Bothának elég megnézni a mérlegét, a győzelmei melett nem 0 szerepel... Egyébként tavaly (vagy azelőtt ) a döntőben a második körig jutott, TKO-val ment tovább az elsőből. Ott csak pontozással sikerült megszabaulni tőlle, ha jól rémlik (nem vagyok K1 enciklopédia, így hajszálpontos adatot hiába is várnátok, a lényeg hogy továbbment, keressetek rá) akkor Musashinak. Ha nem ő, akkor is mindegy, de tény hogy továbbment TKO-val.
Goodridge viszont mióta a K1 lejtmenetbe került, (bármennyire is látványos, izgalmas most, sehol sincs a 3 évvel ezelőtti színvonalhoz) azóta jött így fel. Ezalatt a kb másfél év alatt 5-ször láttam (régebben, többször is) ebből négyet nyert, 1szer lecsapták. Viszont a kommentárban megjegyezték hogy idén hol verekedett, mit nyert, milyen sportágban lépett színre, stb, és abban is főleg a győzelmei voltak túlsúlyban.
MMA-t sajnos már nagyon rég láttam utoljára, mivel az euron sem azt preferálják, én meg mostanában a sima K1-et is ritkán nézem, főleg mióta ilyen óriásira nőt semmit-tudó koreaiakat, meg kivénhedt szumósokat eregetnek egymásra (jó, superfight de még poénnak is rossz volt ) már nem érdekel annyira, hogy minden egyes adást megnézzek.
A fight klub című műsor meg igen vegyes, jó ha egy évben összeségében max 7-8 k1 tornát leadnak rendesen, meg pár percben a kisebbeket összefoglalják, a többi adásban meg mindenféle más harcművészetes dolog szokott lenni. Radásul marha sok az ismétlés, volt már olyan is, hogy 2 hónappal korábbi műsort ismételték meg. Meg a fight klubban adták le a Franciáknál minden évben megrendezésre kerülő harcművészeti gálát is többek között, igaz, ezt jól tették. Szeretem a fk-t, de hogy nem erőltetik meg K1 téren magukat manapság... (igaz, hol van már a régi színvonal, minek is tolnák annyira)
Punkológus: én mondtam (bár nem is tudtam hogy volt ez a bunyó). 9 perces a videó, abból 5.30-ig bevonulnak, 6. -ban elkezdenek verekedni, és a 7.20 körülre másodjára is padlót fog a világbajnok . A maradék meg az eredményhirdetés . Egyébként jó tudni, hogy itt van még pár videó a mestertől. Nekem csak az euro jutott eddig, meg max. a hírek a neten . De ezeket a régi anyagokat szívesen látnám korongon én is.
Nitro: honnan szerezted őket? (spórolok egy fölös hszt: tudom dc, meg torrent, de melyik oldalakon?) MMA-ért ölni tudnék, de nem vetném meg a "régebbi" sima bunyót sem. Én csak a döntőket láttam eddig fent néhol, az is az eurosportból felvéve, amiket mind láttam, az ideit leszámítva. . Előre is örök hála a válaszért, meg isten fizesse meg...
Hmmm... állítólag az Isohunton vagy melyiken, van egy rakás wrestlinges cucc, arra érdemes lenne elszagolni, hátha...