Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1888178 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3555 Dátum: 2007. November 08., 15:42:55 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: Farek
És egyszer igazán megnéznék egy felvételt, amint Mark Hamill a szinkronstúdióban adja Joker hangját.
Mark Hamill szinkronizálja Jokert? Mik ki nem derülnek.

És én még azt hitten, hogy ez az információ nyílt titok.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3554 Dátum: 2007. November 08., 15:32:58 »
Off

A megújult CH-HZs Matiné egy kis előmegnyitást tart. Egyelőre vetítés nélkül, de az alábbi linken megtekinthető a bemutatkozás. Aki esetleg kíváncsi a változásokra!

link

OFF
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 08., 15:36:26 írta Spuri »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3553 Dátum: 2007. November 08., 11:18:06 »
Idézetet írta: Sepi
Igen, legalább is a 94 vagy 95-ös sorozatban, illetve a BB: The Return of the Joker-ban is. Ja, és a JLA-ben ő volt Solomon Grundy is, ha jól emlékszem. Flash pedig Michael Rosenbaum, aki a Smallville-ben Lex Luthort-t alakítja. Darkseid pedig Michael Ironside.
A Batman Beyond-ban pedig Dee-Dee-ket a két ikercsajt, Joan Melissa Hart, azaz Sabrina, a tini boszorkány. Most hirtelen ennyi rémlik, de biztos van még más is.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3552 Dátum: 2007. November 08., 10:09:34 »
Idézetet írta: Farek
És egyszer igazán megnéznék egy felvételt, amint Mark Hamill a szinkronstúdióban adja Joker hangját.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3551 Dátum: 2007. November 08., 09:56:33 »
Idézetet írta: yosha
No, itt olvastam a létezéséről, leszedtem megnéztem a Superman Doomsday nevű izét.
Hát ez olyan felemásra sikerült mint amennyire vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.
Igen, nekem is hiányérzetem volt, többet vártam volna. Tulajdonképpen legkevésbé Doomsday-ről szólt a dolog. Bár meg kell adni, az a jelent teljesen beütött, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']amikor a nyomok eltüntetése után jelenti a mindenes csaja Luthor-nak, hogy minden rendben, senki nem tudja, hogy a LexCorp valaha is ott járt, mire Luthor hidegvérrel fejbelövi, hogy most már te sem. [/span]Szóval azért ez egy kicsit felturbózta lanyhuló érdeklődésemet. De valóban, szinten teljesen másra számítottam.
Korábban leszedtem és megnéztem a Vasembert, meg a Doktor Strange-t is. Nekem is a Strange tetszett jobban, bár alapban Vasember jobban kedvelem. De valahogy a rajzfilm jobban sikerült.
Ja, és amit tudok ajánlani, az a Batman Beyond: The return of the Joker. Mondjuk nem árt, ha az ameber megnézi a sorozatot is. De nagyon jó kis történet. És egyszer igazán megnéznék egy felvételt, amint Mark Hamill a szinkronstúdióban adja Joker hangját. Nem tudom elképzelni, hogy csak ül egy székben, vagy áll egyhelyben a mikrofon előtt és darálja fel. Annyira jó, annyira őrült, hogy szerintem simán játssza közben a szerepet, ami szerintem érdekes látvány lehet.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3550 Dátum: 2007. November 08., 07:50:36 »
A Youtube-ról a cache turkálásával is ki lehet másolni a videókat, én a legtöbbször ezt a módszert alkalmazom.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3549 Dátum: 2007. November 07., 22:28:37 »
Ha vhogy meg tudnád oldani, hogy ne csak a lejátszó töltődjön le, hanem az flv-k is, amiket adsz, akkor le lehetne tölteni őket ideiglenes megnézésre, Fairlight is tudná nézni az mplayerrel. Gőzöm sincs, ez kódolásra hogy működik, de a youtube-ról is pl. le lehet húzni a videókat egy sima UnPlug vagy hasonló Firefox-plugin segítségével... így még ha vkinek nincs is ideje megnézni egy rajzfilmet, leszedheti és később ott van.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3548 Dátum: 2007. November 07., 19:06:54 »
Némi kiigazítás szükségeltetik. Sajna el kell keserítselek Fairlight, mert a matiné rendszere és a moziterem ugyanúgy átköltözik. Szóval a charaxos szisztéma marad... bocsi... de majd igyekszünk megoldást találni a problémádra.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 07., 19:07:33 írta Spuri »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #3547 Dátum: 2007. November 07., 18:09:32 »
Itt mondom, mert úgyis ide jönnek!

Örülök a Charax költözésének, nem az oldal felszámolódása miatt, hanem azért mert remélem, hogy a matinék az itteni szisztéma szerint fognak megvalósulni...sajnos a charaxon soha nem tudtam megnézni semmit, mert nem engedte meg a technikám...nem otthonról netezek, hanem olyan helyen, ahol rendszergazdai tiltás miatt képtelen vagyok olyan programokat installálni, amivel képes lennék végignézni őket...az mplayeremet is a pendrivomon hozom-viszem...de nálatok jó volt a lehúzásmechanizmus, és az mplayer programot hozzátársítva minden gond nélkül megnéztem a dolgokat...

Remélem néha gondoltok majd azokra is, akik nem tudtak megnézni semmit, és lesznek emlékeztető ismétlések is...  

Más téma....mi volt a legbozalmasabb film amit valaha teljesen végignéztetek????,

amit utólag azt gondoltátok, hogy inkább húztam volna le magam a klozeton, mint ez....nekem eddig az Áramkörember volt (Circuitry man), ami annyira ócska,......................................egyéb nyomdafestéket nem tűrő szavak volt, hogy na....

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #3546 Dátum: 2007. Október 25., 16:34:54 »
No, itt olvastam a létezéséről, leszedtem megnéztem a Superman Doomsday nevű izét.
Hát ez olyan felemásra sikerült mint amennyire vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.
Az elején a Doomsday minimális ámokfutása még hagyján, de a képregényben mekkora cirkusz volt mikor Metropolisba ért? MIndenki nekiment, lőtte a Cadmus, meg minden. Itt meg alig verik egymást félholtra a késő esti utcákon. És mire bemelegedne a bunyó, már vége is, pár ember nézi amotyogó szupit. Ennél még a Justice League Hereafter-ben is meghatóbb volt (höh, SOKKAL) Szupi úgymond halála és temetése.
A többi meg, hogy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a Superman halála után a képregényben feltűnő sokféle másolat, Superboy, Steel, és a legjobb, a Kiborg helyett egy önmaga agyában matató klónt kapunk, és egy olyan Showdownt, aminél csak színesebbet láttunk a film elején, szerintem minimális. Végig azon gondolkoztam, mennyire jó lett volna a kiborgos szálat igy végignézni.
Az, hogy lois meg nem is őrjöng, mikor a végén szupi felveszi a szemüveget... [/span]
Még a rajzok is olyanok, mintha egy tízéves belehuzott volna még pár vonalat filccel a szupermen kifestősben szupi arcára, hogy "legyen karizmatikusabb" Hát vénebb az lett.
NO mindegy, egy misét megért, legalább lassabban fogyott a pizza...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3545 Dátum: 2007. Október 25., 14:59:15 »
Na megnéztem a Vasembert.
Nekem nagyon tetszett, szép kerek, egész történetet dolgozott fel, és le is van zárva. Köszönet a Film készítőinek, hogy nem egy folytassuk a végtelenségig dolgot kreáltak.
Mégegyszer köszi Troll!!

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #3544 Dátum: 2007. Október 25., 14:41:33 »
Csak kérés volt, Trollbácsi természetesen nincs az én  engedélyemhez kötve  ....de azért jelzéssel élhet az ember...(a Hellboyról már így is lemaradtam, nem akarok másról is)

Az lenne a jó ha a héten már ne lenne...és a jövő héten csütörtöknél előbb se....  (vagy legyen 2 hetes , ha csak lesz valami...  )

Mert tényleg gáz, ha valakinek nincs nete, és emiatt lemarad valamiről....

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3543 Dátum: 2007. Október 25., 14:31:24 »
Na igen, az őszi szünet és a Műegyetem... erről vhogy mindig az a közgázos vicc jut eszembe.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3542 Dátum: 2007. Október 25., 14:23:03 »
Lévén, hogy a Műegyetemen nincs őszi szünet, Troll bácsi nem is tudja, hogy mikor frissíthet, és mikor nem. Szerintem írd meg neki, hogy mikorra engedélyezed a következő frissítést.

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #3541 Dátum: 2007. Október 24., 21:49:30 »
Én teljesen elégedett vagyok a F1-el...nem Alonso nyert az a lényeg...  ...nálam mindenki csak 1* lehet világbajnok, jövőre lehet Hamiltoné, én már csak ilyen fair gyerek vagyok...  

No csak jelzem, hogy nem mindenkinek van ám nete otthon az ősziszünet alatt így azok jól lemaradnának, ha Troll bácsi esetleg feltenne akkor valamit....

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3540 Dátum: 2007. Október 22., 19:23:37 »
Na a igen a "benzin balhé". Elég érdekes lenne, ha Hamilton így nyerné meg a vb-t, főleg az után, hogy a kémügy hátrányait ő is és Alonso is megúszta, csak a csapatot bűntették (hiszen Palikék is beszélték, hogy azért azt nem lehet tudni, hogy a két pilóta teljesítményét mennyire segítette a lopott alkatrészek). De ennek szerintem is kicsi az esélye.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3539 Dátum: 2007. Október 22., 14:59:27 »
Az biztos, hogy jövőre majd talán jobban tud hozzáállni a dolgokhoz, hiszen nagyjából Alonso is ilyen volt még pályájának a kezdetén. De egyébként ma olvastam, hogy még mindig nincs letudva az idei vb-cím, mert egy kis szabálytalanságot találtak a BMW és a Williams autókban, és felmerült a kizárásuk lehetősége is, és így elvileg Hamilton lesz a bajnok. Bár erre én nagyon kis esélyt látok, hiszen azért nagy a lobbizó hatalma a Ferrarinak, és ők sem fogják ezt annyiban hagyni. Szóval most a tárgyalóasztaloknál folytatódik a harc. De gondolom ha így kapná meg a vb-címet Hamilton, akkor az mégsem olyan lenne, mint ha ezt a pályán tette volna. Mindenesetre nagy tehetség Hamilton, az biztos, de mint azt mondtam, még elég sok lehetősége lesz világbajnokságot nyerni, és Kiminek pedig már nagyon kijárt, hiszen elég sokszor fordult ellene a szerencse és több vb-címről is a technika miatt mondhatott le, most pedig neki volt szerencséje. Ilyen a sport.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3538 Dátum: 2007. Október 22., 13:55:30 »
Hát nem tudom, tényleg nagy dolog lett volna. Csak én úgy vagyok vele, hogy vannak a f1-ben világbajnokok meg ex-világbajnokok, és a többiek. Az első két csoport tagjai ha nagyképűek is, legalább lehet rá indokuk. Viszont a Lewis kölyökkel szerintem úgy szaladt el a ló, hogy közben nem tett le itt még semmit az asztalra. Szóval, hogy a végén vesztett, az számára a legjobb lecke volt, amit kaphatott.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3537 Dátum: 2007. Október 21., 22:29:30 »
Örültem én is Kimi sikerének, de azért nagyszám lett volna ha Hamiltonnak sikerült az első évében megvernie a mezőnyt.  De még fiatal, sok vb cím van még benne.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3536 Dátum: 2007. Október 21., 22:12:41 »
Nna Forma1 kedvelők, mit szóltok a végéhez? Én örültem!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3535 Dátum: 2007. Október 19., 17:41:32 »
Hehe!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3534 Dátum: 2007. Október 19., 17:02:29 »
Idézetet írta: exactlee
Lehet, hogy páran már látták, hallották, de akkor is:
http://youtube.com/watch?v=s9SrZkM5TWE
Ez nagyon ott van! Köszi, hogy elhoztad a megvilágosodást!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3533 Dátum: 2007. Október 19., 14:01:36 »
Köszi a Vasembert! Bár múltkor Strange doki kalandja jobban bejött, azért ez sem volt rossz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3532 Dátum: 2007. Október 19., 11:45:42 »
Ázz, nem tudok html-t beilleszteni!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3531 Dátum: 2007. Október 19., 10:33:05 »
Most hogy nézem, lehet hogy kettő is.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3530 Dátum: 2007. Október 19., 09:41:17 »
Idézetet írta: Troll
Taa dam ta-dam-dam tadadadadam ta-dam-dam!  
Kimaradt egy DA a tadadadadaDAdam-ból

Nem elérhető saglord

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3529 Dátum: 2007. Október 19., 08:51:19 »
Troll, te vagy a legnagyobb. A lentebb hozzászóló kolegához hasonlóan én sem tudom elérni ezeket a filmeket, úgyhogy neked köszönhetem, hogy ilyeneket is meg tudok nézni.
KÖSZI!  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3528 Dátum: 2007. Október 19., 08:15:43 »
Csak azért javasoltam Superman Doomsdayt is, mert az még nincs meg.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3527 Dátum: 2007. Október 19., 00:03:45 »
Idézetet írta: Daredevil
Tök jó, hogy kiraktad, de most megint játszom az ördög ügyvédjét. Nekem már csak a felirat hiányzott hozzá. Amúgy zsír kis film, csak kicsit túl sok benne a CGI-ozás.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #3526 Dátum: 2007. Október 18., 22:43:08 »
Lehet, hogy páran már látták, hallották, de akkor is:
http://youtube.com/watch?v=s9SrZkM5TWE