Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1925333 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2505 Dátum: 2007. Január 20., 14:05:20 »
a Lost tegnapi része nagyot ütött.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
« Válasz #2504 Dátum: 2007. Január 20., 00:32:36 »
[
Idézetet írta: Sepi
Mondjuk azt a filmet még nem láttam. Volt egy másik filmje is, csak az istennek nem jut eszembe a címe. valami olyasmiről szólt, hogy ő és a nővére bekerültek valahogyan a kedvenc fekete-fehér filmsorozatukba, aztán miután odakerültek, itt-ott elkezdtek megjelenni a szinek... Azt hiszem még Jeff Daniels is játszott benne. Egész türhető volt az a film.
De én nem is Tobey szinészi munkáját szóltam le, csak a hozzáállását ahoz a szerephez ami az igazi kiugrást jelentette neki.
Viszont eddig a legjobb alakítása a Vágta című filmben volt szerintem.
Teljesen egyetértek. A Vágta nekem is tetszett, bár állandóan azon járt az eszem, hogy ez Pókember. A Másikat még a TV-ben láttam, régen, és akkor nagyon nagyon tetszett.

Emlékszem a 2. részre, hogy megsérült a válla (asszem), és úgy volt, hogy nem tudja el vállalni a szerepet, és Dunst akkori barátja volt a legesélyesebb. Nem örültem a hirnek. Aztán Tibi gyerek összeszedte magát, és mégis bele tudott bújni a jelmezbe.  

Raimi nem a közös horror filmek miatt ismerte Tobeyt?
Egyébként Tobey szerintem nem nagy sztár.

Dunst, hát tőlem mehet. Nem elég nagyok a mellei!      

Egyébként Peter helyére abszolút el tudnék képzelni valaki mást, valakit, aki jobban hasonlit a 616-osra. Az első részben jól jött Tobey gyerek arca, de még most is olyan, mint egy 18 éves. Ha esetleg valaki most jönne azzal, hogy ez az Ultimateről van mintázva, annak mondom, hogy attól még az Ultimateban is lesz Peter idősebb.  

Szóval, nekem az se lenne olyan hú de idegen. A Batman filmeknél se zavazrt soha.
Raimi meg, csinált két jó filmet, de ki tudja, lehet, hogy valaki jobbat is tudott volna.

Nem teljesen tudok kiigazodni az SG.hu-n. itt még azt irják, hogy Tobey aláirta a szerződést!
Meg ez is érdekes. Kap'??
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 20., 00:55:18 írta Ron »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2503 Dátum: 2007. Január 19., 22:18:53 »
Basszus, ha Lostnak az lesz a vége, amit a mostani tv-s részben sugalltak*, akkor lemegyek hídba!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 19., 22:34:20 írta talgaby »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2502 Dátum: 2007. Január 19., 14:40:38 »
Csak nem ez nem látszott a játékán.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2501 Dátum: 2007. Január 18., 21:02:04 »
Hát, ez inkább attól függ, ki milyennek várta a karaktert. Szerintem jól játszott.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2500 Dátum: 2007. Január 18., 18:40:51 »
Hayden-t hagyjuk a jó francba. Nagyon siralmas volt a két legutóbbi Star arsban.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2499 Dátum: 2007. Január 18., 17:38:11 »
Idézetet írta: galamb
Robert Downey Jr.: ő lesz a Vasember ugye?
Igen ő lesz az. De közben eszembe jutott, hogy nem ő rá gondoltam, hanem Freddie Prinze Jr-ra. Eleinte úgy volt, hogy ő fogja játszani, de Tobey kiütötte a nyeregből.  

Most már az is eszembe jutott, hogy ki is Hayden. Hát nem tudom mennyire illene rá a szerep. Anakin után inkább egy jóképű rosszfiú szerepben látnám szivesen.
Idézet
Megemlíted Tobey-t és Jeff Danielst, miközben Reese Witherspoon volt a női főszereplő (és őt nem)?
Már ezer éve nem láttam azt a filmet, Jeff is csak éppenhogy eszembe jutott, sajnos Reese nem. Ma ilyen homályos napom van.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 18., 17:40:10 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2498 Dátum: 2007. Január 18., 17:35:39 »
Megemlíted Tobey-t és Jeff Danielst, miközben Reese Witherspoon volt a női főszereplő (és őt nem)?  
Tobey jó színész és jó szerepei is voltak, csak éppen nem kasszasikerek, nem akciófilmek. A Vágta éppenséggel nem tetszett, de v olt Raiminek egy régebbi filmje is, amiben szerepelt Tobey (plusz még egy, M. Douglasszel és Katie Holmesszal) és amiben Signourvey Weaver és Kevin Kline voltak a főszereplők. Benne volt még a kis Frodó gyerek is, meg az Addams Family kiscsaja, plusz Tobey és Katie Holmes itt is. Az tök jó film volt. Az a szerep miatt hívta Raimi őt Pókembernek.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2497 Dátum: 2007. Január 18., 17:30:04 »
Dicaprio tényleg kemény lenne!   Valaki olyan kellene akinek van egy komikusabb oldala is, persze ahhoz az kéne, hogy Raimi rendezői instrukciója nem az lenne: "Vágj siralmas képet!"
 Például az egyik számban is volt hogy Jameson "lekisfiamozta" Petert, mert valami fontos képet várt tőle, aztán persze, amikor megtudta, hogy képek nuku, azonnal szokás szerint ordibálni kezdett, mire Peter: "na de Papa!" Na nekem az ilyen dolgok hiányoznak a filmbeli karaterből!
Robert Downey Jr.: ő lesz a Vasember ugye?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2496 Dátum: 2007. Január 18., 17:25:19 »
Ki is ő? Hirtelen nem ugrik be, hogy hol láttam, pedig nagyon ismerős.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 18., 17:25:32 írta Sepi »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2495 Dátum: 2007. Január 18., 17:12:07 »
Hayden Christensen-hez mit szólnál?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2494 Dátum: 2007. Január 18., 17:11:27 »
Végül is nekem mindegy, hogy ki játszaná esetleg Pókembert, csak ne Leonardo DiCaprio vagy Robert Downey Jr.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 18., 17:11:45 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2493 Dátum: 2007. Január 18., 16:59:44 »
Hát érdekes, Toby távozási terveiről még nem hallottam, meglepett. De mondjuk én sosem voltam oda érte, a rendezőért sem, de ezt már írtam! Mondjuk nekem Kristen Dunst-tal nincs bajom, ő maradhatna!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2492 Dátum: 2007. Január 18., 15:45:31 »
Tobey a Félelem és Reszketés Las Vegasban-ban is nagyot alakított abban a 2-3 percben amig szerepelt    
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 18., 15:45:57 írta Spidáj »

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2491 Dátum: 2007. Január 18., 15:09:06 »
Sepi: Pleasantville...vagy valahogy így kell leírni, volt a film címe.

Részben megértem, nem akarja, hogy beskatulyázzák(ez ly-s?  ), más felől viszont engem is jól felhúzott. Kirsten a kuiytát nem érdekli, mehet ahova akar. Viszont Tobey maradhatna...egyrészt keres egy rakás pénzt, még nagyobb sztár lesz. Mert nem rossz színész, de kétségtelen, hogy ő a Pókember filmek miatt lett sztár és azóta is csak ezen két film miatt sorolnám bele ebbe a kategóriába. Viszont oké, nem a pénz számít számára. Viszont ha szereti játszani a karaktert, elismerik, akkor miért ne vállalna el még egy részt? A Fentebb említett ok miatt. Mást nem tudok elképzelni...ha viszont én hinném magamról, hogy jó színész vagyok, pont az lenne a kihívás, hogy megküzdve a "lepókemberezéssel" teljesen más filmekben és más szerepekben i smegmutatom, hogy mit tudok. Ha ezt Tobey nem vállalja fel, nem a Csodálatos Pókember többé, csak egy gyáva nyúl!!!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2490 Dátum: 2007. Január 18., 14:39:03 »
Valahol azért megértem a srácot. Láttatok tőle mostanában más filmet, mint a Pók? Mert én nem nagyon. Szerintem ő sem akarja, hogy beskatulyázzák, és más irányban akarja kiélni művészi hajlamait!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2489 Dátum: 2007. Január 18., 14:34:49 »
Mondjuk azt a filmet még nem láttam. Volt egy másik filmje is, csak az istennek nem jut eszembe a címe. valami olyasmiről szólt, hogy ő és a nővére bekerültek valahogyan a kedvenc fekete-fehér filmsorozatukba, aztán miután odakerültek, itt-ott elkezdtek megjelenni a szinek... Azt hiszem még Jeff Daniels is játszott benne. Egész türhető volt az a film.
De én nem is Tobey szinészi munkáját szóltam le, csak a hozzáállását ahoz a szerephez ami az igazi kiugrást jelentette neki.
Viszont eddig a legjobb alakítása a Vágta című filmben volt szerintem.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2488 Dátum: 2007. Január 18., 14:25:11 »
Idézet
Persze a Pókember előtt Tobey sehol sem volt a térképen, csak B kategóriás filmekben szerepelt.

Ebben nem teljesen értek egyet. Az Árvák hercegében például nagyon jó volt, és azt nem tartom b kategóriás filmnek. Már csak Charlize Theron miatt sem.
Az tény, hogy sokan a Pókból ismerték meg, de ettől még nem volt másodrangú színész. Elvégre nem kapta volna meg egy ilyen nagyszabású film főszerepét...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2487 Dátum: 2007. Január 18., 13:27:21 »
De bírom ezeket a szinészeket. Eleinte mindegyik tiszta boldog, hogy megkap egy film főszerepet. Pláne egy olyan jelentőset, mint a Pókember. És utánna meg húzza a száját, hogy nem akar több részt csinálni, mert ő már egy nagy sztár és nem akar begubózni ebbe a szerepbe. Az ilyenektől elkap az idegbaj. Persze a Pókember előtt Tobey sehol sem volt a térképen, csak B kategóriás filmekben szerepelt.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2486 Dátum: 2007. Január 18., 13:11:22 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2485 Dátum: 2007. Január 18., 10:18:50 »
Idézetet írta: killjoy
A Children Of Men - Az ember gyermeke. KÖTELEZŐ!
Ja csak a mozimüsorokról olyan hamar levették!   Na majd letöltöm valahonnan!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2484 Dátum: 2007. Január 18., 07:03:18 »
Idézetet írta: Spidáj
A jóbarátokban télleg nagyot alakít BP

PACSIIIII
(sehol senki!)
Phoebe: majd én

és +öleli  

(bár +j1zem hogy Fibit olyan szinten utálom hogy, pl + vna midnen jóbarátok a gépemen de mikor ő van épp jelentben akkor áttekerem, kitörölném a sorozatból ...)
Az egy nagyon jó rész volt abban a sorozatban. Mondjuk nekem az egész sorozat tetszett.
Phoebe pedig nem annyira elviselhetetlen, a Jóbarátokban egy üde szinfolt (bár azt én is hozzáteszem, hogy eleinte én sem bírtam). Viszont más filmjeiben már nagyon unalmas és semmitmondó. Talán még a Telitalálatban játszott úgy-ahogy, de ott is Travolta és Ed O'Neill volt hatalmas  .

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2483 Dátum: 2007. Január 17., 23:38:00 »
A jóbarátokban télleg nagyot alakít BP

PACSIIIII
(sehol senki!)
Phoebe: majd én

és +öleli  

(bár +j1zem hogy Fibit olyan szinten utálom hogy, pl + vna midnen jóbarátok a gépemen de mikor ő van épp jelentben akkor áttekerem, kitörölném a sorozatból ...)

Constantine-t imádom  

It's John ... John Constantine ... asshole ...

+ mikor a sátánnak asszem úgy köszön hogy
Hello Lou (mint lucifer)  

miután + néztem házibulibna kész állapotban spanommal utána mind2en a sulinkban (külön-külön suli) üztük az ördögöt az emberekből a folyosón  
mind2nket + akartak verni 2 hét után  

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2482 Dátum: 2007. Január 17., 23:21:47 »
A tökéletes trükk tényleg egy nagyon jó film! Köszi Ron, hogy írtad, mert teljesen kiment a fejemből, hogy írjam!
A két profi bűvész küzdelme szuper! Végig tudod, hogy mi fog történni, még mielőtt megtörténne. Végig sejted, hogy mi lesz a nagy valami a végén. Mintha nem lennének titkok! Olyan kiszámítható. De mégis van benne valami, ami a székhez ragaszt mind a 120 percre!
Talán az, hogy várod, tényleg igazad lesz-e, és tényleg igazad lesz! Basszus ilyen nincs - gondolod magadban - ezt is kitaláltam. Na és pont ezekben a pillanatokban dob be valami apróságot a rendező, amire nem számítasz, viszont világosabbá teszi a következő nyomot. És te kezded elölről... Rájössz a megoldásra, és várod, hogy igazad lesz-e. Hihetetlen! Amikor vége lett azt mondtam: ez hihetetlenül jó film volt! Élveztem, mert rájöttem, hogy mi fog következni... És biztos vagyok benne, hogy Chris nolan éppen ezt akarta elérni! És a vége legalább annyira jó, mint a Batman begins záró jelenete, amikor tudod, hogy mi van a kártyán, de a szíved akkor kezd hevesebben dobogni, amikor megfordítja, és Joker van a hátulján. Az a pont, amikor folytatásért kiált minden porcikád. Ugyanez van itt is.
Nekem nagyon bejött
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 17., 23:22:16 írta Spuri »

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
« Válasz #2481 Dátum: 2007. Január 17., 22:49:24 »
Sok helyen reklámozom, itt is megteszem.
Nézzétek meg a Tökéletes Trükköt!!
Tökéletes Film. Tökéletes!
Ezt veszem Apukám szülinapjára!! (de igazából inkább magamnak  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 17., 22:49:44 írta Ron »

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2480 Dátum: 2007. Január 17., 22:17:44 »
Ez kéééééééész! Ritkán mondom azt, hogy egy film magával ragad annyira, hogy valszeg még holnap is a történeten fogok rágódni. És most mégis ezt mondom. Most fejeztem be, és nem igazán tudom szavakba önteni, hogy mi kavarog a fejemben. Lórúgás. Nem egy egyszerű történet, félelmetesen eltalált képi világgal és olyan valós jövőkép, amitől messzemenőkig rettegni lehet. Nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki nézze meg. Egyszerűen állon és gyomron vágott egyszerre. Még most is szédelgek. Valami olyat csináltak az alkotók, amit már nagyon régen nem láttam filmen. És, hogy mi ez, amitől azt mondom, hogy ugyan még csak este 10 van, de nem állok neki még egy filmnek már ma, mert ez után minden üresnek és semmitmondónak tűnne? A Children Of Men - Az ember gyermeke. KÖTELEZŐ!
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
« Válasz #2479 Dátum: 2007. Január 17., 21:53:39 »
Hamár igy szóba jött Brat Pitt, akkor van egy film, amiben Kim Basingerrel és  Gabriyel Byrnevel játszik a Huncut világban. Nem egy fú de nagy film, de nagyon szeretem!!

A Trója szerintem egy nagyon jó film.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 17., 21:54:12 írta Ron »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2478 Dátum: 2007. Január 17., 21:40:39 »
Szó mi szó a Constantine-nak elég jó szinkronja volt. Kívéncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a 2. részból.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2477 Dátum: 2007. Január 17., 21:23:37 »
Idézet
A én baráti körömben a Constantine-os ördögüző szöveg a szállóige.
Én a Sátánt (Ambruzzi  ) bírtam, szinkront is nagyon eltalálták: "Szervusz john, John hát szervusz"  Amúgy nem vagyok sátánista.
Idézet
talán Gene Hackman a főszereplő?
Igen, ő volt az.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 17., 21:26:05 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2476 Dátum: 2007. Január 17., 20:51:17 »
Végül is Pitt nem rossz zsínész, csak a PR-ja miatt tartom egy nélygép szépfiúnak. Amit a Blöffben lenyomott, az nagyon durva volt. Halálra röhögtem magam, amikor lenyomta a Joe Babát. Meg a nyúlvadászat... Hű mekkora egy jelenet.

A én baráti körömben a Constantine-os ördögüző szöveg a szállóige.
Haverom mesélte, hogy a suli egyik ünnepségén latinul kellett mondania néhány szót erre ő bevágta ezt a szöveget. A közönség reakciója pont azt volt, mint a filmen Baltazárnak: "A picsába!"

A félelem nélküli ember.
[/color]