Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 215426 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #512 Dátum: 2007. Március 07., 19:01:40 »
Idézetet írta: galamb
Idézet
Majd megpróbálok belinkelni néhány videót ok?
a technóra keringőt mindenképp!

Basza meg! Hogy pont arról enm csináltak felvételt. De ha összeszedem, majd be lesz lőve az amikor haver a tanár meg én légitározunk a Hobo Blues Band Lopasz Kutyájára.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #511 Dátum: 2007. Március 07., 18:49:04 »
Idézet
Már beszéltük, hogy a börze után lehetne megoldani.
Én ezt nagyon jól tudom, és pont ez a problémám.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #510 Dátum: 2007. Március 07., 17:26:47 »
Idézetet írta: Sepi
Mindenki a sajátját. Úgyhogy kezdjetek spórolni.  
Nem kell sporolni, csak egy jó pénztárca kell amit a szüleidtől csorsz el, nekem mindig bejön
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #509 Dátum: 2007. Március 07., 17:06:38 »
Idézetet írta: pepo05
A nagy kérdés, hogy mikor?
Már beszéltük, hogy a börze után lehetne megoldani.
Idézetet írta: galamb
Meg hogy ki állja a cehhet?        
Mindenki a sajátját. Úgyhogy kezdjetek spórolni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Archant

• Pókember
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #508 Dátum: 2007. Március 07., 17:00:38 »
Akinek az ötlete volt
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #507 Dátum: 2007. Március 07., 16:59:52 »
Meg hogy ki állja a cehhet?          
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #506 Dátum: 2007. Március 07., 15:38:25 »
A nagy kérdés, hogy mikor?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #505 Dátum: 2007. Március 06., 22:55:13 »
Na Debrecenbe jódarabig nem fogok lemenni, még Micho kedvéért sem, de ha véletlenül mégis arra vetődnék, akkor szerintem tutira benézek hozzá.
Viszont addig is, mint ahogy korábban is említettem lehetne szervezni Pesten(úgyis itt vagyunk a legtöbben  ), valami szolidabb(vagy nem) ivászatot. Gabe valószínűleg együtt részegednénk le a 3-3 sörünktől, mert én sem ittam már komolyabban úgy kb. október óta.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #504 Dátum: 2007. Március 06., 10:31:17 »
Idézetet írta: Punkológus
Egyébként ez a Debreceni ivászat jól hangzik. Micho-t rá lehetne venni, hogy tartsa nekünk nyítva regelig a kocsmát és akkor lehetne egy fényívást szervezni
Nekem kapásbnol a Ronin eleje jutott eszembe, amikor gyülekeznek a kocsmában. Csak most itt a gyanús, hallgatag figuráknál nem fegyverek, hanem képregények lennének!     (hát igen talán még nem ébrettem fel igazán  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 06., 10:32:00 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #503 Dátum: 2007. Március 05., 22:19:22 »
Üdv Gabe, jó újra látni téged

Idézet
Basszus Punkológus, a New Yorkos dalocskától meg az ünneplő ruhás szept. 11-től kifojt a szemem is, qurva nagy. Én azért kiváncsi lennék azokra a durva megoszthatatlan régebbi sztorikra is.
Rendben, rendben... elöbb-utóbb nekiállok összefésülni őket. Csak nagyon sok fűződik koncertélményekhez és egyébb elvadult dolgokhoz. Majd még töprengek rajta. Egyébként antiszemitizmus vádjával is meg lettünk rendszabályozva egy másik nóta miatt...

A két torony már régen ledőlt
Tudjuk jól, ki és miért tette
De hogy kerülhetnek megszállók
A Gázai-övezetbe?
Hebron, Haifa, Tel-Avív, Jaffa
Telepesekkel dugig rakva
Hát ne kérdezd, ki az áldozat
Ne kérdezd ki a terrorista!

...csak az volt a gond, hogy volt tanár aki értette is. Egyébként a dal nem zsidógyűlölő, hanem szolidaritást vállal a palesztín néppel. Na mindegy, ez miatt elég sokáig ment a hercehurca, hogy kirugjanak e minket vagy sem. (Nem én voltam a tanárok szeme-fénye  )
Idézet
hogyan lehet ezt az akutt amerika utálatot összeegyeztetni a szuperhírós képregények imádatával?
Ezzen már én is gondolkodtam, de igazából nincs rá megideologizált (csak hogy én is használjak szép szavakat  ) válaszom. Egyszerüen annyi az egész, hogy nem vagyok fanatikus és egy eszme vagy egy elv kedvéért nem mondok le arról, amit szeretek.
Idézet
plusz ráadásul az amcsi zászló (kapi) mellé áltál a CW-ben is...
Muszály volt  . Nem lehetett kikerülni, egyébként a banneremre az volt írva, hogy "Nekem fáj a legjobban, de Amerika Kapitánnyal vagyok. Oszt mivan" Egyébként meg híresen antiKap vagyok. Utálom azt az embert és töbször kijelentettem már, hogy a halálát kívánom, de jetzt      Szeríntem egy semmirekellő, akit csak az írók mentenek meg, egyébként már régen halott volna. De most sajnos pont ő volt az, aki felvállalta  a CW-ben az igaz ügyet (ezzel besározva azt).

Egyébként ez a Debreceni ivászat jól hangzik. Micho-t rá lehetne venni, hogy tartsa nekünk nyítva regelig a kocsmát és akkor lehetne egy fényívást szervezni

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #502 Dátum: 2007. Március 05., 21:27:11 »
Már egy hete nem néztem a főoldalt.

Nem elérhető Archant

• Pókember
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #501 Dátum: 2007. Március 05., 20:56:15 »
Nekem is messze van, de egyszer azért beugrom legalább egy "hello mi?" -re
No fear, No Fail

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #500 Dátum: 2007. Március 05., 20:54:11 »
Idézetet írta: pepo05
Hahó! Melyik topicban volt erről a kocsma dologról szó?! Én kimaradtam belőle! Debrecen?
A főoldalon van kiírva a hírekben. Hát nem olvastad el  ?
Akkor jó lesz neked, suli után lehet egy jó helyen "tanulgatnod", és utánna irogatni ebbe a topicba  . Nekem sajnos messze van innen.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #499 Dátum: 2007. Március 05., 20:49:15 »
Hahó! Melyik topicban volt erről a kocsma dologról szó?! Én kimaradtam belőle! Debrecen? Az én nézőpontomból a lehető legjobb nagyváros, ott folytatom majd tanulmányaimat. Remélem lesz forgalom, ha nem lesz túl messze az egyetemtől, pár törszvendégre számíthathat a kolléga.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #498 Dátum: 2007. Március 05., 19:10:02 »
Idézetet írta: Gabe
De hogy kérdezzek is: hogyan lehet ezt az akutt amerika utálatot összeegyeztetni a szuperhírós képregények imádatával? Hiszen a legtöbb ilyen képregény csontig benyal az amerikai életérzésnek... plusz ráadásul az amcsi zászló (kapi) mellé áltál a CW-ben is...  
Ez tényleg egy jó kérdés, ezen már én is elgondolkoztam.
Idézet
Az jutott eszembe, hogy jó lenne lezülleszteni IC-t is, ezért (nameg a társaság miatt is) össze kéne hozzni egy találkát ('vazze Micho, miért nem pesten nyitottál kocsmát?  a képregnyes társadalom összes alkesze hozzád járhatna   + még én is a szerény fogyasztásommal) amin IC-t is neki indíthatnánk a nagybetűs Életnek...
Reméljük, hogy majd olyan jól fog menni Micho-nak a kocsmája Debrecenben, hogy a végén még egy kocsmahálózatot nyit és eljut ide Pestre is.  
De ha IC-nek is vannak ilyen jó sztorijai akkor azokra én is vevő lennék.  Viszont ha nincs neki, hamarosan itt a képregénybörze és akkor össze lehetne hozni egy Fénytopikos alkoholbörzét is. Ezt a társaságot ismerve, utánna lenne mit mesélni.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #497 Dátum: 2007. Március 05., 19:04:42 »
Szia Gabe!
Végre egy örömtől duzzadó hsz. Ide akkor mindenképpen nézzél vissza néha-néha.
Nálam sajnos csak az érettségi után indul be a nagyüzem. *hüpp*hüpp*

Micho kocsmát nyitott? Hol?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #496 Dátum: 2007. Március 05., 18:49:11 »
Emberek, gondoltam ideje félénken körülpillatani a fórumon, hátha megéri. Mint tapasztaljátok, a képregény-véleményezős rész az nem tartozott ebbe a kategóriába. Némileg sikerült tovább rombolnom az imidzsemet, így kurvára nem érte meg arra nézelődni.
Nembaj, szarni rá! Mert elolvastam az elmúlt másfél oldalt a fényívók topikjából, és kis híján bekuláztam a röhögéstől   . Kösz minden hozzászólónak aki nem sajnálva személyes jóhírét sem, igyekszik szórakoztatni minket az élményeivel  . Ha pár év múlva egy sikeres  vígjátékot nézve déja vú* érzésetek támad egy-egy jelenet kapcsán, akkor a valódi nevemet a forgatókönyv írójának a nevénél találjátok. Mert legalább 3 filmre való poént szórtatok már el ide, én meg legszívesebben lenyúlnám őket, amivel simán sztár forgatókönyv íróvá avanzsálnék** Hollywoodban, minimál mennyiségű munkával  . Sőt, nagyábból már a moziplakátot is megálmodtátok  Gyk: a laptop lehúgyozására gondolok      , de a sztoriból az emberáldozatos sátánistás rész is kőkemény   Tényleg, az a fekete mise hogyan alakult? Lehet hogy durva nagy sztori kerekedett volna belőlle  .
Mivel ebbe a topikba jó arcok járnak, így lehet, hogy visszatérek legalább ebbe a részébe a fórumnak.
Héj, ne zugolódjatok már annyira, igérem, hogy jó fiú leszek, és ritkán fogok a párbeszédbe beleröfögni, én csak piálni meg jól érezni szeretném magam  . Kár, hogy nekem nem nagyon van legalább neccesen legális sztorim, így most semmi extrával nem rukolhatok elő  . Már sajna alkohol is régen csordogált az ereimben, így nem sok keresnivalóm van köztetek az igaz  De igérem, amint legközelebb elérek legalább 3 doboz sör mellé, akkor hulla részegre iszom magam a tiszteletetekre  (heh most mért mondjátok azt, hogy a csaposok rémálma vagyok a "hatalmas" fogyasztásommal?  )  

Basszus Punkológus, a New Yorkos dalocskától meg az ünneplő ruhás  szept. 11-től kifojt a szemem is  , qurva nagy. Én azért kiváncsi lennék azokra a durva megoszthatatlan régebbi sztorikra is.    Legfeljebb mint a filmekben megváltoztatod a helyszíneket, az időpontokat meg a személyeket, plusz odaírod hogy "ez a sztori az egyik haverommal esett meg..." így a reputációd*** is megmaradna, sőőőt...
De hogy kérdezzek is: hogyan lehet ezt az akutt amerika utálatot összeegyeztetni a szuperhírós képregények imádatával? Hiszen a legtöbb ilyen képregény csontig benyal az amerikai életérzésnek... plusz ráadásul az amcsi zászló (kapi) mellé áltál a CW-ben is...  

Az jutott eszembe, hogy jó lenne lezülleszteni IC-t is, ezért (nameg a társaság miatt is) össze kéne hozzni egy találkát ('vazze Micho, miért nem pesten nyitottál kocsmát?  a képregnyes társadalom összes alkesze hozzád járhatna   + még én is a szerény fogyasztásommal) amin IC-t is neki indíthatnánk a nagybetűs Életnek... Szerintem a ti meg az ő egyesített poénjaival be lehetne fosatni a seggfej kritikusokat is "odaát", akik az Oscar díjról döntenek. Vagy ha rendszeresen kortyologat valami alkohol tartalmú nedűt, de ezt eddig jól titkolta, akkor ezúton kérném, hogy legyen szíves ide is írkálni ezentúl  

*: (igen, jól látjátok, szeretek idegen kifejezésekkel dobolázni, noha azt  sem tudom hogyan kell őket pontosan leírni. De legalább  inteligensebbnek látszom az ilyen szavak használatától)
  **(megint, hehe, érzem ahogyan emelkedik az intelligencia hányadosom a szemetekben)
***(  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 19:45:22 írta Gabe »

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #495 Dátum: 2007. Március 05., 17:13:07 »
Idézet
Jöhet, jöhet!  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #494 Dátum: 2007. Március 05., 16:28:18 »
Idézet
a technóra keringőt mindenképp!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #493 Dátum: 2007. Március 05., 16:21:32 »
Helyzetjelentés osztálykirándulás után: Folyt a pia, ment a hülyeség. Léggitároztunk ezerrel, ökröködtünk, meg technóra keringőztünk. Majd megpróbálok belinkelni néhány videót ok?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #492 Dátum: 2007. Március 01., 18:53:23 »
Már megijedtünk.

Hétvégén megyünk oszkir-re. Ha lesz valami jó sztori akkor majd elmesélem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #491 Dátum: 2007. Március 01., 18:33:06 »
Kinizsi Ottó: A barátok közt Imije. Neeeem, nem szoktam nézni!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #490 Dátum: 2007. Március 01., 18:16:53 »
Érdekes dolgokon filozofálgatsz illuminált állapotban  . Viszont tényleg nem túl elterjedt név mostanában.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #489 Dátum: 2007. Március 01., 18:02:20 »
A múltkor amikor részegen jöttem haza, azon gondolkodtam hogy eltűnt az Ottó név. Szerintetek?

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #488 Dátum: 2007. Március 01., 09:51:26 »
ozzy alkot 1

Igen, ő az!   Ez pedig egy viszonylag szolid videó róla, amint énekel.    

Idézet
IDÉZET
Sajna éppen a saját laptopját hugyozta le alaposan miközben az élet értelméről filozofált.
Ez a kép zseniális... ábrázolja a XXI. század nyugati emberének teljes modernizációban fulldokló nihilizmusát. Plakátként szívesen látnám.
Ugyanígy éreztem én is.  

Nem elérhető Archant

• Pókember
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #487 Dátum: 2007. Február 27., 12:43:52 »
Idézetet írta: Punkológus
Ez ugyanaz az Ozzy, aki mindig a pöcsét mutogatja?

Erről én nem szeretnék tudni  Szerintem nem vagyok egyedül
No fear, No Fail

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #486 Dátum: 2007. Február 26., 22:20:41 »
       Ez tényleg jó sztori volt, nekem bejött. Várjuk a többit is.
Idézet
Sajna éppen a saját laptopját hugyozta le alaposan miközben az élet értelméről filozofált.
Ez a kép zseniális... ábrázolja a XXI. század nyugati emberének teljes modernizációban fulldokló nihilizmusát. Plakátként szívesen látnám.
Idézet
Na meg ott van Ozzy is... ő is egy arc.
Ez ugyanaz az Ozzy, aki mindig a pöcsét mutogatja?

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #485 Dátum: 2007. Február 26., 12:08:59 »
Idézetet írta: Daredevil
Bóknak is szántam. Ennyit még egy Zucker-filmen sem röhögök.

Köszi. Van még pár jó történet, majd adagolom őket. Egy kis előzetes: A történet főszereplője egy huszas évei vége felé járő emberke, akinek mindíg névnapja van, ha találkozom vele, és ki-be mászkál a börtönből.   Na meg ott van Ozzy is... ő is egy arc.    

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #484 Dátum: 2007. Február 24., 18:04:53 »
Bóknak is szántam. Ennyit még egy Zucker-filmen sem röhögök.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #483 Dátum: 2007. Február 23., 22:13:39 »
Á ez kész. Komolyan elrémítenek ezek a sztorik. Túlzásba nem szabad vinni!