Na, örülök, hogy ennyire tetszett Űrróka színpadias belépője!
Megmondom őszintén, Növényemberről nem sokat, tudok, az Angyaloknál azt hiszem ezen kívül nem találkoztam vele. Viszont elég sokat szerepelt másik kedvenc sorozatom, a Mennydörgők (Thunderbolts) első sorozatának második felében, ott már azért messze nem volt ilyen nevetséges (mert azért szerintem itt az).
Igen, Sólyomszem megsérült, de az a következő számban ki egyértelmű is lesz. Elmondhatom, nem fog neki örülni.
Vasember pedig valóban nem szöszmötölt sokat, hanem durrbelebumm! és már le is lécelt. Persze aki ismeri a történetet, az tudja, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet, aki pedig még nem, azt majd éri ezzel kapcsolatban egy kis meglepetés...
Jocasta valóban meghalt, (látszólag persze, hisz a Marvel univerzumban (is) mindenki energiaalapú élőlény, vagyis el nem vész, csak átalakul... ), de hogy pontosan hol és mikor, azt most nem tudom megmondani, azt hiszem, talán egy Marvel Team-Up-ban, de nem merném a nyakamat tenni rá. Megpróbálok utánanézni, de nem ígérek semmit.
És igen, Űrróka egy darabig még nem lesz tag, legalábbis nem teljes értékű, de azért ott fog sertepertélni az Angyalko háza táján, segítve a fiúkat és lányokat.
Oh, és ha már keildavid említette az április tréfa-jellegű HZs különszámot: amikor legutóbb láttam a két különszámot, nem volt hozzá értékelés...