Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1929493 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2145 Dátum: 2006. December 28., 11:28:50 »
Kapcsolódóan a karácsony fimekhez, tegnap megnéztem az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmet. Szerintem az egyik legjobb ördögűzős film, amit eddig láttam. A kedvenc filmjeim listáján biztosan előkelő helyt fog majd elfoglalni.  
Csak hogy tudjátok miről van szó (azok akik még nem látták) itt van a honlapja. Itt a média menüpont alatt megtaláljátok az előzetesét is.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 11:29:28 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #2144 Dátum: 2006. December 28., 09:51:40 »
Bocs, Gabe, én utálom a legjobban a spoilereket, nem tudom, hogy felejthettem el kiírni...  
Amúgy legyen annyi a mentségem, hogy nem sok mindenről maradtál le, igazából csak Aertz szerepelt jól szerintem.   Az én favoritom Remy után, Feitosa, sajnos kiesett.    

A "dél afrikai fehér boxolót", azaz Bothát még nem láttam meccset nyerni, de még Gary Goodridge-et és Akebonot sem.  
Ja, és ami Ignashovot illeti, ő sem győzött meg teljesen, főleg amikor Kaennorsing megverte.  
Amúgy meg az Ong Bakban tényleg jól nyomta a srác, csak főleg könyökkel nyomult fejre, ami még a Pride-ban sem megengedett.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 10:03:28 írta Nitro »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2143 Dátum: 2006. December 28., 00:39:33 »
Hátha páran tudjátok mi az a Final Fantasy:

ha nem jelenik meg nállad semmi, akkor katt ide

« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 00:42:47 írta Gabe »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2142 Dátum: 2006. December 27., 21:24:11 »
Azokat a thai csákókat megnézném. Tudom, hogy az Ong Bak csak egy film, de ott meggyőztek, hogy a thai boksz az egyik legdurvább küzdősport.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2141 Dátum: 2006. December 27., 20:25:51 »
Van egy pár torrentoldal, ahol fent van egy csomó pankrátoros cucc. Ott szerintem lehetne találni K1-es dolgokat is.

Az én kedvencem az tőlle (Ignashov), amikor MMA-ban hoztak neki egy nagydarab pankrátort. A csávó játszotta az agyát, (jó, ez nálluk kötelező, el kell adni valahogy a  műsort, ha már csak imitálják a bunyót, pedig milyen kemény volna, ha egyszer élesben verekednének  ...) ő meg a szokásos hal-arcal áldgált, amíg el nem kezdődött a meccs. A csávó ráugrott volna, de ő mint egy táncos, egy laza mozdulattal odéblibbent. A csávót persze vitte tovább a lendület, négykézlábra esett, erre egy laza fejretérdeléssel megkínálta őt Ignashov... (ez MMA-ban szabályos). Az a vaddisznó még tántorogva mászkált négykézláb, de nem tudott felkellni. Ignashov meg még párszor fejentérdelte, - persze mint egy gép, semmi érzelem - aztán végül amikor már elég véres lett a padló úgy a 20. másodperc környékén megállította a meccset a bíró. Pedig az a vadállat nem adta volna fel, amíg el nem ájul, csak az idióta bírók mindig elrontják a mókát.

A másik meg amikor Mertzer (nehézsúlyú profi boxoló, olimpiai bajnok is volt amatőrként, kb. az özönvíz előtti időben. Noé bárkájára is csak valami gorillaként juthatott fel, akkora izomagyú állat) ellen verekedett. Azt tudni kell hogy a dél-afrikai fehér csávón kívül (bocs, nem jut eszembe a neve  ) csak kivénhedt néhai sztárokat hoznak hatalmas csinadrattával (kb. mint a mostani Rocky  , ami filmben még lehet jó, de ez itt a véres valóság). Közelről pokolian veszélyesek, de a lábuk az olyan mint egy 10 éves gyereké. Szóval a harci erejük az valahol a béka segge alatt van a K1-ben... És mindig nekik van a legnagyobb pofájuk. Szóval a csávó egy darabig hozta amit egy boxolónak kell, sőt, meg kell hagyni, hogy eléggé látványosan verekedett, boxban biztosan egy nagyon pöpec meccset hozott volna,  de itt  K1-ben ez csak időhúzásra volt jó. Ignashov tisztában volt vele, hogy a közönség nem szereti a 10 másodperces előadásokat, így hagyta egy kicsit hadonászni, hozzá sem nyúlt. Mikor a közönség megkapta azt a pár percet ami jár nekik, akcióba lendült: szarrá rugdalta Mertzer hurkapálcika lábait,  ... (Ignashov stílusa úgye a Thai box, úgyhogy szerencsétlen faszi jól kifogta  ) A lényeg, hogy pár bivalyerő rugás után feladta a csóka, a segítői cipelték le a pályáról, lógó nyelvel. Kb. olyan feelingje volt a dolognak, mint amikor apuka a játszótérről ölben viszi haza a gyerekét, aki felhorzsolta a lábát  . Esküszöm, a mókus kis híján elsírta magát, pedig bőven 100kg környékén volt, és az eredményeinek nem ezt kellett volna sugalnia. Pedig a beharangozó "óriási" párharcként állította be. Summa-summárum a boxolók egy forintot sem érnek a K1-ben, (kívéve a szakállas dél-afrikai-t, bár ő is már 40 elmúlt...  ) mégis úgy hozzák őket mintha muszáj volna. Aránynövelésnek mondjuk jók, de fölöslegesen égetik magukat.

Kár, hogy leválasztották a 75kg alattiakat egy külön csoportba, (World max) mert imádtam nézni, ahogy a thaiföldi  harcosok rommá vernek szinte bárkit.  Gyakran megesett 40+  kg-nyi  különbség is, mégis izgalmas csatákat hoztak.  Még Sefot is lerugták egyszer  így. Sajna a WM már nem olyan izgalmas, inkább csak taktikai csata, amiben nem túl sűrűn van már K.O  . Nameg az MMA-t is mellőzik mostanában sajna. Ezek melett nem mozdítja túlzottan elő a K1 elterjedését egy ilyen */=@# - ráadásul ritka unalmas világbajnok. Valami fanatikus japcsi pszichopata Musashi-fan felszeletelhette volna még a torna előtt egy szamurájkardal. Az idei szezon volt a mélypontja a K1-nek. Persze a döntőt még nem láttam, de idén sajna nem túl sok jó dolog történt a sportágban. Talán csak  LeBanner "visszatérése", akit szívesen láttam volna a trónon  , megérdemelné már igazán.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 27., 20:26:56 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2140 Dátum: 2006. December 27., 20:16:18 »
Idézetet írta: Daredevil
Nem vagyok egyedüll!  Jó hogy van néhány olyan ember is, aki a karácsonyi szarokon kívül képes nézni valami mást is Karácsonykor.
Van egyáltalán a gyerekeken és nyugdíjasokon kívül akik ilyenkor az ünnepi műsorokat nézik? Én már évek óta inkább dvd-t vagy videót nézek.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2139 Dátum: 2006. December 27., 20:12:46 »
Idézetet írta: pepo05
DD: ők Ómenért vannak oda, mi a Hollóért. Én is a Hollót néztem tegnap este!

Nem vagyok egyedüll!  Jó hogy van néhány olyan ember is, aki a karácsonyi szarokon kívül képes nézni valami mást is Karácsonykor.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2138 Dátum: 2006. December 27., 14:49:33 »
Idézet
Mennyire követed az eseményeket?
Kb a tavalyi döntőné kapcsolódtam be a dolgokba, szóval még új vagyok a témában.
Idézet
Azt mondjuk nem tudom, Aertz hogy került oda a semmiből a döntőbe.
Szegény Bonjánszki (bocs, inkább írom, mert gőzöm sincs, hogy hogyan kell normálisan) nem tudta folytatni, mert amint belépet a ringbe Leko tökön rugta. Miután 15 perc pihenés után újra képes volt ringbe szállni, Leko megint tökön rugta. Mondjuk Leko-t még így is leverte, de kórházba ment utána.
Idézet
Gondolom most is némi bírói segedelemmel lett azzá
Nehéz megitélni, mert szinte mindenki Aertz-nek drukolt és mindenki utálja azt a bitang nagy Schilt-tet, a közönség, a közvetítők (én is). Aertz meg tudta szorongatni, de ha pártatlanként nézem a dolgokat, akkor tényleg Schilt nyert (sajnos). Rohadt nagy és túl hosszúak a végtagjai. És tényleg unalmas a műsora.

Le lehet valahonnan tölteni olyan videókat, ahol Ignashov elemében van? Eddig csak párat láttam, de az a fickó egy zseni. Ugyaúgy, ahogy Pride-ban meg Fedor az isten. Tudnak ezzek az oroszok...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2137 Dátum: 2006. December 27., 13:52:11 »
Idézetet írta: Nitro
Idézetet írta: Punkológus
Ha az Eurosporton van K1 vagy Pride akkor azt
Már megint Schilt lett a bajnok.  
Szegény Remy rosszul járt.  
Azt mondjuk nem tudom, Aertz hogy került oda a semmiből a döntőbe. Egy Schilt - Sefo meccsnek jobban örültem volna. Mennyire követed az eseményeket?  

Basssszuuus!!!      
Épp most szerettem volna letölteni a K1 döntőt, mert nem láttam és a végeredményről  fogalmam  sem volt. Eddig  . Óvatlanul elolvastam a hszed.  

Mindegy, azért megnézem. Ráadásul úgy utálom Schiltet, rettenetesen unalmasan verekedik, semmi extra nincs benne. A többiek meg mind egyéniségek, szinte mindegyiküket bírom, erre egy ilyen unalmas, k1 színvonalát lehúzó patkány nyer.  . Az ő meccsein mindig majd elalszom. Bárcsak visszatérne Ignashov, ő simán szétszedné egy menet alatt ezt a "világbajnokot". Gondolom most is némi bírói segedelemmel lett azzá.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 27., 13:52:41 írta Gabe »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2136 Dátum: 2006. December 27., 13:42:06 »
DD: ők Ómenért vannak oda, mi a Hollóért. Én is a Hollót néztem tegnap este!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2135 Dátum: 2006. December 27., 10:58:18 »
Azért szép, hogy Karácsony után az Ómenról beszélgetünk. Jó m,ondjuk én is bort iszok oszt vizet prédikálok, mert én tegnap meg a Hollót néztem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #2134 Dátum: 2006. December 27., 10:24:01 »
Ha az Eurosporton van K1 vagy Pride akkor azt
Már megint Schilt lett a bajnok.  
Szegény Remy rosszul járt.  
Azt mondjuk nem tudom, Aertz hogy került oda a semmiből a döntőbe. Egy Schilt - Sefo meccsnek jobban örültem volna. Mennyire követed az eseményeket?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2133 Dátum: 2006. December 26., 21:26:58 »
Idézet
(főleg az volt erőletetett benne amikor kiadta parancsban, hogy öljenek meg minden újszülött gyermeket, mert valahol közöttük van a kisjézus is)
phű, erre már nem is emlékeztem, de addig is jó volt nekem. Mikor először láttam azt a jelenetet, az jutott eszembe, hogy "hülye ez a Damien? ez a trükk már 2000 éve sem jött össze". Fárasztó volt, hogy mindenki hirtelen agymosott zombi lett
Idézet
Igazán azt látjuk benne ahogyan rájön, hogy ki is Damien valójában, és az erkölcsi vívódást, hogy mi tévő is legyen
Ezzel igazán az volt a gond, hogy az első két filmben már láthattuk ugyanezt, az meg hogy Damien szeretője dillemázik nem hozott túlsok újdonságot a témában.
Idézet
valamint esetleg a nagymonológ volt benne jó, amikor egy feszület előtt beszél Jézushoz, mint egy ellenfélhez
az mondjuk tényleg nem volt rossz, bár én ott mindig a kereszt furcsa alakját figyelgetem, mert ezt a megoldást soha sem láttam máshol.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2132 Dátum: 2006. December 26., 21:11:20 »
A kedvenc az, mikor a fickó megfullad a jég alatt. Na, annak a jelenetnek a végén van zseniális távoli kép, mikor a fickó térdel a jégböl kiálló kopár fekete fa elött. Na az a kép igazán hátborzongató. És a holló alakjában megjelenő ördögöt is jól használták a filmben.
Arra a képre nem emlékszem most. De majd holnap megkeresem és megnézem.

A harmadik valóban egy erőtlen folytatás, és egy kicsit sok benne a retorikai túlzás is (főleg az volt erőletetett benne amikor kiadta parancsban, hogy öljenek meg minden újszülött gyermeket, mert valahol közöttük van a kisjézus is). Abban a filmben inkább azon a riporter nőn volt a hangsúly aki a végén végül is megöli Damient. Igazán azt látjuk benne ahogyan rájön, hogy ki is Damien valójában, és az erkölcsi vívódást, hogy mi tévő is legyen. Ami esetleg hatásos jelenet volt benne az pont a zárójelenet, valamint esetleg a nagymonológ volt benne jó, amikor egy feszület előtt beszél Jézushoz, mint egy ellenfélhez (kicsit hasonlóan, mint a Szemtől Szemben című filmben De Niro és Pacino).

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2131 Dátum: 2006. December 26., 20:59:04 »
Na látom ebben teljesen megegyezik az izlésünk, tényleg az a legjobb az egészben, hogy Damien próbálja magában letisztátni a dolgokat. A segitőkön pedig tök látszik, hogy apokalipszis 2 lovasa: Éhinség és Háború. Mindezt úgy, hogy nem mondják az ember képébe, hanem hagynak rájönni. A film vége kicsit tényleg elkapkodot, ott már nagyon nyúlja az első rész elemeit. A kedvenc az, mikor a fickó megfullad a jég alatt. Na, annak a jelenetnek a végén van zseniális távoli kép, mikor a fickó térdel a jégböl kiálló kopár fekete fa elött. Na az a kép igazán hátborzongató. És a holló alakjában megjelenő ördögöt is jól használták a filmben.

A harmadik rész nekem viszont már nem igazán tetszett, valahogy elvette az egésznek az erejét az, hogy Damien már felnőtt férfi és mindennek a tudatában van. Nem is emlékszem a harmadikból semmi kiemelkedő jelenetre most hírtelen

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2130 Dátum: 2006. December 26., 20:46:35 »
A második részről?
Nagyon jó film volt, de ha az eseményeket nézzük, akkor a közepe egy kicsit vontatott. Abban viszont zseniális volt, ahogyan ábrázolták a tinédzser Damien azonosulását az antikrisztussal. Érdekes volt hogyan tapasztalta meg az erejét, és drámai volt az ahogyan nehezen tudta elválasztani az átlag Damien és az Antikrisztus személyiségét. A kedvenc részem ebben a filmben amikor megöli a mostohatestvérét, utánna pedig zokogva rogy össze.
A trilógiát nézve, viszont ebben a részben a fent említetteken kívül az volt jó, hogy megmutatta nekünk mennyi ember (és egyéb élőlény) segíti őt a háttérből és késziti elő az ő hatalmát. Viszont a film végét egy kicsit elhamarkodottnak éreztem. Lehetett volna egy kicsit bővebb is.

Emlékszem, hogy amikor még gyermekkoromban néztem először, nővéremmel együtt számoltuk, hogy hány ember hal meg a filmben. Ez valahogy mindig beugrik amikor erre a filmre gondolok.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 26., 20:47:19 írta Sepi »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2129 Dátum: 2006. December 26., 20:35:08 »
Idézet
Lehet, hogy ez a film is egyszeri és utánozhatatlan.
Na ez legalább biztos, bár a második része még közelít azért hozzá. Arról mi a véleményed?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2128 Dátum: 2006. December 26., 20:31:57 »
Hát a fene sem tudja, hogy lehetett volna ezt normálisan megoldani. Lehet, hogy ez a film is egyszeri és utánozhatatlan.
Megnéztem az extrákat és én örültem neki, hogy ki lettek azzok a részek vágva. Ebböl le is jött, hogy az alkotók valószinüleg elégé tisztelik a régi horrort, mert ha ezzek a véres jelenetek belekerülnek, akkor az tényleg nagyon lehúzta volna filmet. A rendező gondolom rájöhetett, hogy a régebbi horror, abban is különbözik a maitól, hogy nem véres jelenetekkel érik el a hatásokat. Most meg mi van? Minden horror film egy egészestés disznóvágáshoz hasonlít, erre meg nincs különösebb igényem, legalábbis nem eilyen formában.
Szerintem amilyen lapos volt a sztori az a pár véres jelenet megdobta volna a filmet. Az persze igaz, hogy egyik másik horror film olyan, mint egy vágóhíd (a Motel például emiatt nem tetszett), és hogy nem attól lesz jó egy horrorfilm.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2127 Dátum: 2006. December 26., 20:06:14 »
Én mindenképpen megakartam venni, mert jó ha megvan az ilyen. Legyen mindig egy ellenpélda is. Egyébként tényleg beleestek ugyanabba a hibába, mint a Pszicho felújitásakor: egy az egyben ugyanazt csinálták meg. Két pluszt raktak bele, az egyik a rémálom szerű nyomasztó viziók, amik a Kör-rel váltal népszerüvé és Végső Állomás szerű halálnemek (engem főleg az utóbbi bosszantott). Viszont ha nem ugyanazt csinálják meg, akkor milyen lehetőséük lenne még, ha írnak egy teljesen más sztorit, akkor a rajongók lenyúzzák róluk a bőrt, legalább is ez így szokott lenni. Ez így még mindig jobb mintha felül akarták volna múlni az eredetit. Hisz a zseniálisat felülmúlni nem max lemásolni lehet.
Idézet
Ráadásul azt a pár jelenetet, amely egy kicsit is véres, teljesen kivágták belőle (nézd meg az extrákat). De miért kellett ezt?
Megnéztem az extrákat és én örültem neki, hogy ki lettek azzok a részek vágva. Ebböl le is jött, hogy az alkotók valószinüleg elégé tisztelik a régi horrort, mert ha ezzek a véres jelenetek belekerülnek, akkor az tényleg nagyon lehúzta volna filmet. A rendező gondolom rájöhetett, hogy a régebbi horror, abban is különbözik a maitól, hogy nem véres jelenetekkel érik el a hatásokat. Most meg mi van? Minden horror film egy egészestés disznóvágáshoz hasonlít, erre meg nincs különösebb igényem, legalábbis nem eilyen formában.
Nekem mégis legjobban a régi zene kihagyása fájt, ha az benne van, akkor jóval megemelhette volna a film fényét (sötétségét).

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2126 Dátum: 2006. December 26., 19:37:27 »
Én sem szoktam tvét nézni, max focit, ha van. Mint most is. Bár most nem volt időm tévézni. Amúgy inkább DVD-zek én is.
az új Ómen egxy nagy nulla. Röviden és tömören. Koppra lemásolták az eredetit, és nincs meg benne az a hangulat, mint régen. A kisfiúról se hittem el semmit, gyenge volt.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2125 Dátum: 2006. December 26., 19:19:59 »
Én még múlt hónapban vettem és én sem voltam tőle elragadtatva (ha előre megkérdezed itt a topikban biztos, hogy lebeszéllek róla). Mert ha még egy kicsit jobban átdolgozták akkor elment volna, de hogy szinte szóról szóra lemásolták a régi verziót, az már sok  . Én azt vártam volna a filmtől, hogy átírják az eseményeket és a főtörténetet. Akkor talán lekötött volna a film, de így én is azt mondom, hogy a régi fényévekkel jobb volt. Ráadásul azt a pár jelenetet, amely egy kicsit is véres, teljesen kivágták belőle (nézd meg az extrákat). De miért kellett ezt?   Elvégre ez egy horror fim akar lenni.
Szóval ha ezt tudom, akkor inkább a régi kiadásút veszem meg.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2124 Dátum: 2006. December 26., 19:10:34 »
A régi már megvolt, szóval az újat. De asszem ezt a verziót hanyagolni is fogom. Nincs benne a Dominus-Igitus zene, szóval nem sokat ér. Aki nem látta az eredetit, annak lehet, hogy nagy élmény, de így hát... csak egy gyenge reprint ma divatos horror-panelekkel.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2123 Dátum: 2006. December 26., 19:07:01 »
Egyébként meg megleptem magam Karácsonyra egy Ómen DVD-vel. Valahogy úgy gondoltam, hogy karácsonykor ez a legelfogadhatóbb "krisztusos" film    
Melyiket vetted meg, a régi klasszikusat vagy a feldolgozást?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2122 Dátum: 2006. December 26., 18:59:23 »
Ha az Eurosporton van K1 vagy Pride akkor azt  Egyébként meg megleptem magam Karácsonyra egy Ómen DVD-vel. Valahogy úgy gondoltam, hogy karácsonykor ez a legelfogadhatóbb "krisztusos" film      

+++

A Rocksuli tényleg nézhető, jó film

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2121 Dátum: 2006. December 26., 13:08:24 »
Mondjuk én még nem láttam a Szörny rt-t meg a Télapu2.-t  ugyhogy tegnap azokat megnéztem, de ma elhúzok moziba, aztán meg megnézem azt a Rocksuli-t, úgy hallottam jó film. Aztán ennyi, Szerdáig pl itt fogok lógni a Hzs-n és olvasok valamit (Mert asszem szerdán lesz egy Hopkins- Chris Rock "szíjáés-lövöldözős"[Isten nyugosztalja azt a bizonyos gumicsérkét!  ])
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2120 Dátum: 2006. December 26., 12:33:31 »
Ja. Én tegnap is az Ál/arc-ot néztem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2119 Dátum: 2006. December 26., 11:32:32 »
Idézetet írta: galamb
Amúgy tényleg a férfiak mit néznek karácsonykor, mert ilyenkor (a három földi adón legalábbis) a napi repertoár kb. ebből áll: romantikus film, aztán gyekek, aztán még egy gyerek, megint egy romantikus (basszus, a csapból is karácsonykor Hugh Grant-film folyik) és ez a két műfaj váltakozik! Tényleg ilyenkor hol van John Maclane a mocsok atlétájában? (Amúgy nem saját javaslat, a cinematrix-on írták a Drágán add...1-et  karácsonyi filmnek!  )
Végül is az is karácsonyi film, és az legalább leköti az embert. De annak jó akinek van kábeltévéje. Például a focirajongók most nagyon örülhettek, mert a SportKlub leadta karácsonykor az egész foci vb-ét elejétől a végéig, még talán most is az megy rajta. De én ilyenkor inkább be sem kapcsolom a tévét, vagy ha mégis, akkor is csak dvd-t nézek.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2118 Dátum: 2006. December 26., 11:26:50 »
Idézetet írta: Sepi
Tehát ami ajándékot a Télapu odaad, azt Castroapó elviszi? Kubában biztos így van.
Na az úgy volt, hogy Télapó lemásolta magát, és a másolat egy szintén szakálas ürge lett, katonai ruhában, aki szerint minden gyerek rossz, és hatalmas játékkatonák segítségével kényszerítette a manókat, hogy csak szenet gyártsanak (mert ugye amerikában a  rossz gyerekek szenet kapnak.)
 Amúgy tényleg a férfiak mit néznek karácsonykor, mert ilyenkor (a három földi adón legalábbis) a napi repertoár kb. ebből áll: romantikus film, aztán gyekek, aztán még egy gyerek, megint egy romantikus (basszus, a csapból is karácsonykor Hugh Grant-film folyik) és ez a két műfaj váltakozik! Tényleg ilyenkor hol van John Maclane a mocsok atlétájában? (Amúgy nem saját javaslat, a cinematrix-on írták a Drágán add...1-et  karácsonyi filmnek!  )
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2117 Dátum: 2006. December 26., 11:06:08 »
Én éppen a Sziget című filmet néztem (ilyenkor mindig csurig vagyok a karácsonyi filmekkel), de biztosan egy érdekes kis párosítás. Tehát ami ajándékot a Télapu odaad, azt Castroapó elviszi? Kubában biztos így van.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2116 Dátum: 2006. December 26., 10:08:53 »
Látta esteleg valaki a Télapu 2-t tegnap? fene gondolta volna, hogy maga Fidel Castro a Télapó sötét oldala.
"MM MMMMM MMMDMMM!"