[
Mondjuk azt a filmet még nem láttam. Volt egy másik filmje is, csak az istennek nem jut eszembe a címe. valami olyasmiről szólt, hogy ő és a nővére bekerültek valahogyan a kedvenc fekete-fehér filmsorozatukba, aztán miután odakerültek, itt-ott elkezdtek megjelenni a szinek... Azt hiszem még Jeff Daniels is játszott benne. Egész türhető volt az a film.
De én nem is Tobey szinészi munkáját szóltam le, csak a hozzáállását ahoz a szerephez ami az igazi kiugrást jelentette neki.
Viszont eddig a legjobb alakítása a Vágta című filmben volt szerintem.
Teljesen egyetértek. A Vágta nekem is tetszett, bár állandóan azon járt az eszem, hogy ez Pókember. A Másikat még a TV-ben láttam, régen, és akkor nagyon nagyon tetszett.
Emlékszem a 2. részre, hogy megsérült a válla (asszem), és úgy volt, hogy nem tudja el vállalni a szerepet, és Dunst akkori barátja volt a legesélyesebb. Nem örültem a hirnek. Aztán Tibi gyerek összeszedte magát, és mégis bele tudott bújni a jelmezbe.
Raimi nem a közös horror filmek miatt ismerte Tobeyt?
Egyébként Tobey szerintem nem nagy sztár.
Dunst, hát tőlem mehet. Nem elég nagyok a mellei!
Egyébként Peter helyére abszolút el tudnék képzelni valaki mást, valakit, aki jobban hasonlit a 616-osra. Az első részben jól jött Tobey gyerek arca, de még most is olyan, mint egy 18 éves. Ha esetleg valaki most jönne azzal, hogy ez az Ultimateről van mintázva, annak mondom, hogy attól még az Ultimateban is lesz Peter idősebb.
Szóval, nekem az se lenne olyan hú de idegen. A Batman filmeknél se zavazrt soha.
Raimi meg, csinált két jó filmet, de ki tudja, lehet, hogy valaki jobbat is tudott volna.
ez is érdekes. Kap'??