Rém rendes...-ből sem láttunk volna 4-5 résznél többet. Ugyanez volt a Megatánccal, nem véletlenül került át péntekre. Ott a Lost-tal szemben még volt valami esélye. A Szombat esti lázzal szemben meg semmi. Csak az megint egy olyan "sorozat" volt, amit nem lehetett félbehagyni.
NNNa témánál vagyunk! Én nem értem a tv2-t. Eléggé átlagos 20-éves srác vagyok, szakmailag annyi közöm van a tv-hez, mint Gombóc Arturnak a főttrépához, de azt én kapásból megmondtam, hogy a magyar rémrendes, meg a Megatánc bukta lesz! Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot, aztán meg nekünk berakták nekünk Szervét Tibort, aki biztos remek szinész, de szwsz egyszerűen barátságos feje van, és nem hiteles egy ilyen negatív szerepre. Aztán meg ott volt a "másoljuk le komletten az eredeti feleséget" -dolog. De hát könyörgöm, ami külsőt, amerikában a 80-as 90-es években el lehetett hitelesen adni, hogy képzelték, hogy magyarországon, 2006-ban is menni fog?! (vagy lehet, hogy én járok csukott szemmel, és valóságban is ilyen hajú meg ruházatú nők mászkálnak az utcán).
Aztán meg asszem Majka mondta egy reggeli adásban, hogy a vígjátéksorozatok előzetesében a legjobb poénokat szokás belerakni, aztán azán valami ilyesmit mondott: "-Ha azok a legjobb poénok, amit a rémrendes előzetesében láttam, akkor milyenek lesznek a többiek?"
Aztán meg a Vészhelyzet sem véletlenűl fut immár 11. éve magyarországon is, (habár most az is kicsit hirtelen eltünt), komolyan gondolták, hogy majd ilyen import cuccért abbahagyák a nézését az emberek?
Aztán meg Megatánc kontra Szombat esti láz:
Az átlag magyar szwsz nem arra kiváncsi, hogy mennyire művészileg vonaglik egy csávó, akiről életében nem hallott még semmit. Hanem arra hogy az " Az a plasztikázott k*rva,hogy megmondta annak a másik k*rvának, aki azt hiszi magáról, hogy ő a nagy modell, hogy milyen bénán táncol! " Vagy arra "hogy na az a műsorvezető/ bűvész, vagy bármilyen médiaszereplő mintha kelleténél jobban simúlt volna a partneréhez, holott én már bizony 2 évvel ezelőtt is olvastam róla, hogy boldog házasságban él!" Szóval értitek, hogy mit akartam itt kinyögni magamból?