Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1930582 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #1935 Dátum: 2006. December 04., 21:34:12 »
Idézet
Mi a baj a Bolygó Kapitányával?
Szvsz talán túlságosan is komolytalan volt, de mint céloztam rá gondolom nem is az volt a célja, hogy mélyenszántó gondolatokat keltsen. Egyszerűen az volt jó benne, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a környezetvédelemre. De ezen kívül a negatív (és valamilyen szinten a pozitív) hősök is értelmetlenek és túl bárgyúak voltak benne. Logika a tetteikben nem nagyon volt felfedezhető. Viszont ha ezektől eltekintünk egészen tűrhető volt. Mint mondtam nem arra a célra készült, hogy az idősebb generáció egy újabb szuperhősnek hódoljon vele.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1934 Dátum: 2006. December 04., 21:26:22 »
Mi a baj a Bolygó Kapitányával? Jójó volt egy-két, na jó, legyen 10 durva rész, amin röhögtem, de nem is vettem komolyan. Viszont a többi nagyon jó volt, én imádtam. Superman of the Greenpeace 4ever!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1933 Dátum: 2006. December 04., 21:05:49 »
Nem rossz  . Emlékeztett a nyári forróságra, amikor cspkodhatom a legyeket a házban  . Csak hamar megunja az ember. Én 200 pontig bírtam, utánna meg megindult az invázió.

De ha már így belejöttünk, itt van egy kis akciójáték: Bush Royal
George Bush megvédi az angol királynőt a terroristáktól  . Egészen jó.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 04., 21:13:23 írta Sepi »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1932 Dátum: 2006. December 04., 20:58:55 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1931 Dátum: 2006. December 04., 20:58:15 »
Én is csak erre az egy névre emlékszem, a lentebb említett okok miatt. Valamint egy-két kisebb beugró képkockára. De én is megnézném újra, a régi rajzfilmek nagyon jók voltak. De lehet, hogy mai szemmel már nem élvezném annyira.

A Captain Planet nem volt rossz, bár tényleg egy kicsit erőltettnek tünt. De hát a gyerekeknek készült, nekik biztos jó volt és talán tanultak is belőle.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 04., 21:00:58 írta Sepi »

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1930 Dátum: 2006. December 04., 20:56:49 »
Idézet
Egyébként akkoriban neveztem el a nővérem Banyamancsnak, és azóta is úgy hívom.

Az igen! Akkor az igazi maradandó élmény  Én olyan zöld bab-alakú nyálkás ingyombingyomokra emlékszem. Sárga szemük volt, és nem volt szájuk azt hiszem. De nevekre semmire. Rég volt, hiába...

De most is nagyon megnézném

A Captain Planet-ben az volt a legjobb, hogy mindegyik végén volt egy kis tanulság-szájbarágás. Igaz kicsit jobb volt, mint amilyen a Szomszédok végén szokott lenni. Szóval a kedvenc az valahogy így hangzott:
"És ne nézzétek a tv-t mert fogyasztja az áramot, és a föld energiakészlete kimerülőben van. Hogy még annyira se fogyassza, húzzátok is ki a konnektorból." Könyörgöm! Akkor hogy a rossebbe nézzem meg a következő részt, ha ki kell húzni a tv-t? Ez legalább olyan, mint amikor régen még nem kiírták hanem bemondták az m1-en, hogy: "Halláskárosult nézőinknek a Teletext 333. oldalán feliratozzuk." Az ilyenektől dilit tudok kapni! De jó poén!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1929 Dátum: 2006. December 04., 20:38:56 »
Idézetet írta: Spuri
Nem tudom emlékeztek-e a Praclifalva lakói cmű rajzfilmsorozatra. Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt.
Óhh, az nagyon jó volt. Még a mai napig emlékszem egy mondatra amin gyermekként kifeküdtem: "Keressétek fel Banyamancsot, kever nektek csodapancsot."
Egyébként akkoriban neveztem el a nővérem Banyamancsnak, és azóta is úgy hívom.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 04., 20:54:50 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1928 Dátum: 2006. December 04., 20:18:00 »
Idézetet írta: Spuri
Szerintem a Captain Planet is ebből merített, bár az angyon gáz volt! Főleg magyarul! "Éljen a Kapitány!" Nagyon gáz...
Szerintem azzal az volt a legnagyobb baj, hogy azok a kölykök már a legkisebb gikszernél "egyesítették a hatalmukat", ahelyet, hogy ők oldották volna meg a dolgot
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1927 Dátum: 2006. December 04., 20:13:25 »
Nem tudom emlékeztek-e a Praclifalva lakói cmű rajzfilmsorozatra. Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt. Volt benne három főmaci, akiknél volt egy-egy amulett, és azokkal életre tudtak kelteni három totemállatot. Volt egy sas, egy medve, meg egy teknős. És a segítségükkel legyőzték a gonoszokat! Tök jó volt! Szerintem a Captain Planet is ebből merített, bár az angyon gáz volt! Főleg magyarul! "Éljen a Kapitány!" Nagyon gáz...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1926 Dátum: 2006. December 04., 18:50:04 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: talgaby
Igen, mindegyik epizódban ugyanaz történik. És ennek ellenére a sorozat a 14. évadnál tart, még mindig megy, és elfogyasztott időközben vagy 200 főszereplőt...
He-he. Riválisa akadt a Barátok Köztnek.
Hát remélem Magdi anyusnak egyszer valaki küld egy levélbombát!  Én régebben azért néztem a Barátok közt-et (nincs kábel tv-énk, ergo nincs nagy választék), de most már Tilda mellein kívül nem sok érdekes dolog van benne!   Szwsz a Szökésen kívül nincs nagy dobás most a tv-kben, de az tényleg jó!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1925 Dátum: 2006. December 04., 18:46:40 »
Hát az biztos, hogy akármennyire nevetséges, de legalább nem kapsz hányingert rajta.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1924 Dátum: 2006. December 04., 18:43:12 »
Nem hiszem. A Power Rangers egy nézhető sorozat.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1923 Dátum: 2006. December 04., 18:41:32 »
Igen, mindegyik epizódban ugyanaz történik. És ennek ellenére a sorozat a 14. évadnál tart, még mindig megy, és elfogyasztott időközben vagy 200 főszereplőt...
He-he. Riválisa akadt a Barátok Köztnek.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1922 Dátum: 2006. December 04., 18:36:06 »
Valahogy én már gyerekfejjel éreztem, hogy ez nem egy ... na mindegy szóval nem voltak akkora elvárásaim a mesékkel kapcsolatban, de ez jóval érdeklődés határomon alul teljesített.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1921 Dátum: 2006. December 04., 18:29:11 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1920 Dátum: 2006. December 04., 18:17:05 »
Én csak arra emlékszem belőle, hhogy írto silány minőségű volt, egykaptafára ment az egész. Jót röhögtem az ovis díszletes műanyag transformersutánzó robotfélék ütlegelésén. Igazából(talán a fehér ruhás ficko) csak az egyik csávesz forgó-dugóhúzó, vagy milyen ugrása maradt meg bennem. Az fasza volt.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1919 Dátum: 2006. December 04., 17:14:24 »
Dittó. De aztán láttam magyarul is jópárat vmelyik ezeréves, azóta már rég megszűnt kábeladón is... M-Sat, vagy mi a fene volt a neve.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1918 Dátum: 2006. December 04., 17:01:59 »
A Power Rangers jó volt. A maga elég bugyuta, néhol idegesítő és teljesen egykaptafa részei ellenére is jó volt.
Én azokat még régebben gyerekként csak a német RTL-en láttam, így sokat nem értettem belőle. De akkoriban nagyon lekötött.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1917 Dátum: 2006. December 04., 16:26:48 »
A Power Rangers jó volt. A maga elég bugyuta, néhol idegesítő és teljesen egykaptafa részei ellenére is jó volt. Emlékszem, a nagyfilmet anno megnéztem a moziban is.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1916 Dátum: 2006. December 04., 16:22:55 »
Ez tényleg brutál. Bakker, és még a Power Rangerst tartottam hülyeségnek.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pubbancs

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #1915 Dátum: 2006. December 04., 09:22:21 »
Sokat fizettek a japók a jogokért
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-21.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1914 Dátum: 2006. December 04., 06:51:54 »
Ez a japán Pókember nagyon durva  . Látom ebben a Transformerstől kezdve minden volt. Egyáltalán hogy engedték meg ezt a Marvelnél?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1913 Dátum: 2006. December 03., 23:59:18 »
Igen ez az

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1912 Dátum: 2006. December 03., 23:42:15 »
Idézetet írta: Gabe
Tényleg, a múltkor a youtubeon (vagy videobomb, vagy ilyesmi  ) volt valami japán pókemberes filmes feldolgozás, na az kemény volt. Ha egyszer lesz pár szabad órám, akkor megkeresem, látnotok kell, sok köze nincs az eredetihez.
Lehet erre gondoltál:pókember?!!!
 Csak óvatosan gyerekek!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1911 Dátum: 2006. December 03., 23:15:18 »
Idézetet írta: Sepi
Én még azt a Pókember filmet nézném meg amit még gyerekkoromban láttam, valamikor a nyolcvanas évek közepe-vége felé készült. Még jó kis hangalámondásos szikronnal láttam és már sajnos arra sem emlékszem ki játszotta a főszerepet.

u.i.: Sikerült megtalálnom a VHS borítóját németül. Érdemes megnézni a hátoldalán lévő képeket.  
Spider-Man Against The Yellow Dragon - German

Három rész készült belőle Nicholas Hammond főszereplésével. Az első nekem is megvan, a második nem jelent meg magyarul, a harmadikat nevezték el másodiknak itt. Azt én se láttam különben.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1910 Dátum: 2006. December 03., 23:02:12 »
És én is, pont ma láttam máshol a trailerét, eleinte szkeptikusan néztem bele (na, mit akar már ez a vénember), de a végére amikor felcsendült az eye of the tiger, már teljesen magával is ragadott. Én már várom  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1909 Dátum: 2006. December 03., 22:47:20 »
Lehet gáz, de én várom az új Rocky filmet, oké gagyi sztori, meg tök valószerűtlen is, de én mindig csíptem az "Olasz Csődört".  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 03., 22:49:04 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1908 Dátum: 2006. December 03., 22:32:45 »
De '77-ben legalább kapott a nép valami sorozatot! De most meg 160-an centis Pengékben (amit ugye le is állítottak) meg X- csapatokban (akkor már miért nem rendes X-men sorozat, pl. Jeannel, Küklopsszal, meg pubimániás, szőrös, karmos machokkal?) gondolkodik csak a marvel. Pedig olyan jó lenne hetente, vagy akár minden hétköznap leülni a tv elé, és egy modern, igényes Pókember sorozatot nézni. Nem pedig két évente elmenni moziba, megnézni mit siránkozik össze Tobey... Igen, minden részt szidok, és mégis elmegyek a moziba megnézni, mert nincs más: de jó lenne, ha filmesek úgy gondolkodnának, hogyha kevesen néznek meg egy filmet, akkor ahelyet, hogy elfelejtik az esetleges folytatást, elgondolkodnának, hogy hol volt a hiba, és igyekeznének kijavítani. vagy a jogokat egyszerre több cég is megvehetné, aztán a Columbia mellet mondjuk a 20 th century is megcsinálhatná a maga Pókember filmjét, aztán gyözzön a jobbik.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1907 Dátum: 2006. December 03., 22:04:58 »
Nahh, hogy kicsit tömítsük mindenki agyát, ezen órákat fogtok halni...
Pókember- a 70-es években még ilyen jutott a népnek. hálisten Európában csak a németekig jutott. De a rajongók minden szombat délután láthatták a sat1-en, vagy az rtl-en. Katt a linkre:

http://www.retrojunk.com/details_tvshows/3...-action-series/

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1906 Dátum: 2006. December 03., 21:09:17 »
Most látom csak, hogy bekövetkezett az amivel már rég óta fenyegettek minket: visszatért az olasz csődör.
Rocky Balboa