Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1929495 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2235 Dátum: 2007. Január 05., 15:03:16 »
Idézetet írta: Galen
Idézetet írta: galamb
Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot,
Azért a szinkron sokat dobott rajta. Mint oly sok külföldi filmen.
Hát igen! Ezért sem értem, miért nem Csuját használták Szervét helyett? Hangját már úgyis megszokták Bundy-ként.
 Amúgy végre valaki, aki dijazza a magyar szinkronszínészeket!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 15:03:46 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2234 Dátum: 2007. Január 05., 14:53:06 »
Emberek! Márciusban végre kiadják a STALKER-t.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2233 Dátum: 2007. Január 05., 14:18:58 »
A TV2-n idén jön a Heroes, a Jericho, a 4400 és ugye már megy a Surface. És most lehet, hogy meg fogtok lepődni, de én az egyetlen, aminek esélyt adok, az a Jericho. És azt is megmondom, hogy miért. Ez négy kvázi sci-fi sorozat. A sci-fi sorozatok fő fogyasztói a 15-35 éves korosztály, a Heroes-ra pedig különösen igaz, mert a szuperhősös sci-fi az igazi sci-fi rajongókat (akik Asimovon, Lemen, Clarke-on nőttek fel) nem fogja meghatni. Viszont általában ez az a réteg, mint én is, aki már látta ezeket a sorozatokat netről letöltve, mert nagy része a suliban/koleszban hozzájutott már ha akart. Tehát én nagyon csodálkoznék, ha a Heroes fel tudna mutatni egy 7-800.000-nél nagyobb nézőszámot, a 4400 pedig szerintem még ennyit sem. És hogy miért gondolom a Jerichot az esélyes befutónak? Mert a magyar TV-s sorozatnéző valójában a 25-60 éves korosztály, ahol a 40 év felettiekben még elevenen él a hidegháború végének emléke, így egy atomrobbanásos, gombafelhős film náluk még eséllyel rúghat labdába. Bárcsak ne lenne igazam, de attól félek az lesz.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2232 Dátum: 2007. Január 05., 14:13:40 »
Idézetet írta: galamb
Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot,
Azért a szinkron sokat dobott rajta. Mint oly sok külföldi filmen.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2231 Dátum: 2007. Január 05., 14:03:28 »
A tv2 1 millárdot fektettt bele a rém rendesbe (forrás: Sg). Normálisak ezek? Én megmontam volna nekek ingyen is hogy kurva nagy bukás lesz...  De komolyan ki hitte hogy ez bejön? Egyébként ha van egy kis eszük megveszik a HEROS-t és azt küldik be a barátok közt ellen-de amig ezzel a mélység fantomjával (már a cím is rémes) ratyiznak addig ne várjanak főműsoridős áttörést!
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2230 Dátum: 2007. Január 05., 12:48:30 »
Idézet
Rém rendes...-ből sem láttunk volna 4-5 résznél többet. Ugyanez volt a Megatánccal, nem véletlenül került át péntekre. Ott a Lost-tal szemben még volt valami esélye. A Szombat esti lázzal szemben meg semmi. Csak az megint egy olyan "sorozat" volt, amit nem lehetett félbehagyni.
NNNa témánál vagyunk! Én nem értem a tv2-t. Eléggé átlagos 20-éves srác vagyok, szakmailag annyi közöm van a tv-hez, mint Gombóc Arturnak a főttrépához, de azt én kapásból megmondtam, hogy a magyar rémrendes, meg a Megatánc bukta lesz! Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot, aztán meg nekünk berakták nekünk Szervét Tibort, aki biztos remek szinész, de szwsz egyszerűen barátságos feje van, és nem hiteles egy ilyen negatív szerepre. Aztán meg ott volt a "másoljuk le komletten az eredeti feleséget" -dolog. De hát könyörgöm, ami külsőt, amerikában a 80-as 90-es években el lehetett hitelesen adni, hogy képzelték, hogy magyarországon, 2006-ban is menni fog?! (vagy lehet, hogy én járok csukott szemmel, és valóságban is ilyen hajú meg ruházatú nők mászkálnak az utcán).
 Aztán meg asszem Majka mondta egy reggeli adásban, hogy a vígjátéksorozatok előzetesében a legjobb poénokat szokás belerakni, aztán azán valami ilyesmit mondott: "-Ha azok a legjobb poénok, amit a rémrendes előzetesében láttam, akkor milyenek lesznek a többiek?"  
  Aztán meg a Vészhelyzet sem véletlenűl fut immár 11. éve magyarországon is, (habár most az is kicsit hirtelen eltünt), komolyan gondolták, hogy majd ilyen import cuccért abbahagyák a nézését az emberek?

Aztán meg Megatánc kontra Szombat esti láz:
 Az átlag magyar szwsz nem arra kiváncsi, hogy mennyire művészileg vonaglik egy csávó, akiről életében nem hallott még semmit. Hanem arra hogy az " Az a plasztikázott k*rva,hogy megmondta annak a másik k*rvának, aki azt hiszi magáról, hogy ő a nagy modell, hogy milyen bénán táncol!  " Vagy arra "hogy na az a műsorvezető/ bűvész, vagy bármilyen médiaszereplő mintha kelleténél jobban simúlt volna a partneréhez, holott én már bizony 2 évvel ezelőtt is olvastam róla, hogy boldog házasságban él!" Szóval értitek, hogy mit akartam itt kinyögni magamból?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 12:49:50 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2229 Dátum: 2007. Január 05., 11:55:18 »
Én nem nagyon értem az NCIS  JAg-es beütést-szerintem tele van poénokkal és nagyon jól kidolgozzák a karaktereket már már a nyomozás rovására-nagyon laza érthető történetü ja és a közeg amiben játszódik 1000-szer eltaláltabb mint a CS:I....

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2228 Dátum: 2007. Január 05., 11:21:00 »
Idézetet írta: Sepi
Azért azt is megvárhatnák, hogy a világ más tájain hogy szerepel a film, mert lehet hogy máshol óriási siker lenne  .
Ez nem egy járható út. Ez olyan lenne, mintha a Barátok köztöt akkor is folytatta volna az RTL, ha az első pár rész után megbukott volna, mert hátha a szlovákok, románok, ukránok, mittoménkik majd szeretik. Egy csatornát semmi más nem érdekel, mint a SAJÁT nézettsége. Ők abból élnek, amit az ő reklámozóik fizetnek. Náluk egy sorozat exportálása csak nagyon kis szelet a tortából. Mindenütt a nézettség az úr. Nézd csak meg a TV2-t. Akkorát buktak a Réme rendes... magyarítással, hogy öröm volt nézni. És még szar szerződést is kötöttek, mert le sem vehetik a sorozatot, mondván, hogy szar a nézettsége. A teljes első évadnak végig KELL mennie a szerződés alapján. Egyetlen lehetőségük volt. Eltették az éjszakai sávba. Ha meghagyták volna főműsoridőben, akkor részenként buktak volna baromi sokat. Most kevesebbet buknak, mert a hírdetők azt mondják, hogy ennyi és ennyi nézettséget várnak a reklámjuknak. Egy éjszakai sávban ez jóval alacsonyabb és még hozhat is valamit. De ha főműsoridőben a hirdető mondjuk milliós nézettségnél fizeti ki a reklám teljes árát, de a Rém rendes... csak 4-500.000 nézőt hoz, akkor a TV2 b...hatja, úszik a lóvé, amit egy ugyanarra az időre tett jobb nézettségű műsor hozott volna. Hidd el, ha nem kötné őket a szerződés, akkor a Rém rendes...-ből sem láttunk volna 4-5 résznél többet. Ugyanez volt a Megatánccal, nem véletlenül került át péntekre. Ott a Lost-tal szemben még volt valami esélye. A Szombat esti lázzal szemben meg semmi. Csak az megint egy olyan "sorozat" volt, amit nem lehetett félbehagyni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 11:21:21 írta killjoy »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2227 Dátum: 2007. Január 05., 11:20:26 »
Idézetet írta: talgaby
bár a most hamarosan itt induló miniben lesz majd egy-két "érdekes" rész.
  Akkor majd lecsekkoljuk!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2226 Dátum: 2007. Január 05., 10:53:43 »
Ez fura, erről a fathomos párhuzamról én is hallottam... igaz teljesen véletlen volt, hogy pont oda tévedtem, de érdekesnek tűnt akkor. Mindegy.

galamb: Vmennyi humor van benne, bár nem olyan típusú, mint az NCIS-ben. A képregények meg inkább a nyomozati munkára koncentrálnak, bár a most hamarosan itt induló miniben lesz majd egy-két "érdekes" rész.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2225 Dátum: 2007. Január 05., 10:37:43 »
Idézetet írta: killjoy
A "Mélység fantomja", eredeti címén "Surface", vagyis "Felszín". Nem egy rossz sorozat, bár ugyanúgy megbukott kint, ahogy az Invasion (Relytélyek városa). Mondtam már, hogy imádom a magyar címferdítőket?  A tavalyi év valahogy nem kedvezett a sci-fi sorozatoknak. (Az Invasion, a Surface és a Threshold is bebukott.)
Hát ez nem igaz. Már a faxom tele van ezekkel az amerikai tévécsatornákkal. Mindig azokat a sorozatokat szüntetik meg, amelyik érdekelne. Azért azt is megvárhatnák, hogy a világ más tájain hogy szerepel a film, mert lehet hogy máshol óriási siker lenne  . De a magyar tévécsatornák is elmehetnének melegebb éghajlatra  , miért kezdenek el így egy sorozatot, amikor már tudható, hogy annak nem lesz folytatása. Mintha nem volna elég azokból válogatni, amik nem buktak meg az első évad után (de gondolom ezeket olcsón megkapják).
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2224 Dátum: 2007. Január 05., 10:28:40 »
a SCI-ban is van kis humor, mint az NSIC-ben? Mert az előbbit csak az itteni képregényekből ismerem( a farkasemberesből, meg a hamis pénzes-ből, és őszíntén szólva nekem kicsit öö...  "sűrű" a dolog. Csak az ügyről szól az egész, a karakterek jellemét elintézték kész mondatban, és kész! De aztán lehet, hogy csak az újság rövidsége e dolog oka, és a sorozatban nagyobb teret kapnak a nyomozók jellemei is.
Idézet
A JAG beütése engem marhára irritál. Mondjuk szvsz a JAG úgy szar ahogy van.
Hát igen a Jag szerintem is szar, nem nagyon értem mit esznek rajta (ugyan ez van nálam a Walker-nél is, hogy az mitől jó?  ), viszont az NCIS-ben én abszolút nem érzem a Jag-es beütést, nem is tudtam volna, hogy ugyanazok csinálják mindkettőt, ha az NCIS egyik részében nem játszik az a Bud-nevü jogász. Sőt  én úgy érzem, mintha az NCIS hangulatában pont a JAG ellentéte lenne. Nincs benne az a katonás merevség.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 10:29:23 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2223 Dátum: 2007. Január 05., 09:50:22 »
A "Hány részes egy sorozat?" témához tökéletes kiindulópont: http://www.episodeworld.com/
Nem 100%-os, de azért nagyon sok sorozatot le lehet itt csekkolni.

A "Mélység fantomja", eredeti címén "Surface", vagyis "Felszín". Nem egy rossz sorozat, bár ugyanúgy megbukott kint, ahogy az Invasion (Relytélyek városa). Mondtam már, hogy imádom a magyar címferdítőket?  A tavalyi év valahogy nem kedvezett a sci-fi sorozatoknak. (Az Invasion, a Surface és a Threshold is bebukott.) A különbség a két sorozat közt annyi (műsorba kerülési szempontból!), hogy míg az Invasion-nél nem csináltak befejezést az első évadnak (ez a cancelnek volt köszönhető, meg ugye az egyik főszereplő is már a Prison Breakben lett FBI ügynök), mert gyakorlatilag a gyártás közepén már lelőtték a sorozatot (ezért is volt számomra érthetetlen az RTL húzása, amikor a befejezetlen sorozatot megvették, azt meg pláne nem értem, hogy ki az a ... aki ennek a befejezetlen sorozatnak a DVD kiadásáért pénzt ad, mert ugye ez is kiadásra kerül kishazánkban is), addig a Surface-nek van egy kvázi apokaliptikus befejezése. (Nem mondom, hogy lezárják a történetet, mert marad kérdés ott is nem kevés, de egy "Meghökkentő mesék" stílusú befejezése azért van a sorozatnak. Az a tornyos utolsó jelenet azért üt rendesen

Háááát... Ez a Fathomos párhuzam nekem elég erősen hangzik. Bár igaz, hogy mind a kettőben komoly szerepe van a víznek  De az is igaz, hogy az SG-s kritikákat én főleg viccrovatként olvasom. Tízből egy, aminek tényleg van is értelme. Legutóbbi példa az új Bond film volt, amiről képtelenek eldönteni, hogy szeretik vagy sem, így van róla pozitív és negatív kritika is rendesen. Amit az egyik kritikában felhoznak hibaként, azt a másikban dicsérik és fordítva. És persze sikk szidni minden magyar filmet náluk. A legjobban azon röhögtem, hogy a Szabadság, szerelemhez nem mertek hozzányúlni. Mindenről és mindenkiről mindig lehúzzák még a keresztvizet is, de valahogy ez a film kimaradt a szórásból  Biztos nem tudtak róla, hogy megy a mozikban... Na mindegy! Ez csak az én véleményem az SG kritikusairól.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 09:55:45 írta killjoy »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2222 Dátum: 2007. Január 04., 21:16:08 »
Az új sorozatról (nem láttam még amúgy) azt mondták, hogy a Fathomból merítették hozzá az inspirációt. Sg-n legalábbis ezt írták.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2221 Dátum: 2007. Január 04., 21:11:11 »
Idézet
Azt tudtad, hogy a Fenegyerekben ő játssza a hullát, akinek Célpont átfúrta a fején a tollat?
Tényleg? Nem tudtam. Na majd megfigyelem.

A GITS 1. és 2. nagyon jók. Az elsőt még egy filmklub vetítésén láttam először, a másodikat meg pár hónapja hozta meg a sajátbejáratú anime-emberem.
Most szállította le a Cowboy Bebop mind az öt DvD-jét is. Hát az a sorozat is igencsak jó.    
Simán egy szinten van nálam a Berserkkel és a Hellsinggel, pedig azok aztán ütősek.  

Idézet
Egyébként a Helyszinelőknél az NCIS 1000-szer jobb-legalább is szerintem...
Á, szerintem a CSI a legjobb.   A CSI/Miami még nagyon tetszik. A CSI/NY még egész jó, de az NCIS csak elmegy kategóriás nálam. A JAG beütése engem marhára irritál. Mondjuk szvsz a JAG úgy szar ahogy van.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2220 Dátum: 2007. Január 04., 19:45:11 »
Egyébként nézte valaki tegnap a tv2-n az új sorozatot, a Mélység Fantomját? Első nézésre egész jónak és érdekesnek tűnik. Kicsit hasonló a beütése, mint a Rejtélyek Városának. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a folytatása.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2219 Dátum: 2007. Január 04., 19:30:34 »
Egyébként a Helyszinelőknél az NCIS 1000-szer jobb-legalább is szerintem...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2218 Dátum: 2007. Január 04., 18:45:53 »
Bevallom, képregényben marhára nem tetszik a dolog. Nem is olvastam el, csak egyet.

Ha így áll a helyzet, akkor inkább leszedem máshonnan a tv-ripes verziókat. Huszonvalahány részért marhára sok az a 26Gb. Még akkor is ha a hivatalosan kiadott gyűjtemény, vagy hogyis hívják. Szóval tökéletes kép, többnyelvű hangsáv, felíratok, meg minden. Jó lenne ez, csak még vissza sem ártana tölteni  . Inkább maradok az avinál.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2217 Dátum: 2007. Január 04., 18:27:00 »
Gabe: az a "szuperhősös izé" speciel a következő CSI-mini volna... egyszer át kellene nézni, aztán indulhatna kifelé. Ha már úgyis a Helyszínelőket hoztad szóba.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2216 Dátum: 2007. Január 04., 18:11:07 »
Idézetet írta: Gabe
Köszi a választ. Hmm, nekem a torrent mérete alapján sokkal többnek tünt.
Ez is tömörítés függő. Többször előfordul, hogy egy epizódot egy cédésre tömörítenek. Abból összejön az a húszonvalahány giga. Általában egy amerikai sorozatban 23-25 rész között van egy évad.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 04., 18:11:27 írta Sepi »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2215 Dátum: 2007. Január 04., 18:03:55 »
Köszi a választ. Hmm, nekem a torrent mérete alapján sokkal többnek tünt.

talgaby: azok a kis lapos fényes korongok rendkívül hasznosak ám, lehet söralátéttől kezdve visszapillantótükör díszként is használni. De a valódi céljuk, amivel már azt hittem hogy te is találkoztál: adattárolás... bezony ám, ez a titok nyitja  .

Szegény Schmatrzy meg nem tagja az oldalnak (sajnos, bár ahogy elnézlek még szerencséje is van  ), úgyhogy ne cseszegesd már szegényt mindenféle szuperhősös  izével  . Egyébként nem kötelező lektoráltatni, max. ajánlott, úgyhogy szerintem nyugodtan hajítsd a készbe.
(mivel megcsappantak a hszek, így ha valaki a helyesírásra panaszkodna kizárólag, úgy hogy van vagy 2 neki (ez a legvalószínűbb hozzászólás egy újtol a mikor lesz már...? kezdetű után), azt magasról le kell sz@arni. Nem érdemelnek meg túl sok beleölt energiát, lásd HALO, amit már megbántam... Ha valami normális fórumozó majd szól, utólag javítod, ennyi, nem kell megszakadni 10 embernek egy füzettel)

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2214 Dátum: 2007. Január 04., 17:52:59 »
Idézetet írta: talgaby
És ne érezze jól. Inkább az ORRát használja.   Majd utána animézzetek.  
Ez úgy hangzott, mintha legalább az anyánk lennél. "Előbb egyétek meg a spenótot, majd utána jáccatok!"

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2213 Dátum: 2007. Január 04., 15:47:37 »
A helyszinelők első évada 23-részes!!!!!!!!!!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2212 Dátum: 2007. Január 04., 15:00:35 »
És mindezt még mindig egy 40-es vinyón? Nem semmi.
És ne érezze jól. Inkább az ORRát használja.   Majd utána animézzetek.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 04., 15:01:00 írta talgaby »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2211 Dátum: 2007. Január 04., 14:18:41 »
Nem-nem, nagyon is jól érzed  . (talgaby, hess innen  ) . Ha páran becsalakoznának még a csevejbe, akkor szívesen nyitnék egy új topikot a témának.

Utánanéztem egy kicsit a GITS sorozat(ok)nak. Azt hittem hogy 10-12 rész és kész. Tévettem, mert összesen minden szálat beszámítva vagy 70 rész... Jó nagy falat a sávszélemnek, de ha végignéztem a  Berserket meg az NGE-t, akkor majd ez következik. Némi probléma miatt még nem tudtam megnézni a 2. részt, de ha megtörténik, akkor jó lenne egy kicsit cseverészni rólla majd. Marhára tetszik a zenéje is, megnéztem az iso-n, ott találtam is pár soundtracket, de finoman szólva is durva nagy: volt ami 2GB-nyi mp3-at nyom    . Az legalább egy tucat órányi zene, ha nem több.

Sorozatfüggöknek: nem tudja valaki, hogy a Helyszínelők első évadja pontosan hány részes? (azt tudom hogy 26GB-nyi avi  ... kéne már valami komolyabb net  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2210 Dátum: 2007. Január 04., 13:31:16 »
Idézet
(Lehet, hogy rossz az orrom, de én itt egy kibontakozó anime topikot szagolok...)
Igen, nagyon rossz az ORRod. Kicsit finomíthatnál rajta pár képregénnyel, ami csakis rád vár.  (Már csak azért is, mert hamarosan jön még, amit csak Te tudsz átnézni, hacsak killjoy be nem ugrik...)

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2209 Dátum: 2007. Január 04., 12:31:36 »
Asszem az egyik GITS-SAC-os werkben mondta a SAC rendezője, hogy a sorozat egy olyan világban játszódik, ahol Kusanagi nem találkozott a Bábjátékossal. Tehát a sorozat tekinthető alterverzumnak, a két mozifilm történetébe egyáltalán nem kavar bele. Viszont a Stand Alone Complexnek is van egy olyan szála, ami az egész sorozaton átível, ez pedig a Laughing Man (csak azért nem írom magyarul, mert a fansubokon kívül nincs magyar fordítása).
Az én egyéni véleményem pedig az, hogy a sorozat még az első mozifilmnél is kicsit jobb. Persze csak akkor, ha az ember nem kap idegrángást a Laughing Man vonaltól.
(Lehet, hogy rossz az orrom, de én itt egy kibontakozó anime topikot szagolok...)

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2208 Dátum: 2007. Január 04., 12:03:57 »
Idézetet írta: killjoy
Erre találták ki ezeket az összefoglaló részeket. Úgymond felzárkóztatónak.
Ezért fura a jövő heti Született feleségek, ahol forgatásszüneti jelenetek lesznek benne, egy amolyan "így készült".

Idézet
Ja, és megvan a Sin City DvD-n! Jeeeee! Én eddig nem is tudtam, hogy Miller mester játsza a gyóntatópapot, akit Marv kinyír a templomban
Azt tudtad, hogy a Fenegyerekben ő játssza a hullát, akinek Célpont átfúrta a fején a tollat?

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2207 Dátum: 2007. Január 03., 22:15:45 »
Idézetet írta: freakdavE
Ja, és megvan a Sin City DvD-n! Jeeeee! Én eddig nem is tudtam, hogy Miller mester játsza a gyóntatópapot, akit Marv kinyír a templomban.

A film istencsászár, nem tudok rá jobb szót. Döbbenet, ahogy visszaadja az eredeti képkockákat. Viszont ami miatt sikítottam, az a sok helyen beharangozott hiper-szuper magyar nyelvű audiokommentár. Már néztem pár audiokommentes filmet, magyar nyelvűeket is (Sose halunk meg, Üvegtigris, Csak szex és más semmi), de ilyen (elnézést, ha bárkinek az érzelmeibe is beletaposok!) impotens moderátort, mint a Sin City-jé, már nagyon régen hallottam. A huszadik perc után egyszerűen leállítottam, és azt mondtam, hogy nem érdekel, mert idegesítő volt az egész. Nagyon örültem, hogy egy ilyen filmnél vették a fáradtságot és csináltak egy audiokommentárt, de ha már, akkor nem lehetett volna egy olyat, ami pergő és érdekes? Rendben van, hogy beszéljünk Frank Millerről, beszéljünk mindenféléről, de azért az nem szokott akkora gáz lenni, ha néha az éppen képernyőn lévő dolgokról is esik szó. Én pl. Réz Andrást tudtam volna elképzelni a moderátor szerepére, de hát nem ő lett. Na mindegy. (A Mozibubus című könyve elolvasása után pláne elfogult vagyok ) Csak gondoltam bosszankodom ezen egy kicsit

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2206 Dátum: 2007. Január 03., 22:03:24 »
Hát ez a Lost roomnak most utánanézek. Jó lenne végre látni valami nem sablonos történetű filmet (Amúgy Hegylakó: hát igen,  ez is azok a filmek közé tartozik, amit már vagyy 20szor láttam, és még 50szer meg fogom nézni!)
Azt tudom, hogy a Lost első ilyen részétpont egy időben adták a Zongoristával (ami azért nagy vetélytárs), azért gondoltam hátha magyar szokás! De most már minden világos!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 03., 22:09:42 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"