Brad Pitt nagy alakításai:
1. Folyó szeli ketté (mondjuk ezt a filmet Redford rendezte és nem feltétlenül Pitt-től lett nagy, de azért már itt megvillogtatott valamit)
2. Tiszta románc (csak bekönyörögte magát a filmbe, eredetileg egy örökmozgó füves fickót játszott volna, de kitalálta, hogy mi lenne, ha ő az egész filmben fel sem kelne az ágyról
3. Szenvedélyek viharában (Na itt kedveltem meg igazán! Életem egyik legnagyobb filmélménye, két nap alatt kétszer néztem meg még fősulis koromban, és azóta is már vagy két tucatszor járta meg a DVD lejátszót)
4. Interjú a vámpírral (Kell-e bármit is mondani. Tom Cruise és Brad Pitt (na meg a kis Mary-Jane ) jutalomjátéka)
5. Hetedik (Tökkkéletes, bár itt is kellett Spacey a túloldalra...)
6. 12 majom (A film, ami minden kétkedőt meggyőzne arról, hogy mi is rejlik Pittben)
7. Sleepers (Hát igen, ha egyszer elindultak a nyomasztóbb filmek...)
8. Az ördög maga (Ez nem egy amerikai történet, hanem egy ír mese...)
9. Meet Joe Black (Az egyik legszebb szerelmi történet. És ahogy a "szűz" Pritt szeretkezik Claire Forlanival...)
10. Harcosok Klubja (Hát igen, az az alakítás is Oscar esélyes lett volna, ha a brutalitása miatt nem féltek volna tőle annyira.)
11. Blöff (Na azt a cigány akcentust...)
12. Ocean's Eleven (Jutalomjáték...)
13. Ocean's Twelve (Hááát, itt már egy kicsit szerényebb volt, de azért még mindig egész jó volt.)
+1. Babel (Bár még nem láttam, de nagyon dícsérik, nemcsak a filmet, de Pritt-et is)
Hát kb. ennyi... Jó néhány mai pop-hiperszupermegaultra-sztár ennyi dalt fel sem tud mutatni.