Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1930586 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Re:Filmek, zenék
« Válasz #1995 Dátum: 2006. December 07., 21:09:31 »
Fúú na ezektől a divatmajmeroktól én is hányingert kapok. Minden műfajban jelen van ez, de a környezetemben a rock-ra volt példa sajnos. Én nem vagyok rocker, nem szeretem azt az igénytelen állat stílust, pogó meg ilyenek, ami sok koncerten megy stb. De már kábé 5-6 éve csak rockot hallgatok itthon...na jó 995-ban. Nem azt mondom, van vagy 10-12 disco szám(ebben nem vagyok jártas, úgyhogy most a stílust egyszerűen disco-ban játszani szoktáknak nevezném), illetve kb. ugyanenyni rap cucc is, amit szeretek. Van másféle stílus is még, de ezek csak ritkák, de attól még ugyanúgy szeretem őket. Na de ez most nem lényeg. Szóval történt, hogy az osztályban felütötte fejét ez a divatrockerség...srác 2-ban még discot hallgatott. Most meg orbitális rocker...fekete mindenség, hosszú haj, gitározik. De ez még oké...de azon nagyon kiakadtam, amikor a másik tökmag Slipknotos pólóban szaladgál. Monodm neki"Te Attila, de nagy rocker lettél mostanában. És hányav vannak a Slipknotba öccse? Vagy azt tudod-e, hogy ki az énekes?" De nem tudta...azért egy Corey Taylert ismerni kéne neki, ha már a banda cuccait hordja...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1994 Dátum: 2006. December 07., 19:48:21 »
Idézet
Csak az az egyetlen szépséghibája, hogy holland a borító.
Linkeld be, legalább egy jót röhögünk rajta.

u.i.: De egyébként itt van magyarul két dvd borító:
Hulk Visszatér (Ez volt az amiről még lentebb beszéltem)
Hulk Bíróságon
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 20:15:39 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1993 Dátum: 2006. December 07., 19:43:05 »
Nem. Megvan az első Hulk film (The Incredible Hulk) 1,5 óra és a Married című rész. Ez is 1,5 óra. És ez a két film egy DVD-n. Csak az az egyetlen szépséghibája, hogy holland a borító.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1992 Dátum: 2006. December 07., 19:22:45 »
Idézetet írta: Daredevil
Épp ezért hallgatok rockzenét. Ott maguk csinálják a zenét.
Igen, vannak köztük nagyon jók! Én is szivesen elhallgatok belőlük olyanokat amelyek tényleg egyediek, csak a divatrock-zenészek kíméljenek, akik mondogatják, hogy "mi ilyen nagy rock zenekar, meg olyan nagy rockénekesek vagyunk".  Persze ez minden műfajban jelen van. A nekem közel álló elektronikus zenében is előfordul az ilyen: "Mi játszuk a legjobb háuz zenét". Ja, persze. Közelében sem vagy te ki kondomszökevény  . Szvsz kis hazánkban vannak főleg nagyon eltévedve az együttesek és a zenei előadók, hogy valójában hova is tartoznak  .
Idézet
A Hulk Halála miről szól? Amúgy furcsa lett volna, ha két rész összevonnak, mert egy epizód a Hulk tv-sorozatból cirka másfél óra volt reklám nélkül.
Nem lehet, hogy akkor is csak dupla részt láttál?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1991 Dátum: 2006. December 07., 18:55:08 »
Épp ezért hallgatok rockzenét. Ott maguk csinálják a zenét.

A Hulk Halála miről szól? Amúgy furcsa lett volna, ha két rész összevonnak, mert egy epizód a Hulk tv-sorozatból cirka másfél óra volt reklám nélkül.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 18:56:00 írta Daredevil »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1990 Dátum: 2006. December 07., 13:18:30 »
Az a baj az ilyenfajta előadókkal, hogy ők már csak kirakat bábúk, és ez alól a megasztárok sem kivételek. Hiszen ők csak előadják a dalokat, a szöveget és a zenét mások írják nekik és teszik alájuk. Én évekkel ezelőtt ezért tértem át az elektronikus zenére. De mielőtt félreértés történne, nem azt mondom, hogy mindenki ilyen. Vannak akik tényleg tehetségesek, mindent megcsinálnak maguknak: zenét, szöveget, éneke, stb. Mindenhol van kivétel, de ahogy mondani szokták, a kivétel erősíti a szabályt. Még ma is meghallgatom és szeretem a fentebb említethez képest más stílusban játszó énekesek és zenekarok dalait, ha abban érzékelhető az eredetiség és látszik, hogy nem az a céljuk, hogy ideállokká válljanak és kirakat emberekké.

UFF, én beszéltem.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1989 Dátum: 2006. December 07., 12:37:57 »
Én mint nem bennfentes úgy látom, hogy ez sem jobb mint a többi. Nem arról van szó, hogy nincs hangjuk, hanem, hogy megmondják mit hordjanak, mit mondjanak stb. Az meg tiszta hülyeség, hogy ha valakinek van egy stílusa amit énekelni szeret és tud, ekkor az akárhanyadik fordulóban teljesen mást kell énekelgetnie és ezért vágják haza.

Nemnagyon figyeltem, de aszt hiszem, hogy első szériában volt egy gitáros csaj aki a megasztár után tényleg valami olyasmit csinált ami hozzá illett, de nem játszotta agyon a zenetévé a klippjét, úgyhogy nagyon nem hallani róla, de gondolom megvan a kis közönsége.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1988 Dátum: 2006. December 07., 12:27:11 »
Idézetet írta: raveon
Egyik szolgáltatói egységnél sem foglalkoznak a fogyaszókkal, azok igényeivel. A popiparban eddig senkinek sem jutott eszébe, hogyha nem ilyen előre legyártott érdektelen előadókat nyomatnának állandóan, hanem olyanokat akik mindenben magukat adják, akkor többen vennének albumokat. De a kiadók nem mernek kockáztatni, elég nekik a 8000 körüli eladott album (általában).

Agymosás megy.
A zene iparhoz tényleg nem értek, azért kérdezem hogy (a sokak által szidott) megasztár azért ezen enyhített valamit, nem? Legalább is a régi ócska "üstököshöz"(booa) [vagy mi volt a címe] képest ez a műsor valamennyire tényleg  valódi tehetségeket, személyiségeket adott a zeneiparnak, akik persze biztos picit torzultak/torzulni fognak (kinek a személyisége nem torzul, egészen kicsit, vagy bazi nagyon, amikor hirtelen ott találja magát egy kupac arany tetején?), de azért legalább ők nem kreált valamik. Legalább is szwsz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1987 Dátum: 2006. December 07., 12:27:07 »
Idézetet írta: talgaby
Galen, most tévedsz, de csak félig. Valóban ugyanaz a stáb volt, mint a sorozatban, de készítettek 2+1 filmet is, mindet tv-re. Az első volt az Incredible Hulk (1977), a következő a Return of the Incredible Hulk (1977) (Vagy Death in the Family), plusz kiadták külön filmként a második évad egyik különleges epizódját Bride of the Incredible Hulk néven.
Majd ezután jönnek azok, amik talán ismerősek lehetnek. A sorozat leállítása után pár évvel készítettek 3 nagyfilmet, mindegyik tv-film:
The Incredible Hulk Returns (1988) - ebben szerepel Thor
The Trial of the Incredible Hulk (1989) - ebben Fenegyerek tűnik fel
The Death of the Incredible Hulk (1990) - itt Hulk a végén kinyiffan, mert kizuhan egy repülőből
Na ennyire azért nem néztem utánna, csak a super channel és sky channel okozta tévés élményimre támaszkodva mondtam, de lényeg hogy semmi extra, hanem annak a sorozatnak a "tesói" ezek a filmek. Thor-ra még élénken emlékszem...
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 12:27:21 írta Galen »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1986 Dátum: 2006. December 07., 12:17:19 »
Idézetet írta: galamb
Hát lehet, hogy picit túloztam, mert azért elég fiatal voltam, amikor indultak a nagy ker.-csatornák, és még nem nagyon láttam rá  a magyar társadalomra és kultúrára úgy egészében (valljuk be, nem is nagyon izgatott,), most viszont látom, picit mintha elhülyülne a nép. Kitünő példa a múltkor belinkelt "balázskukac"-os boriték képe. És azért ebben szwsz vastagon bent van a média is.

Ez ismerős. Ahogy idősödik az ember egyre inkább veszi észre ezeket.

VAJON TÉNYLEG AZ EMBEREK IGÉNYEIHEZ IGAZÍTJÁK A TÉVÉSEK A MŰSOR-RENDET, VAGY A MŰSOR-REND ALAKÍTOTTA KI AZ IGÉNYEKET?

Egyik szolgáltatói egységnél sem foglalkoznak a fogyaszókkal, azok igényeivel. A popiparban eddig senkinek sem jutott eszébe, hogyha nem ilyen előre legyártott érdektelen előadókat nyomatnának állandóan, hanem olyanokat akik mindenben magukat adják, akkor többen vennének albumokat. De a kiadók nem mernek kockáztatni, elég nekik a 8000 körüli eladott album (általában).

Agymosás megy.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 12:17:39 írta raveon »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1985 Dátum: 2006. December 07., 12:06:16 »
Idézetet írta: talgaby
A sorozat producere/forgatókönyvírója nem szerette az alliteráló neveket, ezért megváltoztatta a főhős nevét David Bannerre (teljes neve David Bruce Banner volt ott egyébként, de csak a Davidet használta). Ennyi.
Jaaaa! Csak láttam egy oldalon a sorozat főcímét, és ott David áll egy sír előtt, ha jól emlékszem, meg itt is irtad, hogy volt egy epizód, aminek címe death in the Family volt, és hát összekonspiráltam a dolgokat.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1984 Dátum: 2006. December 07., 11:04:05 »
Azok a műsorok azért nincsenek késő este, mert tényleg a kutya se nézné. Ha vmi éjszaka kerül adásba, azt vagy azok nézik, akiket tényleg érdekel, vagy azok, akik éjszakai műszakban dolgoznak. Hogy miért pont kora délután vannak? Nos, erre csak tippelni tudopk, de gondolom mert addigra a célközönség (12-18... ugye senki se hitte, hogy ezt alapvetően felnőtteknek készítik?) már biztos megjött a suliból és talán már a szülők is beestek, akiknek egy ilyen nem túl sok agysejtet megmozgató műsor kicsi kikapcsolódást jelenthet egy fárasztó nap után.
Idézet
Bruce meghalt a sorozatban, és megjelent valami David Banner? Ő kicsodája Bruce-nak, és hogyan vált Hulk-á?
A válasz sokkal egyszerűbb. A sorozat producere/forgatókönyvírója nem szerette az alliteráló neveket, ezért megváltoztatta a főhős nevét David Bannerre (teljes neve David Bruce Banner volt ott egyébként, de csak a Davidet használta). Ennyi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1983 Dátum: 2006. December 07., 10:56:13 »
Idézet
Szerintem max. fél fokot döntött a lejtőjén, nem többet.
Hát lehet, hogy picit túloztam, mert azért elég fiatal voltam, amikor indultak a nagy ker.-csatornák, és még nem nagyon láttam rá  a magyar társadalomra és kultúrára úgy egészében (valljuk be, nem is nagyon izgatott,), most viszont látom, picit mintha elhülyülne a nép. Kitünő példa a múltkor belinkelt "balázskukac"-os boriték képe. És azért ebben szwsz vastagon bent van a média is.
 Például feltennék egy kérdést fórum média-ügyileg szakavatottabb tagjainak: Emlékeztek még, amikor az rtl -klub leadta a Világfalú című műsort, hétfőnként Maga a nagy "Győzike show" után -na most kéne egy hidegrázós smailey [erre szwsz tényleg nincs jó magyar szó] - valamikor este 11-kor? Viszonylag jó kis műsor volt igazi tévés szakember tolmácslásában (nem pedig egy "hú színész vagyok, meg az emberek vették a bulvárlapokat, amikben kivesézték a válásomat, ezért elmehetek "műsort vezetni" a Reggelibe"-tipusú emberkék). De persze, hogy a nézetségi mutatók nem szöktek az egekbe egy hétköznap, késő este adott műsornál. Most komolyan népi forradalom tört volna ki, ha estleg a Mónikát ("egy bankban dolgoztam, juhéé, akkor mindjárt lehet belőlem tévés tanácsadó") rakták volna volna estére, és egy pár fokkal társadalom építőbb műsor lenne helyén (nem bűn unalmas, elvont rendezésű riportfilmekre gondolok, hanem olyasmikre mint, talán a Frei dosszié)?Az emberek tényleg hosszú távon is hisztiznének, egy "Ma megmondom, hogy szerintem büdös a lábad, ezért elhagylak" tipusú téma miatt?  Nem hiszem el, hogy ezekben a műsorokban tényleg olyan kultúrális értékeket közvetítenének, amik hosszú távon is hiányoznának.
 VAJON TÉNYLEG AZ EMBEREK IGÉNYEIHEZ IGAZÍTJÁK A TÉVÉSEK A MŰSOR-RENDET, VAGY A MŰSOR-REND ALAKÍTOTTA KI AZ IGÉNYEKET?
 Más téma: Valaki elmesélné ezt a tv-s Hulk sztorit, mert nekem homály: Bruce meghalt a sorozatban, és megjelent valami David Banner? Ő kicsodája Bruce-nak, és hogyan vált Hulk-á?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1982 Dátum: 2006. December 07., 09:57:42 »
Ez a Balázs meg a Mónika Show szerintem zuhanó repülésbe taszította a magyar társadalom IQ-szintjét (paranoiás rovatunkat olvasták  ).

Véleményem, hogy a zuhanásra hajlamos embereket indította el a lejtőn - de ezt se kellett volna. Aki meg nem ilyen, annak mégegy oka van arra, hogy inkább mást csináljon a szabadidejében, mint tévézzen. Igazság szerint mindennap bekapcsolom, de olyan gyorsasággal is ki. Ma már csak sportműsorokat nézek meg dokukat, de előbbivel is az a baj, hogy túlságosan elüzletiesednek.

Ünnepek: hát ez tényleg nem normális, és akkor még a hazai médiák nagy része támogatja is. Nemsokára már hálaadás napját is tartunk. Miközben az amerikaiak nagy része nem is tudja miért ünneplik.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 10:18:19 írta raveon »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1981 Dátum: 2006. December 07., 09:40:45 »
Galen, most tévedsz, de csak félig. Valóban ugyanaz a stáb volt, mint a sorozatban, de készítettek 2+1 filmet is, mindet tv-re. Az első volt az Incredible Hulk (1977), a következő a Return of the Incredible Hulk (1977) (Vagy Death in the Family), plusz kiadták külön filmként a második évad egyik különleges epizódját Bride of the Incredible Hulk néven.
Majd ezután jönnek azok, amik talán ismerősek lehetnek. A sorozat leállítása után pár évvel készítettek 3 nagyfilmet, mindegyik tv-film:
The Incredible Hulk Returns (1988) - ebben szerepel Thor
The Trial of the Incredible Hulk (1989) - ebben Fenegyerek tűnik fel
The Death of the Incredible Hulk (1990) - itt Hulk a végén kinyiffan, mert kizuhan egy repülőből

Forrás

Idézet
Ez a Balázs meg a Mónika Show szerintem zuhanó repülésbe taszította a magyar társadalom IQ-szintjét
Szerintem max. fél fokot döntött a lejtőjén, nem többet.
Idézet
Ja meg még valami: nem értem már ha van egy SZÉP NYELVÜNK, AKKOR MÉGIS MI A FRANCNAK KELL HASZNÁLNI LÉPTEN NYOMON ANGOL SZAVAKAT, AMIK HELYETT LENNÉNEK MAGYAROK IS?
Franc se tudja... megszokás? Én részemről azért, mert nem egyszer előfordul, hogy angolul gondolkozom (általában akkor jön elő, mikor fordítok). Vagy mert némelyik így rögzült a köztudatban, az utolsó eshetőség meg az lehet, hogy az angol nem egyszer rövidebb, gyorsabban ki lehet mondani/le lehet gépelni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 09:41:00 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1980 Dátum: 2006. December 07., 09:37:04 »
Idézetet írta: Petyaman
No igen az amerikai és európai kritikusokról jutott eszembe: torkig vagyok Amerikával!!! De nagyon. A tv-ben más sincs, mint amerikai akciófilm/akciósorozat/katasztrófafilm, már itt is Halloween parti van, és brownie-t meg cookie-t sütnek a mikulásnak. Na ne már... ez már nagyon gáz.
Hát igen az, hogy magyarországon is van Halloween az engem is nagyon kiakaszt, de mondjuk a Valentin nap sem más, mint egy rohadt jó alkalom a kereskedőknek, hogy lehuzzanak még egy bőrt. Mondjuk a mostani amerikai sorozatokkal szerintem nincs baj, sőt lassan jobban értékelhetőek mint maguk a filmek. (Dr. House, Szökés, {sőt én még az jó öreg vészhelyzetet is ide sorolnám, főleg a múltkori rész után}). De ami tényleg kiakaszt, hogy mi a pi**ának kellet magyarországra behozni ezeket a rohadt délutáni beszélgető showkat? Ez a Balázs meg a Mónika Show szerintem zuhanó repülésbe taszította a magyar társadalom IQ-szintjét (paranoiás rovatunkat olvasták  ).
 Ja meg még valami: nem értem már ha van egy SZÉP NYELVÜNK, AKKOR MÉGIS MI A FRANCNAK KELL HASZNÁLNI LÉPTEN NYOMON ANGOL SZAVAKAT, AMIK HELYETT LENNÉNEK MAGYAROK IS? (pl Trailer=előzetes, remake=feldolgozás) Én ettől nagyon kiakadok, de az a fura, hogy közben álszenteskedem, és van amikor én számon is kicsúszik, vagy legépelem ezeket a szavakat. Úgyhogy ezentúl megpróbálom kikerülni ezeket, és ha mégis leírnék egyet, légszi szóljatok rám!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1979 Dátum: 2006. December 07., 09:13:10 »
Idézetet írta: Daredevil
A régi Hulk filmekből 3 rész készült. A Hihetetlen Hulk (magyarosrszágon csak elvétve lehetett kapni, holland borítóval) és a most megjelent két film. Amúgy a visszatérben szakáll nélküli Thor volt.
Gyerekek, nem tudom miről beszéltek. Ha arról a régi Bill Bixby alakította Banner-esről, (a Hulk meg Lou Ferrigno volt) akkor abból egy bazi nagy sorozat volt. Ezek gondolom a kétrészes epizódok összefűzött "mozifilmként" kiadott változatai.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1978 Dátum: 2006. December 07., 08:40:46 »
Idézet
Azoknak is megvannak a maguk kliséi, de azok legalább jópofán tálalják, habár ott is kezd megjelenni a nyugatmánia.
Szerintem meg inkább egyre jobban kezdik összeolvasztani az amerimangát az eredetivel. Mindkét stílus sokat vesz a másiktól. Hogy ez most jó vagy sem, mindenki döntse el maga.

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1977 Dátum: 2006. December 07., 00:24:29 »
No igen az amerikai és európai kritikusokról jutott eszembe: torkig vagyok Amerikával!!! De nagyon. A tv-ben más sincs, mint amerikai akciófilm/akciósorozat/katasztrófafilm, már itt is Halloween parti van, és brownie-t meg cookie-t sütnek a mikulásnak. Na ne már... ez már nagyon gáz.

És ezért is fogom megnézni a Farkasok Völgyét. Mostanában emiatt se nagyon olvasok képregényeket, átszoktam a mangákra. Azoknak is megvannak a maguk kliséi, de azok legalább jópofán tálalják, habár ott is kezd megjelenni a nyugatmánia. Hiába, a hülyeség terjed mint a vírus.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1976 Dátum: 2006. December 06., 22:06:36 »
A régi Hulk filmekből 3 rész készült. A Hihetetlen Hulk (magyarosrszágon csak elvétve lehetett kapni, holland borítóval) és a most megjelent két film. Amúgy a visszatérben szakáll nélküli Thor volt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #1975 Dátum: 2006. December 06., 20:33:40 »
No, akkor nézzük meg kulturában és egyáltalán viselkedésben, neveltetésben az angol és amerikai népet. Hopp ott a különbség ami mindent megmagyaráz.      
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1974 Dátum: 2006. December 06., 17:51:50 »
Igen az európai és az amerikai kritikusok között óriási külömbségek vannak. pl. nem hiszem, hogy egy amcsi kritikus azért nyavajogna, hogy mi a francért kell már odatenni azt büdös csillagos-sávos zászlót megint  De hogy legyen egy képregényes példa is: a Constantine az amcsiknál nem volt túl nagy siker, viszont Európában tarolt a pesszimista, láncdohányzó démonvadász. Szerintem abban a 3 betüs országban jobban ragaszkodnak a heroikus megközelitésekhez, míg Európa erre valamennyire immunisabb.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #1973 Dátum: 2006. December 06., 15:52:58 »
Nnnnaaaaaaaa! Megjelent egy magyar James Bond kritika a cinematrix-on, ha valakit érdekel. Osztják rendesen Őfelsége titkos ügynökét. Viszont amerikában meg istenítik az új filmet. Most akkor kinek hidjen az ember?   (Ez nekem kicsit mindig olyan, mintha két orvos azon vitatkozna, hogy melyik oldalon van a beteg vakbele.)
Miért? a Bean - az igazi katasztrófafilmet meg amerikában nem szerették, Európában meg istenítették. Szóval ez filmtől és hozzáállástól függ.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 06., 15:53:11 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1972 Dátum: 2006. December 06., 15:24:22 »
Szvsz a James Bond filmek már nagyon rég óta nem jók. Az utolsó ami még tetszett az a Holnap Markában volt. Bele kellene törődniük a filmkészítőknek, hogy James Bond felett eljárt az idő, egy konzerválódott hidegháborús termék. Manapság már mindenféle csili-vili techikai cuccokkal és effektekkel próbálják feledtetni a gyenge történeteket. Erőltetett a sztori, már túlzás a sok megalomániás őrült aki mind a világuralomra tör. Ezek a történetalapok már nem aktuálisok a mai világra. A 70-es, 80-as években még elment a kommunizmustól rettegő világban, de most már többre lenne szükség, csak abba nem illik bele James Bond. Én biztosan nem megyek el megnézni az új filmet, már a Halj meg máskor-ban is nagyot csalódtam. Köszönöm, nekem ennyi elég volt belőle.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1971 Dátum: 2006. December 06., 14:42:28 »
Nnnnaaaaaaaa! Megjelent egy magyar James Bond kritika a cinematrix-on, ha valakit érdekel. Osztják rendesen Őfelsége titkos ügynökét. Viszont amerikában meg istenítik az új filmet. Most akkor kinek higgyen* az ember?   (Ez nekem kicsit mindig olyan, mintha két orvos azon vitatkozna, hogy melyik oldalon van a beteg vakbele.)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 06., 16:17:32 írta talgaby »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1970 Dátum: 2006. December 06., 14:31:46 »
Na én pont a Hihetelen Óriás Visszatér részt láttam tegnap. Azt hiszem 900Ft volt. Sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, de végül nem vettem meg. Lehet, hogy visszanézek érte, de lemerem fogadni, hogy addigra nem lesz egy darab sem.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #1969 Dátum: 2006. December 06., 14:25:15 »
Idézetet írta: Sepi
Most jártam a "madaras bevásárló központban" és láttam, hogy megjelent dvd-n a régi Hulk film. Na az komoly lehet.

Hoppá. Amugy 2 db ilyen gyönyörü film van ha hiszitek ha nem. Hogy pontosan mennyire régiek már nem tudom, de VHS kazettán megvolt pár napig apámnak a Hihetetlen Óriás és a Hih. Ór. Visszatér cimekkel. JOBB mint az uj, legalábbis sztorira. Látványra hulk olyan mint egy spenotzabálo Rahan, hosszu a haja meg ilyenek. A Hihetetlen Óriás Visszatérben pedig aktiv vendégszereplö is van, ez nem más mint Thor!!! A pofaszakállas verzio ha jol emléxem.

Érdemes beszerezni.
Arrol a Szupercsapatosrol meg nem tudok semmit, az érdekesnek igérkezik, kösz a zinfot (drága nekem a tévéerhét, és még csak nem is Ujvilági   )
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1968 Dátum: 2006. December 06., 02:04:25 »

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1967 Dátum: 2006. December 05., 22:24:04 »
Én is megcsináltam a tesztet: 75% Pókember, 67% Robin, 65% Hulk. Érdekes.

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1966 Dátum: 2006. December 05., 22:17:14 »
a Renaissance c. francia/ámerikai animációs filmet látta már vki? mert itten hájpolták nekem, de nem nyűgözött le. panelekből összetákolt, idegesítő vizuális megjelenésű skicc. sicc.
I'll be back... soon...