Emberek, gondoltam ideje félénken körülpillatani a fórumon, hátha megéri. Mint tapasztaljátok, a képregény-véleményezős rész az nem tartozott ebbe a kategóriába. Némileg sikerült tovább rombolnom az imidzsemet, így kurvára nem érte meg arra nézelődni.
Nembaj, szarni rá! Mert elolvastam az elmúlt másfél oldalt a fényívók topikjából, és kis híján bekuláztam a röhögéstől . Kösz minden hozzászólónak aki nem sajnálva személyes jóhírét sem, igyekszik szórakoztatni minket az élményeivel . Ha pár év múlva egy sikeres vígjátékot nézve déja vú* érzésetek támad egy-egy jelenet kapcsán, akkor a valódi nevemet a forgatókönyv írójának a nevénél találjátok. Mert legalább 3 filmre való poént szórtatok már el ide, én meg legszívesebben lenyúlnám őket, amivel simán sztár forgatókönyv íróvá avanzsálnék** Hollywoodban, minimál mennyiségű munkával . Sőt, nagyábból már a moziplakátot is megálmodtátok Gyk: a laptop lehúgyozására gondolok , de a sztoriból az emberáldozatos sátánistás rész is kőkemény Tényleg, az a fekete mise hogyan alakult? Lehet hogy durva nagy sztori kerekedett volna belőlle .
Mivel ebbe a topikba jó arcok járnak, így lehet, hogy visszatérek legalább ebbe a részébe a fórumnak.
Héj, ne zugolódjatok már annyira, igérem, hogy jó fiú leszek, és ritkán fogok a párbeszédbe beleröfögni, én csak piálni meg jól érezni szeretném magam . Kár, hogy nekem nem nagyon van legalább neccesen legális sztorim, így most semmi extrával nem rukolhatok elő . Már sajna alkohol is régen csordogált az ereimben, így nem sok keresnivalóm van köztetek az igaz De igérem, amint legközelebb elérek legalább 3 doboz sör mellé, akkor hulla részegre iszom magam a tiszteletetekre (heh most mért mondjátok azt, hogy a csaposok rémálma vagyok a "hatalmas" fogyasztásommal? )
Basszus Punkológus, a New Yorkos dalocskától meg az ünneplő ruhás szept. 11-től kifojt a szemem is , qurva nagy. Én azért kiváncsi lennék azokra a durva megoszthatatlan régebbi sztorikra is. Legfeljebb mint a filmekben megváltoztatod a helyszíneket, az időpontokat meg a személyeket, plusz odaírod hogy "ez a sztori az egyik haverommal esett meg..." így a reputációd*** is megmaradna, sőőőt...
De hogy kérdezzek is: hogyan lehet ezt az akutt amerika utálatot összeegyeztetni a szuperhírós képregények imádatával? Hiszen a legtöbb ilyen képregény csontig benyal az amerikai életérzésnek... plusz ráadásul az amcsi zászló (kapi) mellé áltál a CW-ben is...
Az jutott eszembe, hogy jó lenne lezülleszteni IC-t is, ezért (nameg a társaság miatt is) össze kéne hozzni egy találkát ('vazze Micho, miért nem pesten nyitottál kocsmát? a képregnyes társadalom összes alkesze hozzád járhatna + még én is a szerény fogyasztásommal) amin IC-t is neki indíthatnánk a nagybetűs Életnek... Szerintem a ti meg az ő egyesített poénjaival be lehetne fosatni a seggfej kritikusokat is "odaát", akik az Oscar díjról döntenek. Vagy ha rendszeresen kortyologat valami alkohol tartalmú nedűt, de ezt eddig jól titkolta, akkor ezúton kérném, hogy legyen szíves ide is írkálni ezentúl
*: (igen, jól látjátok, szeretek idegen kifejezésekkel dobolázni, noha azt sem tudom hogyan kell őket pontosan leírni. De legalább inteligensebbnek látszom az ilyen szavak használatától)
**(megint, hehe, érzem ahogyan emelkedik az intelligencia hányadosom a szemetekben)
***( )