Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 214170 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #209 Dátum: 2006. November 06., 18:46:45 »
Személy szerint én salynálnám ha megszünne az oldal,pedig ritkán jártam ide,viszont ha itt voltam,biztos,hogy igényes dolgot találtam és tetszett a belépési jelszó a 18-as mappába! Gyerekkoromat idézte,mikor még csak nézegettem a Kockást,mert olvasni nem tudtam. Bármi is lesz,én veletek vagyok!
Who watches the K.net?

Nem elérhető Thakan

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #208 Dátum: 2006. November 06., 18:42:08 »
Én is meglepődtem, hogy szünet van... már a feketemacskás dolgon is.

Majdnem az indulásától kezdve nézegetem az oldalt, és nagyon sokat jelentett nekem, köszönetet is szeretnék mondani ezért nektek, speciel a Tarot, Raptors, Y- The last man és Forgotten Realms honosítóinak. Nekem ezek tetszettek legjobban, Tarotot rohantam is letölteni internetről, de amint megjelenik itt, rávetem magam. Rengeteg új képregényt ismertem meg általatok, és nagyon sok szép, szórakoztató pillanatot hoztatok munkáitokkal az életembe. Ezúton is köszönöm!

Valóban jogos a kérdésetek, miért nem tettem meg eddig a véleménynyilvánítást?
Több apró oka is van, mindre fel lehet hozni, hogy "nem lehetsz már ilyen lusta..."
Pedig de, lusta vagyok.
Lusta vagyok bejelentkezni a fórumba, kikeresni a topicot és benyögni egy köszönömöt. Azért is, mert szerintem a vitatopikok nem egymondatos beszólásra valóak. Az ilyen jellegű, írás-motiválásra hivatott leállások, és feketemacskás dologok sem fognak rávenni, hogy fórumozzak. Az egymondatos köszönöm-beírások olvasgatása meg kifejezetten elriaszt.

Az a cél, hogy több visszajelzést kapjatok?
Ha nem elég a látogatottsági mutató, akkor a következő ötletem van:
A képregény nyitó ablakjában a kis thumbnailek alatt egy fórumszerűség, mint ahogy a hírekhez, képekhez lehet hozzászólni a legtöbb oldalon. Regisztrációmentesen lehessen hozzászólni, vagy pedig ha mindenképp szükséges a regisztráció, akkor a regelésre a főoldalon legyen egy ablak...

Meglepő, de így van, nagyon sokan ha meglátják, hogy regelni kell, mindjárt el is mennek, ha annyira nem érdekli őket. Ha nem tudjátok fórumozással megkapni a véleménynyilvánítást, akkor más módszerekkel kell elérni ezt. Megmondom őszintén, ezután se leszek aktív fórumos.

Hogy ezt a hozzászólást megírjam, ahhoz kihaeennem hsz-e kellett. Az motivált kellőképpen. Rendes hsz, nem mocskolódás, nem számonkérés mint a "köszönjétek már meg vazze, addig no képregény!"

Mert valóban hisztinek és nevetségesnek tartom ezt a sztrájkot, de megértem, ami hatást el kellett hogy érjen, azt elérte. (Lám, én is beírtam kivételesen, de változtatni nem nagyon fog semmit, ha minden ugyanúgy viszaáll.)

Feltételezem, hogy a képregényeket elsősorban saját örömötökre készítitek és aztán megosztjátok, hogy másoknak, nekünk olvasóknak is örömöt szerezzetek vele! Pontosan ahogy kifejtették alant.
(a negatív lecseszés is mindig jelen lesz mindenhol, sajnos, én is elkövettem már ezt a hibát...)

"Csak akkor olvashatjátok, ha adtok érte valamit"
Ez a valami bármi lehet, nem csak a köszönet szó, hanem a pénz is. Nincs különbség szvsz.
Ha ez nyűg bármi miatt, hagyjátok abba! Nézzétek, nekem is elment a kedvem attól, hogy a HZS-re jöjjek képregényt olvasni, mert megint siránkozás van...
de vissza fogok jönni, mert ami itt van érték, azért nagyon is megéri.

Mindig is úgy tartottam, hogy képregényt honosítani nagy munka, nem kevés áldozat és örömből, adni akarásból születik. (Ezzel kapcsolatban: Mai napig röstellem, hogy úgy lehúztam a WoT-ot tavasszal.)

Remélem találtok valami számotokra is kielégítő megoldást, hogy az embereket valóban érdekli a munkátok és tényleg hálásak, csak nem tudják/akarják/képesek kifejezni.

(off: voltam tagja egy oldalnak, ami leírásokat készít pályákhoz, fórumvisszajelzés nuku, de a letöltés- és látogatottságszámláló önmagáért beszél, és ez erősítette meg annak az oldalnak a fenntartóját, hogy érdemes csinálnia.)

u.i: Daredevil hozzáállását meg a legmesszemenőbbekig elutasítom. A példálózásaid alapján én is jönnék egy szélsőséges példával: "Bocs, hogy kiszúrtam a szemeidet, de nem bírtam elviselni, hogy (én úgy láttam) követelőzően néztél rám." Miután megvakítottad, mondhatsz bármit a szerencsétlennek. No more comment.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 18:43:38 írta Thakan »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #207 Dátum: 2006. November 06., 18:15:47 »
Jó és kellemes estét mindenkinek. Nagy nehezen sikerül 3 tényezőt összehoznom egy szobában. Nevezetesen egy gép, egy net és egy én. Kalandos 2 hónapom után ez kisebb csodának számít. Erre ez fogad. Mélyen fel vagyok háborodva, megsértve, megijedve stb. stb. Csak nem tudom, hogy miért... Jézus erejére mondom, halvány gőzöm sincs, hogy mi folyik itt. Pedig végig olvastam a topicot.  

Meg is ragadnám az alkalmat és bűnbánóan szeretnék a HZs-tól bocsánatot kérni hirtelen eltűnésemért. Főleg Talgaby-tól és Gabe-től, hisz az F4-et bezony távollétemben nem tudtam véleményezni és emlékszem Gabe-nek pont a felszívódásom elött ígértem meg, hogy a Comorra kikerült F4-et komentálom. Komolyan remélem, hogy nincs belőle harag.

Demég így sem tudom ezt az egész sztrájk dolgot értelmezni igazából. Nem látok bele a a Zsák belügyeibe és tulajdonképpen nincs is hozzá semmi jogom. Mindenesetre a kiváltó okot nem ismerve is ki merem jelenteni: jogos amit csináltok. Biztos vagyok benne, hogy ezerszer átrágtátok a döntést, egyikőtöket sem ismertem meg hisztis embernek.
Idézet
És ami a legdurvább, az hogy nem értik egyesek a "SZÜNET" fogalmát. Nem egyenlő a megszűnéssel.
Képregényes körökben túl sokszor láttuk mi már ezt a mágikus szünet szót  

Bármi lesz is ennek a végkimenetele maradok őszínte hívetek

UI1.:Holnap még benézek és mostmár leszek folyamatosan  

UI2.:És még mindig nem értem, hogy mi folyik itt

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
    • http://hosaka.uw.hu
Sztrájk topik
« Válasz #206 Dátum: 2006. November 06., 18:14:27 »
Idézet
Amúgy, ha kapnál ingyenkosztot, nem köszönnéd meg? Jól esne nekik!;)
Na most ne haragudjatok, de amit te meg hegyitomi csinál az tényleg egy kicsit demagógia.... NYILVÁN, hogy a példám nem a köszönetre vonatkozott, hanem arra, hogy az emberek örülnek annak, ami ingyen van, és nem feltétlenül hálásak egyfolytában... Ezért írtam az ingyenkajás példát...

Valóban nem fogtok meggyőzni, mert határozottan az a véleményem, amit már leírtam...

Követelőzést pedig a legrosszabb indulattal sem lehet kiolvasni a soraimból, valamit nagyon félreértettetek...  

off

BEIGLI69 a honlapom címe Hosaka Boardgame Site

/off
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #205 Dátum: 2006. November 06., 18:08:46 »
Üdv Hálózsák!
Bevallom, hogy én azok közé tartozom akik nem szoktak a fórumba írni.
Eddig még nem volt igazán mondanivalóm. Egyettértek a honlap alkotóival,
hogy megfelelő reagálás nélkül sok értelme nincs az egésznek. De annyit
elmondhatok, hogy ettől függetlenül sok ember nagyra becsüli a munkátokat
mégha ezt nem is fejezik ki megfelelően méltó módon.
Sajnos én is ebbe a hibába estem.
Úgyhogy így utólag is köszönök mindent.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Konrad

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #204 Dátum: 2006. November 06., 18:07:48 »
Az üzenőfalra lehet hogy kiírták, azt nem szoktam olvasni, és szerintem mások se.
Mondjuk ha az egyik hír blok elejére került volna akkor biztos feltűnt volna mindenkinek. De igazából ezt most már mindegy is.

A többi kérdéseimre továbbra is várom a választ. Kösz!

Pl.
Tetszett a 300, nagyon jó volt.
Jó a beírás, jó a fordítás. Kösz!
És minden rész után ugyanezt akkor az oké vagy nem oké?
Erre nem elég az üzenőfal?

Szóval jó lenne konkretizálni, hogy mit értetek fórumozás alatt.
Mit vártok el?
[img]http://kepfeltoltes.hu/061118/gladys02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető manchiman

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #203 Dátum: 2006. November 06., 17:54:19 »
Ciao Daredevil!

hát, ez talán egy kicsit túl drámaira sikeredett.  
Bocs, ha elloptam volna a sikerélményeteket...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #202 Dátum: 2006. November 06., 17:52:48 »
Idézet
Az igen, de az nem hogy mivel kevesen fórumoznak ezért lehet hogy abbahagyjuk vagy ilyesmi. Úgyértem nem írták hogyha nem fórumoztok akkor nincs értelme.
Azt meg az üzifalra írták, ha jól emlékszem, méghozzá Troll és még valaki. De, hogyha tévedek, javítsatok ki.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 17:53:16 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #201 Dátum: 2006. November 06., 17:35:20 »
Ismét elnzést kérek azotól ,akiket kijelentésemmel megbántottam, de az előbb említett indokok miatt ("A légyszi csináljátok meg még ezt meg ezt" és a legyen Hzs és fórumozok" hozzászólások) akadtam ki. A legtöbb ember ilyenkor csak ígérget és ha visszaállnak az eredeti állapotok, akkor tojik nagy ívben az egész fogadalmára. A Fletós hasonlatot meg helyénvalónak érzem. Miért? Végül is ti is az örömtöl fosszátok meg a honosítókat. Meglopjátok őket mégpedgi a siker élményét lopjátok el tőlük, ami nagyon megkeserítheti az ember életét. Ezt saját tapasztalatból mondom. Sikerélmény ellopása a szememben nagyon bűn a pénz tolvajlásásnál. A pénzt be lehet hajtani, de sikert azt nem.

Uff én szóltam.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Konrad

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #200 Dátum: 2006. November 06., 17:27:40 »
Idézet
felirat igenis kint volt a főoldalon a híreknél sokszor, csakhát nemmindenki jutott el odáig, hogy ezt felfogja.
Az igen, de az nem hogy mivel kevesen fórumoznak ezért lehet hogy abbahagyjuk vagy ilyesmi. Úgyértem nem írták hogyha nem fórumoztok akkor nincs értelme. Szóval félreértetted amit írtam.
"hogy tudjuk van-e rá igény, érdeklődés" és abból lejönne ha nem írunk semmit akkor nem lesz tovább. Mondjuk.
[img]http://kepfeltoltes.hu/061118/gladys02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #199 Dátum: 2006. November 06., 17:19:59 »
Csak úgy halkan megsúgom neked Konrad, hogy a visszajelzéseket a fórumba várjuk  felirat igenis kint volt a főoldalon a híreknél sokszor, csakhát nemmindenki jutott el odáig, hogy ezt felfogja. (Sajnos én sem, pedig már egy ideje itt vagyok, nem is tudom mi ütött belém)

Szerk.: Amielött elfelejteném...
Mivel szemét állat voltam, és nem tedtem meg azt amit meg kellett volna, ezért most kezdem meg az első lépést a javulás felé:
Köszönöm a fordítók nehéz munkáját, amivel az én figyelmemet is újra a képregények felé is irányányították. A legtöbb mű amit elolvastam nagyon tetszett, átitatódott benne, hogy profiktól profi munkáról van szó.
Ennnyit szerettem volna elmondani.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 17:29:09 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Konrad

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #198 Dátum: 2006. November 06., 17:02:52 »
Idézet
KEDVES NEM-FÓRUMOZÓK: Gondolom egy félnap azért rá megy a honosításra. Viszont egy rövid "tetszett (vagy nem) ez a rész is, nem találtam hibát (vagy éppen találtam) a honosításban, köszi srácok" hozzászólást szerintem 5 perc alatt be lehet vésni.
 Hiszen asszem egyszer Micho, vagy Talgaby mondta, hogy nem műelemzést várnak az embertől.
Ez volt a kérdésem hogy ez jó-e, mármint hogy beírom.

Pl.
Tetszett a 300, nagyon jó volt.
Jó a beírás, jó a fordítás. Kösz!
És minden rész után ugyanezt akkor az oké vagy nem oké?
Erre nem elég az üzenőfal?

Szóval jó lenne konkretizálni, hogy mit értetek fórumozás alatt.
Mit vártok el?

Aki nem ment be a fórumba (köztük én) az nem is tudhatta hogy ez probléma, hiszen a hírek közt nem volt ilyesmi írva. Én nem vettem észre.
De akár aztis lehet, hogy megfelelő számú vélemények érkezéséig nem érkezik új rész és ezt kiirjátok. Vagy: visszajelzéseket várunk, erre és erre a sorozatra, hogy tudjuk van-e rá igény, érdeklődés, a visszajelzéseket a fórumba várjuk.

Nem elérhető manchiman

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #197 Dátum: 2006. November 06., 16:43:40 »
Hegyitomi:
én meg már azt hittem  az avtarodból, hogy a pszichedelika imádók sorába tartozól
(Krisna egy fekete ló hátán lovagol át a tűz elementális világából a vízébe)

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #196 Dátum: 2006. November 06., 16:27:35 »
Idézet
Szerintem hegyitomi az álmosvölgy legendájának a borítóját zanzásította
Ez így igaz.  Sajnos 64*64 ben nem valami produktív. Egyelőre nem tudtam jobb avatart kitalálni ekkora méretben. De legalább rájöttem a felrakás mikéntjére  

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #195 Dátum: 2006. November 06., 16:22:22 »
Szerintem hegyitomi az álmosvölgy legendájának a borítóját zanzásította

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #194 Dátum: 2006. November 06., 16:12:57 »
Idézet
Szerintem ez az egész honosítási munka egy kicsit (vagy nagyon?) olyan, mint az ingyen koszt... Mindenki szívesen eszi... Az emberek ilyenek és kész...
Kösz a választ. Amúgy, ha kapnál ingyenkosztot, nem köszönnéd meg? Jól esne nekik!;) De úgy látom, nem fogunk meggyőzni téged.  Hegyitomi, a legközelebbi hozzászólásodban megírnád, hogy mit ábrázol az avatarod? Mert már minden szögből néztem, s nem tudom kivenni!:) Előre is kösz!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 16:14:27 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #193 Dátum: 2006. November 06., 16:07:04 »
OFF

Hosaka:
Hol találhatók a játékhonosítások ? Van egy táblás német nyelvű heroquest-en és elég macerás a deutch leírás (egy kukkot sem értek belőle)

OFF vége
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 16:12:39 írta beigli69 »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #192 Dátum: 2006. November 06., 16:06:20 »
jobb hijan ide:
boldog szuletesnapot, silex!
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #191 Dátum: 2006. November 06., 16:03:07 »
Idézet
Idézet
Egyszóval követelőznek egy teljesen ingyenes szolgáltatással kapcsolatban.
Te a hozzászólásaim melyik részét tekinted követelőzésnek?

Őszintén kíváncsi vagyok...
Az első reagalásomban vett idézeteket. Főleg azokat, ahol a fentebb említett kerülendő kifejezések szerepeltek.

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #190 Dátum: 2006. November 06., 16:00:47 »
Idézet
Egyszóval követelőznek egy teljesen ingyenes szolgáltatással kapcsolatban.
Te a hozzászólásaim melyik részét tekinted követelőzésnek?

Őszintén kíváncsi vagyok...
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #189 Dátum: 2006. November 06., 15:58:38 »
Idézet
Köszi talgaby, Gabe. LE A KALAPPAL. Remélem Hosaka válaszolsz majd, tényleg érdekel, mit írsz majd.
Mivel én itt ismertem meg a képregény-műfajt (röhögést kéretik abbahagyni... lehet, hogy most ezrek, és generációk lelkébe tiprok bele , de Pókemberes, meg szuperhősös képregényeket látva soha nem érdeklődtem a dolog iránt...), nem vagyok túlságosan elhivatott...

Ugyanakkor bizony bánnám, ha az általam megismert képregényeket nem folytatnák...

Szerintem ez az egész honosítási munka egy kicsit (vagy nagyon?) olyan, mint az ingyen koszt... Mindenki szívesen eszi... Az emberek ilyenek és kész...

És mielőtt szemforgatva, meg  -va ismét megtalál hegyitomi (  ) azért elárulom, hogy jómagam is honosítok, igaz nem comics-okat, hanem  társasjátékokat... Nos tisztelet a kivételnek ott sincs sokkal több visszajelzés... Viszont nagyon szeretem csinálni, és ami kritika mégis van, azzal kitartok...
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #188 Dátum: 2006. November 06., 15:51:22 »
Idézet
Idézet
Biztos vagyok benne, hogy Te ezt nagyon jól tudod meg mindenki, akik szerint bármi is "kell", de azért nehogy már ránézve bármi is "muszáj" legyen. 
Bocs, csak még egy szót...

Ezt értelmeznéd nekem?
Persze:Sokan most jelentek meg a fórumon annak apropójaként,hogy leállt az oldal. Miután körbenéztek nagyjából ennyi az össz közlendőjük: Egyetértek a sztrájkal (persze én nem így csinálnám) de az yx sorozat z részét azért még megcsinálhatátok volna. Rengetegen vannak (köztük Te is), akik előszeretettel használják a "kell","akarom", "muszáj lenne hogy", és az "ezzel és ezzel egyetértek de nem így csináltam volna " (lsd: előző hozzászólásomban félkövérrel kiemelt Tőled vett idézeteket) szófordulatokat. Egyszóval követelőznek egy teljesen ingyenes szolgáltatással kapcsolatban.

Remélem így már érthető .    

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #187 Dátum: 2006. November 06., 15:50:11 »
Köszi a választ.

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #186 Dátum: 2006. November 06., 15:42:19 »
Idézet
Biztos vagyok benne, hogy Te ezt nagyon jól tudod meg mindenki, akik szerint bármi is "kell", de azért nehogy már ránézve bármi is "muszáj" legyen.  
Bocs, csak még egy szót...

Ezt értelmeznéd nekem?
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #185 Dátum: 2006. November 06., 15:40:31 »
Elnézést, közben dolgoznom is kellett...

Tehát...

hegyitominak: Nem egészen értettem a  hozzászólásodat, bizonyára máshogyan gondolkozunk a dolgokról. Ez nem baj, sőt... A fórumot végigolvastam, ezt egy korábbi hozzászólásomban említettem is, ezek szerint ez elkerülte a figyelmedet, ami ugyancsak nem baj.

Daredevil stílusával és mondanivalójával továbbra sem értek egyet, mint ahogy a készítők sztrájkjával sem... Azt hiszem ez sem lehet gond, ez is egy vélemény, arra gondolni sem merek, hogy az oldal fenntartói az ellenvéleményeket nem fogadják ugyanolyan szívesen, mint a bíztatásokat.

Én továbbra is bízom abban, hogy az oldal készítői folytatják a munkát - akármilyen unalmasnak is tetszik ez a vélemény a számodra, én már csak ilyen unalmas ember lettem ennyi idős fejjel...
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego

Nem elérhető Brotan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #184 Dátum: 2006. November 06., 15:07:17 »
Sziasztok!
Én véletlenül találtam rá egy éve az oldalra. NAgyon megörültem neki, bár én csak a fantom képregényeket olvastam, először a napi szűnt meg, sajnáltam.
Micho volt az akivel sokat leveleztem, Azt hiszem sokat köszönhetek neki, és még azoknak akik itt a hálózsákon a Fantom képregényt "csinlták". KÖSZÖNÖM NEKTEK.
Megértem, ha bezárjátok az oldalt, mert én is csináltam egy időben újságot, igaz még papíralapút, és tudom milyen sz*r érzés egyedül megírni egy számot, és még visszajelzést sem kapni. Abba is hagytam az egészet úgy, hogy azért a visszatérést nyitva hagytam. 7 év szünet után úgy néz ki, hogy decemberben újra indul a dolog nem havi, hanem időszaki, 2-3szám /év megjelenéssel.
Sajnos az utóbbi időben keveset tudtam az oldalt látogatni, kb 2-3 hetente. ezért most lepett meg, hogy ez a helyzet. Én sajnálom, és hiányozni fog, fogtok. Az eddigi áldozatos munkátokat NAGYON KÖSZÖNÖM. Tényleg. Jó egészséget mindannyiatoknak.
ÜDv:
BROTAN

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #183 Dátum: 2006. November 06., 15:00:19 »
Az avatargaléria már akkor sem működött, amikor én idejöttem. Avatart külső szerverről kell linkelni (csak lehetőlg ne a kepfeltoltes.hu-ról, mert az tetű lassú...ott van pl. a freeshare.us vagy az imageshack.com), a méretnek pedig bizony stimmelnie kell, különben nem veszi be.
CW-s bannereket a (néhai) fórum CW-kiszolgálójából lehetett vinni, egyébként meg tényleg elég hozzá egy képszerkesztő.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #182 Dátum: 2006. November 06., 14:49:11 »
Ezt a kérdést én is feltenném, mint Petyaman. Polgárháborús izéhez meg nem elég Illustrator?

Avatar-nál meg alapból nem is rakja ki nekem az alapgaériát.

Sikerült megoldanom.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 14:59:53 írta raveon »

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #181 Dátum: 2006. November 06., 14:42:56 »
Lenne pár kérdésem. Mivel nem szoktam fórumozni, ezért néhány öreg rókának biztos triviálisak lesznek, de nem baj.

Szóval: Miért nem tudok avatárt felrakni? a formátum stimmel, igaz a méret nem, de nem erre való az "automatikus képméretező" cucc? Mégis azt írja, hogy feltöltés sikertelen, keresd meg a fórum adminisztrátorát.

A másik: ilyen polgárháborús XY-nal vagyok képet hogy lehet csinálni?
Photoshop vagy mi?

Tényleg nem értek hozzá szóval nem kiröhögni.

Nem elérhető Kugli

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #180 Dátum: 2006. November 06., 14:29:56 »
Haló "képregényesek"! Sztem sokunk nevében mondom h nagyon ránk ijesztettetek ezzel a sztájkkal...  Nekem nagyon tetszik az oldal, és emelem kalapom a sok képregény készítő előtt  Ne tessék sztrájkolni, légyszi! Utólag is elnézést h nem írtam eddig fórumra, de ígérem, eztután másképp lesz! Puszilok mindenkit