Ez a család, munka, gyerek, asszony mellett gályázok beírással, fordítással a legrosszabb. Áll valaki mögötted pisztollyal, vagy mi?
A jó cselekedetnek meg önmaga a jutalma, ha már valami másért teszed, akkor már nem jó.
Nos erről csak annyit, Ygan, hogy te is csak olvasol valamit, de nem azt veszed ki, amit kéne. Nincs mögöttem pisztoly, se kényszer. Ezt egy bizonyos levélre reagáltam le így. Arra, aki olyanra hivatkozott, hogy a munka után fáradt véleményezni. Amúgy igazad van, ha nem okoz örömet minek csinálni. Nekem eddig örömet okozot, de amilyen hozzászólásokat olvasok, akaratlanul is átértékeli magában az ember, hogy akarja-e így, ilyen formában folytatni. Pedig én még elleneztem is a sztájkot, amikor felvetült az ötlet, de így utólag már én is máshogy látom.
Kedves nagyérdemű!!!!!!!!
Ha egy kicsit elgondolkodnátok azon, hogy mit is jelent ez a sztrájk, talán sokan máskép reagáltatok volna. Valszeg ez a mi bűnünk, nem világosítottunk fel Titeket kellőkép... Mindegy. Aki tisztességes véleményt írt, jót vagy rosszat, nem csak pocskondiát meg követelőzést, nekik köszönjük a ránk fordított időt és energiát. Amiből lehet, abból mi is tanulunk. A zavaros beszólásokból, lenézésből fújjogásbol is.
Azt hiszem, a csapat nevében mondhatom, nem könyörgést, hálaimát, pénzt, hatalmat és nőt akartunk (kivéve engem), csak egy kis biztosítékot arról, hogy itt vagytok, velünk és örültök, hogy mi is itt vagyunk nektek. Kerestük a kapcsolatot veletek, hogy ne érezzük az egészet feleslegesnek. Nem az a lényeg, hogy hosszú
kritikát írjatok vagy minden egyes képregényt véleményezzetek, csak néha tudatni, itt vagyunk srácok, figyelünk rátok és jó az amit csináltok. Ezek emberi dolgok. Annyi minden szar van a világon, és ha teremt valaki egy kis boldog szigetet, akkor legalább próbáljunk meg szólni egymáshoz, hogy tudjuk, itt vagy Te is. Mert minden jó hely, ha nincs meg a kellő tisztelet és barátság, tönkre megy.
És az emberi szót nem adja vissza a számláló. Én személy szerint már leírtam, hogy tojok rá, kinek tetszik az amit csinálok, úgy is azt fogom honosítani, ami nekem tetszik. Ha egy hozzászólást sem kapok érte, akkor is (volt már ilyen). De én is ember vagyok, ha valaki mégis ír valamit a munkámról, annak mindig nagyon örülök.
Megint jó hosszúra nyúltam, de ezt el kellett mondanom. Ha valaki szerint nem, akkor is elmondtam.