Vin Diesel már producerként jelen volt, akkor miért nem ő bújt be a 47-es bőrébe?)
 Történettel is úgy felemással, bár szívesen néztem volna meg egy-két hosszabb visszaemlékezést az ügynökök kiképzéséről, és a gyerekkorukról, valahogy úgy Hegylakósan, vagy talán Lostossan. Olga Kurylenko szerepéről is úgy éreztem, hogy csak azért rakták bele, hogy láthassunk egy pár pucér mellet (na jó nem zavart a látvány! ), kicsit félig kidolgozatlannak éreztem ezt a romantikus szállnak látszó valamit.
 az igazi problémát egy-két szwsz orbitálisan gázos jelenet jelentette: amikor puszta kézzel csúszott le ügynökünk egy liftkábelen, mindenféle sérülés nélkül, az már nekem fájt. az egyik jelenetben pedig több vonalkódos ügynök is körbevette pisztollyal, erre nem csak rá céloztak, hanem ha jól figyeltem egymásra is  Aztán azt sem értem, hogy két orosz miért beszél egymás közt angolul  telefonon?  
  Szerintem a filmet az akciójelenetek viszik el a hátán, "szép" robbanásokat kapunk, kellő mennyiségű benne a vér, és a közelharci jelentek is ütősre sikerültek: nagyjából olyan színvonalúak, stílusúak mikor Willis verekedett a nővel a D. H. 4-ben, vagy amit a Bourne filmekben látni.
 Szóval nagyjából elmegy szwsz, 10-es skálán, 6-ost adnék.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 28., 18:37:38 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3578 Dátum: 2007. November 28., 10:41:51 »
Nagyon beteg, szwsz nagyon illeszkedni fog a film hangulatához!   Remélem nem csalódunk!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #3577 Dátum: 2007. November 27., 18:24:54 »
The Dark Knight

Lassan itt van december, és a Batman fanok már pokolian várják a második TDK trailert.
De nem csak azt, hanem a november 30-ra beigért posztert is. Persze a film kapcsán már egy tucat kép fölkerült a netre, amin többekközt maga Joker is látszik.
A mostani képen azonban Mr. J tényleg nagyon beteg pofát vág.

Tényleg csak akkor klikkelj, ha nem fogod megbánni!
http://img444.imageshack.us/my.php?image=s...12931291hb2.jpg

[span style=\'color:#000000;background:#000000\']A kép önmagáért beszél. Jól látható, hogy ennek a (Heath-Joker) Joker-nek semmi köze nem lesz az 1989-es Batman filmben Jack Nicholson által alakított figurához. Heath Ledger kapcsán a stáb röviden mindig csak annyit szokott mondani, hogy a színész alakítása hihetetlenül jó lesz.[/span]

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3576 Dátum: 2007. November 27., 14:50:47 »
Ja, nektek elfelejtettek szólni, hogy az F4 2 végén nem Galactus jött, hanem Unicron?
Nekem túl modernek voltak a robotok, nem is hasonlítottak rajzolt mivoltukra. Ettől függetlenül egynek elment a film, ahogy az F4 2 is. A Stan Lee poén nagyon jó volt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3575 Dátum: 2007. November 27., 13:33:48 »
Igen, azt én is sajnáltam, hogy néha, főleg a csatajeleneteknél, alig lehetett felismerni, hogy ki kivel van. Például amíg a végén Optimusz nem mondta, hogy meghalt Jazz, nem is tudtam, hogy ugyan kit is tépett szét Megatron. A hangok is annyira egyformák voltak, hogy talán Optimusz hangjáttudtam elkülöníteni a többiekétől. Sajnálom, hogy nem voltak kifinomultabbak a robotok, úgy talán könyebben fel lehett volna ismerni őket. Persze nem azt mondom, hogy legyen olyan kockák, mint a képregényben, de egy kicsit lehetett volna közelebb is az eredeti kinézethez. Még azt bírtam a végén, hogy amikor mondják Sam-nek, hogy szaladjon az épület tetejére, két autobot elkezdi kísérni (Racsni, és a másik nem tudom, hogy ki is volt), és az autobot nem futott mellette, hanem csak bukfencezett. Látványnak jó volt, de sok értelmét nem láttam.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3574 Dátum: 2007. November 27., 13:30:40 »
Az f4 kettő végének leírása elég spoileres volt, vagy csak én vagyok lemaradva a film megnézésével?  
 Transformers nagy film, bár a kézi kamerás felvételek engem is zavartak.
 totalcar: bírnám én, csak sok az ismétlés szwsz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #3573 Dátum: 2007. November 27., 13:26:02 »
Hát, én a Transformers mozin nem sokat gondolkoztam  Összességében tetszett, pedig volt pár zavaró momentum, mint a pössentő robot, vagy hogyha harc volt, úgy rángatták a kamerát, hogy semmit nem lehetett látni, és a végső összecsapás is valahogy darabos, és átláthatatlan volt, mármint, hogy ki, mikor, hol és ki ellen harcol. És az emberek kicsit sokat szerepeltek, a robotok személyisége meg szinte meg se jelent. És kinyírták Jazz-t! A szemetek!  De a vicces beszólások működtek, az arab-barát katonákon külön jót nevettem, és a robotok amikor látszottak, mindig faszán néztek ki. És ennél többet nem vártam ettől a filmtől. Ellenben a második részt én is várom.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3572 Dátum: 2007. November 27., 08:03:00 »
Az utóbbi napokban volt egy kis szabadidőm, így megnéztem pár mozifilmet. Elsőnek a Transformerst sikerült megnéznem, ami szerintem elég jól sikerült kis mozi lett. A látvány mindent vitt, és jól felerősítette a színészi teljesítmény hiányosságait és az apró logikátlanságokat amik a történetben voltak. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a Witwicky srác nem jött be. Valahogy csak az árnyéka volt a képregényben megismertnek (ott ha jól emlékszem nem is Sam-nek hívták  ). Főleg az idegesített benne, hogy minden második mondata az volt, hogy "nem, nem, nem, nem, nem, nem".  Össze kellene számolni, hogy vajon hányszor hangzott el a nem szó ebben a filmben.  Ami viszont nekem furcsa volt, az az, hogy elvileg a történet úgy szólt, hogy a kockát kereste Megatron, amikor a Földre jött és mielőtt befagyott volna, megtalálta azt. Legalábbis a koordinátái megvoltak neki, ami aztán beleégett a Witwicky srác ükapjának a szemüvegébe valamikor az 1800-as évek végén. Utána azt mondták, hogy a hetek valamikor 1920 körül találták meg a kockát és akkor építettek köré egy gátat. Persze ebből még nem következik, hogy a kocka pont egy folyó alatt volt eredetileg, hanem inkább az tűnik logikusnak, hogy azt megtalálták valahol és utána vitték a kockát a gát alá. Csakhogy akkor így a szemüvegen lévő koordináták már teljesen feleglegesek voltak, hiszen az elvileg a kocka eredeti lelőhelyét mutatta. Azt még értem, hogy az Álck azért keresték volna a szemüveget, mert nem tudták megszerezni az összes adatot a számítógépekről, mert pont ott kapcsolták le róla őket, amikor az kiírta, hogy a Witwicky ükapó szemüvegén van a lényeg. Viszont később Optimuszék már a szemüveg alapján mérték be a kocka helyét, és úgy indultak el a gát felé. Szóval akkor hogy is van ez? A másik dolog amit nem éreztem logikusnak, az az, hogy miért ábrázolták úgy a kockát, hogy aminek életet ad, az alapból gonosz (mobiltelefon, kólaautomata, stb), hiszen elvileg Optimuszék is a kocka által kelltek életre, és ők nem gonoszak. Vagy ők csak hibásan lettek teremtve? Szóval ez szerintem hülyeség volt. Mindenesetre remélem lesz folytatása, mert mint mondtam a látvány mindenért kárpótolt és remélem a folytatásban jön majd Sokkoló és a többi Álca, meg Autobot és egy jó zúzós akciófilm lesz belőle.

A másik film amit kipipálhattam, az a Fantasztikus Négyes 2 volt. Ez is egész türhető volt, de szerintem az első rész jobb volt. Azt vártam volna, hogy itt a második részben már egy normálisabb, összeszokottabb csapatot kapunk, de nem ez történt. Megint végig olyanok voltak, mint egy rakás béna kezdő szuperhős. Azért tőlük nem ezt várná az ember. Jessica Alba szinészi alakítása sem volt a legjobb, hiszen bár gyönyörű a filmben, nem tudta velem elhitetni, hogy ő Sue Storm.  Valahogy Fátumról sem tudtam elhinni, hogy ő az, mert azért eredetileg ő majdnem olyan okos, mint Reed, mégis olyan hülyeségeket csinált a filmben, hogy az már néha fájt. Galaktusban csalódtam, reméltem, hogy meghagyják neki az eredeti alakját. Nem tetszett az sem, hogy az Utazó a deszkájából kapja az energiát, azt meg pláne hülyeségnek tartom, hogy a végén ő pusztította el Galaktust. Az azért elég nagy túlzás volt, hiszen azért elég hülye lett volna Galaktus, hogy pont akkora erőt adjon az Utazónak, hogy az eltudja őt pusztítani.  Az erő összekavarás pedig szerintem nem jött ki jól, hiszen kár volt ebben a filmben ellőni ezt a poént, mert a következőbe jöhettek volna a Skrullok, és a Szuper Skrull.  Milyen komolyan nézett volna ki. Amúgy a látványra itt sem volt panasz, a poénok jók voltak (Stan Lee-n például szétröhögtem magam   ), és aki nem ismeri annyira a képregényeket, vagy nem veszi véresen komolyan a filmet (ahogy nem is szabad az ilyen produkciókat  ), akkor nagyon jó kis kikapcsolódás ez a film is.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3571 Dátum: 2007. November 27., 07:26:49 »
Idézetet írta: elwood
de ha épp odakapcsolok, akkor jó szokott lenni.

Akkor legközelebb szólj itt a fórumon, hogy éppen melyiket nézed, mert mi is biztosra akarunk menni

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #3570 Dátum: 2007. November 26., 22:06:25 »
Úgy látom az előítéletek sűrű koromként ülnek a tévénéző szemüvegeken.  Van egy csomó jó műsor is a tévében, csak venni kell a fáradtságot körbenézni. Pl. az említett Dob+Basszuson és A La Carte-on kívűl, ott a XX. Század, Totalcar, A társulat, Szempont, Feszti Körkép, Abszolút, Tv Taxi, Kultúrház csak pár, ami hírtelen az eszembe jut. És most mindenki jöhet azzal, hogy de ő látta a múltkor, és milyen sz*r volt, és valszeg igaza is lesz, mert egyiket se nézem rendszeresen, de ha épp odakapcsolok, akkor jó szokott lenni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 26., 22:07:46 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3569 Dátum: 2007. November 26., 17:46:38 »
Őszintén szólva én még nem láttam az A la Carte-ot, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy az M1-en egy politikailag és közéletileg objektív műsort adjanak... Ahogy azt is nehezen képzelem, hogy létezik ilyen műsor egyáltalán... De ha te mondod

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3568 Dátum: 2007. November 26., 16:08:39 »
Egy győzike meg egy Pákó mellett, Majka már felüdülés , amúgy sem rajta van a hangsúly szerintem.
 Na igen a dob+basszus, nem rossz egy műsor, néha én is elcsípem, de mondjuk jobban bírnám egy délutáni sávban.
 Másik M1-es műsor amit nézek mostanában, az az Al la Carte. Szinte már meglepő, hogy egy műsorban lehet kulturáltan is politikáról, meg közéletről beszélni, ráadásul szwsz elég objektív is, ami elég nagy dolog manapság.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3567 Dátum: 2007. November 26., 15:17:20 »
Nem vagy egyedül. A témához kapcsolódó véleményem ki is fejeztem az Exiles fanfic-en található Megtorló történetemben. Érdemes elolvasni:D

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3566 Dátum: 2007. November 26., 14:47:37 »
Úgy általában a Dob+Basszus-on kívül a magyar gyártású tévéműsorok taszítanak.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3565 Dátum: 2007. November 26., 09:31:13 »
Majka miatt taszít a dolog.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3564 Dátum: 2007. November 25., 15:53:49 »
Egy kis tv-s ajánló: aki gondolja nézzen bele a viasat 3 sofőrök című műsorába (neten is fellelhető)! Én végigröhögtem, amit eddig láttam! Nagyon nagy! Amúgy, aki nem ismerné, a műsor lényege, hogy keresik hazánk legrosszabb női és férfi sofőrét! a versenyzők visznek magukkal egy navigátort, akik technikai tanácsokkal látják el őket, és különböző feladványokat kell végrehajtaniuk autóval Pl. lehajtani egy autószállítóról (ez mondjuk nők feladata volt éppen, az egyikük férje azonnal meg is lepte a hölgyet egy rózsával, mert túlélték a feladatot!  )
 a versenyzők közt olyan személyek vannak, mint pl: aki telefonos játékon nyerte az autóvezetői tanfolyamát be a játékra, vagy 24 éve szerezte a jogosítványát, és 23 éve nem vezetett, vagy személyes kedvencem, Gyuri, egy középkorú úr, aki mellé csak legjobb barátja mer beülni, és általában vezetés közben olyan aranyköpései vannak, mint pl.:
  "mit jelent az hogy szedd alá"? Honnan tudjam?
  "Mi az hogy enged föl a kuplungot? Nyomjam vagy ne nyomjam?"
    Szóval ha akarjátok nézzetek bele!
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 25., 15:54:29 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3563 Dátum: 2007. November 18., 22:01:27 »
Át mozgattam a hozzászólásokat a valódi TOPIKBA.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3562 Dátum: 2007. November 12., 15:51:02 »
Ellis is írta?  
 A képregényhez még nem volt szerencsém, de a filmet nagyon csípem, piszok jó a hangulata, meg az (egyik) betétdala azóta a kedvencem.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3561 Dátum: 2007. November 12., 15:18:26 »
A Constantine-t kedvelő emberkék részére ajánlott cikk:

http://www.endless.hu/old/?rovat=kepregeny...nier_hellblazer

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3560 Dátum: 2007. November 11., 18:56:35 »
Danke.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #3559 Dátum: 2007. November 11., 17:02:20 »
Idézetet írta: Daredevil
Valaki segítsen nekem ha lehet.

Loboról keresek anyagot, de sehol semmi.

Örök barátod legyen a google és a wikipédia
http://en.wikipedia.org/wiki/Lobo_(DC_Comics)

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3558 Dátum: 2007. November 11., 16:41:26 »
Valaki segítsen nekem ha lehet.

Loboról keresek anyagot, de sehol semmi.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3557 Dátum: 2007. November 11., 12:18:50 »
Jön a Max Payne mozi Mark Wahlberg-gel : sg.hu
 A téglában nagyon jó volt, itt  meg majd meglátjuk.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3556 Dátum: 2007. November 10., 15:39:26 »
BEINDULT!!!!
MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK A

CH-HZs MATINÉ

ELSŐ VETÍTÉSÉN!