Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1929833 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2175 Dátum: 2006. December 31., 23:40:34 »
Nagyon jók az effektek! A sztorit meg majd meglátjuk.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2174 Dátum: 2006. December 31., 19:11:53 »
ugyanez választható mínőségben. Silver Surfer wáááohhhhh!!! Hát, asszem kell néznem pár füzetet tőlle......    

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2173 Dátum: 2006. December 31., 19:09:05 »
Ez nagyon kemény film lesz, az biztos. Szerintem jobb lesz, mint az első volt, főleg ha a nagy testvér is belekerül (Galactus). Az Ezüst Utazó iszonyatosan jól néz ki.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2172 Dátum: 2006. December 31., 19:04:08 »
Kattanjatok ide nem bánjátok meg. A lényegért egy fél képernyőnyit kell görgetni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 19:04:28 írta Gabe »

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2171 Dátum: 2006. December 31., 18:06:50 »
Idézet
Már szinte az összeset megvettem.
Jól nyomod, jól nyomod!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2170 Dátum: 2006. December 31., 18:03:45 »
Bevásárló központokban nézzél körül. Elég sokat be lehet szerezni elég olcsón. Némelyiket már 600Ft-tól osztogatják, az pedig semmi az ilyen filmekért. Már szinte az összeset megvettem.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
« Válasz #2169 Dátum: 2006. December 31., 18:00:10 »
A másodikat már nagyon régen láttam.
Lehet, hogy nekem is meg kellene szereznem DvD-n.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2168 Dátum: 2006. December 31., 17:37:27 »
A második rész tényleg jobb, mint az első. Ha már az elsőnél felugrottál, akkor a másodiknál örömtáncot fogsz járni  . Tavaly vettem meg őket dvd-n, rengeteget kellett utánnajárnom, hogy sikerüljön megtalálni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2167 Dátum: 2006. December 31., 17:34:01 »
És ott van a film második része, amiben már felbukkana  sokat emlegetett anyuci is... az is még egy klasszikus. Így kell filmeket csinálni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető freakdavE

• Venom
« Válasz #2166 Dátum: 2006. December 31., 17:31:23 »
A Spenser-Hill filmek tényleg frankók. Tegnap volt az "Ördög jobb és bal keze". Komolyan mondom, a végén a nagy bunyónál majdnem felugrottam imitálni a csihipuhit, mint gyerekkoromban!  
Erre a barátnőm kijelentette, hogy "Ez szar". Elnéztem neki, bár a film után tartottam egy kiselőadást.

Ja, és megvan a Sin City DvD-n! Jeeeee! Én eddig nem is tudtam, hogy Miller mester játsza a gyóntatópapot, akit Marv kinyír a templomban.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 17:35:30 írta freakdavE »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #2165 Dátum: 2006. December 30., 21:07:35 »
Idézet
Punkológus: én mondtam (bár nem is tudtam hogy volt ez a bunyó). 9 perces a videó, abból 5.30-ig bevonulnak, 6. -ban elkezdenek verekedni, és a 7.20 körülre másodjára is padlót fog a világbajnok
Jaja és az a vicc, hogy ez 2004-es mérkőzés, ahol már Ignashov nem igazán a régi formáját hozta tudtommal, viszont Pride-ban már valamivel többet csinált, mint K1-ben. Ott meg Fedor csapta össze, igaz ő kit nem. Ahogy nézem a videókat, egyre jobban bálványozom Emelianenko-t.
Idézet
Igazat adok azoknak, akik szerint Gibson ahogy egyre vénűl, úgy lesz egyre furább, perverzebb, szadistább pasas.
Valahogy most a Mel Gibson-os South Park rész ugrik be, ahol pucéran rohangál az utcán a Retenthetetlen beli arcfestésével és azt üvöltözi, hogy "Szabadság! Szabadság! Kínozzatok meg!!!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2164 Dátum: 2006. December 30., 15:12:12 »
Idézetet írta: kaine
Láttam az Apocapyptot. Mintha egy National Geographic filmet néztem volna 2 és fél órán át. Láttam már 70-es évekbeli kannibál filmet ekkora történettel, csak az rövidebb volt és gusztustalanabb. De a főszereplő hasonlított Ronaldinora!  
Hát én csak a kritikáját olvastam, de köszönöm ennyi is elég. Igazat adok azoknak, akik szerint Gibson ahogy egyre vénűl, úgy lesz egyre furább, perverzebb, szadistább pasas.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2163 Dátum: 2006. December 30., 10:45:10 »
Ismételten azoknak teszem ide ezt a linket akik nem járnak a Spidertom fórumon:

Ghost Rider előzetes

(Ezt akár le is tudjátok menteni a gépetekre)
(Köszönet a linkért Ben Reilly-nek)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 30., 10:46:58 írta Sepi »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2162 Dátum: 2006. December 30., 10:26:50 »
Láttam az Apocapyptot. Mintha egy National Geographic filmet néztem volna 2 és fél órán át. Láttam már 70-es évekbeli kannibál filmet ekkora történettel, csak az rövidebb volt és gusztustalanabb. De a főszereplő hasonlított Ronaldinora!  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2161 Dátum: 2006. December 30., 00:21:19 »
Bothának elég megnézni a mérlegét, a győzelmei melett nem 0 szerepel... Egyébként tavaly (vagy azelőtt  ) a döntőben a második körig jutott, TKO-val ment tovább az elsőből. Ott csak pontozással sikerült megszabaulni tőlle, ha jól rémlik (nem vagyok K1  enciklopédia, így hajszálpontos adatot hiába is várnátok, a lényeg hogy továbbment, keressetek rá) akkor Musashinak. Ha nem ő, akkor is mindegy, de tény hogy továbbment TKO-val.

Goodridge viszont mióta a K1 lejtmenetbe került, (bármennyire is látványos, izgalmas most, sehol sincs a 3 évvel ezelőtti színvonalhoz) azóta jött így fel. Ezalatt a kb másfél év alatt 5-ször láttam (régebben, többször is) ebből négyet nyert, 1szer lecsapták. Viszont a kommentárban megjegyezték hogy idén hol verekedett, mit nyert, milyen sportágban lépett színre, stb, és abban is főleg a győzelmei voltak túlsúlyban.

MMA-t sajnos már nagyon rég láttam utoljára, mivel az euron sem azt preferálják, én meg mostanában a sima K1-et is ritkán nézem, főleg mióta ilyen óriásira nőt semmit-tudó koreaiakat, meg kivénhedt szumósokat eregetnek egymásra (jó, superfight de még poénnak is rossz volt  ) már nem érdekel annyira, hogy minden egyes adást megnézzek.

A fight klub című műsor meg igen vegyes, jó ha egy évben összeségében max 7-8 k1 tornát leadnak rendesen, meg pár percben a kisebbeket összefoglalják, a többi adásban meg mindenféle más harcművészetes dolog szokott lenni. Radásul marha sok az ismétlés, volt már olyan is, hogy 2 hónappal korábbi műsort ismételték meg. Meg a fight klubban adták le a Franciáknál minden évben megrendezésre kerülő harcművészeti gálát is többek között, igaz, ezt jól tették. Szeretem a fk-t, de hogy nem erőltetik meg K1 téren magukat manapság... (igaz, hol van már a régi színvonal, minek is tolnák annyira)

Punkológus: én mondtam (bár nem is tudtam hogy volt ez a bunyó). 9 perces a videó, abból 5.30-ig bevonulnak, 6. -ban elkezdenek verekedni,  és a 7.20 körülre másodjára is padlót fog a világbajnok  .  A maradék meg az eredményhirdetés  . Egyébként jó tudni, hogy itt van még pár videó a mestertől.  Nekem csak az euro jutott eddig, meg max. a hírek a neten  . De ezeket a régi anyagokat szívesen látnám korongon én is.

Nitro: honnan szerezted őket?  (spórolok egy fölös hszt: tudom dc, meg torrent, de melyik oldalakon?) MMA-ért ölni tudnék, de nem vetném meg a "régebbi" sima bunyót sem. Én csak a döntőket láttam eddig fent néhol, az is az eurosportból felvéve, amiket mind láttam, az ideit leszámítva.  . Előre is örök hála a válaszért, meg isten fizesse meg...      

Hmmm... állítólag az Isohunton vagy melyiken, van egy rakás wrestlinges cucc, arra érdemes lenne elszagolni, hátha...
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 30., 00:23:34 írta Gabe »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #2160 Dátum: 2006. December 29., 22:45:27 »
Idézetet írta: Gabe
De Botha már nyert meccset, ráadásul KO-val, többször is.
Mondhatnál pár példát, és akkor rákeresek.  
Idézetet írta: Gabe
Gary Godridge? Hát, láttam már "párszor" és csak egyszer veszített, akkor jól kiütötték
Akkor biztos velem van valami. Én akárhányszor láttam, mindig kiütötték.   Ide is írhatnál példákat.  
A csaja tényleg elég érdekes, de én inkább köszönöm, nem kérném.  
4 DVD-nyi K1 és MMA anyagom van, az elégnek számít?  
Ja, és minden héten nézem az euro-n a fight clubot.  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2159 Dátum: 2006. December 29., 20:10:49 »
A Bud spencer filmek nagyon frankók. A floridai cuccok tőlük  a legütősebbek. Amikor a szállodban Bud lenyomta az ázsiai pincéreket az marha nagy volt.

Gyerekek a cota-n van egy nagyon komoly X-men flash. Nézzétek meg!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 21:59:06 írta Daredevil »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2158 Dátum: 2006. December 29., 19:31:13 »
Az tényleg nagyon jó film, de lehetne azt is mondani, hogy "mindent bele Charlie Firpo!" (igaz ez már egy másik film)

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2157 Dátum: 2006. December 29., 19:21:19 »
Idézetet írta: galamb
(szwsz kevés olyan ember van, akinek nem jutna eszébe az a mondat, hogy "Bunkó vagy Bucksy")
Az én kedvenc mondatom tőlük ez: Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratod!  
És az a kedvenc filmem is tőlük.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2156 Dátum: 2006. December 29., 10:46:27 »
F4 2 Előzetes a K.neten! Remélem az Ezüst utazó megjelenése nem mást jelent, mint hogy már jön az öreg G. egy kis villásreggelire!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2155 Dátum: 2006. December 28., 20:48:43 »
Idézet
Bárcsak visszatérne Ignashov, ő simán szétszedné egy menet alatt ezt a "világbajnokot".
Nem tudom, hogy láttad e már ezt
Schilt vs Ignashov. Érdemes megnézni
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 20:48:58 írta Punkológus »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2154 Dátum: 2006. December 28., 20:46:38 »
Idézetet írta: pepo05
Hát én egy Spencer filmet bármikor megnézek. Azok az örök klasszikusok...még a Bunyó Karácsonyigot is. Valószínű, hogy az az egyetlen olyan film, amit meg is nézek a tévébe karácsonykor.
Hát igen! Ezek ketten tudnak valamit, mondjuk én is megnéztem volna a "B. K.-ig"-ot!   De majd most fogják nyomni az Ördög jobb és balkezze mindkét részét! Nekem  a floridában forgatott filmjeik a kedvencem: Bűnvadászok ("a Te hangod mélyebb"  ), Nyomás utána, meg persze az "És megint dühbe jövünk" (szwsz kevés olyan ember van, akinek nem jutna eszébe az a mondat, hogy "Bunkó vagy Bucksy") Ráadásul szwsz a De Angelis tesók (vagy milyen rokonságban állnak) még a filmek zenéit is nagyon eltalálták!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2153 Dátum: 2006. December 28., 20:00:00 »
Oké, küldheted. Majd megnézem.

Egyébként most nézegetek interjúkat és videókat a Pride első számú istenéröl Fedor Emelianenko-ról. Hihetetlen, hogy mit tud művelni a ringben minden érzelem nélkül.  Nem hiába lett a szambó világbajnoka kétszer is.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2152 Dátum: 2006. December 28., 19:58:42 »
Hát én egy Spencer filmet bármikor megnézek. Azok az örök klasszikusok...még a Bunyó Karácsonyigot is. Valószínű, hogy az az egyetlen olyan film, amit meg is nézek a tévébe karácsonykor.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2151 Dátum: 2006. December 28., 19:38:22 »
Idézetet írta: Punkológus
Nincs más lehetőség ilyen videók letöltésére? Torrent-hez egyáltalán nem értek sajnos
Én tudok egy fizetős oldalt ahonnan szerverről tud az ember letölteni. Nem vészes az ára, ha érdekel priviben elküldhetem. Ott talán divx-ben megtalálható az a film is.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2150 Dátum: 2006. December 28., 19:32:41 »
Én a Bunyó Karácsonyig című örökbecsűt hiányoltam a paletáról  Eddig még mindig volt, nem értem, hogy most hogyan maradhatott ki.

Nincs más lehetőség ilyen videók letöltésére? Torrent-hez egyáltalán nem értek sajnos

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2149 Dátum: 2006. December 28., 15:45:59 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: Daredevil
Nem vagyok egyedüll!  Jó hogy van néhány olyan ember is, aki a karácsonyi szarokon kívül képes nézni valami mást is Karácsonykor.
Van egyáltalán a gyerekeken és nyugdíjasokon kívül akik ilyenkor az ünnepi műsorokat nézik? Én már évek óta inkább dvd-t vagy videót nézek.
Hát szerintem azok a háziasszonyok, akik remegve várják a Szül. Feleségek következő részét, kigúvadt szemmel figyelték az ömlesztett Hugh Grant filmeket. (DE idén hová lett Maculy Calckin (tudja a..., hogy hogy írják  ) meg a betörői?   )
 (Amúgy 26.-án megnéztem a Dejá Vú-t, hát abban is csalódtam kicsit.)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2148 Dátum: 2006. December 28., 12:52:43 »
Idézetet írta: Nitro
Bocs, Gabe, én utálom a legjobban a spoilereket, nem tudom, hogy felejthettem el kiírni...  
Amúgy legyen annyi a mentségem, hogy nem sok mindenről maradtál le, igazából csak Aertz szerepelt jól szerintem.   Az én favoritom Remy után, Feitosa, sajnos kiesett.    

A "dél afrikai fehér boxolót", azaz Bothát még nem láttam meccset nyerni, de még Gary Goodridge-et és Akebonot sem.  
Ja, és ami Ignashovot illeti, ő sem győzött meg teljesen, főleg amikor Kaennorsing megverte.  
Amúgy meg az Ong Bakban tényleg jól nyomta a srác, csak főleg könyökkel nyomult fejre, ami még a Pride-ban sem megengedett.

Valóban az elmúlt két éven nagyot fordult a világ. De Botha már nyert meccset, ráadásul KO-val, többször is. A mérlege még így is negatív, de végülis tavaly a döntőbe mégiscsak bejutott  . Gary Godridge? Hát, láttam már "párszor" és csak egyszer veszített, akkor jól kiütötték (  utálom, mert egy nagy tahó). Ő mindig undorító modon ünnepelteti magát és a ringbe behozza a "nőjét" is (Az asszony simán hazavágná a fél K1 mezőnyt    , ő is bunyózik, meg gondolom borotválkozik is a rengeteg szteroidtól  ). Persze, sajna Ignashov már csak a szerződése miatt verekszik, de ki akar már szállni, ha hagynák. Párszor leégette magát az elmúlt bő 3 évben azzal, hogy kijelentette, hogy ő inkább kertészkedne, verseket olvasna, stb. mert már belefáradt a bunyóba. (tisztára mint valami szerzetes). Kaenorsing ellen pedig egy fél éves térdsérülés miatti szünetből tért vissza, azt is "muszájból". (egyébként bírom őt is  ). De ha fénykorában lenne Ignashov (még most sem öreg) akkor lazán világbajnok lehetne most. Akkoriban azért nem, mert a súlycsoportok hiánya miatt (most kettő van: World Max, sima K1) és a generáció váltás következtében rengeteg nagy búnyos torlodott fel (mintha minden box világszervezet minden súlycsoportját egybevennénk). A régi Lebanner ellen meg a 3 évvel ezelötti Remy Bonjanski azért megizasztotta volna. De Sefo, meg a többi  nagyágyú az a fél fogára sem lett volna elég  . Azt azért tudni kell, hogy a legtöbb harcos nem csak K1-ben nyomul, sőt, van akinek ez csak mellékes  fizetés kiegészítés, így aki itt van, az ha a K1-ben nem is híres, de mégis bizonyított már máshol (boxolok csak a zsebpénzért, meg pár monokliért jönnek, a pankrátorok meg csak bohockodni, kivéve ha MMA mert akkor meg qrva veszélyesek  .) A legtöbben egyszerre bunyóznak  több harcművészeti ágban is. A legtöbben Thai-t nyomják persze és ott többük is világbajnok, de ha más nem, akkor a hazájukban, esetleg a kontinensükön bajnokok. Mint pl. Ignashov is. De a volt ruszkiknál a Sambo kötelező volt, ami a legaljasabb harcművészeti ágak között van. (saját fejlesztésük, több ázsiai ágból átvéve dolgokat. A II vh. alatt pl. hadifoglyokon gyakoroltak, persze úgy, hogy többnyire a töréseket, meg egyéb gyilkos technikákat élesben  ...) Mondanom sem kell, hogy Ignashov is otthon van ebben. Bár a fő területe a Thai-box. Egyébként a Prideban pláne ezért tarolnak a volt ruszki országok emberei. A sambonak még a  mai képzési módja is kemény, kb. mint a Thai, csak itt a lelki megterhelés jóval az fölött van, azért, hogy a félelmet kiöljék az emberből, meg egy kegyetlen gyilkológép legyen a végeredmény. A Specnaz-ban kötelező. (nem véletlenül).

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #2147 Dátum: 2006. December 28., 12:40:57 »
az emily rose film nagyon durva. szerintem csak erős idegzettel álljatok neki. komolyan mondom

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2146 Dátum: 2006. December 28., 11:36:36 »
Az Ómen, emily Rose és a Holló összegof a Karácsony ellen. Ezt a mondatot visszaolvasva úgy tudnám értelmezni, mintha egy 40-es évekbeli képregény kedvcsinálója lenne.

A félelem nélküli ember.
[/color]