Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1925335 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2535 Dátum: 2007. Január 26., 10:13:23 »
Nem lehet szarabb ??? Akkor nézd meg a Legendák sorozatban kiadott Hegylakó 1-et na azt elb*ták azzal hogy újraszinkront kapott és a Kurgant megszemélyesítő hang enyhé szólva is pocsék. Akkor inkább a 4:3-es VHS verzió.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2534 Dátum: 2007. Január 26., 00:16:22 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2533 Dátum: 2007. Január 25., 20:54:03 »
Tényleg én vagyok az egyedüli ember  a Földön, aki a második részt Renegát verzióját tartja a legjobb Hegylakó-filmnek?
Az a bevágás vmenyire jogos, de ha belegondolsz, ezzel jelezte a rendező, hogy Duncan visszaemlékezik arra az évszázadokkal korábbi eseményre. Legalábbis án úgy érzem, nem a nézőket akarta emlékeztetni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2532 Dátum: 2007. Január 25., 20:24:10 »
Hát elelve csak dvd-re jön ki!   De optimista ember vagyok: a 2.-nál nem lehet szarabb!  Remélem ebben a részben megkapjuk a VÁLASZT, amire még Juan Sanchez Villas Lobos Ramirez sem tudta!  avagy miért léteznek a halhatatlanok?

Idézet
Tehát folytatják az Endgame által indított sokkal sötétebb hangulatvételt... ígéretesnek tűnik.
Nem tudom, szerintem a többi rész is sötétebb volt, mondjuk tény hogy Paul hitelesebb akciósztár, mint Lambert Amúgy a 4-nél ti nem éreztétek úgy, hogy a rendező kicsit lenézi a nézőt? Például, amikor Connor megtanította Duncen-t arra a trükre, amivel (spoiler:végül is Duncen "legyőzte" őt, na ott újra fekete-fehérben megmutatták a trükk megtanulásának illanatát, mintha a néző elfelejztette volna, hogy mi történt kb 20 percel korábban)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2531 Dátum: 2007. Január 25., 20:16:03 »
A Hegylakó V. nem fog a mozikba kerülni. Kizárólag dvd-s terjesztés lesz. Paul Adrian fogja játszani benne a főszerepet. Sajnos csak pár millió dolcsiból csinálják, így nagy számra ne számítsatok. Ja igen, már ne múltidőben beszéljetek a forgatásról, mert ez a része már le is van tudva...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2530 Dátum: 2007. Január 25., 19:37:23 »
Tehát folytatják az Endgame által indított sokkal sötétebb hangulatvételt... ígéretesnek tűnik. Mivel ez a jelek szerint egy filmszemlére készült gyors összevagdosás volt, ezért nem csoda, hogy nem vmi hiperszuper látványos megatrailer... és épp ezért szerintem jobban meglátszik, hogy milyen lesz majd a film. Egyelőre tetszik.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2529 Dátum: 2007. Január 25., 19:19:18 »
Hát első ránézésre nem egy nagy durranás.  Azt hiszem ez is ki fog maradni az életemből.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2528 Dátum: 2007. Január 25., 18:59:23 »
Hegylakó 5 trailer
 Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg...
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2527 Dátum: 2007. Január 25., 18:35:20 »
Belinkelnéd?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2526 Dátum: 2007. Január 25., 11:14:06 »
Közben meg lehetett nézni a Hegylakó 5 "előzetesét": hű  de sz@r!   remélem azért a film jobb lesz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2525 Dátum: 2007. Január 24., 19:47:58 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2524 Dátum: 2007. Január 24., 14:00:55 »
(friss) infó Pókember 4-ről
 Amúgy meg a cinematrixon megírták, hogy jön a 300 - meg spongyabob képregény , meg múltkor megírtam ide, hogy a 3. egészsestésnek írták, az új tini nidzsa filmet, azóta már ezt kijavították: lehet, hogy a cinemátrix főmunkatársa itt fórumlakó?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #2523 Dátum: 2007. Január 22., 18:04:05 »
Valaki, aki olvasta a 300 című képregényt fullosan kérem magyarázzon meg pár dolgot, amiket a trailerben láttam: A pengekezű, dagadt monszta, és a balta-hajigáló "állat", amelyiknek van egy ilyen Alienes dudor a hasán, azok hogyjönnek a sztorihoz? Kik ők a történetben?
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2522 Dátum: 2007. Január 22., 11:11:00 »
Akinek van Jetix-e, adjon egy esélyt az Oban csillagközi futamnak. Elsőre egy pode-race anime utánzatnak tünhet, de hangulatos kis története van, és csodálatos világok jelennek meg a futamok során. Még csak pár epizódot láttam belőle, de ajánlom mindenkinek aki kedveli a könnyedebb meséket. Nekem az Elsüllyedt világok óta, nem tetszett ennyire rajzfilmsorozat.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2521 Dátum: 2007. Január 21., 17:44:28 »
A republikánusról jut eszembe a Penge 2 egy párbeszéde:
- Maga ember?
- Nem egészen. Ügyvéd.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2520 Dátum: 2007. Január 21., 16:44:07 »
Ó, ő rosszabb. Republikánus.

Barbarossa: Volt egy ilyen nevű "birodalmi kalóza" az Ottomán Birodalomnak, bár abban nem vagyok biztos, hogy egyáltalán a körül élt, mint amikor a film eseményei játszódnak...

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2519 Dátum: 2007. Január 21., 16:28:55 »
Ez a csóka nagyon nagyon pofára esett. Ekkora égést. Minek megy az ilyen ügyvédnek?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2518 Dátum: 2007. Január 21., 15:47:56 »
Idézet
Barbarossa terv.

Tényleg, kösz! Hogy mik meg nem ragadnak az ember emlékeiben.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2517 Dátum: 2007. Január 21., 14:22:07 »
Barbarossa terv.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2516 Dátum: 2007. Január 21., 12:10:57 »
Ezért kiutalok Thompsonnak egy bögre forró nyuszis kakaót!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2515 Dátum: 2007. Január 21., 11:39:39 »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2514 Dátum: 2007. Január 20., 22:46:11 »
Idézetet írta: Ron
Raimi nem a közös horror filmek miatt ismerte Tobeyt?
Tobeynek horrorfilmje?

Idézetet írta: Sepi
De közben eszembe jutott, hogy nem ő rá gondoltam, hanem Freddie Prinze Jr-ra. Eleinte úgy volt, hogy ő fogja játszani, de Tobey kiütötte a nyeregből.
Freddie sosem volt nyeregben. Csak akarta nagyon azt a szerepet, de Raimi teljességgel kizártnak tartotta, hogy ő kapja meg a szerepet.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2513 Dátum: 2007. Január 20., 22:30:13 »
Idézetet írta: Spuri
Idézet
A Karib tenger kalózaiban is van egy szám [Barbarossa is hungry] az meg szwsz tisztára olyan, mint a Szikla zenéje!

Csak egy kis javítás! A szám címe Barbossa is hungry. Nem, nem elírás, a kapitányt tényleg Barbossa-nak hívják, csak egy hülye magyar szerkesztő miatt lett a szinkronban Barbarossa (ami egyébként rohadtul idegesítő!) Szerintem azt találta ismerős névnek... Aki nem hiszi, nézzen meg egy feliratos változatot!
Tényleg az a címe! Most megnéztem. Mondjuk a Barbarossa nekem máshonnan is ismerős, lehet a szinkronrendezőnek is az volt!;)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2512 Dátum: 2007. Január 20., 19:27:11 »
Idézet
A Karib tenger kalózaiban is van egy szám [Barbarossa is hungry] az meg szwsz tisztára olyan, mint a Szikla zenéje!

Csak egy kis javítás! A szám címe Barbossa is hungry. Nem, nem elírás, a kapitányt tényleg Barbossa-nak hívják, csak egy hülye magyar szerkesztő miatt lett a szinkronban Barbarossa (ami egyébként rohadtul idegesítő!) Szerintem azt találta ismerős névnek... Aki nem hiszi, nézzen meg egy feliratos változatot!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 20., 19:28:02 írta Spuri »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #2511 Dátum: 2007. Január 20., 18:34:22 »
nézzerek Jack Frostot, mert az jó, ime a bizonyíték:részlet a második filmből

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2510 Dátum: 2007. Január 20., 17:54:11 »
Nem, mert a Batman-film zenéjét Danny Elfman szerezte, de a Jurassic Park 1-2-ét meg John Williams. Meg nekem nem is rémlik, hogy afilmben lenne... bár, ma majd kiderül.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2509 Dátum: 2007. Január 20., 17:04:33 »
Idézetet írta: talgaby
Tényleg.... most volt az előbb a Jurassic Park II előzetese a tv2-n... csak énnekem tűnik úgy, mintha a Batman zenéje menne alatta?
Nekem is megütötte a fülemet, nem lehet, hogy egy a zeneszerző? (A Karib tenger kalózaiban is van egy szám [Barbarossa is hungry] az meg szwsz tisztára olyan, mint a Szikla zenéje!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2508 Dátum: 2007. Január 20., 16:01:37 »
Juj.
A vágás tényleg ügyes, nagggyon ügyes. Tényleg csak ott bukhat le, hogy ha az emberei ismeri a filmek legalább egy részét.  Deazért komolyan nem hiszem el, hogy van, aki tényleg elhiszi, hogy lesz Titanic 2...    

Tényleg.... most volt az előbb a Jurassic Park II előzetese a tv2-n... csak énnekem tűnik úgy, mintha a Batman zenéje menne alatta?

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #2507 Dátum: 2007. Január 20., 15:53:34 »
Emlékszem, még a héten történt, hogy az egyik haverom elkezdett áradozni a Titanic 2-ről. Persze senki sem hitt neki, de ő végkép állította, hogy látta az előzetesét, és hogy idén nyáron lessz. Most teljesen véletlenül rátaláltam arra a bizonyos előzetesre. Jól át lett vágva szegény srác. Nagyon szép munkát végeztek a vágással, tényleg bárkivel el lehetne hitetni, hogy készül a 2. rész:
Titanic 2
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2506 Dátum: 2007. Január 20., 14:55:47 »
Idézet
Nem teljesen tudok kiigazodni az SG.hu-n

Hát ezen nem tudok meglepődni, elég színvonaltalan az az oldal sajnos. Csomószor égnek, mert pl. amikor átveszik a cikkeket külföldről, félrefordítanak dolgokat. Ez pedig számítástechnikai híreknél, ami a egyik fő profiljuk volna, írtó ciki  dolgokat eredményez. Nameg elég bulvár szintű híreket is közölnek. Nem árt utána ellenörizni más portálokon is a dolgoknak, mielött készpénznek veszitek.