Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1930103 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2055 Dátum: 2006. December 13., 21:49:31 »
Ezér bírjuk nem?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2054 Dátum: 2006. December 13., 21:40:31 »
Az biztos, hogy nagyon jó a zenéje. Először engem is az ragadott meg.  Főleg azóta készült belőle egy Tiesto feldolgozás is, az nagyon komoly lett.  

SPOILER: Viszont ezzel az állandó feltámasztással pont olyan, mint egy képregény   SPOILER END
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 13., 21:43:22 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2053 Dátum: 2006. December 13., 21:13:57 »
Egyik kedvenc filmzeném. De nállam az örök klasszikus a Superman zenéje.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2052 Dátum: 2006. December 13., 21:08:37 »
Nekem az nem tetszett, hogy Spoiler: a végén visszahozták Barbarossát, az előző rész fő gonoszát!  Meg eleve nem csípem ezt a "még úgyis fel lehet támasztani" tipusú történet vezetést!
 De Johnny Depp tényleg marha jó!Na meg a zene!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2051 Dátum: 2006. December 13., 19:06:42 »
Most néztem meg a Karib-tenger Kalózai második részét. Hát nem voltam tőle elragadtatva. Bár a szinészekre nincs gond benne, Johnny Depp és Orlando Bloom frenetikusat alakít benne, a poénok nagyon jók   és a látvány szintén profi és magával ragadó. Egyetlen problémám a történettel van. Kicsit de-javu a filmnek a vége  . Akaratlanul is a Mátrix jutott róla az eszembe. Mert hát ez a film is úgy készült, hogy a második és a harmadik rész nagyjából egyszerre lett leforgatva és a történet felénél elvágják. Valamint (SPOILER) ebben is azt sugalják, hogy meghalt Jack Sparow kapitány, és egy lehetetlen küldetéssel lehet őt megmenteni aminek a sikeréhez szövetkezni kell az első részben szereplő legfőbb ellenséggel (SPOILER END). Szóval szvsz a történeten lehetett volna még csiszolni, mert így első hallásra nem tűnik rosznak, csak aztán nehogy ez is a Mátrix sorsára jusson. Ott is kitünő volt az első rész sztorija, csak a folytatással teljesen kinyírták. Remélem, hogy valahogy ki bírnak belőle mászni az alkotók, mert az első rész az egyik kedvenc filmem.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 13., 19:07:10 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2050 Dátum: 2006. December 13., 18:52:22 »
Idézetet írta: talgaby
Asszem itt vmi komoly félreértés lesz... a "Csillagkapu 2" annyira folytatása a filmnek, mint ahogy a "Robotzsaru 4" a trilógiának. A koncepció egyébként ugyanaz: mindkettő a filmekből készült sorozat első, dupla hosszúságú nyitóepizódja, amit a magyar forgalmazók nagy okosan elneveztek a film folytatásának.
De Robot zsarunál volt utána még 5-7-ig. És annak a sorozathoz sem volt nagyon köze(szwsz). ( A sorozatban hú de utáltam, hogy ugyanúgy női társa volt, a főcímben ugyanazzal a kameraszöggel, ugyanúgy kérdezte, hogy "Murphy, te vagy az?", mint magában a a Robotzsaru 1.-ben, (ami szerintem jól sikerült  film), és mégsem Lewisnak hívták!    

Idézet
Ezeket szoktuk B esetleg C kategóriás filmeknek nevezni.

pepo05 már elsütötte a poént, de ez inkább X kategoriás film.  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2049 Dátum: 2006. December 13., 18:16:37 »
Idézet
A koncepció egyébként ugyanaz: mindkettő a filmekből készült sorozat első, dupla hosszúságú nyitóepizódja, amit a magyar forgalmazók nagy okosan elneveztek a film folytatásának. A Csillagkapu 2 is valójában csak a sorozat első része, nem annak a sikeréből lett a sorozat.
Ez előfordulhat. A magyaroktól kitelik az ilyesmi (most, hogy mondjátok rémlik, hogy tényleg nem Armageddon 2 volt a film eredeti címe). Az összevissza címezés nálunk nagy szokás. De a Generation X-re visszatérve, szerintem valószinű, hogy az egy alacsony költségvetésű, tv film lehetett (ahogyan Galamb is mondta). Ezeket szoktuk B esetleg C kategóriás filmeknek nevezni. Ezekben szoktak általában a feltörekvő és a lecsúszott szinészek játszani, és az sok mindent elárul róluk, hogy nem adják le őket a mozikban.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2048 Dátum: 2006. December 13., 17:10:50 »
Asszem itt vmi komoly félreértés lesz... a "Csillagkapu 2" annyira folytatása a filmnek, mint ahogy a "Robotzsaru 4" a trilógiának. A koncepció egyébként ugyanaz: mindkettő a filmekből készült sorozat első, dupla hosszúságú nyitóepizódja, amit a magyar forgalmazók nagy okosan elneveztek a film folytatásának. A Csillagkapu 2 is valójában csak a sorozat első része, nem annak a sikeréből lett a sorozat.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2047 Dátum: 2006. December 13., 17:03:55 »
Én azt birom, amikor a magyar tévék, és forgalmazók azonos témájú filmeket, amiknek egymáshoz amúgy semmi közük, egymás folytatásaiként adják el. Én úgy emlékszem, mintha az Armageddon 2 is ilyen lett volna: mintha az az eredeti címe más lett volna.

Idézet
Csillagkapu 2 (ez viszont így is nagy siker volt, úgyhogy sorozat lett belőle), stb.
Hát fene gondolta volna, hogy Kurt Russel helyett Richard Dean Andersonnal is el tudják adni a dolgot...
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2046 Dátum: 2006. December 13., 15:36:07 »
Tévedés. Ezek b kategóriásak, az igaz. De ez a film maximum d kategóriába sorolható.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2045 Dátum: 2006. December 13., 12:02:08 »
Valószinűleg tipikus B kategóriás film volt alacsony költségvetéssel, ami már eleve videokazira jött csak ki. Sok ilyen van a mai napig is. Sőt, még sok nagy mozifilm folytatását is B kategóriásan csinálják. Ilyen volt például a Twister 2, Armageddon 2, Deep Impact 2, Csillagkapu 2 (ez viszont így is nagy siker volt, úgyhogy sorozat lett belőle), stb.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2044 Dátum: 2006. December 13., 11:53:03 »
Gondolom eredetileg is tv filmnek készült, abból meg elég gázakat tud csinálni a Marvel. Szwsz a Nick Fury is elég ramaty volt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2043 Dátum: 2006. December 12., 21:09:23 »
Szerintem ne akarj megtudni többet belőle...én az utolsó 10 percet láttam, azt is ittas jókedvemben, de valahogy nem nagyon tudtam nevetni rajta, még így se. egy szó van rá, ami igazán jellemzi: SZÁNALMAS!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2042 Dátum: 2006. December 12., 18:36:50 »
Sepi nagyon ajánlom, hogy akarj többet megtudni a Generation X filmről. Uwe Boll elbújhat mögötte.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2041 Dátum: 2006. December 12., 17:22:11 »
Nem, csak más kategóriába tartoznak újabban a sorozat és a film szinkronszinészek. Eleinte az előbbiben bizonyíthatnak az újak, majd ha jól megy nekik mehetnek a filmekhez.

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2040 Dátum: 2006. December 12., 17:19:31 »
Mit szóltok hogy a szinkronos Jericho-ban az A**-en 2 szinkronhang már ismerős lehet:

Sawyer és Kate a Lostból  

most mivan idehaza 20 alatt van a szinkron szinészek száma?

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2039 Dátum: 2006. December 12., 10:29:51 »
Kösz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2038 Dátum: 2006. December 12., 10:20:15 »
Stadium Arcadium a címe.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2037 Dátum: 2006. December 12., 10:13:07 »
Idézetet írta: Vlad
Vagy ha ismernétek az eredeti, '88as filmet. Nekem az emlékeim szerint tetszett, és a könyvet is olvastam. Bár már régen láttam...   (és a mini sztem sem lassú)
 Azt én is látttam, Punkológus elmondása alapján annak tényleg nagyobb köze volt a könyvhöz, volt benne ez a Sakál-dilemma.
 Az új Bondot megnézte valaki? Milyen?
  És lenne még egy kérésem/kérdésem: a Red hot chili papers új albumának mi a címe? Gondolom azon van rajta, a Tell me baby, meg a Dani California. Hát ezt a két számukat ismerem, de tetszik.
 Előre is köszi
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #2036 Dátum: 2006. December 12., 08:29:55 »
A Generation X film 1996-os. Furcsa is lett volna '89-ben, mikor még a képregényben híre sem volt ezeknek a karaktereknek.  
Egyébként miért úgy írjátok az értékelést, hogy pl. 10/1, 10/7 ? a 10/1 pl 1000%-ot, a 10/7 142 %-ot jelent. Ennyire jó ez a film?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 12., 08:31:53 írta Nitro »

Nem elérhető Vlad

• Garfield
  • **
« Válasz #2035 Dátum: 2006. December 11., 23:53:04 »
Vagy ha ismernétek az eredeti, '88as filmet. Nekem az emlékeim szerint tetszett, és a könyvet is olvastam. Bár már régen láttam...   (és a mini sztem sem lassú)
With no power comes no responsibility

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2034 Dátum: 2006. December 11., 23:45:45 »
Idézet
Mini Moris-szal (ami nem igazán megy gyorsabban 70-nél

Nana, kicsi a bors de erős: többször  is nyert a tipus többek között a Monte Carlo rallye-n is annakidején.
Én a könyvet nem ismerem, de a film az tetszett. Igaz, a XIII után (amit jóformán csak a videójátékból ismerek) némileg koppintásnak tünt, de azért nem volt rossz. Így egy 10/7-t kapna tőllem. Persze ha ismerném a könyvet, akkor lehet hogy én sem így gondolkodnék.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2033 Dátum: 2006. December 11., 23:11:26 »
Nem járok moziba, ezért most láttam csak a Bourne-rejtély című filmet és muszály hangot adnom megrökönyödésemnek.

EMBEREK EZ A FILM EGY VICC VOLT!!!! Olvasta itt valaki a könyvet, mert a film semmit nem adott belőle vissza. Ezt a filmet felesleges volt megcsinálni, de legalább is pofátlanság Bourne-rejtély címen eladni. (Amit ugye "born"-nak ejtettek "börn" helyett). A film kb annyit igazodott a könyvhöz, hogy kifognak egy amnéziás fickót a tengerböl, aki elég kemény kiképzést kapott. Ezzen kívül SZINTE EGYÁLTALÁN SEMMI nem egyezik meg az eredeti, zseniálisan megírt történettel. Ez kb olyan, mintha Frodó megkapná a Gyűrűt és elindulna a Roxfortba, hogy Harry Potter barátja legyen. Ez a film eredeteileg arról szólt volna, hogy a Jason nekiáll nyomozni a saját múltja után és ahova megy, mindenhol azzal szembesül, hogy bárhol járt a múltban (és éppen akkor a jelenben is), ugyanott járt (és általában gyilkolt) egy nemzetközileg keresett hírhedt terrorista, Carlos a Sakál. Az egész könyvön végighúzódik a dilemma, hogy ő maga e Carlos vagy ő csak Carlos-t üldözte. Mindeközben nyomában van több szervezet is. Ehelyet pedig kaptunk egy -az eredeti Mandzsúriai jelölt óta- elcsépelt agymosott szuperügynök klisét. Mindezt leöntötték amerikai szentimentalizmussal és heroizmussal. Vicces, hogy Bourne a filmben csak az igazán gonosz, megátalkodott gonoszokat ölte meg, ellenben a könyvvel, ahol már az őt igazoltató rendőrt is simán kinyírja. Azon pedig majdnem elsírtam magam (neeeem, nem a meghatottságtól), hogy az agymosott szuperbérgyilkos, akinek a lételeme eddig a feltétel nélküli, érzelemmentes ölés volt, hírtelen nem akarja lelőni célpontját a gyerekei elött. NEVETSÉGES. Helyette inkább inkább hátbalöveti magát. Apropó, a hátbalövés. Nem tudom, hogy milyen fegyvert használtak ellene, de tök jó, hogy egy felázott lőt sebből, csak úgy ki lehet piszkálni egy golyót. Ennek a filmnek zúzdába kéne küldeni az összes kópiáját.

UI.: Volt még egy teljesen felesleges autós üldözés, amiben egy Mini Moris-szal (ami nem igazán megy gyorsabban 70-nél) lehaggyva az egész párizsi rendőrséget autóstul, motorostul lezúgva egy bazinagy lépcsőn is.

10/1

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #2032 Dátum: 2006. December 11., 21:56:25 »
Én véletlenül belenéztem kicsit, szerintem az utolsó 10 perc még elviselhető volt, azthiszem 89-ben készült a film talán, de nagyon látszika technikán hogy várni kellet volna 2006-ig. Röviden anyi hogy vane gy gonosz mutáns aki lányoakt és férfiakat termékenyit meg az álmaikban, és ez a Szupercsapat állítja meg, vagyvalami iylesmire, enynire emlékszema filmböl:s

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2031 Dátum: 2006. December 11., 17:39:26 »
Mesélj már róla egy kicsit. Engem érdekelne, hogy mennyire volt szörnyű.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2030 Dátum: 2006. December 11., 17:31:31 »
Emma volt benne a legrosszabb.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2029 Dátum: 2006. December 11., 11:14:57 »
Idézetet írta: yosha
Jéééézusom... HOgy vannak még ilyen hülye emberek, hogy le merték forgatni, kiadni, leadni ezt a SZupercsapat cimü trágyát.
 Én épp akkor próbáltam egyenesen állni és taxit fogni,de akkor jobb hogy kimaradt az életemből.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #2028 Dátum: 2006. December 11., 00:12:11 »
Jéééézusom... HOgy vannak még ilyen hülye emberek, hogy le merték forgatni, kiadni, leadni ezt a SZupercsapat cimü trágyát. MÉg a Kaleidostar is látványosabb szorakozást nyujtott volna (idegtépés a köbön)
Aki fennmaradt, azt nagyon sajnálom, de legalább el tudja mondani hogy ilyet is látott.

Viszont a Smallville Szilánkok c. része kárpotolt, egyre jobban hajlik vissza a sztori az eredeti szálra. Szegény Lex, igy legalább látszik, hogy is lett ekkora állat.      
Nah, jol kiontottam magambol...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #2027 Dátum: 2006. December 10., 20:48:25 »
Idézet
Most vettem észre, hogy lesz egy újabb Hannibal film, ami szintén az előzményeket dolgozza fel.

Szerintem eléggé csira lesz. A történetből kifolyólag no Anthony Hopkins, arról nem is beszélve, hogy a könyv-trilógia írója, Thomas Harris, tudomásom szerint csak 3 regényt írt amiben szerepel Hannibal Lecter. Mindenesetre nagyon erőltetett szaga van a dolognak. A könyvek zseniálisak, ( A bárányok hallgatnakot éppen most olvasom újra. ) mindegyik kriminológiai mestermű, nagyon mélyen ábrázolják az éppen aktuális sorozatgyilkosok jellemeit. Mindenkinek ajánlom, főleg a Vörös Sárkány-t.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 10., 20:54:00 írta exOrcist »
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2026 Dátum: 2006. December 10., 20:00:46 »
én is elfelejtettem    

pedig úgy + néztme volna röhögni 1 jót  

...the dark armies then will come, when the SUM is 41