Szívesen, mind a magam, mind Gorgiasz nevében.
Az álom természetesen minden vol. 1-es, nyugati parti és Erőművek képregény honosítása... Hej, de szép álom is ez. Persze, messze még a nyugdíjkorhatár, és pár beíró elfogyasztásával biztos elérünk majd egyszer ide is
De gyakorlatilag most úgy áll a helyzet, hogy az 1. sorozatból, ahogy látható is most folyamatosan haladunk a 200 feletti számokkal (ugyan az elején volt egy kis ugrás, de az összefoglaló megtalálható azokról a számokról is), és terveim szerint egy jó darabig nem lesz kihagyás. Közben pedig hébe-hóba kicsit visszatekintünk a kalsszikus történetekhze, a 200. alatti számokhoz, de ez aboszlút csak válogatás jelleggel. A következő például a 8. szám lesz, amiben először tűnik fel Kang, hogy megkeserítse az Angyalok életét!
Aztán, miután elértünk a 254. számhoz (ha Gorgiasz én én bírjuk lendülettel, akkor reményeim szerint valamikor az év vége felé, vagy inkább jövő év első felében), akkor terveim szerint onnantól beindul a nyugati parti Angyalok 2. sorozata is (ami az én kedvenc BA sorozatom, ráadásul a 4 részes első minijét itt is olvashatjátok), s mivel reményeim szerint tudjuk Predash-sal prezentálni az MK Angyalokat is, akár havi 3 Angyali cím is szóba jöhet onnantól!
Nem beszélve közben az olyan történetekről, mint a JL(ig)A/Angyalok, ami a tervek szerint június végéig elkészül, majd valamikor később az Utolsó Bosszúangyal Történet, a Domination Factor, stb., stb... De ez utóbbiak még csak távlati tervek.
Szóval ezek a tervek, szerintem elég szépek, nem?