Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 929953 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2061 Dátum: 2009. Június 11., 12:42:28 »
Szívesen, gyere máskor is!
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2060 Dátum: 2009. Június 11., 12:23:08 »
Remek múltidéző sztori volt ez számomra a történetvezetés és a rajzstílus miatt is, nagyon élveztem, a szuperhős temetéseket meg különösen kedvelem, jó sok üres frázist és hatásos monológot el lehet ilyenkor puffogtatni.   Jó érzéssel tölt el egy olyan időszakból történetet olvasni, amikor még tényleg létezett igazi írói és alkotói munka, és nem egymást másolták nyakra főre, kuszábbnál kuszább történeteket összekalapálva. Hatalmas hálám a BA  231.-ért.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2059 Dátum: 2009. Június 10., 16:29:44 »
Á, azért messze nem olyan kaliber. Arisztid legalább veszélyes, de ő csak egy balfék.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2058 Dátum: 2009. Június 10., 14:14:12 »
Hasonlóan idegesítő és kaliberű karakter,mint az X-eknél Arisztid!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2057 Dátum: 2009. Június 10., 14:03:08 »
Ó, iiiigeeeeen...  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2056 Dátum: 2009. Június 10., 13:53:42 »
Az illető monogramja F. S.?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2055 Dátum: 2009. Június 10., 13:26:31 »
Igen, az viszont egy valóban nagyon jó kis történet.
Na, ezt az Angyalos segédszerkesztői történetet valahol az F4 és a Marvel Csapat közé lehet majd tenni ökörségben. És mondom, a legkedvesebb BA ellenségem lesz benne (tipp: BA 217 és 221 )

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2054 Dátum: 2009. Június 10., 11:58:50 »
Természetesen olvastam a Galactus pert is!(Bár,inkább Reed per az...)  
Egy nagyon jó F4-es story!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2053 Dátum: 2009. Június 10., 09:25:02 »
Na, az jó, akkor azért a történetek még okozhatnak néminemű meglepetést

Nem, nem arra az F4 történetre gondolok (ami szerintem igen ótvar gyenge volt), hanem a Galactus per legutolsó részére. Amikor a Szemlélő magával viszit a Marvel kiadó emberét, hogy legyen ott a peren. De nézd meg magad is itt.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2052 Dátum: 2009. Június 09., 22:19:42 »
Oké Farek,nem gáz,megértem a dolgot!(Egyébként nem olvastam még ezeket a storykat,szóval legalább úgy várom őket,mint azok az olvasók,akik nem tudják még,hogy kik lesznek a soron következő ellenfelek!)

Sejtem,hogy melyik F4-es storyról beszélsz!(Nagy fekete,időkimozdító kupola,stb.)  
Leesett a kifejezés fogalma,jó nagyot koppant!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2051 Dátum: 2009. Június 09., 22:05:15 »
Bocs, Asys, de a lelkesedés ellenére spoileressé tettem a hozzászólásod egy részét. Persze, nem nagy dráma, nem egy nagy dolog utánanézni, meg el is olvasni, hogy mi jön - és kifejezetten örülök is annak, hogy olyanok, mint pl. te, aki, ha jól sejtem, már olvastad ezeket a füzeteket, mégis halandók elolvasni ezeket a mi magyar verziónkban is - de ha jól tudom, van pár ember, aki csak itt követi a sorozatot, és nekik hadd legyen legalább nagy vonalakban meglepetés. Aki meg kíváncsi rá, az nézze meg a spoileres részt, és mindent megtudhat. Szóval bocsi. (egyébként az egyik általad említett történet már kint is van, mert a John Byrne TPB gyorsabb kikerülése miatt már előre elkészült az F4-gyel közös történet.

Hogy mit jelent a segédszerkesztők havaaaaa????? Te jó ég, tényleg nem tudod? Akkor nézd meg az oldalon a Galactus-per utolsó részét (F4 262.), vagy még inkább a Marvel Csapat 137-et (Galactus új hírnöke.... May néni!!!!), és egyből képbe kerülsz.  Az én személyes, kedvenc Angyali ellenségemmel, aki már kétszer is tiszteletét tette itt nálunk.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2050 Dátum: 2009. Június 09., 21:43:57 »
Segédszerkesztők hava?  Ez mit is jelent,Farek mester?  
Tudtommal,ők jönnek,mint ellenfelek (többek között):[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Annihilus,a Varázsló,ISAAC aka Vízió,Morgan le Fay és a szipolyok... [/span]
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 09., 21:57:34 írta Farek »

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2049 Dátum: 2009. Június 09., 21:19:39 »
Idézetet írta: Farek
örökkévalós

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2048 Dátum: 2009. Június 09., 20:15:55 »
Micsodaaaa??? Sértegeted a rettenetes Növényembert? Aztán majd ne csodálkozz, ha a következő reggelidnél a brokkoli/répa/paradicsom/paprika (kívánt aláhúzandó) jól seggbe harap!!!

Egyébként természetesen igen, bár még Zöldség Man is visszatér egy kicsit, de utána lesz, mágikus, örökkévalós, belső ellenséges történet, szóval nyami! Ja, és közeleg a segédszerkesztők hava is...

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2047 Dátum: 2009. Június 09., 20:07:22 »
Köszi az új Angyalokat.
Majd várható valami komolyabb ellenfél is?  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2046 Dátum: 2009. Június 08., 16:02:05 »
Frankó (Néró)!  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2045 Dátum: 2009. Június 08., 15:01:22 »
Idézet
U.i.:igen,én meglepődtem,hogy egy hét alatt csak egy Marvel honosítás került ki,DC pedig egy sem...
Hát, most így alakult...  Mint tudod, elég változatos a felhozatalunk, ezért előfordulhatnak ilyesmik. De erre a hétre két DC is van betervezve (az egyik mindjárt holnap) és tudtommal van Marvel is tarsolyunkban...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2044 Dátum: 2009. Június 08., 14:46:52 »
Vannak ,,érdekes'' ellenfelei az Angyaloknak,az szentigaz!  
A ,,kedvenceim'':az A.I.M. ágyútöltelékei,a Hydra pizsamás osztaga,a forrófejű Lávaemberek és a kihagyhatatlan Tojásfej...  
Mondjuk az F4 rövidlátó,mélynövésű ellenfelét,Vakondembert egyik sem übereli!  
U.i.:igen,én meglepődtem,hogy egy hét alatt csak egy Marvel honosítás került ki,DC pedig egy sem...  
Mondjuk a színvonallal így sem volt probléma!(Pl. a Street Fighter,-a TF,- és a Vörös Sonja-honosítás miatt!)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2043 Dátum: 2009. Június 08., 13:35:22 »
Örülök, hogy Növényember nem csak belőlem vált ki hasonló reakciókat. Ha belegondoltok, egy olyan fickó, akit egy rossz napján simán felzabál egy kiéhezett nyúlhorda

A Vasemberrel kapcsolatos dolgok - legalábbis ami az Angyalokat illetik - a következő számban kiderülnek, szóval nem kell sokáig várni, hogy mi a helyzet. De aki nem ismeri a történetet, annak okozhat egy kis meglepetést, bár egy korábban kikerült történetben már kiderült, illetve a dokumentációkban is benne van, de mégis... ha már csak egy embernek sikerül újat mutatni, már megéri.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2042 Dátum: 2009. Június 08., 13:19:24 »
Üdv! Köszi a 231-s történetet,Farek,gorgiasz!    
Növényember...muhaha  ez a történet inkább aranyos volt.Nem volt rossz,de nem rágtam le a körmöm közben...A folytatás biztosan jobb lesz,kiváncsi leszek mi van a Vasfejűvel?Én nem ismerem a történetet,majd leadjátok,gondolom...
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2041 Dátum: 2009. Június 08., 09:34:02 »
Na, örülök, hogy ennyire tetszett Űrróka színpadias belépője!

Megmondom őszintén, Növényemberről nem sokat, tudok, az Angyaloknál azt hiszem ezen kívül nem találkoztam vele. Viszont elég sokat szerepelt másik kedvenc sorozatom, a Mennydörgők (Thunderbolts) első sorozatának második felében, ott már azért messze nem volt ilyen nevetséges (mert azért szerintem itt az).

Igen, Sólyomszem megsérült, de az a következő számban ki egyértelmű is lesz. Elmondhatom, nem fog neki örülni.

Vasember pedig valóban nem szöszmötölt sokat, hanem durrbelebumm! és már le is lécelt. Persze aki ismeri a történetet, az tudja, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet, aki pedig még nem, azt majd éri ezzel kapcsolatban egy kis meglepetés...

Jocasta valóban meghalt, (látszólag persze, hisz a Marvel univerzumban (is) mindenki energiaalapú élőlény, vagyis el nem vész, csak átalakul...  ), de hogy pontosan hol és mikor, azt most nem tudom megmondani, azt hiszem, talán egy Marvel Team-Up-ban, de nem merném a nyakamat tenni rá. Megpróbálok utánanézni, de nem ígérek semmit.

És igen, Űrróka egy darabig még nem lesz tag, legalábbis nem teljes értékű, de azért ott fog sertepertélni az Angyalko háza táján, segítve a fiúkat és lányokat.

Oh, és ha már keildavid említette az április tréfa-jellegű HZs különszámot: amikor legutóbb láttam a két különszámot, nem volt hozzá értékelés...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2040 Dátum: 2009. Június 07., 23:37:06 »
Idézet
Már frankón kezdtem beparázni,hogy a héten nem lesz Marvel-honosítás...
És az olyan nagy baj lenne?  

Idézet
De egyszer valaki említette, hogy az értékelést többször is értékelheti.
Azóta ez orvosolva lett. És igen, főleg az én javaslatomra azért lett ez a rendszer bevezetve, hátha így többen értékelnek majd.  

Idézet
A napi frissítést tervezitek még tovább tartani?
Hát, egy darabig még biztosan. A jövő hétre pl kisebb vita alakult ki talgaby és köztem a napok elosztását illetően...  A lényeg, hogy remélhetőleg még egy darabig fog menni ez a rendszer. Amíg a heti 7 napból 4-re mindig tudunk rakni frissítést, addig azt a maradék 3 napot már nem olyan vészes kifoltozni valahogy...  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2039 Dátum: 2009. Június 07., 21:56:29 »
Ez a Bosszú Angyalai történet nagyszerű. Nos ahogy látom Hank Pym kilépett a csapatból. De egy valamit nem értek. Az elején azt olvastam, hogy Jocasta az életét vesztette. Ez hol történt? Hiszen az előző részben Hank Pym tárgyalásáról szólt. Látom Űróka is megjelent, ahogy ezt is az előző részben láthattuk. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']És azt mondta Eros be akar lépni a Bosszú Angyalaihoz. Ez azt jelenti, hogy akkoriban nem volt tag, csak a következő résztől lesz/lett?[/span] Azok a növényemberek nagyon különösek voltak. Majdnem olyanok voltak, mint a Mocsárlény(DC-s) és a Sárlény(Marveles) féle teremtmények. A Növényember nevezetű bűnöző kicsoda? Nem ismerem az eredetét, de viszont láttam egy áprilisi tréfa jellegű Bosszú Angyalaiban itt a HZS-n.
Ezer köszönet Farek és Gorgiasz eme képregényért!
A későre csúszott frissítés miatt nem panaszkodok. Sőt meg vagyok elégedve. Mert ismeritek a mondást "Jobb később, mint soha!" És tényleg jó volt. Bár először azt gondoltam, hogy egy napot kihagytok, talán azért mert tegnap extra mennyiségű képregényt raktatok ki. Persze tegnap azért sikerült ilyen, mert akkor volt talgaby születésnapja.
Volna itt még egy-két kérdés. Az értékelés regisztráció nélkül is használható. Ezt azért csináltátok így, mert vannak néhányan akik bár a nem adnak hangot a fórumon, viszont azok is értékelhetik? De egyszer valaki említette, hogy az értékelést többször is értékelheti. Egyszer én is észrevettem és valóban úgy volt. Ha egy személy netán többször értékeli, az valami problémát jelentene vagy nem?
A napi frissítést tervezitek még tovább tartani?
Mára ennyi volt a véleményem. További sok sikert kívánok nektek a napi frissítéshez.

Átszerkesztettem a hozzászólásom egy részét. A Növényemberes kérdés most látható. Remélem ez nem spoileresen hatású kérdés volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 08., 21:02:17 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2038 Dátum: 2009. Június 07., 21:56:15 »
Fareknak és Gorgiasznak köszönöm az Avengers vol. 231.-et!    
A honosítás ismét kitűnő lett!  
Poénos és stílusos volt Űrróka belépője!  
Érdekes fazon (és ellenfél) ez a Növényember!  
Vasember nem szöszmötölt túl sokat:,,Kilépek,császtok!''  
Kemény volt,ahogy Fury ott állt egy csúzlival Csodakapitány (az egyik legerősebb tag) mellett!
Sólyomszem most akkor tényleg megsérült?Ez nem derült ki a végén...  
De ez van,tagok mennek (Vasember,meg nemsokára Thor és Clint is) és jönnek (Csodakap=Foton,Űrróka,Skarlát boszi)!
Már frankón kezdtem beparázni,hogy a héten nem lesz Marvel-honosítás...
Még egyszer köszi!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2037 Dátum: 2009. Június 07., 20:57:40 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1641&catid=9&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Bosszú Angyalai v1 231[/a]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2036 Dátum: 2009. Június 02., 16:52:35 »
Igen, ezek a részek, meg főleg ez a grafika a kedvenc időszakom. Lehet, hogy a korom miatt van, de én olyan maradi vagyok, hogy szeretem egy rajzon felismerni, hogy az egy embert ábrázol, anélkül, hogy közben latba kellene vetnem minden képzelőerőmet, és fel kellene idéznem az összes Dali képet, amit láttam...
Nem azt mondom, hogy minden anatómialiag pontos legyen (és most nem az elméletben létező, de azért a gyakorlatban ritkán látható testépítő szuperhősökre és -hősnőkre gondolok), de azért mégis lássam már, hogy mi a fene van a képen. Ezért pl. egészen tetszik Madureira munkáinak többsége, viszont, bár nem olvastam, csak láttam fórumokon pár képet, de masszív, görcsös hányinger rohamot kapok Ramos általános Pókember és Venom ábrázolásától.
Bár lehet, hogy már kezdek fásulni, mert az Initiative-t még bírja a szemem. Bár már csak alig...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 02., 16:53:36 írta Farek »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2035 Dátum: 2009. Június 02., 12:21:40 »
Üdv! Köszi az Angyalok 230.számát Farek,gorgiasz!    
Janet kimért volt és erőskezű,de csak addig,amig Pym doki el nem hagyta a kúriát,aztán belőle is előtört a gyengébbik nem.Látom,hogy Űrróka is feltűnik hamarosan.Nagyon szeretem ezeket a részeket,mind grafikailag,mind történetileg kiválóak!Várom a következő részt!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2034 Dátum: 2009. Június 01., 14:19:17 »
És akkor is, Hulk elítélése, majd további sorsa szerintem egy ordenáré nagy baromság volt.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2033 Dátum: 2009. Május 28., 14:57:17 »
Eh! Obelix után szabadon: dilisek ezek az amcsik...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2032 Dátum: 2009. Május 28., 14:09:52 »
Idézet
Visszatérve pedig a bűnözők büntetéséhez: ha már, ahogy korábban Ben is mondta, "ítélkezés Isten és a hatóságok dolga", akkor legalább a hatóságok miért nem hoznak tényleg olyan ítéleteket?
Mert New York államban, ahol általában ezek zajlani szoktak, nincs halálbüntetés. Sőt, akármennyit is hőzöng miatta a sajtó, pár állam kivételével alig gyakorolják az USA-ban. És ott is inkább a déli államok (meglepő, mi?). A Hulkot is Millarnál mintha a katonai ítélőszék ítélte volna el, bár már nem emlékszem rá pontosan. Sőt, a népszerű hollywoodi klisével ellentétben az amcsi hadsereg se végzett ki senki már lassan félszáz éve.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden