Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1925343 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2475 Dátum: 2007. Január 17., 20:05:21 »
Idézet
Ne csessz ki! Nem lehet floodolni???
ha elég gyorsan csinálod, nem. Ez egy okos kis fórummotor.
És killjoy-al értek egyet, az egész alaptörténethez sokkal jobban illik az, amit az amcsik húztak rá. És a karakterhez is jobban állt Stallone alakítása, mint a Funes-féle általában megformált karakter. Kedvelem a kis francia filmjeit, de ebből az amerikai változat az, amit messze jobbnak tartok.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2474 Dátum: 2007. Január 17., 19:35:17 »
Kaine! Én nem Funes-en nőttem fel? Khmm... ez ugye csak nyelvbotlás volt? Én Funest láttam először, és a legendás "Második terítés!" az egyik Fantomasból, vagy a "Gyere ide, Takarodj!" még ma is szállóige a baráti társaságomban. (Bár mára már Funes fénye is megkopott a szememben, de ez valszeg a sok egy kaptafára készült filmjének és a mittoménminek is köszönhető.) De valahogy Stallone... Nem tudom... Nekem ez a latinos temperamentum valahogy jobban illett az alapsztorihoz. És a "Finucchik!" felkiáltás...
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2473 Dátum: 2007. Január 17., 19:16:39 »
Én nem vagyok oda az Oscarért, ti pedig azért igen, mert mire tévénéző korba léptetek, Funes már egy letűnt színész volt )vagy akár már nem is élt). Az egyik legjobb alakítása volt és a világon senkinek se sikerült volna felülmúlnia őt ebben. Nem Stallone hibája, hogy a film bukta volt, egyszerűen nem kellett volna elfogadnia ezt a szerepet. Az Állj, vagy lő a mamám viszont szerintem tök jó és halálra röhögtem magam az unott, flegma viselkedésén, ahogy az anyja iránt érzett.  

Brad Pitt számomra is jó színész, sose éreztem nyálas szépfiúnak, ahogy mondani szokás. A Hetedik, a Joe Black, az Ördög maga, Harcosok klubja, Blöff, mind-mind tök jó volt tőle, és nekem még a Trójában is tetsztt, ahogy játszott. De mind közül a legjobban a Jóbarátok egyik epizódjában, ahol a felesége nagy ellenségét játszotta.  

Idézetet írta: exactlee
Menni vagy meghalni
Ez a Terence Hill film címe
Dvd-n egy ezresért lehet kapni
Van egy ilyen című Rejtő regény is
nemtudom, hogy van-e köze egymáshoz a kettőnek, mert már régen láttam a filmet

Én láttam a filmet és eléggé képben vagyok a Rejtő könyvekkel (mindet olvastam, némelyiket 7-8-szor is). Semmi köze a kettőnek egymáshoz, Terence Hill is elég jelentéktelen benne (talán Gene Hackman a főszereplő? Vagy 20 éve láttam egy filmklubban) és elég unalmas volt, bár lehet, hogy magyarul jobb.

Bocs a floodért.

Ne csessz ki! Nem lehet floodolni???      

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2472 Dátum: 2007. Január 17., 15:17:47 »
Ez egy jó kérdés. Majd kiderül mennyire felejti már el a Neo-effektust.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2471 Dátum: 2007. Január 17., 15:06:00 »
És megint Mátrix ízü lesz a főszereplő?
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2470 Dátum: 2007. Január 17., 14:35:30 »
És elvileg nem gyerekfilm lesz vége, hanem kókemény felnőtt cucc.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2469 Dátum: 2007. Január 17., 10:36:43 »
Ha jól tudom pontos dátum még nincsen, mert még nem állt össze teljesen a film, de talán valamikor 2008-ban.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2468 Dátum: 2007. Január 17., 10:31:03 »
Lesz Constantine folytatás? Mikor
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2467 Dátum: 2007. Január 16., 20:50:17 »
Constantine. Abban a filmben Keanu első megjelenése az volt, ahogyan az elején megy démont űzni egy mexikói családhoz. De nem is az volt kemény tőle, hanem a zárójelenetek egyike, amikor beint az ördögnek.  (    valahogy így nézett ki) Annak a filmnek a folytatására leszek nagyon kiváncsi.  

Killjoy. Ezzel a listával hiába való volna vitázni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 16., 20:53:20 írta Sepi »

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2466 Dátum: 2007. Január 16., 20:39:15 »
constantine? Fuhh. Már teljesen el is felejtettem mi volt abban a filmben... Arra emlékszem csak, amikor egy teremben a végén mindenkit lelocsol szenteltvízzel ami a tűzoltórendszeren keresztül jön. Meg arra, hogy az angyal az áruló...

Nem is emlékszem Keanu első jelenetére. Milyen volt a filmben?

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2465 Dátum: 2007. Január 16., 20:38:29 »
Brad Pitt nagy alakításai:

1. Folyó szeli ketté (mondjuk ezt a filmet Redford rendezte és nem feltétlenül Pitt-től lett nagy, de azért már itt megvillogtatott valamit)

2. Tiszta románc (csak bekönyörögte magát a filmbe, eredetileg egy örökmozgó füves fickót játszott volna, de kitalálta, hogy mi lenne, ha ő az egész filmben fel sem kelne az ágyról

3. Szenvedélyek viharában (Na itt kedveltem meg igazán! Életem egyik legnagyobb filmélménye, két nap alatt kétszer néztem meg még fősulis koromban, és azóta is már vagy két tucatszor járta meg a DVD lejátszót)

4. Interjú a vámpírral (Kell-e bármit is mondani. Tom Cruise és Brad Pitt (na meg a kis Mary-Jane ) jutalomjátéka)

5. Hetedik (Tökkkéletes, bár itt is kellett Spacey a túloldalra...)

6. 12 majom (A film, ami minden kétkedőt meggyőzne arról, hogy mi is rejlik Pittben)

7. Sleepers (Hát igen, ha egyszer elindultak a nyomasztóbb filmek...)

8. Az ördög maga (Ez nem egy amerikai történet, hanem egy ír mese...)

9. Meet Joe Black (Az egyik legszebb szerelmi történet. És ahogy a "szűz" Pritt szeretkezik Claire Forlanival...)

10. Harcosok Klubja (Hát igen, az az alakítás is Oscar esélyes lett volna, ha a brutalitása miatt nem féltek volna tőle annyira.)

11. Blöff (Na azt a cigány akcentust...)

12. Ocean's Eleven (Jutalomjáték...)

13. Ocean's Twelve (Hááát, itt már egy kicsit szerényebb volt, de azért még mindig egész jó volt.)

+1. Babel (Bár még nem láttam, de nagyon dícsérik, nemcsak a filmet, de Pritt-et is)

Hát kb. ennyi...  Jó néhány mai pop-hiperszupermegaultra-sztár ennyi dalt fel sem tud mutatni.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2464 Dátum: 2007. Január 16., 20:34:56 »
Biztos én is megnézem a folytatást, csak azt nem tudom, hogy milyen szájízzel vágok neki a filmnek ezek után, de szerintem most már csak kellemesen csalódhatunk. Ezt már talán nem lehet jobban elrontani.
Idézet
Legutoljára akkor éreztem, hogy egy hős jelenik meg a vásznon, amikor Bruce Willis kiszállt a kocsijából a Sin City elején. Na az nagyon ott volt.
Nekem ilyen szempontból Keanu Reeves is bejött a Constantine-ban.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2463 Dátum: 2007. Január 16., 20:29:21 »
Hozzáteszem, én azért nagyon várom a folytatást, mert ki tudja. A rendező is azt nyilatkozta, hogy vége a csöpögős részeknek, és jön az akció! Már csak egy jó forgatókönyvíró kellene mellé! Brian Singer azért nem rossz rendező. Sőt! (Az X-men 2-vel belopta magát a szívembe.)
Amikor a Sup.ret. DVD-n megnéztem hogyan készítették, hát már az is dögunalom volt. Nem csodálom, hogy olyan lett a film amilyen. Azontúl kicsit unom már az elcsépelt kliséket a Sup filmekből (fut aztán széthúzza az ingét, és kikandikál alóla az S). Lehetne már újítani is. Lehetne belőle tényleg hőst csinálni. Legutoljára akkor éreztem, hogy egy hős jelenik meg a vásznon, amikor Bruce Willis kiszállt a kocsijából a Sin City elején. Na az nagyon ott volt.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2462 Dátum: 2007. Január 16., 20:28:09 »
Ajvé. Mindjárt jön Punkológus és regél majd a harcosok klubbjáról...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2461 Dátum: 2007. Január 16., 20:21:50 »
Idézetet írta: Spuri
Azért hozzá kell tenni, hogy amikor Superman-t leszúrja, az a jelenet azért nagyon ott van! Jól odatette magát Spacey úr!
Hát igen, az kemény. de sajnos ez minden amit ki tudott hozni ebből a szerepből. Egyszerűen az egész bugyutára sikerült. Szerintem ha a Lois és Clark sorozatból csináltak volna egy moziváltozatot még az is jobb lett volna. Az íróknak, valamint a rendezőknek is eszükbe kellett volna jutnia, hogy Gene Hackman sem Lex Luthor megformálása miatt lett nagy szinész, és sokan nem is emlékeznek erre a szerepére. Ott rontották el az egészet, hogy folytatni akarták a régi filmet és nem egy kicsit megreformálva egy új történetbe kezdeni. De ki tudja, hogy hogyan jártunk volna jobban, Superman-be már nagyon sok filmesnek beletört a bicskája.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2460 Dátum: 2007. Január 16., 20:07:50 »
Mondasz valamit. Én egy olyan Smallville-s Lex Luthor felnőtt változatát inkább el tudtam volna képzelni, mint a Gene Hackman baromságait továbbvivő szerepet. Teljesen komolytalanná teszik ezzel LL karakterét. Még a rajzfilmsorozatban is kegyetlenebb figurája van, mint a filmben...

Azért hozzá kell tenni, hogy amikor Superman-t leszúrja, az a jelenet azért nagyon ott van! Jól odatette magát Spacey úr!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2459 Dátum: 2007. Január 16., 20:01:04 »
A Hetedikre visszatérve azért nem übereli semmi KS alakítását John Doe személyében!
Az biztos. Nem is igazán jut eszembe még egy olyan film, amiben ennyire jót alakított volna (talán a K-Pax, arra azt mondják, hogy zseniális volt {bár én nem láttam azt a filmet, ezért érdemben nem tudok róla véleményt mondani}). Nagy kár, hogy a Superman visszatérben nem volt ennyire meggyöző, de az inkább a szerep és a forgatókönyv bénasága miatt lehetett.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2458 Dátum: 2007. Január 16., 19:51:27 »
Ebben alighanem holtvágányra futottunk...

A Hetedikre visszatérve azért nem übereli semmi KS alakítását John Doe személyében!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2457 Dátum: 2007. Január 16., 19:49:45 »
Mármint a karaktere nem tetszett, vagy ahogy eljátszotta?
Nem is tudom megfogalmazni, hogy pontosan mi nem tetszett benne, a karakter vagy a játéka, vagy a kettő együtt. Nem tudom  . Az biztos, hogy a film nem jött be egyáltalán (pedig szeretem a történelmi filmeket), és lehet, hogy ez nyomta rá ezt a bélyeget. Eric Bana az fantasztikus volt, az biztos. Amit ki lehetett hozni abból a szerepből, ő kihozta, de BP szerintem nem csinálta ugyanezt Achilles-el. De ez csak az én véleményem.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2456 Dátum: 2007. Január 16., 19:44:35 »
Mármint a karaktere nem tetszett, vagy ahogy eljátszotta?
Mert nekem éppen az tetszett a filmben (bár Eric Bana erősen lejátszotta), hogy nem a nagy hős Achilleszt, hanem a "tudom magamról, hogy király vagyok, ezért szarok mindenre" eredeti emberi figurát láttam!

Ezt pedig nagyon jól eljátszotta. az más kérdés, hogy a szép(?) hercegnő, meg a nyálgép Orlando, valamint a rendezés baromira elszarta a történetet....

A Trója nekem sem tetszett, de nem BP miatt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2455 Dátum: 2007. Január 16., 19:38:26 »
A Hetedikben nagyon jó volt, de Morgan Freeman egy kicsit beárnyékolta a teljesítményét.  Az Ocean's-ben viszont tényleg nagyon eredeti volt. Mintha rá öntötték volna azt a szerepet.  

Viszont ami nekem nem tetszett tőle az a Trója volt.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2454 Dátum: 2007. Január 16., 19:35:15 »
És akkor az én két kedvencemet ne is említsük...

Sleepers - Pokoli lecke és a Hetedik...

Szerintem ez a két nagyon jó film bizonyítja, hogy mennyire jó színész!!!

Meg a többi is! Az Ocean's - szériában is jót hozott!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2453 Dátum: 2007. Január 16., 19:27:10 »
Idézetet írta: Spidáj
ezek után aki aszondja nekem hogy Brad Pitt csak 1 üresfejü szépfiú és szarszinész azzal leállok beszélgetni ...
 Szokták szar színésznek mondani?   Hát a 12 majomban marha jó, (asszem Oscarra is jelölték azért az alakításért), meg most végre sikerült megnéznem az Ördög magát, na szwsz abban is nagyon jól játszik!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2452 Dátum: 2007. Január 16., 19:20:41 »
Én is szeretem a Harcosok Klubját, de ez meg a Blöff van a mérleg egyik nyelvén és egy rakás szar a másikban. Csak jó pillanatai voltak.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2451 Dátum: 2007. Január 16., 18:46:08 »
tegnap néztem + a harcosok klubját

ezek után aki aszondja nekem hogy Brad Pitt csak 1 üresfejü szépfiú és szarszinész azzal leállok beszélgetni ...

amugy szerintem hatalmas film amugy (a harcosok klubja)

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2450 Dátum: 2007. Január 16., 12:18:14 »
hát igen ezt a két színészt szwsz rosszabbul becsülik, mint ahogy megérdemelnék. Mondjuk Stallone-t mint film-írót is nagyon  bírom! Például a Felpörgetvét is nagyon jól összehozta (Mondjuk ha jól emlékszem, azt másik két emberrel írta).
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2449 Dátum: 2007. Január 16., 11:36:52 »
Idézetet írta: galamb
Meg van még egy vígjátéka, amiben énekest alakít. Sokan szar filmnek titulálják, de nekem tetszett. Meg egy másik kedvelt Stallonne filmem, amit szintén nem tartanak nagy durranásnak: a "Menekülés a győzelembe".
Tényleg, az egy nagyon jó kis film, már vagy ezer éve nem láttam. Azt például szivesen megvenném még akár dvd-n is. Az egy olyan kis délutáni szórakoztató filmecske, és ezt a célt kitünően szolgálja. egyébként a minap néztem meg az Állj vagy lő a mamám című kis vígjátékát is. Nem azt mondom, hogy olyan jó film, mint Schwarzeneggernek az Ikrek, de azért jót szórakoztam rajta.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2448 Dátum: 2007. Január 16., 11:32:14 »
Meg van még egy vígjátéka, amiben énekest alakít. Sokan szar filmnek titulálják, de nekem tetszett. Meg egy másik kedvelt Stallonne filmem, amit szintén nem tartanak nagy durranásnak: a "Menekülés a győzelembe". ha nem ismernétek, ez egy II. Világháború alatt játszódó film, ahol a fogolytáborok lakói és a német (katona-erre ne emlékszem)válogatott játszanak egy focimeccset, ami során a fogoly csapat meg akar szökni. Stallone mellett ott van még a főszereplők közt Michael Caine és maga Pelé is! Nekem az teszik benne, hogy hozzák a háborús hangulatot, mégis könnyedebb a hangvétele, nem kell attól tartani, hogy minden kedvelt szereplő a végén meghal benne.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2447 Dátum: 2007. Január 15., 21:16:03 »
Az Oscart én is szeretem. Nem azt monodm, hogy kedvenc, de bármikor megnézem a tévében, ha adják És ott valóban játszik Stallone.

Viszatérve a Rockyra...
Idézet
ugyanis nem próbált 60 évesen fitt, fiatalos és tökös csávó lenni. Egy olyan öreg favágóra emlékeztetett, aki ugyan már remegő kézzel emeli fel a fejszét, de akár egy mammutfenyőt is kidönt, ha úgy akarja. Mert képes rá...
Akkor ez a film lényege. És  brámennyire is körbejárt témának tűnhet ez, mindig igaz lesz és számomra fontos. Szóval nagyon örülök, hogy arra feküdtek rá, hogy Rocky, annak ellenére mégis Rocky Balboa marad, és ha a maga, öregfiús módján is, de el tudja érni a célt(hansúlyozom mindezt killjoy értékeléséből szűröm le). Én is biztos megnézem. Van egy tippem rá, hogy DVD-n is beszerzésre kerül.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2446 Dátum: 2007. Január 15., 20:57:10 »
Idézet
(Ennek egyébként szerintem az Oscarban tökéletesen ellentmondott. Nekem messze jobb volt, mint az eredetiben Funes ökörködése.)
Ezzel egyetértek. Nem nagyon rajongok az európai filmek amerikai átdolgozásaiért, de amit az Oscarral műveltek, az több volt, mint zseniális. És Stallone tökéleteset alakított benne. Az egyik nagy kedvenc filmem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden