Volt egy szép élményem most pénteken a Rocktogonban. Ennyit megosztok, aztán majdcsak jön a többi, de ez szépen jött ki.
Valami szöszi, enyhén mangás hajviseletü csajszi volt a társaságunk mellett, és néha pár szóval hozzánk csapódott, bevallom, hangosak voltunk. (Az álmennyezetböl hiányzi is egy darab:))
Nos, ugye, nem tudta megállni, mikor meglátta a kinaipiaci pumacipőmet (amit azért szeretek, mert kényelmes és kész), és MUSSZÁLY volt beszólnia, hogy:
- Nektek rockereknek nem kötelező ilyen acélost hordani?
Reakcióidő nulla, válasz ugyanazzal a hanglejtéssel:
- Nektek szösziknek kötelező hülyének lenni?
A csaj többet nem szolt hozzánk. MI meg szépen berugtunk mint az apámzsírja...
én köszönöm
Meg még annyit, hgoy Punkológus sztorijai könnyeket csaltak a szemembe, nekem is eszembe jutott ezer és ezer szép emlék... Székelyföldi rockmaraton... hjajh... és Pécs... hujjajh.
De a legjobb volt, mikor elindultunk 2003-ban szigetre haverral, és mire odaértünk, maradt 50 ft-unk. Csövizés, tarhálás, minden,még a gitárt is eladtam, aminek az árát éjjel lenyulta egy kokeró... DE 4 napig igy is bennt voltunk.
Először összejött csütörtökre,, péntek délután kiraktak (ingyen fuvar a kijáratig, jee), pénteken éjfélkor már megvolt a szombati jegy, pedig körbe is jártuk az egész kocerájt, hgoy nem-e tudunk bejutni valahol mint a kammandósok. Szombat- vasárnap megvolt, hétfő délutánra meguntuk, és letéptünk mindent a csuklónkról, hogy vegyenek észre és vigyenek már ki furgonnal. Te, a haver még egy ellenőrhöz is odament cigit tarhálni, az meg csak hápogott utána... Persze hogy gyalogoltunk...
Mindegy, In Flames miatt mentünk, és mégis többet kaptunk. 3 nappal.
A legjobbak azok a komoly kis 12 éves csitrik voltak Nirvana poloban, akikhez enyhén németes hanglejtéssel szoltunk, hogy: Bitte ne haraghudj, merre lesz a Nirvana koncert? MI cshak azér jöttünk, mert azt mondták lesz. Wan2, nem? Nos, ezek közül a csajok közül egyik sem nevetett vagy ilyesmi, mindegyik azt hitte halál komolyan gondoljuk, és könnyes szemekkel magyarázták el egyenként, hogy Kurt már meghalt 94-ben és ez mekkora világfájdalom nekik, mi meg kérdeztük, hgoy az nem 92 volt, csak 94-ben vették észre?
Mára ennyi, kösz a lehetőséget hgoy megoszthattam.
És Punkologus,, köszi hgoy szép emlékeket ébresztettél bekérgesedett agyamban.