Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 929314 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2121 Dátum: 2009. Július 20., 19:26:29 »
Idézetet írta: Amondin
Valóban, de nekem csak a klasszikus vörös Vízió. Az a fehér semmit nem érző(na jó lehet hogy tényleg érzet valamit csak én még nem láttam) Víziót nem is ismerem. Nem tudom hogy ki találta ezt ki de lenne egy-két szavam hozzá hogy kit és hogyan formáljon át. Aki pedig visszadta az eredeti alakját annak helyén volt a szíve és esze is. (Bocs ezért de naggyából ez volt a véleményem amikor először megláttam őt így. Azóta már belenyugodtam hogy volt egy rossz korszaka legalábbis szerintem.)
Hidd el, az, ahogy eljutott odáig, majd ahogy visszakapta a régi testét (illetve egy arra megszólalásig hasonlító másikat...) nem rossz kis történet. És igen, azért a vége felé már volt benne érzelem. De az még jóóóval arrébb van.

talgaby: jelentkezz villámgyorsan egy kincstári bosszúállásért...  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2120 Dátum: 2009. Július 20., 19:21:32 »
Valóban, de nekem csak a klasszikus vörös Vízió. Az a fehér semmit nem érző(na jó lehet hogy tényleg érzet valamit csak én még nem láttam) Víziót nem is ismerem. Nem tudom hogy ki találta ezt ki de lenne egy-két szavam hozzá hogy kit és hogyan formáljon át. Aki pedig visszadta az eredeti alakját annak helyén volt a szíve és esze is. (Bocs ezért de naggyából ez volt a véleményem amikor először megláttam őt így. Azóta már belenyugodtam hogy volt egy rossz korszaka legalábbis szerintem.)

UI:bocs a Sólyomszemes hozzászólásomnál valami baj van így a hozzászólásomat is idézésbe tette még nem tudom hogyan javítsam ki.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 20., 20:52:23 írta talgaby »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2119 Dátum: 2009. Július 20., 19:03:09 »
(Ne higgyetek neki: valójában tényleg így néz ki. )
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2118 Dátum: 2009. Július 20., 19:02:18 »
Sólyomszem pedig hozza a formáját. Úgytűnik már csak egy agyrázkódás vagy valami ehhez hasonló tudná elérni hogy ne legyen újra Sólyomszem.
Eh, hidd el, még az sem lenne elég. Egy alternatív jövőbeli történetben még vakon is íjászkodik...

Idézetet írta: Farek
És iennetől - ugyan néha csak háttérszálként - de elindul az egyik kedvenc történetem, Vízió sajátos terveivel a rendre és a fegyelemre...
Az jó végre Vizió  nagyobb szerepet is kap. (Ő az örök kedvenc Bosszúangyalom)
Szerintem ha megnézed az avatárom, akkor rájössz, hogy nem csak neked...

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2117 Dátum: 2009. Július 20., 18:47:06 »
Én is köszönöm Fareknek és Gorgiasznak az Avengers újabb részét.
Érdekes Wanda története valamennyit ismertem belőle de teljesen csak most sikerült megismernem.
Sólyomszem pedig hozza a formáját. Úgytűnik már csak egy agyrázkódás vagy valami ehhez hasonló tudná elérni hogy ne legyen újra Sólyomszem.
Idézetet írta: Farek
És iennetől - ugyan néha csak háttérszálként - de elindul az egyik kedvenc történetem, Vízió sajátos terveivel a rendre és a fegyelemre...
Az jó végre Vizió  nagyobb szerepet is kap. (Ő az örök kedvenc Bosszúangyalom)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2116 Dátum: 2009. Július 20., 14:00:14 »
Szívesen, szívesen mindenkinek

Szerintem ez egy nagyon jó kis töltelék történet, ami ugyan a tényleges vonalat nem túlságosan viszi tovább, de legalább nem egy olyan összecsapott valami, mint a - talán - 218-as volt, amit itt ki is hagytam.
Érdekes Wanda szemével látni a dolgokat, és a jó ki összefoglalóból az is megtudhatta a családi kapcsolatokat, aki annak idején nem olvasta a Vision and the Scarlet Witch v1. 4. részét. Azért higgyétek el, akkoriban nagyon nagy döbbenet volt ez, amikor Magneto hirtelen megjelent és megtette a bejelentését...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2115 Dátum: 2009. Július 20., 12:32:28 »
Tényleg jó ez a Bosszú Angyalai történet. Igazad volt Farek, amit pár hónappal ezelőtt mondtál. Amikor Hank Pym visszaemlékezésről volt szó, akkor mondtad, hogy hamarosan jön a történet Skarlát Boszorkányról. És ez tényleg így van.
Ami Sólyomszemet illeti. Nem gondoltam, hogy ilyen remek gyorsasággal kilövi a nyilakat.
Bár itt Wanda említette, hogy később csatlakoztak a Bosszú Angyalaihoz. Erre még emlékszem a magyarul megjelent Bosszú Angyalai:Káosz kötetben volt három oldal, amelyben kiderült, hogy Higanyszál és Skarlát Boszorkány beléptek a csapatban.
Amit a 233. részt illeti. Amikor azt olvastam, hogy a folytatás már az oldalon. Először nem tzdtam, hogy miről van szó, de később már megtudtam. E történetben Annihilusszal kellett harcolniuk és akkor történt, hogy Vízió valami sérülést szenvedett. Az érdekes amit abban észrevettek, hogy az utolsó megismétlődött a Fantasztikus Négyes párhuzamos folytatásban.(Az a történet közjátékként visszaugrottunk az időben).
Nos ezer köszönet Farek és Gorgiasz a Bosszú Angyalai 234. részért. Sok sikert a folytatáshoz. A végén még ott olvastam, hogy " Bár a történet folytatódik a Strange Doktor 60-ban, mi ugrunk a Bosszú Angyalainak következő kalandjára, a Bosszú Angyalai 235-ben!" Hát ez egy kissé fura volt, hogy mi kitaláltak az amerikaiak.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2114 Dátum: 2009. Július 20., 11:21:23 »
Hatalmas köszönet Farek-nak és Gorgiasz-nak az Avengers vol.1. 234.-ért!    
Sólyomszem nagyot alakított benne!  
Vanda visszaemlékezése fantasztikus volt!  
Mozgalmas élete van,tényleg durva dolog lehet Magneto utódjának lenni...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2113 Dátum: 2009. Július 20., 10:39:24 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1752&catid=9&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Bosszú Angyalai v1 234.[/a]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2112 Dátum: 2009. Július 19., 17:08:27 »
Na, Gery nagyjából mindenre válaszolt

Igen, majd az az emberke is fel fog tűnni, amint halad a történet, de az még jóóóóval messzebb van.

Korvac pedig valóban igen erős karakter volt, kb. Galactus szintű, csak aztán egy huszárvágással elintézték. Ugyan volt később pár évszámban egy cross-over vele, de azt inkább jobb, ha hagyuk...
Korvac-saga pedig szintén a jövő zenéje.

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2111 Dátum: 2009. Július 18., 11:04:06 »
Idézetet írta: keildavid
A Marvel Extra 22. számban, amelyben a Bosszú Angyalai Blastaarral harcoltak

Az elég vicces volt, Blastaar egyedül lenyomta a Örökkévalókat és Thoron kívül az összes Bosszú Angyalt.  
A másik fazon nem rémlik.

Idézetet írta: keildavid
És kicsoda az a Michael Korvac?

Az egyik legerősebb a karakter lehetett volna a Marvelnél, ha nem ölték volna meg...
Remélhetőleg ellehet majd olvasni a Korvac-sagat.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2110 Dátum: 2009. Július 17., 22:22:44 »
A Marvel Extra 22. számban, amelyben a Bosszú Angyalai Blastaarral harcoltak, közjátékként a Földön megjelent valami átjáró és felbukkant egy ember fehér gengszterruhában. Az kicsoda? Ki fog derülni róla, hogy ki ő?
És kicsoda az a Michael Korvac? Olvastam a Csodálatos Pókember 47.(2007/5)szám leírásában a Bosszú Angyalai csapatról és ott tünt fel a neve, hogy ő egy ellenség.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2109 Dátum: 2009. Július 08., 11:27:29 »
Igen, a 8. számban az alkotók próbálták összehonzni az addig ellenségeket egy füzetbe, ami szerintem egész jól is sikerült.
De ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy kifogytak az ellenfelekből, lesz még jópár új is.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2108 Dátum: 2009. Július 08., 11:01:04 »
Folytatás a Hulk topicból. Az MK Bosszú Angyalai 1-8. részéről is van érdekes dolog, ahogy az MK Hulkról is írtam. MK Bosszú Angyalai #2 Ultron, #2 Förtelem és irányító, #3 Zémó Báró, #4 egy csapatban. #5 Loki és Roncsoló, #6 az UFÓK, #7 Bulldózer és #8 minannyian egy csapatban. Eddig ennyi volt az ilyen érdekes észrevételem.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2107 Dátum: 2009. Július 02., 16:12:46 »
Ej, tudtam, hogy ezt nem jó ötlet kiírni, de reméltem hogy sasszemű kollégámat leköti valami más is. Mea culpa!

De én ezt a kötetet legalább olvastam, remélem, ez felfogható egyhítésnek!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2106 Dátum: 2009. Július 02., 16:10:17 »
Mindketten szégyelljétek nagyon magatokat.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2105 Dátum: 2009. Július 02., 16:06:13 »
A 234-est?   De hát az még nem is lehetne kint! Nem a 232-233-ra gondoltál?

Egyébként én is csak azért tudom, hogy mi történt az F4-gyel, mert annak idején én rendeltem meg a TPB-t, és akkor végigrágtam magam rajta, de egyébként én sem követtem az ő vonalukat.

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
    • Deadpool HQ
Avengers képregények
« Válasz #2104 Dátum: 2009. Július 02., 15:43:23 »
Na most olvastam el a 233-234es részeket. Igazán tetszettek, kíváncsi vagyok, Sólyomszem min ügyködik ennyire. Az F4es részeket ne olvastam végig csak azt, ami már közvetlen kapcsolódott az Angyalokhoz, nem tom én valahogy nem csipázom az F4et így valahogy nem is igazán érdekelt h mit szenvednek a negatív zónába, csak az hogy hogyan jutottak vissza.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2103 Dátum: 2009. Július 02., 14:07:03 »
Így már jobban értelek. Bár én alapból úgy vagyok vele a képregényfilmeknél, hogy tudom, hogy úgysem lehet tökéletesen alkalmazkodni a képregényhez, nem lehet egy az egybe átvenni a dolgokat, ezért az apróbb eltérések, ha jól vannak tálalva, azért nem zavarnak, sőt! Kifejezetten hülyén vette volna ki magát a filmben pl. egy Vietnamban megsebesült Vasember
Bulldinak valóban vártam én is a klasszikus kinézetét, de azért egy akkora testet a valós életben megvalósítani...
Brock civli énje valóban idegesítő volt, a CGI-s verzió viszont szerintem nem volt rossz.

Thorról meg már annyi hír röppent fel, hogy én megvárom a mozit

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2102 Dátum: 2009. Július 02., 11:34:58 »
Nekem Fátival az volt a bajom, hogy gyerekkorom óta Ő, Bulldi, Galactus, Venom az etalon. Nagyon sokat vártam tőle, hogy mutatják majd az ázsiai kolostort, ahol képzi magát, elkészíti a maszkot, nagy drámai muzsika aláfestésnek és rásül a fém, hallani a sistergést, komor, gépies hang. Olyasvalakit vártam, mint Vader. Pontosan itt lehetett a gubanc, túlmisztifikáltam. Akinek nem Ő jelenti "A" nagybetűs HŐST, biztos tetszett, nekem ezért nem jött be.  Bullditól is vártam a vörös páncélt, Eddie Brock megint csalódás, vártam egy torzított hangú kolosszust, helyette kaptam egy szöszi ficsúrt.  
Még van egy kis remény, a G.I. Joe, ott még a Parancsnok alakíthat egy nagyot, vagy a Marvel-érában még a Thor film. (ha lesz) hallani pletykákat, miszerint Triple H lehetne a Viharisten.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2101 Dátum: 2009. Július 02., 11:09:13 »
Nem is tudom, szerintem Fátum nem volt annyira rossz az F4 mozikban. Bulldózer meg Venom már inkább voltak közepesek.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2100 Dátum: 2009. Július 02., 10:56:06 »
Igen  és rajta az eredeti pászos ruhácskája, csata közben vigyorgó tököt formázó bombákat dobál...

Vannak szereplők, akik nem, vagy csak átalakítás után mutatnak a vásznon. Bár arra is van példa, hogy remek hősöket rontanak el a filmen, akik elvesztik minden karizmájukat. Gondolok itt Fátira az F4-ben, Bulldira az X-Men-ben, Venomra... Ők a kedvenceim a képregényben. Nekem legalábbis ezek filmen egyáltalán nem fegyegetőek, inkább csak mellékszereplők.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2099 Dátum: 2009. Július 02., 09:03:29 »
Ó, igen, az a klasszikus színpompás gonosztevő, akinek a jelmeze már a képregényben is elég nevetséges volt, így el sem tudom képzelni, hogy esetleg egy filmben hogy mutatott volna.

Kicsit off, de mondjuk azért azt is megnéztem volna, ha a Pókember filmben Zöld Manó nem a röpdeszkával, hanem az első megjelenésekor használt rakétameghajtású seprűvel jelenik meg...  

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2098 Dátum: 2009. Június 30., 11:06:24 »
Köszönet az újabb Angyalokért. Növényember...tipikus régi korok gonosztevője, azzal a napraforgó sisakkal

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2097 Dátum: 2009. Június 30., 10:41:24 »
Igen, Aminak (mert mi ilyen viszonyban vagyunk  ), igen jót tett az a vérátömlesztés az uncsitesótól. Imádom az erős nőket...  

Növényember pedig... hát igen, egyfelől elég veszélyes volt a hajókra a hínárjaival, másrészt viszont egy csapat napközis felzabálná a brokkoliembereit (lásd Pindúr pandúrok, ha valaki látta azt a részt  ), szóval érdekes egy figura.

Az új jövevényekkel a csapat szerintem is igen erős lett, mindig is csíptem Csodakapitány, és itt végre majd kibontakoztathatja a tehetségét. Eros meg... ő meg valóban sármőr, bár szerintem az ő képessége sokkal erősebb és tudatosabb Gambit képességénél.

Tony valóban nem a legjobb idejét éli, de azért tudjuk, hogy talpra áll. Persze addig még igen hosszú az út, és mi még egy jó darabig nem fogjuk látni őt, mint Vasember.

És igen, a 234-essel fogjuk folytatni, hiszen a 233-as már kint van, de azért majd ahhoz is készül borító és letöltési link az Angyalok galériájába is.

Ja, és köszönet mindenkinek, Gorgiasz nevében is.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2096 Dátum: 2009. Június 30., 10:08:37 »
Üdv! Köszi az új B.A.-t Farek,gorgiasz!    
Jó volt ez a rész is.A félelmetes növényember..hehe  mondjuk,ha hőseink nem lettek volna a helyszínen a csatahajókat simán elintézte volna a hínárjaival...Amazon és a rajongói  Mondjuk én is megbámulnék egy ilyen nagy gyönyörű nőt!!!Akkor a 234-es számmal folytatjátok a kalandokat?Én már nagyon várom!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2095 Dátum: 2009. Június 29., 16:59:04 »
Farek mesternek és Gorgiasz-nak köszönöm az Avengers vol.1. 232.-őt!    
Amazon,ha akarná se tudná letagadni azt,hogy a Hulk rokona!  
Szerintem a csapat most még erősebb lett Csodakapitánnyal és Űrrókával,mint volt...  
Űrróka különleges képessége a ,,sárm'',hasonlóan az x-tag Gambit-hez!  
Csodáltam,ahogy Amerika Kap kiállt Janet mellett;Tony pedig,hát igen,ez nem a legszebb korszaka...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2094 Dátum: 2009. Június 29., 14:00:16 »
Most már érthető. De én se mondom el, hogy hol van.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2093 Dátum: 2009. Június 29., 12:22:51 »
Igen, Amazon elég határozott csajszi, nem szarozik túl sokat, de azért vállalnám a veszélyeket...

Mivel úgy tánik, mégsem olyan egyszerű, mint talgaby gondolta , ezért elárulom, hogy a láthatatlan fal és többiek további sorsa megtalálható a 233-as számban, amit megtalálhattok az oldalon (de spoilerbe írom, ha valaki esetleg még egy kicsit keresgélni szeretne  ), [span style=\'color:#000000;background:#000000\']de az F4 John Byrne-féle 3, kötetében, mert egy F4-gyel közös történet volt, amiben inkább a Fantasztikusok voltak a szereplők.[/span]

És igen, Tojásfej valóban meghalt, valószínűleg nem elég jelentős szereplő, hogy a közeljövőben visszahozza a Marvel.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2092 Dátum: 2009. Június 29., 11:46:49 »
Nos a Bosszú Angyalai történet továbbra is jól halad. Amazon és Űrróka viccesek voltak. Amazon azért, mert azt a fura embert bedobta egy szemeteskukába. Űrróka pedig úgy beszél, mintha egy verset is írhatott volna. Meg ráadásul más hölgyek jelenlétében mindig egy úriember. Ami Tony Stark-ot illeti tényleg rossz állapotba van. A Vasember akit láttunk Tony mellett, az a Nyugati Part Bosszú Angyalai minibe kiderült hogy kicsoda. Bár a végén valaki beszélt növényemberhez. Ez nyilván kiderül majd egy későbbi történetben. A láthatatlan fal, amit Amazon és Darázs megprobálták kideriteni, mi lehet az. Ez biztos a folytatásból kiderül.Tojásfej ezek szerint már végleg meghalt.
Ami galamb kérdését illeti, jól mondta. Én se találtam meg a galérián. Ezt én se értem.
Végül pedig Ezer köszönet Farek mester és Gorgiasz a Bosszú Angyalai legújabb részért és sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.