Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 215415 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #572 Dátum: 2007. Április 04., 14:59:12 »
Volt egy szép élményem most pénteken a Rocktogonban. Ennyit megosztok, aztán majdcsak jön a többi, de ez szépen jött ki.
Valami szöszi, enyhén mangás hajviseletü csajszi volt a társaságunk mellett, és néha pár szóval hozzánk csapódott, bevallom, hangosak voltunk. (Az álmennyezetböl hiányzi is egy darab:))
Nos, ugye, nem tudta megállni, mikor meglátta a kinaipiaci pumacipőmet (amit azért szeretek, mert kényelmes és kész), és MUSSZÁLY volt beszólnia, hogy:
- Nektek rockereknek nem kötelező ilyen acélost hordani?
Reakcióidő nulla, válasz ugyanazzal a hanglejtéssel:
- Nektek szösziknek kötelező hülyének lenni?

A csaj többet nem szolt hozzánk. MI meg szépen berugtunk mint az apámzsírja...

én köszönöm

Meg még annyit, hgoy Punkológus sztorijai könnyeket csaltak a szemembe, nekem is eszembe jutott ezer és ezer szép emlék... Székelyföldi rockmaraton... hjajh... és Pécs... hujjajh.
De a legjobb volt, mikor elindultunk 2003-ban szigetre haverral, és mire odaértünk, maradt 50 ft-unk. Csövizés, tarhálás, minden,még a gitárt is eladtam, aminek az árát éjjel lenyulta egy kokeró... DE 4 napig igy is bennt voltunk.
Először összejött csütörtökre,, péntek délután kiraktak (ingyen fuvar a kijáratig, jee), pénteken éjfélkor már megvolt a szombati jegy, pedig körbe is jártuk az egész kocerájt, hgoy nem-e tudunk bejutni valahol mint a kammandósok. Szombat- vasárnap megvolt, hétfő délutánra meguntuk, és letéptünk mindent a csuklónkról, hogy vegyenek észre és vigyenek már ki furgonnal. Te, a haver még egy ellenőrhöz is odament cigit tarhálni, az meg csak hápogott utána... Persze hogy gyalogoltunk...
Mindegy, In Flames miatt mentünk, és mégis többet kaptunk. 3 nappal.
A legjobbak azok a komoly kis 12 éves csitrik voltak Nirvana poloban, akikhez enyhén németes hanglejtéssel szoltunk, hogy: Bitte ne haraghudj, merre lesz a Nirvana koncert? MI cshak azér jöttünk, mert azt mondták lesz. Wan2, nem? Nos, ezek közül a csajok közül egyik sem nevetett vagy ilyesmi, mindegyik azt hitte halál komolyan gondoljuk, és könnyes szemekkel magyarázták el egyenként, hogy Kurt már meghalt 94-ben és ez mekkora világfájdalom nekik, mi meg kérdeztük, hgoy az nem 92 volt, csak 94-ben vették észre?

Mára ennyi, kösz a lehetőséget hgoy megoszthattam.
És Punkologus,, köszi hgoy szép emlékeket ébresztettél bekérgesedett agyamban.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 04., 15:11:56 írta yosha »
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #571 Dátum: 2007. Április 04., 14:37:45 »
Mindjárt itt a húsvét, akkor majd biztos születni fog néhány élménybeszámoló.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #570 Dátum: 2007. Április 04., 13:45:30 »
Mi az mindenki jó útra tért?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #569 Dátum: 2007. Március 30., 17:43:13 »
Ennyi erővel honosíthatnátok is.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #568 Dátum: 2007. Március 30., 11:48:10 »
Miért is ne  Meglessem majd. Köszi.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #567 Dátum: 2007. Március 29., 21:36:00 »
Punkológus: Találtam az egyik torrent oldalon egy ilyen politizálós képregényt, a címe: Palestina
A feltöltő már eleve arról dumált az infóban, hogy a egy másik tracker "...rohadt cionista moderátora..." törölte a torrentet. (az előbbi idézettől elhatárolom magam). Nem néztem bele, de ha szeretnéd leszedhetem neked, persze angol nyelven. Gondolom valami nagyon elborult képregény lehet.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #566 Dátum: 2007. Március 29., 18:52:36 »
Ez durva volt Punk!

Én a legutóbbi osztálykiránduláson kezdtem el fejelni egy oszlopot, hogy józanodjak.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #565 Dátum: 2007. Március 26., 22:27:01 »
Idézet
Ismét egy hihetetlen sztori, csak nézek, hogy ilyenke is vannak.
Hát még ha elmesélem majd a Czene-feszt utáni csövezést holnap  
Idézet
Amúgy én ezt a témázást, filozófálgatást már nagyon unom.
Mi sem egyfolytában csináljuk, ez általában simán átcsúszik éneklésbe. Bár ezt nálunk megkönnyíti, hogy a legtöbb zene, amit hallgatunk, ugyanarról szól, mint amiröl éppen pofázunk. Innentöl meg jön a kurva hangos zene, a pogó, majd az elborult jelenetek és az örjöngés. Bár nem feltétlenül, sok felé fejlődhet egy buli.
Idézet
Ez komoyl?! wow1.gif Nem gyenge a srác. De simán ráfestette a falra? ohmy.gif Nem gyenge a srác...
Jól mutatott a hasonló nagyságú Kyria örök! felirat alatt (ha más nem, Daredevil biztos érti  ) A srác szereti kissé fanatikusan felfogni a dolgokat

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #564 Dátum: 2007. Március 26., 22:14:41 »
Ismét egy hihetetlen sztori, csak nézek, hogy ilyenke is vannak. Ehhez képes nálunk az piskóta volt, hogy hótton a tóparty bulin mindenki beleugrált a tóba, aztán 3 hülye elvitte a ruhákat, még a boxereket is.  Pléddel, meg sátorhuzatokkal mentünk utánuk a városban, hogy elkapjuk őket.  
Idézet
Volt olyan, hogy felszálltam a vonatra és kiderült, hogy kaller az nincs, mert keménykedett és lerakták a fesztiválra igyekvők.
...
Mondjuk neki, hogy oké, erre egy az egyben rádobta a tűzre a pulóvert, a döbbent tekintetekkel pedig közölte, hogy anyukája azt mondta, így kell megszárítani.

Ezek voltak a legjobbak.

Amúgy én ezt a témázást, filozófálgatást már nagyon unom. Néha velünk is előfordul, piásan mindenkiből előtörnek ugye a világnézetek, jobbnál jobb érvek, kontra ellenérvek, eszmék, vitatémák stb. Főleg egy főiskolás rokonomhoz tartozó ismeretségben jellemző ez. Nekik(mivel a sima partynáz már lejárt lemez), az a szokásuk, hogy hajnal négyik szinte fel nem állnak az azstaltól, vagy ki sem mozdulnak az apartmannból, csak jönnek a témák. Aztán szinte már hajnalodik, amikor figy az ember, ők tartják a leleket a bulin.  

Nah, szal néha én már unom ezeket. Nincs is jobb, mint egy buli után, a folyóparton, csak úgy meredni a semmibe, amikor próbálsz értelmes fejet vágni.

Idézet
egy olyan punk sráccal, kinek kölcsönadtam egyszer a Pókember képregényeimet, majd 1 hét múlva lementem hozzá és méteres felirat virított a falon: Venom.
Ez komoyl?!   Nem gyenge a srác. De simán ráfestette a falra?   Nem gyenge a srác...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 26., 22:16:59 írta pepo05 »
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #563 Dátum: 2007. Március 26., 22:05:33 »
A pénteki koncert után hazafelé gyalogolva épp AmKap haláláról dumáltunk, egy olyan punk sráccal, kinek kölcsönadtam egyszer a Pókember képregényeimet, majd 1 hét múlva lementem hozzá és méteres felirat virított a falon: Venom.

De egy haver fasiszta szobája is érdekees, mert az irredenta térképek és plakátok között, fel tűnik egy egy Rozsi, Vérontó vagy Spawn kép is  
Idézet
És az ilyen buikban mi a helyzet a csajokkal? smiley.gif Gondolom az óvszer ugyanolyan gyorsan fogy mint az alkohol...
Kinek hogyan, vérmérséklet és viselkedési norma szerínt. Van olyan ahol tényleg ugyanúgy fogy a koton, mint a sör, de van olyan társaság, ahol nem engedik maguk közé a kurvákat.

Volt már olyan alkalom, hogy egy punk haverommal elmentünk egy ingyenes alter koncertre egy klubba. A koncert után mindketőnk ölébe 2-2 csaj ült, körülöttünk is voltak még jó áran, meg egyébként is sok más ember röhögött beszélgetett arrafelé. Mi viszont nekiálltunk vitatkozni azzon, hogy az amerikai nép kollektívan felelősé tehető e a kormányzat bűneiért. Negyedóra múlva 15 méteres körzetben nem volt emberi lény, nemhogy bármilyen jó csaj

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #562 Dátum: 2007. Március 26., 21:52:28 »
Hehe, a második világháborúról el tudnék vitatkozni. Egyik kedvenc témám  . Persze nem részegen, mert akkor hajlamos vagyok az agresszíóra (vagy a sírásra, vagy-vagy alapon  ) így lehet, hogy az elentmondókat ökölel probálnám meggyőzni...    jól van na, szerintetek miért nem iszom? hát ezért...

És az ilyen buikban mi a helyzet a csajokkal?  Gondolom az óvszer ugyanolyan gyorsan fogy mint az alkohol...    

Na és mi lenne ha egy ilyen beszéletésben valaki a képregényeket hozzná fel? Punk körökben nem ciki a dolog? Bevallom, nekem a családtagjaimon kívül senki nem tud róla, mert az én ismeretségi köröm az sikítva röhögne, és talán le is írna, azt meg sajnos nem engedhetem meg... (szűklátókörűség rulez  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #561 Dátum: 2007. Március 26., 21:37:34 »
Igen-igen. Ismeretterjesztő tábornak is fel lehet fogni.  De én is szerettem, hogy ilyenekről lehetett értelmesen beszélgetni, úgy hogy közben jót iszogatott az ember.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #560 Dátum: 2007. Március 26., 21:15:27 »
Plussz amit a punk bulikban imádok, az a színte soha abba nem maradó politizálás, filozofálás, moralizálás és történelemröl szóló beszélgetések. Volt már olyan, hogy a sörsátorban végigmenve nem tudtam eldönteni, hogy melyik asztaltársaságrhoz üljek le: az egyiknél a palesztín helyzet, a másiknál a napi politika, harmadiknál a II. vh, a negyediknél pedig Che Guevara volt a téma.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #559 Dátum: 2007. Március 26., 20:56:25 »
Nem lehetett rossz ez a kis fesztivál  . Régebben én is megfordultam egyszer-kétszer egy ilyen hasonló kisebb szabadtéri punk bulikon. Ott aztán tényleg mindig 100%-os volt a hangulat, a részegség, és a buli. Mindig az egyik legjobb haverom vitt oda magával és soha nem bántam meg. Mindig jókat röhögtem ott.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #558 Dátum: 2007. Március 26., 20:43:10 »
Mégsem a koncertröl mesélek, elöbb inkább kikérdezem a többieket, hadd jöjjön össze a sok hülyeség. Helyette inkább pofázok inkább a híres hírhedt Summerground fesztiválokról. Sajnos már pénzhiány és önkormányzati megtagadások miatt nem üzemel többé, pedig azok voltak ám a bulik. Egyébként jártam én már Szigeten, Rockmaratonon, Punk Islanden, meg tököm tudja még hol, de ilyen bulik nem voltak sehol sem. Máig -ha szóba kerül- 20-25 éves embereket látok múltba révedő tekintetettel beszélni róla.
Eleve max 1000-1500 fő látogatta, ami számomra tökéletesen megfelelő létszám. Másrészt ezek a fesztiválok az alkoholmámor és az őrület melegágyai voltak. Ezeken a bulikon olyan embereket láttam kotta részegen, akik egész életükben elutasították az alkoholt.
Először a fesztivál eléréséhez el kellett jutni Pécsre. Na most az oda közlekedő vonatok már televoltak delíriumban fetrengő emberekkel. Volt olyan, hogy felszálltam a vonatra és kiderült, hogy kaller az nincs, mert keménykedett és lerakták a fesztiválra igyekvők. A vagonokban mindenhol vagy darkos arcfestést mázoltak magukra az emberek vagy pedig a tarajukat állították fel. Alkalmam volt egyszer kívülről figyelni a vonat megérkezését a pályaudvarra: az ajtók kinyitása után egy kb 200 fős csürhe tódult le a peronra üvöltve, énekelve, röhögve, kanna borokat és söröket lóbálva. Egy öregasszony keresztet is vetett.
A fesztiválok pár pillanatát bemutatnám:
1: Egy öreg félszemű rocker (becenév: Őrült) rohangál véres fejjel és mindenkinek a képébe űvölt, hogy Úgy fáááájjj!!! Mint késöbb kiderült, csak az összefestékezte magát, de ő azt hitte, hogy az vér. Fél napon keresztül.
2: Este, lobogó tábortűz. Egy punk odalép csuromvizesen és alkoholtól is elázva, hogy ő meg akarja szárítani a pulcsiját. Mondjuk neki, hogy oké, erre egy az egyben rádobta a tűzre a pulóvert, a döbbent tekintetekkel pedig közölte, hogy anyukája azt mondta, így kell megszárítani. Majd miután a ruhadarab a múlt füstjébe veszett, az ég felé kezdte rázni az öklét és azt üvöltötte, hogy "Ezért még elkaplak annnnnyyyyaaaaa!!!"
3: Apropó tűz. Miután a környéken elfogyott minden éghető, elküldtünk egy srácot tüzelőért. Másnap meg a rendezők rohadtul csodálkoztak, hogy hova tűnt az egyik színpad.
4: Egy nagydarab, kövér rocker srác egy száll rózsaszín csipkés női bugyiban tapasztalta meg, hogy milyen 5 métert a sárben seggen csúszni. Önszántából.
5: Volt ott egy tó is. Máig csodálkozom, hogy senki nem fulladt bele. Nappal legalább három társaság vadászott ártatlanokra, akiket be lehet hajítani a vízbe. Az, hogy nem tud valaki úszni... áááá.... lényegtelen. Volt, hogy egy haverunkat bedobtuk a vízbe, erre "Glugy-brrrfftljjjj, nem tudok úszni gluty" Mi meg állunk a parton és "talán be kéne menni érte" "háát, de rajtam acélbetétes van" "rajtam is" "jah, én is páncélbakancsba jöttem" Erre a srác a vízböl: És én szerinte-glegle-tek miért nem tudok úszni a kurv-blaaaabl anyátok?!?!"Aztán odarohant egy szervező: hogy "Hülyegyerek baszd meg, minek ugrálsz a vízbe acélossal a lábadon" Na ekkor tört ki a népnemzeti röhögőgörcs. A srác azért megmenekült.
6: Az is érdekes volt, hogy egy csapat roccker kitalálta részegen, hogy ők Jedi lovagok és a Star Wars-ból vett idézetekkel próbáltak a helyszínen az embereket (akár a falu lakóit is) a Nemzetközi Jedi Egyház számára megtéríteni. Nem telt bele 1 óra egy másik társaság már meg is alapította a Sith Lordok Egyházát és szabályos vallásháború alakult ki a hívekért.

hajh biztos még rengeteg dolog volt, de elsőre most hírtelen ennyi ugrott be, majd még töprengek ha érdekel valakit

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #557 Dátum: 2007. Március 26., 18:02:54 »
Kíváncsian várjuk.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #556 Dátum: 2007. Március 25., 23:25:23 »
mennem kell aludni, de éppen pénteken volt egy vicces koncert

holnap mesélek

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #555 Dátum: 2007. Március 25., 22:14:28 »
Azért jók az ilyenek.  
Sepi, piásan vezetni akármilyen különleges alkalom...hát nem akarom fújni itt az észt, szóval nem igazán ajánlatos.. Nehogy történjen itt veled valami.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 25., 22:15:02 írta pepo05 »
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #554 Dátum: 2007. Március 25., 22:10:16 »
Idézet
Gyk: a laptop lehúgyozására gondolok    , de a sztoriból az emberáldozatos sátánistás rész is kőkemény  Tényleg, az a fekete mise hogyan alakult? Lehet hogy durva nagy sztori kerekedett volna belőlle  .
Úgy tudom elmaradt az emberáldozat. Állítólag mindenképpen kellet volna hozzá egy segéd és furcsa mód nem talált önkéntj elenkezőt.  

Pénteken érdekesen alakult az estém. Elég fáradt voltam, kint meg vihar tombolt, ezért otthon maradtam. Hajnali kettő körül még képregényeket olvastam a laptomomon az ágyamban. Egyszer csak, énekszót hallok az udvarról. Mi a fene? Kulcscsörgés, káromkodás, énaklés. Mi a fene? Emberek tódulnak be a házba. Mi a fene?! Ezután rontott be az egyik régen látott haverom a szobámba. "Hello Dave! Mi a helyzet?"  
Pislogtam egyet-kettőt. "Szia Csepikém! Semmi különös. Mi a fa**t keresel a szobámban?"   Közölte, hogy öcsémmel találkoztak a városban, bezárt a hely ahol voltak, úgyhogy jöttek hozzám piáért.   Először arra gondoltam, hogy hozzávágom a laptopot, de céges, úgyhogy nem tettem. Inkább megnyugtattam, hogy viszek fel az emeletre pár üveg hubit, csak had öltözzek fel.
Szóval hajnali fél háromkor váratlanul félbe kellett hagynom a képregényeket és pár régi haverommal le kellett részegednem.   Amikor kiderült, hogy egy éjjelnappaliban vettek két szatyor sört, kicsit megenyhültem.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #553 Dátum: 2007. Március 25., 19:36:45 »
Nnna ezt a két gyöngyszemet most olvastam:

Ha rád gondolok a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érhet. Sokan látják, nekik már világos hogy az én szerelmem a Borsodi Világos!

Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #552 Dátum: 2007. Március 25., 18:54:38 »
Nekem meg akad egy kis gokszer a videófeltöltéssel. A Youtube cseszkődik velem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #551 Dátum: 2007. Március 25., 11:07:02 »
Idézetet írta: Gabe
*= ööö... úgye csak ironiából írtad a "csak"-ot? Egy ekkora mennyiségnél én már kivülről nézném végig, hogy probálnak a testemen gyomormosást végrehajtani...
Nem szoktam inni mikor kocsival vagyok, de ez egy kivételes alkalom volt, és amekkora nagy darab ember vagyok nekem ez a mennyiség meg sem kottyan (plussz kocsmáros voltam, nekem bírni kellett az italt - egyébként is ősi ellenségem, azért pusztítom  ). Egy jobb bulizás esetében ez a mennyiség csak a bemelegítésre (hangulatalapozásra) elég. Ha majd egyszer összehozunk egy össznépi italozást, akkor be is tudom bizonyítani (persze ha nem kocsival megyek  ).

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #550 Dátum: 2007. Március 25., 10:41:08 »
Én jövő héten ünneplem meg néhány osztálytárssal, hogy leadtuk a záródolit, lehet lesz majd mit mesélnem!
 Szíves Bocsok!?!?!?!?! Atyám,  ön véletlenül nem az Opus Dei tagja?    
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 25., 10:41:50 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #549 Dátum: 2007. Március 24., 23:14:26 »
khm... khm   :

Idézet
"..."csak*" 5 vodka-narancs és 1 feles jager csúszott le..." + "...kocsival voltam..."

Asszem neked is bérelt helyed van már "odalent"    Legalább nem leszek egyedül...  Jelen esetben mondjuk nem mondom, hogy csak így tovább, mert a boncasztalon fogsz kikötni, idő előtt  . Feloldozásért olvasd el az összes "Szíves Bocsok" című képregényt...  

*= ööö... úgye csak ironiából írtad a "csak"-ot? Egy ekkora mennyiségnél én már kivülről nézném végig, hogy probálnak a testemen gyomormosást végrehajtani...

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #548 Dátum: 2007. Március 24., 22:45:21 »
Nekem sincs semmi. Legutolsónál különben többet ettem, mint ittam.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #547 Dátum: 2007. Március 24., 22:25:01 »
Nekem most az utóbbi időben csak egy kisebb kocsma sztorim volt, amikor az esti sulimból az oktatás felénél fogtam magam az egyik osztálytársammal és elmentünk kocsmába egy kicsit mert éppen marhára nem volt kedvem a makrókészítéshez.  Körbejártunk úgy három kocsmát, de csak szerényen iszogattam, mert kocsival voltam és utánna mennem kellett vissza dolgozni. Így csak 5 vodka-narancs és 1 feles jager csúszott le, valamint egy kis csocsó meccs és biliárd. Jobban bele húztam volna, ha nem kellett volna visszamenni dolgozni, de viszont jobb volt a kedvem.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #546 Dátum: 2007. Március 24., 22:19:37 »
Mindenki jó útra tért?  Nem, az nem lehet, az itteni bandát ismerve  , inkább csak magatokban tartjátok a dolgokat.

Na de most eljött az ideje bűneitek meggyónásának...    
Punkológus, fáradj elsőként a gyóntatófülkébe, mert igértél pár koncertes sztorit a múltkor  . Na persze ha másnak is volna közölni valója, akkor ő is megtisztulhat bűneitől, csak vallja be (megbánni szigorúan tilos, inkább ismételendő, hogy legyen mit mesélni legközelebb is  )

A szörnyen unatkozó Szent Inkvizició  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #545 Dátum: 2007. Március 11., 21:24:48 »
És amire bármikor vissza lehet térni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #544 Dátum: 2007. Március 11., 21:11:14 »
Idézetet írta: raveon
haverom megkérdezte, egyetért e abban, hogy fontos e az, hogy egy nőnek szép hátsója van. Na innen jutottak el odáig, hogy valami nagyon komoly elemzést nyomattak le ott ketten a római birodalom hadviselési taktikáiról.
Ez az a téma (a női hátsó) ahonnan bárhova el lehet jutni egy beszélgetés során.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #543 Dátum: 2007. Március 11., 21:06:58 »

"MM MMMMM MMMDMMM!"