Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1929057 alkalommal)

0 Felhasználó és 24 vendég van a témában

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2205 Dátum: 2007. Január 03., 21:54:02 »
Rosszul sejtetted. Kint az USA-ban ez bevett szokás. Mondjuk meg is lehet érteni, amikor napi mennyiségben kapnak annyi sorozatot az arcukba, mint kis hazánkban Jóbanrosszbanostól, Barátokköztöstől mi egy hét alatt. Az IQ light amerikai pedig egy pár hetes kihagyás után (jó példa volt erre tavaly a Grey's Anatomy NÉGY HETES szünete!) már nem biztos, hogy emlékszik, mi is történt korábban. Így csinálnak a menőbb sorozatokban (kapásból a Lost, Desperate Housewives, Grey's Anatomy triumvirátust tudnám említeni) összefoglaló részeket. Hogy szegény butuska sorozatnéző vissza tudjon emlékezni a pár héttel korábbi eseményekre.

Na ez volt a demagóg, anti-USA-s magyarázat.

A valóság ennél sokkal prózaibb. A sorozatok is, mint minden más filmes megmozdulás anyagi alapokon nyugszik. Az anyagi oldalt pedig a nézettség hozza. Na most, vannak a nálunk bevett idétlen szokások (Amikor lement az egész sorozat, mivel nincs más, újra kezdjük az elejétől. Rosszabb esetben a közepétől.) Kint az okosok viszont rájöttek, hogy egy sorozat nézettsége általában úgy működik, hogy az első részt mondjuk megnézi 10 egységnyi néző, ebből általában a 2-3. rész környékére lemorzsolódik 3-4 egységnyi (jó esetben!) és kezd beállni egy "B-közép", akik nézik a sorozatot. Idővel jönnek újak is, akik vagy megmaradnak, vagy nem, függően a sorozat összefüggő és jól felépített voltától. Pl. egy X-Aktáknál a részek legtöbbje csak minimálisan kapcsolódott egymáshoz, viszont egy Lost, egy Veronica Mars vagy egy Prison Break esetében egy rész kihagyása után is már előfordulhatnak olyan homályos pontok, amik miatt az újak azt mondják, hogy nem értem, mi van, így inkább nem nézem. Erre találták ki ezeket az összefoglaló részeket. Úgymond felzárkóztatónak. Persze az is igaz, hogy kint ezeket a részeket vagy egy nagyobb szünet, vagy egy durvább cliffhanger-es rész után szokták bedobni, hogy még jobban húzzák a nézők agyát. Bezzeg a magyar TV-k ezzel nem törődnek, és legtöbbször putty, benyomják, mint egy új részt, aki meg nem tudja, hogy mi is ez, az csak kapkodja a fejét és szidja mindenkinek a jó édes anyját.

Na, hát ez van az összefoglaló részekkel.

---

Más: MINDEN SCI-FI RAJONGÓNAK KÖTELEZŐ A SCI-FI CHANNEL KARÁCSONY ELŐTT LEADOTT HÁROM RÉSZES MINIJE A THE LOST ROOM! Én tegnap fejeztem be, és csak ajánlani tudom mindenkinek! Egy olyan világot építettek fel benne, amit ötletességében talán a Hegylakó "Csak egy maradhat!"-os univerzumában láttam. Félreértés ne essék, semmi köze a két történetnek egymáshoz, de maga az alapötlet szerintem első osztályú itt is. Adott egy nem létező szoba, és az onnan származó tárgyak, melyek mindegyike valamilyen képességgel bír. Pl. a Toll, aminek a hegye szénné égeti azt, akit megérintenek vele, vagy a Kulcs, ami bármilyen zárral rendelkező ajtóból a motelszobába nyíló ajtót csinál, vagy a Fésű, aminek használatakor egy rövid időre megáll az idő. És adott két nagy csoport a Rend és a Légió, akik különböző okotól vezérelve hajszolják a Tárgyakat. És ebben a furcsa világba csöppen bele egy rendőr, akinek a lánya eltűnik a Szobában. Az ő harcát, a lánya utáni kutatást mutatja be a film sok humorral, néha váratlan és néha kiszámítható csavarokkal, izgalmasan. Nálam kategóriákat vert a Sci-Fi Channel tavalyi minijére a Triangle-re. (A Bermuda háromszög titka címen ment nemrég a TV-ben és jelent meg DVD-n is.) Pletykák szerint már most folynak a tárgyalások a mini "battlestargalacticás" folytatásáról. (Aki nem tudná, a jelenlegi talán legjobb TV-s sci-fi sorozat, a Battlestar Galactica is úgy indult, hogy egy 70-es évek végi sorozatot felmelegítendő készült egy két részes mini sorozat. A mini sikeres lett és a Sci-Fi Channel vezetői úgy döntöttek, hogy elkészítik az első évadot, ami még csak 13 részes volt. És a siker odáig fajult, hogy már a harmadik (talán az eddigi legjobb) évadjában járunk a sorozatnak, eddig 43 rész ment le összesen a három évad alatt, és sokak szerint messze még a vége. Ha nem lenne kissé szentségtörő, akkor azt mondanám, hogy talán egy új Star Trek, vagy Stargate született akkor, azzal a két részes minivel. És ha igazak a pletykák, akkor a Lost Room lehet a következő üstökös a sci-fi sorozatok egén.)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 03., 21:54:49 írta killjoy »
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2204 Dátum: 2007. Január 03., 21:38:47 »
Idézetet írta: galamb
Akkor jól sejtettem, hogy ezeket az összefoglaló részeket csak kis hazánk gyártja le.
Nem. Azokat szintén odakint csinálják, mostanában nagy divat lett ez náluk a sorozatok esetében, csak az interneten általában kihagyják ezeket a részeket. Ez oldalaktól és szerverektől függ, hogy felteszik-e vagy nem, ezért lehet hogy elcsúszik a számozás, mert néha képesek ezt is beleszámolni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2203 Dátum: 2007. Január 03., 21:23:47 »
Köszi! Akkor jól sejtettem, hogy ezeket az összefoglaló részeket csak kis hazánk gyártja le.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2202 Dátum: 2007. Január 03., 21:09:26 »
Help me please! Tudja valaki, hogy hányadik rész a 2. évadból volt az rtl-en legutóbb vetített Lost epizód? Tartalom valami ilyesmi: Clare kitalája, hogy utána akar nézni, mi történt vele az alatt, amíg amnéziában volt.
Az eredeti számozás szerint a 15-dik rész volt az, de lehet hogy az összefoglaló rész miatt eggyel több a számozása. Töltsd le mind a kettőt, az a biztos.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2201 Dátum: 2007. Január 03., 20:58:11 »
A sorozat történetileg másképp dolgozza fel a mangát, nem kapcsolódik a filmhez, úgyhogy nézheted nyugodtan a második részt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2200 Dátum: 2007. Január 03., 20:57:42 »
Help me please! Tudja valaki, hogy hányadik rész a 2. évadból volt az rtl-en legutóbb vetített Lost epizód? Tartalom valami ilyesmi: Clare kitalája, hogy utána akar nézni, mi történt vele az alatt, amíg amnéziában volt. És akkor Kate-tel nekivág a csungelnek, és talaálnak valamit. Szerepel benne megint a francia csaj. És ez a rész következett az után, hogy ráakadtak arra a fickóra, aki egy léggömbel zuhant le! Mert letölteném. Előre is köszönöm, ha írtok!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2199 Dátum: 2007. Január 03., 20:51:15 »
És mit ad isten? Megvan a 2. is, bár nem volt egyszerű beszerezni. Tegnap jutottam hozzá és különleges alkalomra tartogatom a megnézését. (csakhogy nem bírok várni, úgyhogy ha fényt derítek egy kérdésre, -lásd lejjebb- akkor már nézem is  ).  
Egyébként belekukkantottam (nehéz megállni hogy ne nézzem meg azonnal), márcsak a videó mínősége miatt is. Elsőosztályú, de amin igazán ledöbbentem az a rajz volt. Felfoghatatlanul-piszkosul-pofátlanul szép a rajz, a leszebb amit valaha láttam, hihetetlenül jól van elkészítve, még akkor is, ha számítógépel csinálták... és még csak egy fél perces szakaszt láttam belőlle. A zene gondolom itt is mestermű, úgyanúgy mint az első résznél is.

Ahonnan szereztem, ott van valami sorozat is a Gits-hez. Arról volna valami infoja valakinek? Az első és a második rész között kellene nézni őket? Csak mert pl a Neon Genesis Evangelion nézési sorrendje sem olyan egyszerű, nem szeretném megszívni azzal, hogy belegabajodok. (hehe, szívesen áradoznék arról is, de inkább nem teszem, elvégre a legtöbb képregényes arc utálja a manga/anime vonalat, nameg van még vissza pár rész.)

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2198 Dátum: 2007. Január 03., 20:33:25 »
Én is szeretném már megnézni. Az első rész után.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2197 Dátum: 2007. Január 03., 20:09:13 »
Első alapfeltétel volna, hogy vhonnan meg is tudjam szerezni...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2196 Dátum: 2007. Január 03., 20:08:34 »
A második részére egy napi hideg élelemmel készülj, mert legalább háromszor kell megnézni egymás után, hogy az ember egyáltalán az alapszituációt felfogja... Rettentő bonyolult és elvont lett, de ennek ellenére méltó második rész.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2195 Dátum: 2007. Január 03., 19:46:07 »
A GitS kétségtelenül jeéentős mű. Én mondjuk már nagyon megnézném egyszer a második részét...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2194 Dátum: 2007. Január 03., 18:52:47 »
Kaine: Ez bennem is felötlött, csak... na mindegy, jó ez a film úgy ahogy van, és még ez a leglogikusabb legjobban hozzá.

Más:
Tegnap éjjel ismét a képernyő elött ücsörögtem. Az áldozat: Ghost in the shell. (aki nem tudná, egy animéről lenne szó). Nem fűznék hozzá semmit, csak egyszerűen annyit mondanék, hogy aki csak teheti az ne hagyja ki. A Wachowski fivérek is látták, -így született a Mátrix. (szerény véleményem szerint a Ghost jócskán túltesz a Mátrix jelentőségén, csak úgye sokan viszolyognak* az animéktől, ami komoly hiba)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 03., 19:45:16 írta talgaby »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2193 Dátum: 2007. Január 03., 17:31:05 »
Idézet
Aki esetleg végigvergődött az irományomon, annak köszönöm azt a rászánt, ablakon kidobott pár percet, de nem álhattam meg, hogy ne szóljak a filmekről pár szót,
Én köszönöm, hogy emlékeztettél rá, hogy a Silent Hill-t akartam kölcsönkérni egy havertól.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2192 Dátum: 2007. Január 02., 23:12:55 »
Idézet
Viszont egy dolog nem villágos nekem, amit nem magyaráztak meg: a férj, meg a rendőr, hogyan tudott mászkálni a városban csak úgy, miközben a felesége meg a zsarucsaj már "átcsúszant"  ? Ők miért nem jutottak át a másik világba?
Silent Hill világának mindig megvan az a lényege, hogy többféleképpen értelmezhető és ezt nagyon szépen átvitték a filmre is. Az egyik lehetséges válasz az, hogy mert a lányok már halottak voltak. Az anya az autókarambolnál halhatott meg, Cybil meg a motorbalesetnél. Ezért ők már a város kezdetétől a másik dimenzióban jártak (különben nem is találkozhattak volna a városbeli emberekkel, akik szintén meghaltak a tűzben). De erről nem tudtak. A férj és rendőr Gucci a "rendes" városban jártak, azaz a rendes dimenzióban.
Mindenben egyetértek veled: fantasztikusan jól áthozták a játék hangulatát és tényleg nem az ijesztgetés a lényeg benne, hanem az elborzasztás és a történet.
A sztori átírása pedig: az eredetit nem lehetett filmre vinni 2 óra alatt, hisz egy 10 órás sztoriról van szó. Én örülök, hogy a hangulatát át tudták vinni és a szörnyek baromi jól voltak megcsinálva benne. A kamerakezelés is nagyon ott volt a játékból.
Lesz folytatás: épp most jelentette be a rendező, hogy a forgatókönyvíró Neil Gaimannel (!) együtt írja a második sztoriját. A játékban is más a 2. rész története, nem egyenes folytatás és a városban még sok kiaknázatlan dolog rejlik.

MÁS: jövő szerdától újra ALIAS (este 11 körül, RTL Klub), a 3. évaddal!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2191 Dátum: 2007. Január 02., 22:58:54 »
Na emberek, pár napja, hajnali 2-től, egyedül a lakásban, fejhalgatóval a fejemen (a játék fanjainak talán ismerős a fejhallgatós felhívás, legalábbis psx-en) koromsötétben, megnéztem a Silent hill - A halott város-t.
Beszarásra készültem, de nem jött össze. Jó film, csak nem sikerült a bizar kreaturáktól újra megijednem. Kivéve az első, lépcsőn lemenős jelenetnél, amikor először találkozott a főszereplő a "manókkal". De ott is csak a játékból felélesztett nosztalgikus érzések miatt, mert ott valóban végigrettegtem az egészet. Amin inkább ledöbbentem, az maga a történet, és a "csattanó" a végén. Szóval inkább történetileg ütött, mint ijesztgetésben. A végén amikor beléptek a házba, arra ennyi viszontagság után nem voltam felkészülve. Happy endet vártam, megszívtam. Viszont egy dolog nem villágos nekem, amit nem magyaráztak meg: a férj, meg a rendőr, hogyan tudott mászkálni a városban csak úgy, miközben a felesége meg a zsarucsaj már "átcsúszant"  ? Ők miért nem jutottak át a másik világba? Nekik "csak" a szénbánya lángolt, mást nem is sejtettek, miközben a csajok magában a (szinte a) pokolban mászkáltak. No mindegy, szerencsére más kivetnivalót nem találtam benne... (...azon kívül hogy csúnyán átírták a játék sztoriját    - de ezt csak az elvakult konzol fan mondatja velem, mint átlag filmnéző azt mondom, hogy marha jó film volt)

A film tetszett, ügyesen áthozták a játék kamerakezelését, magát a várost,  meg szerencsére nem tolták el a filmet lövöldözös-gyilkolászos "túlélő horror" irányba. Inkább a helyzetekre élezték ki,(pl: a növéres jelenetnél, a lámpával való játszadózás is inkább észt kivánt, mint erőt) nagyon is helyesen. A történet meg a csattanó kap tőllem egy 10-est, viszont túl edzett voltam a rémüldözéshez, így az "ijesztegetős-ledöbbenös"  része csak egy 7-es (mennék lejebb is, csak tudom hogy nállam nem müködött, amúgy hatásos, mert mások besz@rtak a filmtől, így nem érdemele kisebb pontszámot.). Az egész megvalósítás, ahogyan áthozták a feelinget a játékból, az is megéri a maxot, bár ha rádobnak még vagy 20-30 percet, akkor kicsit többet tudnak megmutatni a játékból, mert lehetett volna egy kicsit "nyomozósabb-fejtörősebb", (ami a játék egyik élét adja), de tulajdonképpen megéri a 10-et. Persze az a rengeteg utalás ami van a játékban az sajnos kimaradt. (leginkább fájó pont, az a Psycho című klasszikus remekmű Motele, ami a játékban fontos helyszín) Az operatőri munka pedig lazán kihozza azt amit a játékban is hoztak, így az is maxot érdemel.

Az piszkálta ugyan a csőröm hogy csúnyán átírták a sztorit, de így is nagyon jól sikerült, és legfőképpen hatásos lett. Reméllem, hogy lesz még folytatása, bár az az igazság hogy nem maradt több rejtély a várossal kapcsolatban, mármint ennek a sztorinak a folytatásához, így valószínűleg nem lesz folytatva. Hacsaknem a várost, mint helyszínt/kelléket nem használják föl újra, vadiúj kalandok kinduló pontjaként. Ez esetben nagyon össze kell szedniük magukat, hogy ne tünjön recirkulált rókabőrnek a dolog. De azért bizakodom abban, hogy lesz még Silent Hill film.

A másik film, amit látnia kellene mindenkinek, aki nem a "darálos filmnéző" kategóriájába tartozik és értékeli a kicsit elvontabb dolgokat: Scaner darkly (Kamera által homályosan). Ezt Philip K. Dick azonos című könyvéből készítették. Sajnos megoldották 90 percben, így rengeteg apró, de roppant fontos dolgot ki kellett hagyni, ami a végét még ütösebbé tette volna, mert így sajnos csak a történet vázát ültették át az ezüst vászonra. Igaz, Dick neve garantálja a nagybetűs Ledöbbenést, így nehéz lett volna ezt a zseniális történetet elrontani.
Az a különleges effekt, amit a filmben használtak a rajzfilmszerű hatás eléréséhez, nekem nagyon is tetszett, és így a fontos szereppel bíró maszkafander is úgyanúgy néz ki, mint ahogyan azt annak idején PKD is megálmodta a könyvében. Normál filmes eszközökkel rettenetesen gáz lett volna  megvalósítás, de így telitalálat. Egyébként az érdeklődöknek ajánlott inkább a könyvet olvasni először, mert abban a maximumot is kicsavarja a helyzetből Dick, nameg a sztori egy lényegtelennek tünő  aprócska ponton is más. Ez az apróság viszont hatalmasra növi ki magát, ha a végén rászánunk némi időt a történet maximális kielemzésére és a szereplők motivációján való gondolkodásra, és legfőképpen a lelkükben lejátszódó küzdelem megértésére.
A filmben sajnos pár dologra nem fektettek különösebb hangsúlyt: példáúl az "Új út" bemutatására, és szerepét sem értékelték fel sokkal magasabbra, ami pedig nagyon is kívánatos lett volna. A társadalmat sem hatja át olyannyira a drogok uralta "feeling", -és leginkább a félelem- ami a könyvet is jellemzi. Ez persze annak a következménye, hogy rövid lett a sztori, mint mondtam mindössze szűk 90 perc. Koca-Dick fanoknak, hétköznapi "ledarálos" filmrajongóknak azonban nagyon is merem ajánlani, nem fognak csalódni, a szokatlan látványvilág ellenére. Az igazi Dick fanok viszont a könyvel kezdjenek, márcsak a magyar kiadás végén található kiadós magyarázatok miatt is. Ugyanis ott pl. a "biciklis-fogaskerekes"  dolognak is megadják a magyarázatát, nem csak ásítozva bambuljuk végig azt a pár percet, amíg a  bringán vitatkoznak. Az mind a drog hatásaira vezethető vissza, aminek nagyon szépen meg is magyarázák  a "miértjét". Nameg persze jó pár fura jelenet a drog mellékhatásainak a számlájára írható még. A filmen sajnos nem  tűnik ki az a sok  kis apró, finom manipulációs  húzás, amit a főszereplővel szemben tesznek, részben ennek hatására csökken a "poén" ereje a végén, a könyvével szemben. Néhány mellékszereplőt nem is mutatnak be annyira, -pláne a motivációjukat- ami érthető, hiszen a film hossza rendkívül szűkösre lett szabva. Ennek ellenére a legjobban sikerült könyvfeldolgozások között van, amit valaha látttam, de megrögzött PKD fan énem csak nagyon kritikus szemmel engedte végignézni a filmet. Jó film, de azért örülök hogy a könyvhöz volt előbb közöm, mert hatalmas élményről maradtam volna le.

Aki esetleg végigvergődött az irományomon, annak köszönöm azt a rászánt, ablakon kidobott pár percet, de nem álhattam meg, hogy ne szóljak a filmekről pár szót, pláne ami a Kamera által homályosant illeti.
Utólagos ellnézéseteket kérve:    Gabe  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 02., 23:00:07 írta Gabe »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2190 Dátum: 2007. Január 02., 19:34:57 »
Az is egy magyarázat. Csak voltak kiutalások már az első részben is a Penge 3-ra. Amikor az inhalátorról beszélgettek.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2189 Dátum: 2007. Január 02., 19:29:48 »
Idézet
Vagy pedig egyszerűen nem veszik figyelembe a filmben történteket, és egy teljesen más szempontból közelítik meg a történetet. Volt már erre példa nem is egyszer.
De viszont megemlítik Sommerfield halálát!  
Idézet
Ha a Will Smith féle filmre gondolsz, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem egy nagy szám. Láttam már jobb bokszolós életrajzi filmet is. Én inkább a Remény Bajnokát ajánlanám neked.
Arra gondoltam, igen. Adni fogja majd az Rtl klub 14-én éjjel fél 12-kor, aztán gondolkodom, hogy érdemes -e megnézni! Majd még elválik! Kösz, hogy írtál!
Idézet
Nekem semmi bajom se volt, a harci képességeivel. Sokkal életszagúbbak volt az akció-jelentek, hogy Penge is kapott bennük.
Hát az oké, csak szwsz Wesley sokkal gyorsabb. Amúgy az egész sorozat összefüggő részekből fog állni, ugyhogy remélem, normálisan fejezték be, nemcsak úgy hipsz-hopsz állítoták le a munkálatokat! (az utolsó részig még én sem értem el)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2188 Dátum: 2007. Január 02., 18:58:13 »
Idézetet írta: Daredevil
A vámpír dologról meg annyit, hogy egyszerű biológia: A vámpírok teste kitermelte az ellenanyagot
Vagy pedig egyszerűen nem veszik figyelembe a filmben történteket, és egy teljesen más szempontból közelítik meg a történetet. Volt már erre példa nem is egyszer.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2187 Dátum: 2007. Január 02., 18:51:27 »
Hát nekem is meg van a Penge-sorozat, de még nem értem a végére. Amúgy már régebben leirtam, hogy mi a gondom vele: 1: Wesley helyére beraktak egy stöpszli csávót, aki még verekedni sem tud.
2. Semmi magyarázattal nem utalnak arra, hogy hogyhogy vannak még vámpírok, holott a 3. mozifilmben az összes meghalt.

Nekem semmi bajom se volt, a harci képességeivel. Sokkal életszagúbbak volt az akció-jelentek, hogy Penge is kapott bennük.
A vámpír dologról meg annyit, hogy egyszerű biológia: A vámpírok teste kitermelte az ellenanyagot

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2186 Dátum: 2007. Január 02., 18:48:16 »
Az "Ali"-t látta valaki? Tényleg annyira gánya?
Ha a Will Smith féle filmre gondolsz, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem egy nagy szám. Láttam már jobb bokszolós életrajzi filmet is. Én inkább a Remény Bajnokát ajánlanám neked.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2185 Dátum: 2007. Január 02., 18:28:20 »
Az "Ali"-t látta valaki? Tényleg annyira gánya?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2184 Dátum: 2007. Január 02., 17:33:53 »
Hát nekem is meg van a Penge-sorozat, de még nem értem a végére. Amúgy már régebben leirtam, hogy mi a gondom vele: 1: Wesley helyére beraktak egy stöpszli csávót, aki még verekedni sem tud.
2. Semmi magyarázattal nem utalnak arra, hogy hogyhogy vannak még vámpírok, holott a 3. mozifilmben az összes meghalt.
 De mondjuk, ami tetszett,  az az, hogy megismerhetjük benne a múltját, meg valamennyivel emberibbé tették a karakter! Ja meg persze ott van Jill Wagner!  (főleg abban a fehér ruhában, az első részben.
  Ja, amúgy valakik, már nem emlékszem kik, de megírták itt, hogy leállították a forgatást!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 02., 17:35:48 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2183 Dátum: 2007. Január 02., 15:30:40 »
Valaki látott már valamennyit a Penge tv-sorozatból? Nekem tegnap volt szerencsém az első részhez és egésze tetszett.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2182 Dátum: 2007. Január 02., 15:28:56 »
Ijjj. Újravágott pókelőzetes a k.neten! Azért van benne ár képkockányi újdonság is. Nagy film lesz!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2181 Dátum: 2007. Január 02., 15:08:26 »
Ilyen hülyeséget. Mondjuk amikor a Mintamókusban Daniel Sternt Pókembernek hívták a kiscserkészek...

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2180 Dátum: 2007. Január 02., 11:01:33 »
Aranyos kis jelenet. Azt hittem az lesz a vége, hogy a kisrác megígéri, hogy spenótot fog enni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2179 Dátum: 2007. Január 02., 10:52:10 »
Látta valaki tegnap az Én meg én meg a tehén című filmet? Volt benne egy jó kis rész: A pasas egy átbulizott éjszaka után meztelenül arra ébredt az ágyban, hogy valami bombázó helyett pasassal került ágyba. A gyerek kiakadt, magaköré csavarta a lepedőt, kirohant a fürdőbe, és kitalálta, hogy a lepedő segítségével kimászik az ablakon, és leereszkedik az utcára. Na miután az alsó emelten lakó néni, amint meglátta, hogy egy meztelen pasas ereszkedik lefele az ablaka előtt, gyorsan elkezte forró vízzel locsolni az öreg egyszeműt.
Na most jön a lényeg:A gyerek végül átlendült a lepedőn a közeli tűzlépcsőre majd lerohant    az utcára, ahol egy kisrác Pókemberes polóban nézte végig az egészet. a kiscsávó oda is rohant a meztelen csókához, és közölte, hogy erre csak Pókember képes. A pucér csávó kapott is az alkalmon, és közölte a kis sráccal, hogy persze, hiszen ő a Pókember, csak elhagyta a cuccát! És ezért szüksége lenne a kisrác pólóra.
 Az utca másik oldalán egy manusz meg csak annyit lát, hogy meztelen ürge húz le egy pólót egy kissrácról.   A manusz eltünt egy pillanatra, persze azért hogy egy bazi nagy puskával térjen vissza.
 A srác egy szál pókemeberes pólóban a dereka körül persze futott volna, mint állatt, de a kissrác hirtelen átkarolta és elkezdte ordibálni: - NE lődd le Pókembert, ne lődd le Pókembert, ő nagyon közeli barát!   (Gondolom az erdeti szövegben Frendly Neighborhood (a helyesírás nem oké, tudom) szerepelhetett!)
 Na végül a "Pókembernek" sikerült kereket oldania!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 02., 10:54:05 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2178 Dátum: 2007. Január 01., 16:38:35 »
Hát ja, elég hülyeség lenneha az Utazót beleraknák, de a Bolygófalót meg nem (Na erre varrjon gombot az "Update Norbi  ). Akkor mégis miről szólna a film? Bolygóközi Szörfverseny?     Csak remélem a neveknél ezuttal illeszkedni fognak a képregényhez (Szegény Ben-t "Izének" hívni!  )
Idézet
A film végére én beletenném, és azzal már táptalajat biztosítana vele az ember a harmadik részhez. brow.gif
Szerintem is így volna jó! Amúgy meg az az érzésem, hogy a Pókember háromnál fogják ezt megcsinálni Venommal! (Mondjuk, legalább a 3. és 4. rész között kigyurhatná magát az a gyerek!)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 01., 16:41:16 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2177 Dátum: 2007. Január 01., 12:45:15 »
A film végére én beletenném, és azzal már táptalajat biztosítana vele az ember a harmadik részhez.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2176 Dátum: 2007. Január 01., 11:19:37 »
Szerintem a nagy G-t nem kéne még ellőni ebben a filmben.

A félelem nélküli ember.
[/color]