Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1868456 alkalommal)

0 Felhasználó és 39 vendég van a témában

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4125 Dátum: 2008. Augusztus 25., 13:50:29 »
Én azért pár dolgot megnéznék Win reinstall előtt:

• Van elég szabad helyed?  (Bocs, nem nézlek hülyének, velem is előfordult már, hogy ezt benéztem.)
  • Nem sérült a merevlemezed? Nem jut eszembe, hogy most épp hogy hívják a scandisk Vistás megfelelőjét, de megéri ellenőrizned, nincs-e teli sérült szektorokkal.
  • Az is elképzelhető, hogy valami kártevő okozza, javaslom, futtasd a Spybotot és az (online) Kaspersky scant.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4124 Dátum: 2008. Augusztus 25., 12:55:46 »
Windows reinstall.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4123 Dátum: 2008. Augusztus 25., 12:44:53 »
Nem, nem oldódott meg. Nem csak a photoshopnak van baja, hanem a FlashGetnek, Neronak, DirectX-nek....

http://img253.imageshack.us/img253/4189/errorqs3.jpg

Majdnem mindenre ilyen hibaüzenetek kapok. Valaki segítsen!

Katt a képre!

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4122 Dátum: 2008. Augusztus 25., 08:42:22 »
Kifejezetten magyart keresett az ékezetkezelés miatt, de időközben már megoldódott. Azért köszi.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4121 Dátum: 2008. Augusztus 25., 08:29:48 »
csak magyar jó? nekem van CS3mam angol, stabil master collectionből...torrentet tudok ha az jó...

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4120 Dátum: 2008. Augusztus 24., 19:54:26 »
Körülbelül 6 vagy 7 különböző verziójú, magyar, meg angol Photoshopot töltöttem le az elmúlt két órában, és egyiket sem tudtam feltepelíteni. MINDEGYIKNÉL kitömörítéskor rengeteg hibaüzenetet kaptam, hogy sérült fájlok, meg hiányzó fájlok.
Valaki tud adni egy szerencsétlen linket egy magyar photoshophoz, ami működőképes?
Nagyon megköszönném.  

Szerk: Köszönöm a linket, de ez sem volt jó. Ennek más baja volt, egyszerűen semmi nem történt a Setup elindítása után. Plusz még néhány programot nem tudok feltelepíteni.  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 24., 23:13:29 írta Predash »

Katt a képre!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4119 Dátum: 2008. Augusztus 15., 12:03:39 »
amíg az ArkhamAsylum nem készül el, addig a controllereket lehet zúzni egy kis Lego: Batmannel...vagyis nemsokára

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4118 Dátum: 2008. Augusztus 14., 10:18:15 »
Pár napja egy játékfejlesztő írt egy postot a slashdotra, gyakorlatilag egy nyílt levél volt a kalózokhoz: azt kérte tőlük, fejtsék ki, mi az oka annak, hogy a játékokat nem megveszik, hanem illegálisan használják. Itt olvasható, mit tanult az esetből. Szimpatikus ember.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #4117 Dátum: 2008. Augusztus 14., 09:44:56 »
Micsoda segítőkészség.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4116 Dátum: 2008. Augusztus 14., 01:13:16 »

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4115 Dátum: 2008. Augusztus 13., 15:34:09 »
"Készül a legújabb Batman-játék, amit az Arkham Asylum címmel láttak el. Nem szabad azonban összekeverni azzal a Batman-játékkal, amiről tegnap írtunk.
Ezt a Batman a játékot a Rocksteady Studios műhelyében készítik, a kiadásról pedig az Eidos csapata gondoskodik. Jelen állás szerint 2009-ben lesz megvásárolható PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, de persze addig sok minden változhat.

A történet egyik Batman-filmhez sem kapcsolódik, és Gotham legsötétebb helyére, az Arkham elmegyógyintézetbe visz el minket. Egy rutin rabszállítás balul sül el, és ennek következtében Jokernek esélye nyílik gonosz tervének végrehajtására, Batman pedig hirtelen egy seregnyi gonosztevővel találja szemben magát.

A játék a hírek szerint azzal kezdődik, hogy Joker megadja magát a rend őreinek, és önkéntesen bevonul az intézetbe, hogy aztán ott átvehesse a hatalmat, mert van valami értékes tárgy abban az épületben. A történet megírásában a Bioshockot is jegyző Paul Dini segédkezett.

A játékról a leplet az augusztusi Gameinformer magazin rántotta le. Az újság amúgy kétféle borítóval lesz kapható, és mind a kettőn az Arkham Asylum egy-egy művészi munkája látható majd.

Az Arkham Asylum az Epic-féle Unreal Engine 3-mal kápráztatha majd el a játékosokat. Nem utolsó sorban a fejlesztőknek sikerült megszerezniük az utóbbi 70 (!) év Batman képregényeire szóló jogokat - lesz honnan ihletet meríteni, az már biztos. A Rocksteady hivatalos oldalán megjelent egy rejtélyes visszaszámláló, valószínűleg amikor lepereg, elénk tárja majd a játék weboldalát. "

(pcguru.) Váó!

Katt a képre!

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4114 Dátum: 2008. Augusztus 13., 15:05:26 »
Lehet, hogy hülyeség, de néhány éve olvastam egy cikket, amiben ezt hozták ki a PC Worldös kollégák tanulságként. Az azonban nem kizárt, hogy azóta változott a szabályozás. De ha emiatt hülyének tartotok, akkor majd azt is odaírom a nevem mellé: "Schmatzy, a gonosz, rosszindulatú és síkhülye"

Egyébként meg, hogy magamat védjem: én még Napsterrel kezdtem, 56k modemmel, ahol a feltöltés lassította a letöltést is. Azóta van bennem ez a berögződés, hogy amint lent van, kikapcsolom, hogy ne fogja a sávszélt mások elől.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4113 Dátum: 2008. Augusztus 13., 14:22:45 »
Idézetet írta: Nitro
Nem KELL visszatöltened nyilvános trackerre, de ha senki nem töltené vissza, akkor hoppon maradnál, mert semmit sem tudnál letölteni.

Mondjuk ahonnan én töltök, mármint nyilvánosról, örülök ha nagy néha 50kb/s fölött jön valami. Bár ez még elég jó.
Mondjuk emélkszem, hogy a Batman TAS-t töltöttem vagy 4 hónapig.

Katt a képre!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4112 Dátum: 2008. Augusztus 13., 11:41:57 »
én csak a képregényeket meg a rajzfilmeket seedelem...de azt folyamatosan, minden mást csak lehúzok és kuka  így is van vagy 50 giga feltöltésre állandóan

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #4111 Dátum: 2008. Augusztus 13., 11:38:23 »
Nem KELL visszatöltened nyilvános trackerre, de ha senki nem töltené vissza, akkor hoppon maradnál, mert semmit sem tudnál letölteni.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4110 Dátum: 2008. Augusztus 13., 10:08:49 »
Szerintem ha egy tracker nyílvános, akkor az azért nyílvános, hogy ne kelljen feltétlenül visszatöltened.
Viszont ahova regisztrálva vagyok, oda mindig visszatöltöm, van hogy hónapokon keresztül megy egy torrent felfelé.

Katt a képre!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4109 Dátum: 2008. Augusztus 13., 09:50:37 »
Zenét és filmet tölthetsz le, mert azok jogdíja bele van építve az adathordozók árába. Na persze ki vesz manapság hologrammos cd/dvd-t?  De ezeket sem oszthatod meg. A többi cuccot sajna illegálisan töltöd le, kivéve persze ha rendelkezel az eredetijével, mert akkor tulajdonképpen biztonsági másolatot készítesz.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #4108 Dátum: 2008. Augusztus 13., 08:59:46 »
Biztonsági másolat, hehe. Ebben igazat adok exaclee-nek.
Nekem szerencsére lakótelepi mivoltom miatt most már normálisnak mondható feltöltés (20M) áll rendelkezésre, így nem sajnálom. Tegnap leszedtem egy félórás dokumentumfilmet, mire lejött, már 1.0 felett volt az arány.  Szerintem a felhasználókat nem nagyon fogják egy darabig cseszegetni, csak a szervereseket, mert az sziszifuszi és hiábavaló munka lenne.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #4107 Dátum: 2008. Augusztus 12., 23:47:21 »
Ezt mintha én írtam volna.  

Kivéve a jogi magyarázatot, mert az tuti hülyeség. Miért készíthetnél biztonsági másolatot olyan dolgokról, amik eredetijével nem rendelkezel?

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4106 Dátum: 2008. Augusztus 12., 19:34:03 »
Bocs, hogy beleszólok, de a fájlcserélés nem arról szól, hogy meg is osztjuk, amit letöltünk?
Nem. Számomra azt jelenti, hogy amit http://-n nem tudok letölteni, azt le tudjam máshogy.

Szerintem bunkó dolog a leechelés.
Az. De azt már a k.neten is megmondták, hogy én egy bunkó köcsög vagyok. Érdeklődj manonál. Egyébként nem véletlenül van MSN-en a nevem mellé állandó epikus jelzőnek kiírva, hogy "a gonosz és rosszindulatú".

2.0 arányig mindent limit nélkül osztok vissza.
1. Nem hiszem, hogy 124 seed és 438 leech között majd én leszek a mérvadó. De tudom, ez elvi kérdés.
2. Ezzel nettó bűnelkövetővé válsz. A (tavaly? tavaly előtt?) hatályos magyar jogszabályok szerint ha letöltesz valamit (bármit) a netről, azzal biztonsági másolatot készítesz magadnak. Márpedig egy darab biztonsági másolatot bárki készíthet bármiről. Akár a hologrammos Microsoft telepítődről is készíthetsz, csak azt ne add oda/kölcsön senkinek, mert az már tilos. GYK aki letölt, az nem vonható felelősségre, aki feltölt az igen. Figyeld meg a nagyritkán előforduló "razziákat" is, sosem a letöltőket büntetik, hanem a feltöltőket (megosztókat, szervertulajdonosokat, pláne, ha ebből jövedelmük is származik, pölö smsftp).

Ez persze elég hamar össze szokott jönni, de ez már akkor is úgy volt, amikor a p2p korlátos chello netem volt.
Nálam nem. A feltöltésem nem valami gyors, és nem is szeretem bekapcsolva hagyni a gépemet éjszakánként, meg feleslegesnek is tartom, csak azért, hogy feltöltsön, közben meg ketyegjen a villanyóra.

Na, úgy dióhéjban kábé ennyi, amiért én nyilvános trackereken vagyok megrögzött és bunkó leech.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 12., 19:35:03 írta Schmatzy »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #4105 Dátum: 2008. Augusztus 12., 11:25:00 »
Bocs, hogy beleszólok, de a fájlcserélés nem arról szól, hogy meg is osztjuk, amit letöltünk? Szerintem bunkó dolog a leechelés.  2.0 arányig mindent limit nélkül osztok vissza. Ez persze elég hamar össze szokott jönni, de ez már akkor is úgy volt, amikor a p2p korlátos chello netem volt.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4104 Dátum: 2008. Augusztus 11., 20:13:27 »
Idézetet írta: Schmatzy
Ilyenkor kell olyan kecsegnek lenni, amilyen én vagyok: nyilvános trackereket kell használni, és amikor lent van a cucc, leállítani. Nemegy többszáz megás torrentet 0 ratioval állítottam le.

Sokszor én is ezt csinálom, erre vannak kifejezetten jó oldalak. Bár én 1280-nal töltök le, és 130-cal fel, úgyhogy igazán nem panaszkodom.

Katt a képre!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4103 Dátum: 2008. Augusztus 11., 12:28:23 »
Hm, kösz. Beregeltem, és próbálom, de sajna azt írja, tele a szerver.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4102 Dátum: 2008. Augusztus 11., 11:25:28 »
A torrent nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gépen kell futatni a klienst. Olvassatok utána az asva.info-n az imageShack-nek. Kezdésnek: http://asva.info/imageshack-ingyenes-torre...2008-07-27.html utána meg a többi hivatkozott cikket. Aztán bereggeltek az imageShackre, feltöltitek a torrentfájlt, az letölti, ti meg utána szépen letöltitek normál letöltésként a cuccot az imageshackről (full sebességel). Közben az oldal 1.5 arányig vissza is osztja a cuccot. Nekem egész jól bevált. Az alapszolgáltatás meg teljesen free, úgyhogy szvsz egy próbát megér. Mondjuk még beta a szolgáltatás, szóval néha produkál érdekes dolgokat...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 11., 11:26:30 írta Gabe »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4101 Dátum: 2008. Augusztus 11., 10:23:10 »
Idézet
Lassú, és mivel a feltöltésem nyolcad olyan lassú, mint a le, cserébe viszont a teljes sávszélet elviszi (az ftp-re is utálok feltölteni, de nagyon), így mire egy értelmes arányt érnék el, nyugdíjas koromra se szednék le egy dvd-t sem.

Erre az a megoldás, hogy be kell menni a szegedi TIK-be. A múltkor a laptoppal 12 perc alatt szedtem le egy 350 megás filmet!  Meg úgy általában mindent ott töltök, ha lent vagyok Szegeden. Én ezt hívom kompenzációnak a kevés ösztöndíjért...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4100 Dátum: 2008. Augusztus 11., 10:18:59 »
Én nyilvánosokon is mindig visszatöltök többnyire mindent legalább 1.5-ös arányig... Mindezt egy megabites adsl-lel.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4099 Dátum: 2008. Augusztus 11., 09:30:40 »
Ilyenkor kell olyan kecsegnek lenni, amilyen én vagyok: nyilvános trackereket kell használni, és amikor lent van a cucc, leállítani. Nemegy többszáz megás torrentet 0 ratioval állítottam le.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4098 Dátum: 2008. Augusztus 10., 17:26:44 »
Igen, ADSL-lel tényleg nem túl jó móka. Én úgy szoktam, hogy korlátozom a feltöltési sebességet (12 kbps-sel tudnék feltölteni, 5-ös korlátot állítok be), aztán fut a torrentkliensem egész nap a háttérben. A letöltési sebességem így nem csökken.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4097 Dátum: 2008. Augusztus 10., 17:12:59 »
Lassú, és mivel a feltöltésem nyolcad olyan lassú, mint a le, cserébe viszont a teljes sávszélet elviszi (az ftp-re is utálok feltölteni, de nagyon), így mire egy értelmes arányt érnék el, nyugdíjas koromra se szednék le egy dvd-t sem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4096 Dátum: 2008. Augusztus 10., 16:28:45 »
Egyébként miért utálod ennyire a torrentezést?