Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1913574 alkalommal)

0 Felhasználó és 36 vendég van a témában

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2805 Dátum: 2007. Február 25., 11:23:27 »
Év rock albuma: Ákos

Ennyit tudok
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2804 Dátum: 2007. Február 25., 11:18:14 »
Már megtaláltam
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2803 Dátum: 2007. Február 25., 10:28:17 »
Sziasztok! Nézte valaki tegnap a fonográf-díjátadót? Mert a neten hiába keresem, nem találom a győzteseket.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2802 Dátum: 2007. Február 24., 18:02:11 »
Hát eléggé.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2801 Dátum: 2007. Február 24., 15:44:19 »
De azért elég éles váltás a metál-téma után

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2800 Dátum: 2007. Február 24., 14:27:22 »
Szerintem ez nem volt nagyon off. Végül is mozi, tv, zene kutúra, és még képregényes vonatkozású is.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2799 Dátum: 2007. Február 24., 13:48:02 »
Very off

A charax matinén minden frissült, amit el lehet képzelni!  Nézzetek be!

Off vége

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2798 Dátum: 2007. Február 23., 21:29:56 »
Metáltörténeti tanulmányainkat hallottaák!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2797 Dátum: 2007. Február 23., 15:57:38 »
Hát igen, mióta múltkor belinkelted, azóta kb 2-szer meghallgatom egy nap.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2796 Dátum: 2007. Február 23., 14:10:05 »
A múltkor beszélgettünk Israel Kamakawiwo'ole zenéjéről, a Somewhere Over The Rainbow című számról. sok utánnajárással sikerült megszereznem ezt a kis remekművet és azt hiszem ezt mindenkinek hallania kell, úgyhogy itt egy link ahonnan meghallgathatjátok.
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow
Egy nagyon jó kis nyugtató muzsika, mostanában rengeteget hallgattam.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2795 Dátum: 2007. Február 23., 14:05:02 »
[quote name=\'yosha\' post=\'27904\' date=\'2007.02.23.-10:51\']A fear of the darkkal egyetértek, egyszámos lemez, de akkor már nagyon szétesett a zenekar, Janick Gers sem volt egy huzónév, és dickinson is kiszállófélben volt, [/quote]
Úgy éreztem éppen akkor "szűnt meg" a HM stílus, amikor Bruce is szólópályára lépett. Mintha a rajongótábor felszisszent volna, hogyha már a Maiden is beszáll ennek a glamesebb dolognak (nézd meg Bruce első szólólemezét), akkor vége mindennek.

Idézet
A Kiss-nek pl. az I was made for loving you... száma amugy egy tipikus glam szám, de ezt csak ugy mondtam.

Ez tök igaz, de az a szám elég egyedi is volt. Utána meg is akadtak a Kissesek, hogy disco zenekar lesz a Kissből.
Idézet
a maiden is létezik 74-től, igaz 78-ban adta ki az első magánkiadványt.

Ezt honnan tudod? A világon minden kiadvány, könyv és cikk azt írta, hogy 78-ban alakultak, még ők maguk is ezt mondták.

Idézet
Sztem a Judas is várhatott volna 78 ig, a roccka rolla felejthető.

Egyetértek. Nekem a 79-es koncerttel kezdődik a Judas (és a 84-es Defendersszel ér véget, bár a Turbot még meg tudom hallgatni).
Idézet
De a black sabbath-al egy lapon a Judast nem szokták emlegetni
Persze, hisz a Sabbath még a 70-es években alakult, akárcsak a Purple.

Idézet
Huuu, mit irjak még? Speed metal! Ott a Racer X, az Attacker, ezek is k.va régi speedek, az Avengers az a régi Rage németországból?
Ezeket nem ismerem. Az Avengersről sem tudok sokat, de mivel van egy kazim, ahol a lemez felét franciául éneklik, az a gyanúm, hogy ők franciák voltak.

Idézet
A Manowar (sztem kőbunkó heavy amit ők játszanak, semmi komoly. hallották régen a suliban, hgoy amerikában volt lovagkor, és akkor a lovagok motorbiciklivel jártak. ők is lanyhára veszik a dolgot, a stilusunk pedig nem is tudom, azt nem nehéz megőrizni)

Nem az a lényeg, hogy nehéz-e megőrizni, hanem, hogy volt-e merszük kitartani abban az időben. Itt jött elő az, hogy ki zenélt a HM szeretetéért és ki a pénzért. Ők hárman azt folytatták, amit szerettek csinálni, hiába volt csőd a dolog. Nézd meg Halfordot, a legköpönyegforgatóbb zenész volt. 79-ben, amikor indult ez az új hullám, áthangszerelték az addigi számaikat, hogy beleférjen az új divatba. 86-ban, amikor kezdett bejönni a glam őrület, a legzúzósabb Defendersről hirtelen bejött a Turbo a dobgéppel és szintivel, azt hittem seggreülök, amikor először meghallottam. Majd pár évvel később kiszállt, mert a Fight-tipusú zene vált a fiatalok divatjává. Amikor végül visszajött a klasszikus Hm irányzat pár éve, ő is visszatért a Judasba és szólóban is hasonló lemezeket csinál.
Szóval a Manowar, Grave Digger és Running Wild azért volt tiszteletre méltó, mert tartották a frontot, ők vitték tovább a lángot.  Különben én szeretem a Manowart...

Idézet
a Grave Digger (nos, csak egy kérdés. Egy, a Metallica előtt már létező zenekartól te milyen arccal fogadod az Enter Sandman feldolgozását? sztem ez meghunyázkodás, nem stilusmegőrzés.
Erről nem tudtam, de tény, hogy a Grave Diggernek csak az első 3-4 lemeze jó, a többi nem tetszik. Tudod, a nagy űrben az egyetlen metál együttes a Metallica volt, akik befutottak az 5. lemezükkel és az MTV is állandóan nyomta őket. Még ők maguk is 5 évet ültek azon a lemezen és csak utána készítettek újat, de a többiek mind el voltak nyomva általuk. Gondolom a GD megunta, hogy nemigen van sikerük...

Idézet
Vannak még zenekarok akik megőrizték a saját stilusuk, pl. Saxon, Accept (bár nekik nehéz), Ossian:))))))))))))))))))  

A saxont sose kedveltem igazán, róluk nem tudok. Bár ők alapból is elég hard rock voltak csak. Az Acceptnek minden egyes lemeze egyre slágeresebb lett- mondom ezt úgy, hogy a kedvenceim. A 82-es Restless and wild után a 83-as Balls to the wall már lazább, utána a 85-ös Metal Heart-ot nem kell ecsetelnem és bár a 86-os Russian roulette már erőteljesebb volt, mégis azért szállt ki Udo utána, mert unta a puhulást. A következő Accept lemez nagyon rossz volt az új énekessel és nagyon puhány is, míg Udo első lemeze az Animal House hatalmas jó lett. De már a másodikkal ő is kezdett puhítani, amit aztán a harmadikkal be is tetőzött.
Ossian.  Úgy mondták, hogy a következő lesz a legkeményebb lemezük és ez volt az Ítéletnap. Szerintem a legjobb lemezük, mégis kiderült, hogy a magyar rockerek a dallamosabb zenét szeretik, mert nem igazán jött be nekik, a következő, a Kitörés már jóval lágyabb lett, nem beszélve az Emberi dolgokról és a Keresztútról. Utána feloszlás és reméltem, hogy azért váltak szét, mert az egyik fele keményebb zenét akart, a másik meg lágyabbat. Vártam a Fahrenheit és a Wellington bemutatkozását és nagyon meglepett, hogy mindkettő tök hard rockká szelídült. Nem értettem mi a fenéért váltak akkor szét. Ezzel együtt a Wellingtont nagyon szeretem, nagyon bejön mind a három lemezük- megjelenési sorrendben.
Jött a visszatérés és a bemutatkozó új lemez nagy csalódás volt, ahogy a következő is. Ám a harmadik az zseniális! Most azt tartom a legjobb Ossián lemeznek. Kár, hogy utána megint minden egyes következő egyre lágyabb lett, mire az utolsó kettő már alig hallgatható sajnos.

Idézet
A Helloweent is miylen szivesen sorolnám ide, de sajna két lemez miatt nem lehet, de aztán ők feltámadtak ám!!!
Ja, egy újabb régi speed-metál.  Kinn voltam a koncertjükön, amikor itt voltak.  Ők is nagyon jók voltak, de a Keeper 1-2 után eléggé eltértek attól a stílustól, ami meghatározta a Helloweent sajnos. Bár Kai Hanzen folytatta, de a Gamma ray a közelébe se ér. Akkor már inkább az Edguy első (?) lemeze, vagy még inkább Tobias Sammet, na ő csinált egy igazi régi Helloween albumot!  Az új Hellooween (már a Pink Cream 69 énekesével) annyira nem jött be, de 2-3 jó számuk azért lett és a Dark Ride kifejezetten tetszik. De a Pink Cream első lemeze jobb volt az összesnél.

Idézet
Amugy szerinted mi az a 4x4-es dupla lábdob? és őn szerint van ilyen a maidenben gyakran?  

Nem, csak a Powerslave-re volt jellemző főleg. 4x4-es alatt azt értettem, hogy kitöltve minden egyes ütem. Dupla lábdob pedig- hát két lábdob.  Amivel felváltva két kézzel hozzák ki a 4x4-es ütemet.

Idézet
Kedves lexikon, maradok tisztelettel: Yosha, és végre valaki akivel erről is el lehet beszélgetni.  
Engem is meglepett és örülök neki!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 23., 14:04:53 írta kaine »

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #2794 Dátum: 2007. Február 23., 10:51:48 »
Fuhh.

Jo kis hozzászolás, bő válasz.  

Nos, a maidenről... Utálok maidenről vitázni, mert mindenki mindent máskép lát és él meg a zenekarral kapcsolatban... Nos, Dickinsonrol, meg teljesen eltérő a véleményem, mint a tied, ugyanis ha nemcsak a Maidenben figyelted, hanem a szolopályályán is, akkor már egyből érthető, hogy miért akar annyi énekes hasonlitani rá hangügyileg. Én is voltam 2 koncerten, és igenis van köze a magas hangokhoz, ezt az ipart én is 8 éve űzöm, tudnék mesélni, milyenek a magas hangok
A fear of the darkkal egyetértek, egyszámos lemez, de akkor már nagyon szétesett a zenekar, Janick Gers sem volt egy huzónév, és dickinson is kiszállófélben volt, a stilus felett meg árnyék lebegett. Pl. a Bring Your Daughter... kislemez listaelső volt angliában. Ha egy ilyen eredmény után annyira visszaesnek az eladásaid, mint a Fearrel a maidennek, sztem te is kiszállnál a zenekarból és elmennél pilótának.
A Somewhere meg a 7th Son pedig csak hangzásilag és stilusban (ugye, heavy metal ) hasonlit, de ha jobban megnézed, a számot eléggé eltérőek.
A Fearre visszatérve, mindig is sajn áltam azokat akik onnan tekintették a maident, és abbol a lemezből indultak ki. És sajnos a mostani ujjal is ez a  benyomásom. A divat dickinsont fikázni dolog pedig eléggé hétköznapi jelenség, főleg a fiatalok körében, meg az edguytól, meg ilyesmi. Ez van, ő is öregszik.
A glammel kapcsolatban pedig tényleg nehéz meghuzni a határokat, de a bon jovira ne huzzuk már rá, az inkább pop rock, meg a europe-ot se kéne glammezni. A Kiss-nek pl. az I was made for loving you... száma amugy egy tipikus glam szám, de ezt csak ugy mondtam.
A new wave előttti korszakrol is majdnem igazat adok neked, de a maiden is létezik 74-től, igaz 78-ban adta ki az első magánkiadványt. Sztem a Judas is várhatott volna 78 ig, a roccka rolla felejthető.
De a black sabbath-al egy lapon a Judast nem szokták emlegetni, még ha időrendi dolgokrol van is szo. Ilyenkor a Deep Purple vagy uriah heep felé mennék el, a Judas egy korszaknyitó zenekar volt, csak kicsit korán nyithatott. de a Sabbath mégiscsak mást csinált és máskor kezdte.  

Huuu, mit irjak még? Speed metal! Ott a Racer X, az Attacker, ezek is k.va régi speedek, az Avengers az a régi Rage németországból?
Akik meg megtartották a stilusukat: a Running wild, az igen , tényleg. A Manowar (sztem kőbunkó heavy amit ők játszanak, semmi komoly. hallották régen a suliban, hgoy amerikában volt lovagkor, és akkor a lovagok motorbiciklivel jártak. ők is lanyhára veszik a dolgot, a stilusunk pedig nem is tudom, azt nem nehéz megőrizni) a Grave Digger (nos, csak egy kérdés. Egy, a Metallica előtt már létező zenekartól te milyen arccal fogadod az Enter Sandman feldolgozását? sztem ez meghunyázkodás, nem stilusmegőrzés. ja és az uj lemezük egy nagy trágya lett 'Liberty or Death' (még rimmelt:))))
Vannak még zenekarok akik megőrizték a saját stilusuk, pl. a német, fennebb egy kérdésben emlitett Rage, itt amugy sok zenész-összefüggést találsz a gravediggerrel, aztán Saxon, Accept (bár nekik nehéz), Ossian:))))))))))))))))))  
A Helloweent is miylen szivesen sorolnám ide, de sajna két lemez miatt nem lehet, de aztán ők feltámadtak ám!!!
Hu, mennem kell lassan, nem szapiritom a szot. Amugy szerinted mi az a 4x4-es dupla lábdob? és őn szerint van ilyen a maidenben gyakran?  

Kedves lexikon, maradok tisztelettel: Yosha, és végre valaki akivel erről is el lehet beszélgetni.  
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2793 Dátum: 2007. Február 22., 23:31:37 »
Szerintem MAIDENTŐL A Brave New World a legjobb szám
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2792 Dátum: 2007. Február 22., 22:56:02 »
Idézetet írta: yosha
KAINE, ÖÖÖ A bON jOVI MEG A eUROPE AZ GLAM METAL???
Ki tudja meghúzni a határokat? A Kisst nem nevezném sose glam metálnak. Jó kis zúzós riffjeik is voltak.
A Poison se volt semmivel se metálabb, mint a másik kettő, szerintem. najó, kicsit.

Idézet
A New wave heavy metal pedig angliábol a Judas Priesttel kezdődik, a maidennek a Killers jelenti a befutást, meg a Top of the Pops, 1982-ben.

Na itt például nagyot tévedsz, mert az új hullámot a 80-as évek elejére teszik, Judas pedig 74-ben már adott ki lemezeket (Rocka Rolla), csak éppen 78-ig nemigen voltak sikeresek. A 79-es japán koncertjük volt a nagy befutó. A Maidennek pedig a Killers volt az egyik legkevésbé sikeres albumuk (nekem az a kedvencem tőlük), amit azzal magyaráztak, hogy egyetlen új dal se került fel rá, csak kiadták lemezen az addig koncerteken sokszor játszott és lemezre még nem került számaikat.

Idézet
És mi az hogy Dickinsonnal ellanyhul??? Csak egy példát mondj, hogy mi volt olyan jo a maidenben mikor Paul volt? a zenei alap? áááh, vess össze egy killerst mondjuk a somewhere-el.

Gondolom te fiatalabb lehetsz nálam, én "ott voltam" 81-ben, amikor a Killers kijött. Ütemes, zúzós gitár és dob, kemény ének, tök király dallamok, szerintem a legjobb lemezük. Ellenben a Somewhere in time már egy sokkal dallamosabb irányba elment, úgymond "tökéletesen kidolgozott" zenei alapon nyugvó lemez volt. Már az előtte levő Powerslave (különben mindkettő jó lemez) is túl volt spilázva. Az addig ütemes zenék helyét átvette a 4x4-es dupla lábdob, a minden egyes ütemet kitevő gitár, semmi kihagyás az ütemben- gyorsan unalmassá válik így egy zene.  
Idézet
vagy az ének? no, paul nyögései helyett jött egy igazi orgánum. Nem tudom, manapság divat fikázni Dickinsont???
Divat? Erről nem tudok.
Paulnak igazi sajátos hangja volt, illett a korai nyers stílushoz. Bruce hangja bár mindenhol felismerhető, énekelni sose tudott. Én ott voltam két koncertjükön is, a magas hangokhoz köze nincs és valahogy egyáltalán nem egyéni a hangja, hiába ismerni fel. Nekem sose tetszett igazán.
Hogy mitől volt jobb a Maiden az elején? Mert volt két nagyon jó lemezük, pörgős, zúzós számokkal. Aztán jött Dickinson és jött egy nagyon sikeres The number of the beast, mely már azonnal sokkal dallamosabb volt, mint az előző kettő. Aztán a Piece of mind már majdnem csak hard rock volt. A Powerslave ütősebb lett, de még mindig nem érte el szerintem a korai Maident, aztán jött a Somewhere, meg a Seventh son, ami tulajdonképpen majdnem tök ugyanolyan volt, mint a Somewhere. Az ezután jövő lemezeik pedig számomra hallgathatatlanok. A legtöbben ma a Fear óta szeretik a Maident, de hát ők a gyerekek.  Nekem az a lemez már egy picit se jön be.

Idézet
Ja, és irjuk már aztmetÁl helyett, hogy metAl, kééérem. Ez olyan mint a densz vagy a hiphap, vagy az erenbíí.
Kivéve, hogy a metál az egy magyar kifejezés a stílusra, nem egy átfacsart angol szó.

Idézet
Amugy... a generációs váltásokra ráéreztél, de nem eléggé. Pl. hgoy minden zenekar megváltozott, meg glam lett mert az kellett. Ja, meg hogy müfajokra bolmott a heavy metal. Nos, speed-power és egyébb müfajok (még a death és a grind is!!!) léteztek már korábban, nem kellett várni a NAGY felbomlásig, csak a felszerelés volt ritka hozzá
Tudom, hogy egy-egy együttes létezett előtte is, hisz "minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik". Ott volt például az Avengers a legelső speed metál, amit hallottam.

Idézet
És az, hogy a heavy metal változott és eltünk, azt nem másnak kell megköszönni, hanem egy ujabb váltásnak, a Nirvana féle grunge-nak.

Szerintem akkor már nem volt képben a nagy metál. A "mindenki glam"-mel kezdődött az eltűnésük és csak a Doommal tért vissza a köztudatba. Alapvetően három nagy bandát tudok, aki a nagy űr alatt megtartotta a saját stílusát: a Running Wild, a Manowar és a Grave Digger. Aztán lassan rájött egy csomó banda, hogy ha a régi nagy tömegeket már nem is hozhatja vissza, még mindig jobban jár, ha a régi zenéjét játssza, mert a régi metálosok még megveszik a lemezeiket.

Idézet
Nos, ha bármi kérdésed van szolj, ebben a témában én vagyok a lexikon. OK?
Köszi, de én is az vagyok!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 22., 23:05:27 írta kaine »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2791 Dátum: 2007. Február 22., 22:22:42 »
Idézet
Igaz, de gondold meg, hogy az addig általános bőr, szegecs, farmer cuccot mi váltotta fel az új hullámban?
Def Leppard=angol zászlós póló, Iron Maiden, Scorpions=színes csíkos nadrág, stb.
Hát mondjuk az elég gáz volt szerintem. a csíkos cicanadrág vitte  aprímet....

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #2790 Dátum: 2007. Február 22., 21:38:46 »
KAINE, ÖÖÖ A bON jOVI MEG A eUROPE AZ GLAM METAL???
ezt inkább nem hallottam. A europe az inkább hard rock, nem? tudod mi a glam?van egy olyan hogy Babylon rockets, na az glam. A hülye ruhák és a festés meg rucik kötelezőek. A bonjovinál talán voltak hülye ruhák, de neadjisten, a EUROPE, mint glam? A KISS nagyobb glam volt akkor. Vagy a Poison:))
A Tokiohotelt meg ilyeneket sztem nem kell komolyan venni. Egy biztos, a rajongotáboruk nem fog velük együtt nőni. Akár a Junkiesnak, akik immár 10 éve 14 és 16 év között tartják a rajongotáborukat.
A New wave heavy metal pedig angliábol a Judas Priesttel kezdődik, a maidennek a Killers jelenti a befutást, meg a Top of the Pops, 1982-ben. És mi az hogy Dickinsonnal ellanyhul??? Csak egy példát mondj, hogy mi volt olyan jo a maidenben mikor Paul volt? a zenei alap? áááh, vess össze egy killerst mondjuk a somewhere-el. vagy az ének? no, paul nyögései helyett jött egy igazi orgánum. Nem tudom, manapság divat fikázni Dickinsont??? tehát, amugy a glam kifelyezért ne kezeljük olyan erősen és bátran.
Ja, és irjuk már aztmetÁl helyett, hogy metAl, kééérem. Ez olyan mint a densz vagy a hiphap, vagy az erenbíí.
Amugy... a generációs váltásokra ráéreztél, de nem eléggé. Pl. hgoy minden zenekar megváltozott, meg glam lett mert az kellett. Ja, meg hogy müfajokra bolmott a heavy metal. Nos, speed-power és egyébb müfajok (még a death és a grind is!!!) léteztek már korábban, nem kellett várni a NAGY felbomlásig, csak a felszerelés volt ritka hozzá (ugyebár egy 2lábgépes dobos ma is ritkaság). És az, hogy a heavy metal változott és eltünk, azt nem másnak kell megköszönni, hanem egy ujabb váltásnak, a Nirvana féle grunge-nak. Akkor itélték halálra az összes régi bandát, akik még a mai napig nyomják, és lám, a grunge már csak a nu-metallal emlithető egy lapon, ugy elpárolgott. Hát, ilyen kegyetlen a zeneipar. De csak egy kis összefüggés: probálj meg eladni egy 3éves EMINEM lemezt, nem fog kelleni a kutyának sem, mert megvan neki empéháromban a 3 klipes dal, ennyi, lehet rajta akár 18. DE egy 10 éves Maiden vagy Judas lemezzel nem fogsz csalodni.
Nos, nem a generáciokrol van szo a régi időkben, hanem a metal és rock piac szándékos lealázásáról.(példa erre a Poison MTV-s fellépése.)
generációs váltás most van a metalon belül, mégpedig a metalcore-al és a HC-vel, meg a death terjedésével, mert egy csomo olyan primitiv bunko kezd el rajongani az ilyen dallamtalan szarokért, akinek halvány fingja nincs rola hgoy mit hall, csak hörögjenek benne, meg legyen hangos, hogy nézzék őt a villamoson. Az ilyeneknek felhuznám a fitymáját és beszórnám sóval a pöcsét, hogy üvöltsenek maguknak és azt hallgassák egész nap. És a rendes zenekarok meg, akik jo számokkal mennének, le vannak szarva, senki nem jön a koncertjükre, mert az egész bp-i undergroud tele van ezekkel a zenekarokkal és ezeket igényelik. Értelmes ember le sem megy, mert azt nem érdekli, dehát ez van. Majd lesz másként, remélem.
Nos, ha bármi kérdésed van szolj, ebben a témában én vagyok a lexikon. OK?
És csak ovatosan azzal a glam szoval...

Köszi ha végigolvastad...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 22., 21:39:33 írta yosha »
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2789 Dátum: 2007. Február 22., 17:12:51 »
Idézetet írta: pepo05
Persze, hogy a régi metálosok a sok újfajta metál láttán meghőköltek, hogy "ez nektek metál sz*rháziak?!" és szerintem ez már túllőtt ezen  a határon, de rendesen. Gyerekek ugrálnaka színpadon halál komolyan gondolva és játszva ezt a zenét...
Igaz, de gondold meg, hogy az addig általános bőr, szegecs, farmer cuccot mi váltotta fel az új hullámban?
Def Leppard=angol zászlós póló, Iron Maiden, Scorpions=színes csíkos nadrág, stb. Szerintem tök jól nézett ki (vettem is magamnak egy angol zászlós pólót   ), de biztos sokan anyáztak miatta, hogy mi ez már.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2788 Dátum: 2007. Február 22., 17:01:47 »
Hm, piramisjáték...
Akarjátok, hogy töröljem minden rá irányuló hsz-el együtt, vagy maradjon?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #2787 Dátum: 2007. Február 22., 16:38:23 »
Köszi a reklámot de itt nem vesszük hasznát
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #2786 Dátum: 2007. Február 22., 16:27:43 »
Ennek nem itt a helye...

Nem elérhető joegery

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #2785 Dátum: 2007. Február 22., 16:24:08 »
Ingyen!!! Xbox 360, Sony PSP, Nintendo Wii, Playstation3 játék konzolok, Nokia, LG, Motorola, Sony Ericsson,  Samsung telefonok Apple ipod –ok!

Hali!
Az oldalnak a lényege hogy minél több helyen reklámozzák a fent említett márka neveket ill. az oldalt. Ez egy szerű marketing és ezért a felhasználok ill. ’reklámozok’ én ill. majd ti is  Credits (kredit-et) kaptok amit le lehet vásárolni a fenti termékekre! Szerintem nagyon jó lehetőség! Én a magam részéről most próbálom ki csak annyi a dolgod, hogy regisztrálj az alábbi linken:

http://www.xpango.com?ref=90179850

Minél több embernek ajánld az oldalon van egy csomó útmutatás hogy van rá lehetőséged és így crediteket gyűjts

Amikor regisztrálsz arra kérlek van egy olyan rublika „Referal ID” itt azt kérdezi hogy ki ajánlotta neked az oldalt az lennék én itt kérlek ad meg az én azonosítómat 90179850.
Kérlek minél több embernek küld el ezt az üzenetet hagy legyen nekik is jó!
Ezt itt és most meg is köszönöm neked !!!

Sok sikert remélem minél több ajándékot tudsz magadnak szerezni!

üdv. Liga Gergely

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2784 Dátum: 2007. Február 22., 10:44:03 »
Nem kell ehhez privi, szólok én itt is...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2783 Dátum: 2007. Február 22., 10:38:29 »
Ez az említett ballada nekem megvan.  Ha érdekel szólj priviben.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2782 Dátum: 2007. Február 22., 10:28:17 »
Idézet
Nem tudom, miért, de a glamről mindig Meat Loaf I Would Do Anything for Love című gyöngyszeme ugrik be elsőre.
Ó, Meat Loaf balladái a maguk néha majd' 10 perces hosszukkal... és pont egy héttel azután bukkantam rájuk a neten, hogy fizetőssé tették azt az oldalt...  
(Nincs meg vkinek véletlenül pár darab...?)

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2781 Dátum: 2007. Február 21., 22:18:20 »
Valóban kaine ügyesen közelített meg a dolgot, de több szempontból sem érzem igazoltnak, hogy jogtalanul "sírunk". Egyrészt, minden stílusnak megvan egy határa, egy befogadási tűrőképessége. Persze, hogy a régi metálosok a sok újfajta metál láttán meghőköltek, hogy "ez nektek metál sz*rháziak?!" és szerintem ez már túllőtt ezen  a határon, de rendesen. Gyerekek ugrálnaka színpadon halál komolyan gondolva és játszva ezt a zenét...számomra szánalmas és dühítő. A másik dolog, ahogy kinéznek...félre ne értsetek, mondjuk egy Children of Bodom kaliberű zenekart is kerülök még képen is, nemhogy zeneileg...vagy volt az Immortal nevű rémség. Azok sem normálisak, nade ezek a gyerekek...a nagy rockerek. Könyörgöm ilyen korban mennyire lehet ezt komolyan venni? Semennyire. Ezzel csak azért van gond, mert ők és a sok rajongó ezt komolyan veszi. Meg amúgy nem is zavarna engem ez az egész Tokio Hotel őrület, ha a kutya se foglalkozna velük. Megpróbálták, oké, el vannak tévedve szegények. Nadehogy ebből ekkora őrület legyen? Mi a francot szeretnek ezen? Mert semmilyen szempontból nem nyújtanak kiemelkedőt, sőt...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2780 Dátum: 2007. Február 21., 20:59:09 »
Ejha, micsoda öregapók vannak itt!    
 Mondjuk én is szívesen hallgatom Mr. Mercury-t, meg múltkor a vh1-en adtak egy KISS számot is, na azt is üvöltöttem!:)
 Én azok közé az emberek közé tartozom, aki mindent szívesen hallgat, kivéve az Mc hawer féle mulatós - dance dalokat.
 azért kiváncsi leszek, vajon a mostani együttesek számai közül vajon melyikek maradnak fenn olyan sokáig, mint a "régiek", pl "I fill good" meg még egy rahedlit felsorolhatna mindenki!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 21., 21:00:31 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2779 Dátum: 2007. Február 21., 20:30:53 »
Bázz, kaine, nagyon sok igazság van abban, amit mondasz!

Nem tudom, miért, de a glamről mindig Meat Loaf I Would Do Anything for Love című gyöngyszeme ugrik be elsőre.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2778 Dátum: 2007. Február 21., 17:05:20 »
Azzal együtt, hogy nekem is nagyon visszatetsző ez a "zene", mégis felmerült a kérdés bennem, hogy nem lehet, hogy bennünk van a hiba? Tudjátok, senki se veszi észre magán, hogy már egy generációval feljebb lépett és mások a szabályok. Az jutott eszembe, hogy a Black Sabbath és Judas Priest után bejött a "Heavy Metál új hulláma", melyet hivatalosan az Iron Maidennel indítanak. Azzal nem is volt baj, az Iron Maiden a kezdetekkor kifejezetten klassz zenét játszott, amíg Paul Di'Anno énekelt benne, de aztán jött Bruce Dickinson és kezdett a dolog egyre lanyhább lenni. Majd az addigi "Heavy Metál" műfajokra oszlott és a speed metál, a death metál, a trash metál után kaptunk egy glam metált is. Glam metál: Bon Jovi, Europe, stb. Vajon őket mennyire érezték metálnak a régi nagy hardcore metálosok? Talán hasonló játszódhatott le bennük is, amikor látták, hogy őket is metál bandaként tartják számon és százezren imádják őket. Ennek eredményeképpen szinte minden metálbandából glam metál együttes lett, mert az ment. Ekkor halt meg egy időre a metál zene. Közben pedig kaptunk egy Def Leppardot, akik jók voltak az elején, de mégis határozottan az új hullám irányzatban érkeztek és bizony, éppen arról váltak ismertté, hogy a legfiatalabb tagjuk 15 éves volt- a legidősebb pedig 18, vagy 22, nem is emlékszem. Tök jó volt látni, hogy milyen fiatalon milyen jó zenét nyomnak. Könnyen lehet, hogy a mai fiatalok épp ugyanezt gondolják a TH-ről...

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2777 Dátum: 2007. Február 20., 21:46:09 »
Huhh...micsoda eszmevillongások. ebeb a töris témába én sem megyek bele...mindkettőtöknek igaz van. De én csavarok rajta egyet...100 magyar emberből legalább 50 dunsztot nem tud arról, amiről szó van.

Aztán a rock zenéhez:
Idézet
A lényeg, hogy mink, akik rockzenét hallagtunk és szeretünk (definiálható rockerek és fajtársaik néven is) utálunk minden egyes populáris zenét, de nagyon.
Nos, először is én nem utálok minden populáris zenét. Csak a 99%-át!   Nem tartom rockernek magam, mivel nem öltözködm úgy meg ilyesmi, de ha egy napig nem hallgatok normális  tág értelemben vett rock zenét, minden bajom van.
Idézet
Viszont ha egy populáris zenét rockként akarnak eladni, akkor hatványozottan nő az utálatunk. Mi rockerek (én punk) nagyon nem szeretjük azzokat a fiatalokat, akik színtén rockernek nevezik magukat, mert valami populáris zenéröl azt hazudták nekik, hogy az bizony rock.
Na ez 1005-ig igaz. Felőlem legyen Tokio Hotel, de könyörghöm, ezekre a nyáladzó, kifestett hímringyokra nehogy ráhuzzák már, hogy bármiféle értelmesebb rockot is játszanak....kegyetlen dühítő, amikor meglátom az a kis vinynogó énekesnőt/vagy énekest. Mert még mindig nem tudtam eldönteni a klippek alapján...
Amúgy van egy másik ilyen páciens is...egy amcsi kissrác, lehet vagy 13 éves. A legfrissebb klipbben egy szép pixeles háttér előtt ficánkol, meg a kezét mutogatja, hogy rá van írva valami, aztán következőnek meg nincs...azt látta valaki? eddig nem voltam képes végigszenvedni....

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2776 Dátum: 2007. Február 20., 17:35:38 »
Idézetet írta: kaine
Idézetet írta: galamb
Annyira írigylem a hawaii-akat, olyan jókedvű népnek látszanak.
És ráadásul ott van nekik Tia Carrere.  
Ha jól tudom, Tia Carrere sok népnek ott van!   Mintha indián vér is csörögne az ereiben!
"MM MMMMM MMMDMMM!"