Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1925329 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2565 Dátum: 2007. Január 29., 20:58:18 »
Valki nem tudna bedobni egy linket, ahol a hivatalos HL-szerepjátékot letölthetném.

Oh a zene. Emlékszem hányszor néztem végig a filmet csak azért. A Who wants live forever nekem mindig az örök kedvencem marad.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2564 Dátum: 2007. Január 29., 20:41:14 »
Sepi: Kösz az ajánlatot, de remélem Gabe nem sértődik meg, ha azt mondom, hogy az nem fog kikerülni a troll.extrára.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2563 Dátum: 2007. Január 29., 20:13:26 »
Idézetet írta: Spuri
Oh igen! A zene az tényleg hatalmas. Megvan otthon bakeliten az A kind of magic album a Queentől, amin a HL1 zenéje van!!! Kedvenc a Gimme the prize (amit Kurgen hallgat a kocsiban, amikor megérkezik a városba!!!)  Nagyon zsíír!!
Ja amikor mondja azon a kellemes hangján: "I know is name!"
Nekem is megvan az album! Nekem a Prince of Univers (A főcímdal) az abszolút kedvencem!  
 Meg a "One Year of Love"-nak is van egy jó hangulata (Ez megy a bárban ahol Connor és Brenda először találkoznak).
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2562 Dátum: 2007. Január 29., 19:55:14 »
Oh igen! A zene az tényleg hatalmas. Megvan otthon bakeliten az A kind of magic album a Queentől, amin a HL1 zenéje van!!! Kedvenc a Gimme the prize (amit Kurgen hallgat a kocsiban, amikor megérkezik a városba!!!)  Nagyon zsíír!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2561 Dátum: 2007. Január 29., 19:50:23 »
Idézetet írta: Spuri
Na ezért szeretem én az első részt. Semmi bonyolítás,
hatalmas zene!  
Idézet
De amúgy milyen jó lenne, ha filmre vinnének olyan történteteket, mint például a Titkos Háború. brow.gif
Csak nekem az volt vele a bajom, hogy olyan volt,  mint az "Őserdő hőse": senki sem halt meg, max nagyon bibis lett!  Szwsz lehetett volna kicsit drámaibb.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 29., 19:51:03 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2560 Dátum: 2007. Január 29., 19:49:11 »
Ez aminek beraktam a borítóját az, mint mondtam tavaly év vége felé indult és úgy néz ki, hogy ongoing. Most januárban jelent meg a harmadik száma.  
Ha gondoljátok levadászom nektek és Gabe kiteszi majd az oldalra, persze ezt tőle kell kérni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 29., 19:50:39 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2559 Dátum: 2007. Január 29., 19:46:52 »
Idézetet írta: Gabe
Van HL képregény is. Ki tudja, talán -komolysági szinttől függően- helyre rak pár dolgot az is.

De az is az első számnál tart, ami az első rész képregényváltozata. Legalábbis ahogy én utánaolvasgattam itt-ott...

Most nézem csak Sepi kigyüjtését. Én még a moziplakát-borítós verzióval találkoztam.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 29., 20:10:50 írta Spuri »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2558 Dátum: 2007. Január 29., 19:46:24 »
Indult belőle tavaly egy új sorozat. Itt van az első szám borítója:

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2557 Dátum: 2007. Január 29., 19:33:31 »
Van HL képregény is. Ki tudja, talán -komolysági szinttől függően- helyre rak pár dolgot az is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 29., 19:33:53 írta Gabe »

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2556 Dátum: 2007. Január 29., 19:06:51 »
Na ezért szeretem én az első részt. Semmi bonyolítás, a főhős elnyeri a Jutalmát (mert az első rész végén elnyeri, szóval elvileg nincs több halhatatlan, így nem lehet később Gyülekező!!!), és boldogan él, amíg meg nem hal.
A rajzfilmsorozat pedig kicsit bugyutára sikeredett szerintem (bár tény, hogy utána rajongtam a széles vállvédőkért, és a hozzájuk csatolható köpenyért -- lásd Korten-t a főellenséget )

Egyébként az első részben is a főmufti volt a kedvencem... Clancy Brown a király!!! A Carnivále-ban is!!!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 29., 19:07:34 írta Spuri »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2555 Dátum: 2007. Január 29., 18:39:01 »
Hegylakó a tv-ben, moziban...:
A gondot az okozza, hogy legalább HÁROM párhuzamos világról van szó.
0. Az első mozifilm. Ebben az a szép és jó, hogy az összes létezőnek ez az alapja. Minden további leágazás ebből a csomópontból indít.
1. A második rész, ott is a rendezői változat inkább. Ebben a világban a halhatatlanok egy idegen bolygóról jöttek, Connor elnyeri a Jutalmat, és az a mese vége, ami a filmben van.
2. A harmadik rész. E szerint Kurgan volt ugyan az utolsó ismert halhatatlan, de a Mágus még ott pihent a hegy alatt. Ez a történet teljesen más szálon megy, mint  a második rész. Nevezhetnénk akár 2B résznek is, csak ez hülyén hangzana.
3. A sorozat és a negyedik mozifilm. Itt Kurgan halála csak a Gyülekezés kezdete, a halhatatlanok egymást irtásának első felvonása volt. A halhatatlanok eredetére itt még nincs magyarázat, de az biztos, hogy az első mozitrilógia által lefektetett szent szabályok itt már borulnak, kiderül, hogy megszeghetőek. Ebben az univerzumban Duncan megöli Connort, hogy együtt erősebbek lehessenek.
4?. Mivel egyelőre nem tudni, hogy a Hegylakó 5 milyen történetet követ pontosan, csak nagy vonalakban, ezért azt sem tudni, hogy folytatja a 4. mozifilmet, vagy onnan még egy elágazást indít, vmilyen posztapokaliptikus jövőbe. Majd a bemutató után kiderül.
(És még ráadásnak egyébként ott van az animációs sorozat is, de a szerepjáték se biztos, hogy ismert univerzumban játszódik.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2554 Dátum: 2007. Január 29., 17:44:42 »
Ez jópofa volt  . De amúgy milyen jó lenne, ha filmre vinnének olyan történteteket, mint például a Titkos Háború.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2553 Dátum: 2007. Január 29., 17:36:42 »
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 29., 17:37:35 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2552 Dátum: 2007. Január 29., 14:28:20 »
Szerintem a Hegylakó 2 olyan, mint a marvel-ultimate címek:D : Valami párhuzamos Hl univerzumban játszódhat!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2551 Dátum: 2007. Január 29., 13:50:42 »
Hát elég zavaros, ezért hagyták a szerepjátékból is ki a második részt.
A három szerintem az első és a második részek között játszódik időrendben. Szerintem. De én már régóta nem boncolgatom a Hegylakó-filmeket. Ahány rendező és forgatókönyvíró, annyi verzió.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2550 Dátum: 2007. Január 29., 13:37:48 »
oké-oké. Azért még mindig marad néhány kérdés. A második rész megmagyarázza, honnan jönnek a halhatatlanok. De ha ezt nem veszik figyelembe, akkor hogyan magyarázzák azt, hogy a harmadik részbe megjelenik a mágus, miután már Conor megkapta a Jutalmat??? Whááá! Káosz!!!
ÉS egyébként is. Hogy a rossebbe keveredik ide Duncan??

Idézet
Mivel a jutalmat az nyeri el, aki utoljára marad. Ha már nincs egyedül, kezdődik az egész előről.

Ja igen. Amikor Conor legyőzi a két kis mitugrászt, akkor megint megkapta a Jutalmat? Aztán tíz perc múlva megint elveszíti? Aztán megint megszerzi, és megint elveszíti? "Most van, most nincs. Most megint van, most megint nincs" - olyan mint itthon a T-online-os netem...
Mindenesetre ettől rendesen be lehet dilizni nem?

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2549 Dátum: 2007. Január 29., 13:04:50 »
Idézet
Tényleg! a jutalom addig jár, amíg csak egy van? Szóval a második részben vajon Conor az öregségével együtt a jutalmat is elveszítette, amikor az akét kis mitugrász megjelent?
Igen. Mivel a jutalmat az nyeri el, aki utoljára marad. Ha már nincs egyedül, kezdődik az egész előről.
Nagyjából átolvasgattam annó a Hegylakó szerpjáték alapkönyvét. Egész türhető elméletekkel próbáltak mindent megmagyarázni. Mondjuk a második filmről egyszerűen nem vettek tudomást.  De a tv sorozatot beépítették.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2548 Dátum: 2007. Január 29., 12:37:04 »
A legeredetibb sztori akkor is a HL1 volt, eredeti szinkronnal, ami azért nem volt tökéletesen hozzápasszintva a szájmozgáshoz, de!!! amikor megláttam az rtl-est, hát... Ott ugyan minden rendben volt, mindenki akkor beszélt, amikor mozgott a szája, de hogy kilóméterekkel szarabb szöveget adtak a szinkronszínészek szájába az borzalom volt. Nem is néztem végig.
A folytatásoktól pedig kifejezetten borzongtam. A második rész eredeti volt, olyannyira, hogy rendesen eltávolodott az első rész irányvonalától, hangulatától... Kár érte(én nem szeretem). A harmadik rész egy az egyben olyan mint az első... Kivéve azt, hogy a női főszereplő sokkal jobban nézett ki, mint az elsőben. Persze azt sem tudtam igazán beilleszteni, hogy, melyik mikor is játszódik, milyen sorrendben, stb... Szóval a nagy HL-világban akkora felfordulást csináltak az írók, hogy még.
Amikor anno a folytatásról regéltek, azt hittem, hogy miután már Conor (így hívják a macskánkat is, mert ő volt az Egy, amelyik megmaradt az alomból, miután élethalálharcot vívtak a kutyával...) megszerezte a Jutalmat, majd a múltbeli kalandjait fogják elmesélni (ezt jobbnak tartottam volna...). De hát ez van. Azóta meg csak jönnek a halhatatlanok....
Tényleg! a jutalom addig jár, amíg csak egy van? Szóval a második részben vajon Conor az öregségével együtt a jutalmat is elveszítette, amikor az akét kis mitugrász megjelent?

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2547 Dátum: 2007. Január 29., 09:26:21 »
Idézetet írta: Daredevil
A HL 3 női főszereplőe nem az nő volt, aki Tessát játzota sorozatban?
Nem.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2546 Dátum: 2007. Január 29., 09:20:21 »
Wuuuhááá!!!

Köszi Gabe!

Ez zsír jó!!!

Azért én csak nagyon várom a The Dark Knight-ot!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2545 Dátum: 2007. Január 28., 21:55:58 »
Dc fanok: klikk

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2544 Dátum: 2007. Január 28., 17:52:47 »
Golyóálló szerzetes

...
vkit + fogok ölni ezér a filmért ...
mit ártottunk mi emberiség ezeknek az embereknek akik ezt kitalálták és + valósították ?  

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2543 Dátum: 2007. Január 27., 15:34:13 »
A HL 3 női főszereplőe nem az nő volt, aki Tessát játzota sorozatban?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2542 Dátum: 2007. Január 26., 20:00:13 »
Idézetet írta: talgaby
Tényleg én vagyok az egyedüli ember  a Földön, aki a második részt Renegát verzióját tartja a legjobb Hegylakó-filmnek?
Nem. Én nem voltam hasraesve anno az első résztől, a második viszont már tetszett valamennyire. A harmadikra nem emlékszem, szóval szerintem is a kettő a legjobb.  Ami még mindig nem mond sokat ugyan, de azóta megtudtam, hogy a Silent Hill egyik főszereplője játssza Lambert barátnőjét, úgyhogy még szimpatikusabb lett.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2541 Dátum: 2007. Január 26., 15:49:10 »
Idézetet írta: Galen
Ki mondta hogy Methos a legelső és legidősebb ? A Figyelők krónikájában maximum. A sorozatban se igazán tértek ki a három másik apokalipszis lovas éveinek számára. Vagy csak én felejtettem el (Ami elképzelhető). Egyébként meg a egy csettintésre megváltoztathatnak mindent a filmben. Láttunk már erre példát.
Igaz Igaz! Most hogy mondod, az egyik lovas röhögött azon, hogy Methost mondják legidősebbnek, úgyhogy lehet, nem igaz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2540 Dátum: 2007. Január 26., 15:48:29 »
Simán behozhatnak egy eddig tök ismeretlen halhatatlant, aki még Methosnál is idősebb.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2539 Dátum: 2007. Január 26., 15:00:42 »
Ki mondta hogy Methos a legelső és legidősebb ? A Figyelők krónikájában maximum. A sorozatban se igazán tértek ki a három másik apokalipszis lovas éveinek számára. Vagy csak én felejtettem el (Ami elképzelhető). Egyébként meg a egy csettintésre megváltoztathatnak mindent a filmben. Láttunk már erre példát.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 26., 15:02:16 írta Galen »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2538 Dátum: 2007. Január 26., 13:35:26 »
de most tényleg- Methos nem az első hallhatatlan hanem a legidősebb (kb 5000 éves) és Duncan legjobb barátja-őt nem nagyon kéne keresni...
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #2537 Dátum: 2007. Január 26., 10:55:12 »
Megnézem ese galamb osz holnap leírom, Nekem csak Kurgan hangja nem tetszett az eredetiben a szinkronszínész hangja a torokvágás miatt szinte SEMMIT sem változik (míg az eredeti VHS változatt anno hőskor ez nagyon jól meg volt oldva)

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2536 Dátum: 2007. Január 26., 10:51:58 »
Idézetet írta: Gabe
No, lehet örülni:
Hegylakó 5, 6 és még 7 is...
Most akkor Methost fogják keresni? Elvileg ő az első halhatatlan.
Idézet
Tényleg én vagyok az egyedüli ember a Földön, aki a második részt Renegát verzióját tartja a legjobb Hegylakó-filmnek? nemtudom.gif
Hát én még nem láttam végig, de az az igazság, hogy nem is értettem, hogy mi van, amíg egyszer sikerült a dvd kiadványon elolvasni a tartalmat. Na jó lehet, azért nem fogtam fel, mert még fiatal voltam!
Idézet
Az a bevágás vmenyire jogos, de ha belegondolsz, ezzel jelezte a rendező, hogy Duncan visszaemlékezik arra az évszázadokkal korábbi eseményre. Legalábbis án úgy érzem, nem a nézőket akarta emlékeztetni.
Végülis ez is egy magyarázat.
Idézet
Nem lehet szarabb ??? Akkor nézd meg a Legendák sorozatban kiadott Hegylakó 1-et na azt elb*ták azzal hogy újraszinkront kapott és a Kurgant megszemélyesítő hang enyhé szólva is pocsék. Akkor inkább a 4:3-es VHS verzió.
Az rtl-változatott használták(Lambert hangja Kauczky Armand), vagy harmadszor is újraszinkronizálták szerencsétlen filmet? Mondjuk az eredeti szinkronnal nem láttam, de az rtl változatban egyedül csak Kauczky nem tetszett, Connery hangjának meg kifejezetten örültem.
"MM MMMMM MMMDMMM!"