Bocs, hogy beleszólok, de a fájlcserélés nem arról szól, hogy meg is osztjuk, amit letöltünk?
Nem. Számomra azt jelenti, hogy amit
http://-n nem tudok letölteni, azt le tudjam máshogy.
Szerintem bunkó dolog a leechelés.
Az. De azt már a k.neten is megmondták, hogy én egy bunkó köcsög vagyok. Érdeklődj manonál. Egyébként nem véletlenül van MSN-en a nevem mellé állandó epikus jelzőnek kiírva, hogy "a gonosz és rosszindulatú".
2.0 arányig mindent limit nélkül osztok vissza.
1. Nem hiszem, hogy 124 seed és 438 leech között majd én leszek a mérvadó. De tudom, ez elvi kérdés.
2. Ezzel nettó bűnelkövetővé válsz. A (tavaly? tavaly előtt?) hatályos magyar jogszabályok szerint ha letöltesz valamit (bármit) a netről, azzal biztonsági másolatot készítesz magadnak. Márpedig egy darab biztonsági másolatot bárki készíthet bármiről. Akár a hologrammos Microsoft telepítődről is készíthetsz, csak azt ne add oda/kölcsön senkinek, mert az már tilos. GYK aki letölt, az nem vonható felelősségre, aki feltölt az igen. Figyeld meg a nagyritkán előforduló "razziákat" is, sosem a letöltőket büntetik, hanem a feltöltőket (megosztókat, szervertulajdonosokat, pláne, ha ebből jövedelmük is származik, pölö smsftp).
Ez persze elég hamar össze szokott jönni, de ez már akkor is úgy volt, amikor a p2p korlátos chello netem volt.
Nálam nem. A feltöltésem nem valami gyors, és nem is szeretem bekapcsolva hagyni a gépemet éjszakánként, meg feleslegesnek is tartom, csak azért, hogy feltöltsön, közben meg ketyegjen a villanyóra.
Na, úgy dióhéjban kábé ennyi, amiért én nyilvános trackereken vagyok megrögzött és bunkó leech.