Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1930115 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2115 Dátum: 2006. December 23., 17:54:43 »
Dúúúrva!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2114 Dátum: 2006. December 23., 14:39:20 »
Ekkora seggre esést!

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2113 Dátum: 2006. December 23., 13:51:26 »
Idézetet írta: inferno
Saw - http://www.youtube.com/watch?v=x_2i_-IJdc4    
Ha ezt beleveszik a filmbe, akkor biztosan megkapja az oscart.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
« Válasz #2112 Dátum: 2006. December 23., 13:48:18 »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2111 Dátum: 2006. December 22., 19:23:56 »
Ez az előzetes betyár mód osztott. A Hajóavatáson szétröhögtem magam.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2110 Dátum: 2006. December 22., 17:54:59 »
Idézetet írta: galamb
Remélem mihamarabb eljut hozzánk is!
Elvileg nyáron lesz Amerikában a bemutatója, és nem hiszem, hogy sokat késnének vele nálunk is. Azt hiszem már a második részt is csak egy-két hét csúszással játszották nálunk.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2109 Dátum: 2006. December 22., 17:49:58 »
Idézetet írta: Sepi
Egy kicsit megtöröm most a Transformers lázt egy kis animációs film előzetesével:

Shrek - The Third
ÁÁÁ és még a ronda csapos "nő" is benne lesz!    Remélem mihamarabb eljut hozzánk is!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2108 Dátum: 2006. December 22., 12:53:50 »
TF: Ahogy elnézem, sokótok beleesett egyetlen hatalmas hibába: a régi Marveles sorozatból indultok ki. Bár az a legismertebb nálunk, de általánosan közel sem így van. A TF-ben van vagy kéttucat különböző univerzum, mind külön történettel. Volt olyan is, ahol Skorponok Megatron hátsómodul-nyalója volt, volt olyan, ahol ő nem is volt Álca. A film egyébként is a jelek szerint megint új történetfonalat nyit, szóval lehet benne bármi. Ha több részben gondolkodnak, lehet, hogy a Kibertron-szál csak halványan érintve lesz, egyébként inkább a megérkezéssel és az itt kialakult harcokkal foglalkoznak csak.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2107 Dátum: 2006. December 22., 10:32:50 »
Egy kicsit megtöröm most a Transformers lázt egy kis animációs film előzetesével:

Shrek - The Third

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2106 Dátum: 2006. December 22., 08:22:39 »
Idézetet írta: yosha
Jaja, az üstökös lázadása a teljes sorozatra rányomta a bélyegét, pl. már az elején Megatronnal aki nem hagyta neki, aztán akkor amit te hibásan tudsz, mert nem a mátrixot akarta megszerezni, hanem az Alapbázist, Kibertron legnagyobb adatbázisát, ami az ürben keringett, és a végén felemésztette őt.
Köszi a helyesbítést. Már olyan régen olvastam ,hogy nem emlékeztem pontosan.  
De mi az a cucc ami az elején akkorát zuhan a földre... na azt nem tudom. A bárka picit nagyobb... Attol félek hogy az valami izé lesz ami a földön pár autót átalakit, lelket rak beléjük és ugy lesznek ők... ettől félek mondjuk, mert gagyi lenne.
Meg ki az vajon aki ott apritja a kamiont az országuton, meg a csávó előtt oylan nagyot üt a földbe...
Csupa kérdés ez az éjszaka...
Na arra a lezuhanó micsodára én is kiváncsi leszek...  
De amit én észrevettem, hogy az Öreg Optimusz is megváltozott egy kicsit, mert ha jól láttam akkor egy csőrős kamion lett belőle, nem maradt meg az a régi Kenworth laposorrú változata. Vagy csak én láttam rosszul?

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #2105 Dátum: 2006. December 21., 23:51:21 »
Idézetet írta: Sepi
Ez az Álca-polgárháború nem is volna hülyeség. Persze nem olyan szintem, hogy az egész filmre rányomja a bélyegét. Amit viszont szivesen látnék a mozivásznon, az az Üstökös lázadása történet, amikor Üstökös úgy dönt, hogy megszerzi magának a Mátrix-ot, hogy ő legyen a világ ura és csak úgy tudták legyőzni, hogy az Álcák szövetkeztek az Autobotokkal. De erre csak egy esetleges folytatásban lenne esély.
Jaja, az üstökös lázadása a teljes sorozatra rányomta a bélyegét, pl. már az elején Megatronnal aki nem hagyta neki, aztán akkor amit te hibásan tudsz, mert nem a mátrixot akarta megszerezni, hanem az Alapbázist, Kibertron legnagyobb adatbázisát, ami az ürben keringett, és a végén felemésztette őt. Akkoriban nem is volt mátrix a sztoriban, mert eltünt Optimusz első testével. Unikronnál került elő, a magyar kiadásban a 17-21 szám. Aztán üstökös tovább lázadt miután szinlelőként feltámadt... Meg ráadásul a Nagy rajzfilmben, ahol sajnos a koronázásakor Galvatron porrá lőtte a piros csikos seggét... ehhehe.
Az a repülő aki ott suhan manhattan fölött a trailerben, az ugy jo lenne üstökösnek. De mi az a cucc ami az elején akkorát zuhan a földre... na azt nem tudom. A bárka picit nagyobb... Attol félek hogy az valami izé lesz ami a földön pár autót átalakit, lelket rak beléjük és ugy lesznek ők... ettől félek mondjuk, mert gagyi lenne.
Meg ki az vajon aki ott apritja a kamiont az országuton, meg a csávó előtt oylan nagyot üt a földbe...
Csupa kérdés ez az éjszaka...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2104 Dátum: 2006. December 21., 22:41:12 »
nem hiszem, hogy bele kerülne egy álca lázadás. Nem is támogatom. Egy 2 órás filmben bőven elég lenne, ha ötletesen, érdekesen megjelenítenék a Kibertron pusztulását, a robotok érkezésést, harcukat, az emberek gondjait és egy világválságot. Amúgy szerint az lenne az alap, hogy a filmből az a hangulat áradjon, hogy mostatntól kezdve minden megváltozik, semmi sem lesz ugyanaz.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2103 Dátum: 2006. December 21., 19:44:32 »
Amugy igy utolag elgondolkodva, vajon hogy csinálják meg hogy skorponok és megatron egyszere lesz benne a filmben, hisz nem voltak puszipajtások, sőt nem is nagyon ismerték egymást személyesen. Lehet hogy lesz egy ilyen álca-polgáháboru is, mint anno a Megadás után...?
Fene tudja...
Ez az Álca-polgárháború nem is volna hülyeség. Persze nem olyan szintem, hogy az egész filmre rányomja a bélyegét. Amit viszont szivesen látnék a mozivásznon, az az Üstökös lázadása történet, amikor Üstökös úgy dönt, hogy megszerzi magának a Mátrix-ot, hogy ő legyen a világ ura és csak úgy tudták legyőzni, hogy az Álcák szövetkeztek az Autobotokkal. De erre csak egy esetleges folytatásban lenne esély.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #2102 Dátum: 2006. December 21., 19:37:24 »
Idézetet írta: galamb
Na végre egy normális Transformers előzetes! Nem az a marsos hülyeség (amúgy az valami rajongói előzetes, vagy mi?)! Ez a film tényleg jónak tűnik, meg alapba is szeretem Bay filmjeit. Ráadásul annyira nem is ismerem a képregényt, így legalább nem lesz keserű a szám íze, hogyha esetleg elszúrják a dolgot. Köszi Sepi!

Nem, a marsos hülyeség az tényleg egy teaser, nem lesz ugyan benne a filmben, csak tudatta az emberekkel, hogy nincs warning, jönnek és kész. Ha többet akarsz tudni meglátod mikor itt lesznek.
Amugy igy utolag elgondolkodva, vajon hogy csinálják meg hogy skorponok és megatron egyszere lesz benne a filmben, hisz nem voltak puszipajtások, sőt nem is nagyon ismerték egymást személyesen. Lehet hogy lesz egy ilyen álca-polgáháboru is, mint anno a Megadás után...?
Fene tudja...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2101 Dátum: 2006. December 21., 18:07:24 »
Én is várom már. J lesz egyet nosztalgiázni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2100 Dátum: 2006. December 21., 17:45:09 »
Na végre egy normális Transformers előzetes! Nem az a marsos hülyeség (amúgy az valami rajongói előzetes, vagy mi?)! Ez a film tényleg jónak tűnik, meg alapba is szeretem Bay filmjeit. Ráadásul annyira nem is ismerem a képregényt, így legalább nem lesz keserű a szám íze, hogyha esetleg elszúrják a dolgot. Köszi Sepi!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2099 Dátum: 2006. December 21., 17:25:53 »
Amióta itthon lecsengett a Transformers láz, nem is foglalkoztam Optimusszal és társaival, de ez a film most felébresztette bennem a földönkívüli robotot.  
Egyébként a félelmeitekben én is osztozom, de reméljük a legjobbakat. Nekem Sokkoló volt az egyik kedvencem a képregényben, remélem, hogy nem marad ki a filmből.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 17:26:24 írta freakdavE »
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2098 Dátum: 2006. December 21., 16:36:53 »
Most, hogy így mondjátok, én is remélem, hogy a Kiberton-os részt nem hagyják ki belőle. Bár a képregényben is úgy volt a sztori, hogy a Bárka még a dinoszauruszok korában csapódott be a Földbe és egészen a modern időkig "hibernálva" tengették életüket az alakváltók...
A másik, hogy csak nem lesz ez is olyan, mint a Világok Harca, hogy csak Tom Cruiset és családját lehet benne látni a film 98%-ban, és a maradékban vannak csak a Tripodok. De az biztos, hogy az emberi szálat sem kell feltétlenül hanyagolni belőle, mert ha jól emlékszem Gyertya (Buster Witwicky) és családja elég fontos szerepet játszott az Autobotok és az Álcák háborújában.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 16:37:40 írta Sepi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2097 Dátum: 2006. December 21., 16:03:37 »
Idézet
remélem nem kurják el a dolgokat azzal hogy teljesen más eredetük lesz, vagy nem lesz semmi a sztoriban, csak hogy az emberek hogy élik meg a háborut, a robotok meg csak ugy ott lesznek és lövik egymást.
Ettől tartok egy kicsit én is. Mert az nagyon nem lenne jó, ha annyi lenne az egész, hogy a robotok zúzzák egymást, emberek hullanak, dráma, szegény emberek, robotok zúzzák egymást...
Amúgy szerintem bőven lesznek a "normális" alakjukban is, attól nem kell tartani. A sivatagos jelenetben az Skorponok volt...viszont Megatron nem így nézett ki a k.neten bemutatott képen(szvsz az nagyon tré volt). Figyeld meg jobban, egy világító vörös szeme van...én arra tippeltem, hogy Sokkoló, viszont a k.neten azt mondták ő nem lesz benne...akkor hogy is van ez?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #2096 Dátum: 2006. December 21., 15:56:49 »
HOPPÁ ooo vaze. Én már akkor nem is irok a Hulkrol (bana  tényleg jol alakitott, a zároküzdelem meg sztem csak onnantol volt gagyi, miután beleestek a toba) de hát itt a Transformer. Hogy nem találtam eddig! Ez valami nagyon nagy lesz, emberek!!! remélem nem kurják el a dolgokat azzal hogy teljesen más eredetük lesz, vagy nem lesz semmi a sztoriban, csak hogy az emberek hogy élik meg a háborut, a robotok meg csak ugy ott lesznek és lövik egymást.
Hisz a robot is érez...
Az a nagy izé a közepefelé amelyik a homokviharbol legyakja a 3 katonát remélem Skorponok lesz. Bár eléggé forognak az olloi hozzá  Kurva jo a fejük, nem az az emberi arc, hanem komplexebb... ááhh, vagy 6szor néztem meg de nem tudok leállni. A végén a medencéböl csak nem Megatron mászik ki... (a  k.net-en volt egy kép rola hogy ugy fog kinézni) mert akkor miért nem párologtatja szét egy fotontöltettel azt a kis női huslényt... grrr.
Remélem a filmben nem az lesz az extra, hogy robotformában is lehet majd néha látni őket, és csak lesz benne egy csomo kocsi amelyik beszél (mert azt ugye halálkönnyu lefilmezni, ja és a Knight Riderben is volt olyan). És ha nem érzitek jogosnak a félelmemet, volt már olyan vámpiros és farkasemberes film is, ahol mindkét faj tök emberi formában lőtte egymást, és egy-két pillanatig luxus volt egy átváltozott szörnyet látni.
No, hajrá Drimvörksz Pikcsörsz!!!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 15:59:45 írta yosha »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2095 Dátum: 2006. December 21., 10:07:45 »
Azok kedvéért, akik nem járnak a Spidertom fórumára itt van a Transformers film első hivatalos előzetese:

Transformers

(Köszönet Ben Reilly-nek a linkért.  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2094 Dátum: 2006. December 21., 09:38:00 »
Mondjuk szerepjátékhoz magyarosítás... nem tudom. Legfeljebb a motorra van értelme, bár arra se sok.

Hmmm, hoppá, ha az IWD 2-t nyomod, az már D&D v3, ott kicsit más a helyzet. Ott van bizonyos mennyiségű Turn-öd egy nap, aminek az ereje többmindentől függ (karakter szintje, Wisdom nagysága, Paladinoknál a Charisma is). Ráadásul ott már d20-al dobsz is, amikor elsütöd, akárcsak az élőholtak, hogy hat-e rájuk. Igazság szerint rengeteget gyengítettek rajta, csak akkor éri meg, ha elég magas szinten vagy (amit röhejesen könnyű elérni a 2. részben, még a Heart of Fury mód se kell hozzá) és sok alacsony szintű zombit akarsz gyorsan elintézni. Úgy nem kell annyit vesződni velük. Másra sajna nem nagyon jó.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #2093 Dátum: 2006. December 20., 23:16:00 »
talgaby, kösz az infót! Legalább már tudom, mikor mire használjam ezt az átkozott varázslatot.
Amúgy az IWD 2-t tolom, és most először, de tök jól megy (talán mert a Baldur's Gate igen közel áll a szívemhez).

Leszedtem hozzá egy magyarosítást, elvileg 70%-os, de sztem ez inkább az eredeti, mintsem a magyarosított szövegmennyiségre utal, de a lefordítottak is borzasztóak, tele vannak helyesírási hibával, na és a hülye szó szerinti értelmezésekről ne is beszéljek (pl. leaving shadows = távozó árnyékok... no comment, a BG-ben legalább árnyékok elhagyásának fordították).

Persze ezeket a fordításokat amatőr rajongók csinálják rajongóknak, úgyhogy nincs mire bosszankodnom, de legalább a végén megnézethetnék valaki hozzáértővel, mielőtt felpakolják a netre.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2092 Dátum: 2006. December 20., 21:47:21 »
Idézetet írta: pepo05
Látvány no.1. A gáz igazából a szivascember Banner apuka+ a hulkos kutyák voltak.
A zárójelenetben lévő küzdelem tényleg elég gagyi volt, a kutyás meg pláne. De a többi az nagyon komoly.
De Eric Bana előtt meghajolok. Nagyon jó szinész. Én még más marvel filmben is el tudnám képzelni.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2091 Dátum: 2006. December 20., 21:44:10 »
Szerintem sem volt rossz a Hulk. Bana szvsz nagyon jó benne, becsülöm azt a színészt. Látvány no.1. A gáz igazából a szivascember Banner apuka+ a hulkos kutyák voltak.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2090 Dátum: 2006. December 20., 15:15:53 »
Most már átjöttem ebbe a topikba erről tárgyalni:  
Nos, a Macskanő sztem horrorfilm, a Hulk pedig okozott pőár vidám percet, pl. mikor Hulk megindul az egyik tank lezuzása után a másik felé, és a letépett csüvel a markába csapdos, mint valami fradista (!!!) a bézbolütövel. Ott sirtam...
A Hulknál tényleg az volt csak a probléma, hogy a történet nem volt valami egetrengető, de azért azt is meg kell hagyni, hogy a képregényben is az eredettörténet szvsz nem volt a legeredetibb. Viszont a látvány engem kárpótolt minden kis hiányosságért. Plussz még Stan Lee, mint biztonsági őr...   Ezért már én is várom a folytatást.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 20., 15:16:22 írta Sepi »

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #2089 Dátum: 2006. December 20., 13:59:11 »
Szivesen. Igy remélem megmentettem kemény másfél orát az életedböl, hisz mostmár biztos nem töltöd le vagy ilyesmi, hanem megnézése heylett csinálsz valami hasznosat, pl. iszol 1 db. sört.
Remélem a megtorlót mindenki látta, mert mostmár csak a jo filmeket szeretném összefoglalni... Csak az RTL klub is lenne hasonloan + , hogy jo filmeket adjon.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2088 Dátum: 2006. December 19., 21:13:58 »
Yosha: Köszi szépen az összefoglalót. Ahogyan elmondtad kiderült, hogy tényleg nem veszítettem semmit, azzal hogy elfelejtettem megnézni. Legalább aludtam egy jót és nem kellett nyúlánk fasziktól és őrült professzoroktól aggódnom. Lehet, hogy az írók próbálták összekeverni a Rémálom az Elm utcábant és az X-Ment, csak sajnos elég szarul sikerült nekik ezek szerint.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2087 Dátum: 2006. December 19., 18:30:42 »
Yosha terjengősre fogva mesélte el a dolgot, de sajnos minden szava igaz.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2086 Dátum: 2006. December 19., 17:40:06 »
hgoy beleess egy Idétlen Időkig féle kontinuumba, és ugy kelj fel reggel, hogy ugy tudd soha nem élted meg azt a másfél orát...
Az viszont tényleg jó kis vígjáték, főleg, mikor mindenap kinyírja magát.  
 Na ha már zene topik: Nemrég beszereztem a Hooligans "Bohém élet"  című albumát: Nos elöször is 5-ször meg kellet hallgatnom ahhoz, hogy a médiába nyomatott "félemberen" kívűl más dalokra is felfigyeljek. De aztán rájöttem, hogy azt leszámítva, hogy mintha a "Víruson" meg a "Szenzáción" hallot dalok témái köszönnének vissza csupán más zenei körítésben, pl: "Skót éjszakák-->Hotel mámor" (amúgy ez a két kedvenc Hooligans számom,   vajon miért?    ), azért egész jó kis anyagot hoztak össze ezek a huligánok. Ráadásul az utolsó szám, az "Emlékül" a bandától egy szokatlan lassú nóta igazi meglepetés.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 17:41:01 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"