HOPPÁ ooo vaze. Én már akkor nem is irok a Hulkrol (bana tényleg jol alakitott, a zároküzdelem meg sztem csak onnantol volt gagyi, miután beleestek a toba) de hát itt a Transformer. Hogy nem találtam eddig! Ez valami nagyon nagy lesz, emberek!!! remélem nem kurják el a dolgokat azzal hogy teljesen más eredetük lesz, vagy nem lesz semmi a sztoriban, csak hogy az emberek hogy élik meg a háborut, a robotok meg csak ugy ott lesznek és lövik egymást.
Hisz a robot is érez...
Az a nagy izé a közepefelé amelyik a homokviharbol legyakja a 3 katonát remélem Skorponok lesz. Bár eléggé forognak az olloi hozzá Kurva jo a fejük, nem az az emberi arc, hanem komplexebb... ááhh, vagy 6szor néztem meg de nem tudok leállni. A végén a medencéböl csak nem Megatron mászik ki... (a k.net-en volt egy kép rola hogy ugy fog kinézni) mert akkor miért nem párologtatja szét egy fotontöltettel azt a kis női huslényt... grrr.
Remélem a filmben nem az lesz az extra, hogy robotformában is lehet majd néha látni őket, és csak lesz benne egy csomo kocsi amelyik beszél (mert azt ugye halálkönnyu lefilmezni, ja és a Knight Riderben is volt olyan). És ha nem érzitek jogosnak a félelmemet, volt már olyan vámpiros és farkasemberes film is, ahol mindkét faj tök emberi formában lőtte egymást, és egy-két pillanatig luxus volt egy átváltozott szörnyet látni.
No, hajrá Drimvörksz Pikcsörsz!!!