Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 205650 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Sztrájk topik
« Válasz #269 Dátum: 2006. November 07., 14:38:09 »
Idézet
És az Y-men ami régen volt már. Azt a sorozatot olvastam el legelsőnek. Csak 2 napo alatt tudtam kivégezni, mert pénteken suli volt meg edzés. TEhát szombatra maradt a másik fele. De nagyon szeretném annak a folytatását is látni.
Vedd meg a Vertigo könyvet, abban találkozhatsz vele "élőben". Honosított folytatása nem lesz a továbbiakban.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #268 Dátum: 2006. November 07., 14:37:17 »
Idézet
minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!

Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!  
Legalább valami iható névig.
Sajnos ez a sör téma nem ösztönöz.

Bár a Jagermaister az már más tészta. Igyekszem.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető wmitty

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #267 Dátum: 2006. November 07., 14:34:05 »
(izsook: bocs, tényleg komolyan vettem, köszi, hogy reagáltál)

Megintcsak általános tanulságként tudom levonni: vannak, akik az internetezés, a fórumozást arra használják, hogy kvázi kommunikáljanak, 'jelen legyenek' a virtuális közösség(ek)ben, percről percre pillanatnyi hangulatuk szerint reagáljanak, válaszoljanak, felvessenek valamit, 'beszóljanak', némelyek esetleg elragadtassák magukat, kirohanásokat intézzenek, amivel céljuk, hogy megsértsenek valakit, vagy épp ellenkezőleg, nem céljuk, de időnként mégis úgy sikeredik. És vannak, akik a fórumozást valamilyen tartalasabb, tematikus eszmecserére használják. Kizárólag.

A két stílus, mentalitás azonban a fórumok jelentős részén óhatatlanul találkozik, akár még össze is ütközik. A második csoportba tartozóknak, bármennyire is óhajtják a netes beszélgetést, bármennyire is szívesen elmondanák, amit gondolnak, könnyen elmegy a kedvük az egésztől, amikor beleszaladnak az első csoportba tartozók valamelyikének (esetleg) meggondolatlanul, nem szándékosan durvára sikeredett kirohanásába. Attól tartok, a Hálózsák fórumai is részbene ttől a szindrómától szenvednek.
Ha a magam iménti esetét veszem: amennyiben izsook barátunk nem fűzött volna barátságos-békülékeny megjegyzést legutóbbi csalódott beírásomhoz, tán az életben nem írok ide még egyszer... Márpedig az, azt hiszen, pont ellentétes volna az oldal gazdáinak szándékával.

Meg kell értenie a vérmesebb stílusú, indulatokban gazdagabb hozzászólásokat kedvelő kollégáknak: nem mindenkinek füllik a foga az ilyen típusú véleményütköztetésekhez. Ahol nagyon eluralkodik a 'vagdalkózó' stílus, onnan könnyen elszokik a közönség jelentékeny - érzékenyebb - része.
Megoldható avagy megoldhatatlan probléma ez? Nem tudom. Félek, nem a Hálózsákon fog a 'végső nagy megoldás' kikristályosodni.
Hanem aki site-ot csinál, és azon még fórumot is üzemeltet, ezzel szembe kell néznie. Nemde?

Nem elérhető izsook

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #266 Dátum: 2006. November 07., 14:22:56 »
wmitty

Nem kell annyira komolyan venni.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #265 Dátum: 2006. November 07., 14:15:47 »
Kain:
Tudom   pedig még gépírást is tanultam  .
Amúgy munkaidőben írtam a hozzászólást 8 ügyfél kiszolgálása mellett.

Egyre kevesebb a CW banner-es emberke a hozzászólók között. Azon a Fronton mi van ? (már ha valaki tudja) Mert anélkül a fórum nélkül kicsit (nagyon) el vagyok veszve.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 14:22:16 írta beigli69 »

Nem elérhető wmitty

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #264 Dátum: 2006. November 07., 14:12:00 »
Kedves izsook!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, hogy ha különféle okoskodásaimmal terhelem a Hálózsák fórumát, azzal legalább egy embert felbosszantok. Erre nem gondoltam, elnézést. A fejbevágás talált, többet tartózkodom tőle.
Talán ez az egész képregény-ügy, de jelen vita egész biztosan nem ér annyit, hogy Neked álmatlan éjszakáid legyenek tőle, József Attila olvasásáról meg mittudoménmilyen tévésorozatok megnézéről nem is beszélve.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Sztrájk topik
« Válasz #263 Dátum: 2006. November 07., 13:53:12 »
minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!

Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!  
Legalább valami iható névig.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető izsook

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #262 Dátum: 2006. November 07., 13:52:34 »
Idézet
Izsooknak és másoknak korábbról:
ezt a "csak regisztrációval... az megoldaná" dolgot én sem értem. Mit old ez meg?

Amikor valaki előre engedek a villamosra felszállásnál vagy a bolt ajtajában, elsősorban azért teszem, mert így érzem helyesnek, tehát nekem magamnak, benne okoz örömet ("hű, de udvarias srác vagyok"). Ugyanakkor azt is gondolom, hogy az előre engedett illetőnek is jó, több szempontból is. Gyakran pedig fel is háborodom - szigorúan csak magamban -, mikor valaki ezt nem köszöni meg, még egy mosolyt vagy fejbólintást sem kapok "érte". Lett légyen az terhes fiatalasszony vagy idős bácsi.
Ellenben: képtelenség volna az az ötlet, hogy "csak akkor leszek valakivel udvarias az utcán, ha előtte kitöltetek vele egy nyilatkozatot, hogy ő visszaigazolja az én kedvességemet, és ezt akár a bíróság előtt is hajlandó tanúsítani".
Ugyebár, gesztusokról, emberi reakciókról és kommunikációról beszélünk - úgy érzem, ez jelen oldal csalódott működtetőinek a szándéka -, nem pedig szabályokról, mechanizmusokról, kötelezvényekről, bárminek is az erőltetéséről.
Most nem azért, de mi itt most mi a faszról beszélgetünk??? Be vagytok szívva vagy mi, hogy ennyire fényezni kell az oldalt. Az oldal kibebaszott kurva jó nagyon jó és még annál is sokkal jobb kár, hogy bezárt nagyon sajnálom és még sokan mások is, de az ilyen körmön fontolt megcsavarodott beszólásokat rühellem. Bazzeg mond meg egyszerűen mit akarsz, mert ha hasonlatokra vágyom, akkor elolvasok egy József Attilát, vagy megnézem a Dawson és a haverok, hogy csökkennyen az IQ-m.

Ja és remélem most már az oldal üzemeltetői elégedettek a hozzászólások mennyiségével, ha minőségével nem is (lásd ez itt  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 13:55:06 írta izsook »

Nem elérhető scholes75

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #261 Dátum: 2006. November 07., 13:45:35 »
Háj. Sajnos kevés dolgot tudok hozzáfűzni. A HZS-t kb 2 éve látogatom, minden nap. Fórumozni a knet-en szoktam, aztán a Bedard-os affér után kicsi szünet, aztán megint. Mellette Fanatic-kal egy saját projekten dolgoztunk. Ebből csak annyi a lényeg, hogy az ember megnézi a képregényes oldalak zömét, viszont kevés helyen (esetleg sehol) fórumozik.
Én is sajnáltam, amikor honosítani próbáltam, hogy nincsenek visszajelzések. Ez van.
A fotós analógia jó. Van aki verseket ír szobájának félhomályában, aztán akkor is írja, ha nem kap érte Pulitzert, Oscart, Kossuth- és Széchenyi-díjat.
Én is azért honosítok, hogy megmutassam, nekem mi tetszik, szerintem mi az értékes. Ha valaki asszongya: nekem is tetszik, nem változik meg az ízlésem. Ha valaki leócskálja, akkor sem.
Ennyi.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Sztrájk topik
« Válasz #260 Dátum: 2006. November 07., 13:42:44 »
Idézet
14:25  

lehet hogy egy pettyet OFF lessz de kezdem egyre inkább érteni (és elfogadni akármi is lessz a vége) az alkotók döntését (és sajnos most tudatosult hogy ehhez én is hozzájárultam bár nem ez volt a számdékom, még ha ez is érződött is ki belőle)
Ez a megvilágosodás az XFanzine-on olvasott olvasott egyik hozzászólásokból, és ennek a topicnak a folyamatos követéséből jött.
És valóban ez lehet ami a leginkább bosszantja a honlapot készítőket:

Hétről, hétre felteszik a rengeteg idejüket és munkájukat felemésztő honosításokat, és rengetegszer csak annyi a visszhang "jó volt , mikor jön a következő??"  és ezt nem mindig csak pusztán kedvcsináló érdeklődésként, hanem már egyenesen követelésként is értelmezhették a HZS tagok (ezúton ismételten bocsánatot kérek ha követelőzőnek tűntem volna)

Bocs ezen hozzászólást 13:15-kor kezdtem és mikor befejeztem látom hogy enyhén okafogyott  mivel már ti is kifejtettétek ezt bővebben.

Bocs, ezt nem tudom kihagyni, de tudod, hogy elég lassan gépelsz?  
Peace.  

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #259 Dátum: 2006. November 07., 13:31:48 »
Idézet
Sőt ennek hatására a C4A- ra is elkezdtem írogatni, ugyanis eddig oda se írtam, hiába ők az abszolút kedvenceim. (No para, a HZS rögtön a második helyen van nálam d.gif )
(csak halkan es zarojelben jegyzem meg, hogy ugyan nem az egesz brigad, de nehany HZs tag a C4A-nak is szallit kepregenyt )
gyengéd barbár

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #258 Dátum: 2006. November 07., 13:24:20 »
Idézet
Idézet
A ComicSquad fórumát hol találom? Beregeltem hozzájuk cirka 3 perc alatt, és közben még arra is maradt időm, hogy négyszer elénekeljem a nevem Rock a nevem Roll, de fórum az nincs. Hulk & Thing 
Forum sajna már nincs, de már dolgozunk az újon.  
Forum kész!

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #257 Dátum: 2006. November 07., 13:05:06 »
Na, most már látom, hogy volt értelme a dolgoknak. Azért csak szép lassan rájonnek egyesek (az értelmesebbik réteg), hogy miröl is szól ez az egész.

Amúgy megnyugtatom a közönséget, a Team már dolgozik gőzerővel a megoldáson, ennek hamarosan majd látjátok jeleit. Addig is fel a fejjel, írhattok még ide okos ötleteket, esetleg biztatásokat, de a nyomorból már nem kérünk.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #256 Dátum: 2006. November 07., 12:58:41 »
Idézet
A ComicSquad fórumát hol találom? Beregeltem hozzájuk cirka 3 perc alatt, és közben még arra is maradt időm, hogy négyszer elénekeljem a nevem Rock a nevem Roll, de fórum az nincs. Hulk & Thing 
Forum sajna már nincs, de már dolgozunk az újon.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 12:59:00 írta horjb »

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #255 Dátum: 2006. November 07., 12:50:59 »
Na most sztem ennek a sztrájknak csak van egy kis értelme, ha más nem az, hogy néhány értelmes ember igenis elgondolkozott azon amit a team mondott egy két helyen, hogy ha már dolgoznak, fordítanak stb, igenis nem törik le a kezünk, egy két véleményező hozzászólástól.

Én is csak rávettem magam, hogy elkezdjek írogatni, habár hiszitek vagy sem, több mint két hónapja nem is töltöttem le az oldalról, kivéve egy Tarot részt, mert kíváncsi voltam rá, de nem igazán tetszett, talán mert az egész boszorkány-témától megcsömörlöttem egy bizonyos "Bűbájos Boszorkák" című olcsó, hatásvadász tévésorozat hatására.

Egyszóval fel a fejjel, még ha csak vagy tízzel több aktív fórumozó lesz a továbbiakban sztem akkor is megérte.

Például nálam annyit tutira elértetek, hogy ha elolvasok egy képregényt akkor véleményezem is.

Sőt ennek hatására a C4A- ra is elkezdtem írogatni, ugyanis eddig oda se írtam, hiába ők az abszolút kedvenceim. (No para, a HZS rögtön a második helyen van nálam  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #254 Dátum: 2006. November 07., 12:46:48 »
Kedves fórumozók!
Ez mind szép és jó, csak sajnos kezdünk megfeledkezni a probléma
gyökeréről.
Én is, és még rajtam kívül sokan mások is kifejtették véleményüket,
indokaikat, de azt hiszem most már elég volt kutatni az okok után.
Szerintem a kérdés az, hogy hogyan lehetne ezen változtatni.
Mert itt már mindenki csak az okokról beszél, ahelyett, hogy az okozatra
figyelnénk oda.

Én azt mondom, hogy azon kellene gondolkodni, hogyan tudnánk ebből
a patthelyzetből kikeveredni. Azért tart itt ez az ország ahol, mert mindenki
csak azzal foglalkozik, hogy gond van, de senki sem azon, hogy hogyan lehetne azokat megoldani.

Fogjunk össze végre!

Én egyébként jó ötletnek tartom azt, hogy vonjátok be az olvasókat a kiadványok szerkesztésébe. Pl: satírozás.
Ez szerintem elgondolkodtató
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #253 Dátum: 2006. November 07., 12:40:27 »
Ne a ledorongolókkal törörődj. Nekik amúgy sem jó semmi.
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető wmitty

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #252 Dátum: 2006. November 07., 12:35:25 »
Kedves Blixxxa!
Köszönöm szépen!

Visszavonom az előbbieket: mégiscsak van "teteje" ennek az eszmecserének.
Most megint bizakodó vagyok.
(Egész addig, míg egy következő hozzászóló le nem dorongol, hogy így meg úgy, minek dumálok, meg izé, meg ecet...)

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #251 Dátum: 2006. November 07., 12:31:08 »
Kedves Wmitty!

Teljesen egyetértek veled. Az elöbb pont ezt fejtegettem, hogy ha mi sem válaszolunk az olvasoknak, akkor mi mit várhatunk el tőletek. Ezt és az ehhez hasonló próblémákat kellene kiküszöbölni, és talán más lenne a helyzet.
Kösz az értelmes és kultúrált hozzászólást.
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető wmitty

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #250 Dátum: 2006. November 07., 12:19:10 »
Azt hiszem, ennek az egésznek tényleg nincs semmi teteje.

"Fórum": ez eredetileg azt jelenti, hogy emberek találkoznak és beszélgetnek valamiről.
Aki akar és van mondanivalója, mondja. Aki nem, nem.

Akad, aki beszélgetni szeretne, és megkéri a másikat - aki addig hallgatott -, hogy szóljon hozzá (például dicsérje meg az ő munkáját). Akit megkérnek valamire, bizonyára teljesíti is.

Na most.

A Hálózsák szerkesztője-szerkesztői voltak kedvesek néhány hete-hónapja megkérni engem is, hogy írjak már arról a képregényről, amit olvasok.
Szívesen megtettem: írtam e-mailt, illetve elkezdtem látogatni az adott képregény saját topikját. Beírtam, mennyire tetszett, plusz a kérdéseimet és észrevételeimet. Naponta többször megnéztem, jött-e reakció. Egyszer vagy kétszer igen, köszönet érte. Aztán teltek a napok, és a topikban csak a saját legutóbbi bejegyzésemet láttam utolsóként. Aztán egyszercsak egy újabb reggelemet már nem azzal kezdtem, hogy odakattintsak.

Most itt van jelen topik. A magam részéről komolyan vettem a problémát, meg az itt elhangzottakat is. Kétszer-háromszor megkíséreltem leírni ilyen-olyan gondolataiamat a tárgyban, valami érdemit, nem csak "süketelést", szimpla "fórumozást", aminek se füle, se farka.
Azóta ugyancsak naponta többször idelátogatok, hogy találok-e valamit. Nem vettem észre, hogy felvetéseim bárkit is néven nevezhető válaszra késztettek volna, vagy akár csak elolvasta volna.
Mi értelme van/lenne tehát akkor a Hálózsákon teendő fórum-bejegyzéseimnek?

(Halkan teszem hozzá, magam is ahhoz a csoporthoz tartozom, akik csak a munkahelyükről tudnak netezni. Ez a háttér finoman szólva nem kedvez annak, hogy ha az ember lopva rá is megy egy képregényes oldalra, gyorsan benyomja a file-listát a Flashgetbe, azután még a színes-csillogó-villogó site-on elkezdjen írni, akár csak két-három percen át, hátában a főnök tekintetével... Csak ha a felettes szabadságon van - mint az enyém épp a héten.)

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #249 Dátum: 2006. November 07., 11:31:39 »
Idézet
Ez a család, munka, gyerek, asszony mellett gályázok beírással, fordítással a legrosszabb. Áll valaki mögötted pisztollyal, vagy mi?
A jó cselekedetnek meg önmaga a jutalma, ha már valami másért teszed, akkor már nem jó.
Nos erről csak annyit, Ygan, hogy te is csak olvasol valamit, de nem azt veszed ki, amit kéne. Nincs mögöttem pisztoly, se kényszer. Ezt egy bizonyos levélre reagáltam le így. Arra, aki olyanra hivatkozott, hogy a munka után fáradt véleményezni. Amúgy igazad van, ha nem okoz örömet minek csinálni. Nekem eddig örömet okozot, de amilyen hozzászólásokat olvasok, akaratlanul is átértékeli magában az ember, hogy akarja-e így, ilyen formában folytatni. Pedig én még elleneztem is a sztájkot, amikor felvetült az ötlet, de így utólag már én is máshogy látom.

Kedves nagyérdemű!!!!!!!!
Ha egy kicsit elgondolkodnátok azon, hogy mit is jelent ez a sztrájk, talán sokan máskép reagáltatok volna. Valszeg ez a mi bűnünk, nem világosítottunk fel Titeket kellőkép... Mindegy. Aki tisztességes véleményt írt, jót vagy rosszat, nem csak pocskondiát meg követelőzést, nekik köszönjük a ránk fordított időt és energiát. Amiből lehet, abból mi is tanulunk. A zavaros beszólásokból, lenézésből fújjogásbol is.

Azt hiszem, a csapat nevében mondhatom, nem könyörgést, hálaimát, pénzt, hatalmat és nőt akartunk (kivéve engem), csak egy kis biztosítékot arról, hogy itt vagytok, velünk és örültök, hogy mi is itt vagyunk nektek. Kerestük a kapcsolatot veletek, hogy ne érezzük az egészet feleslegesnek. Nem az a lényeg, hogy hosszú
kritikát írjatok vagy minden egyes képregényt véleményezzetek, csak néha tudatni, itt vagyunk srácok, figyelünk rátok és jó az amit csináltok. Ezek emberi dolgok. Annyi minden szar van a világon, és ha teremt valaki egy kis boldog szigetet, akkor legalább próbáljunk meg szólni egymáshoz, hogy tudjuk, itt vagy Te is. Mert minden jó hely, ha nincs meg a kellő tisztelet és barátság, tönkre megy.

És az emberi szót nem adja vissza a számláló. Én személy szerint már leírtam, hogy tojok rá, kinek tetszik az amit csinálok, úgy is azt fogom honosítani, ami nekem tetszik. Ha egy hozzászólást sem kapok érte, akkor is (volt már ilyen). De én is ember vagyok, ha valaki mégis ír valamit a munkámról, annak mindig nagyon örülök.

Megint jó hosszúra nyúltam, de ezt el kellett mondanom. Ha valaki szerint nem, akkor is elmondtam.
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #248 Dátum: 2006. November 07., 11:14:44 »
Idézet
4. Már nem vonz a fórumozás.

De azért feljösz egy fórumra, hogy mindenki megtudja. NEm vonz a fórumozás.  

Idézet
Ezután már csak egy kérdésem maradt:
Mi a bibi?

Tényleg érdekel? Olvasd vissza a fórumot. Bár nem hiszem, hogy megértenéd.  

Idézet
Ez a család, munka, gyerek, asszony mellett gályázok beírással, fordítással a legrosszabb. Áll valaki mögötted pisztollyal, vagy mi?

Szerintem senki nem áll mögöttük. De ha ez ennyire rossz beírás számodra minek olvasod el? Áll valaki mögötted pisztollyal, vagy mi?

Idézet
Más: ez a regisztrációs-véleményezős kötelezettség többet ártana mint használna. Bekerülne a kényszer, ami csak táptalaja lenne a rossz hangulatnak...

Szerintem egyetlen járható út a problémájukra. De ha bárminek is a táptalaja lenne senki nem lesz kényszerítve, hogy letöltsön ill. beírjon.

Idézet
Jártam EGY alkalommal egy ilyen oldalon.

Remélem itt sem lesz több alkalom.

Nem elérhető ygan

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #247 Dátum: 2006. November 07., 11:01:32 »
Tisztelt Hzs!
Évek óta látogatom az oldalt, tetszik a képregények egy része, ezért rendszeresen visszajárok olvasni őket. Fórumba nem írtam, ezután sem fogok.
Leírom mit gondolok.
Az én hobbim a fényképezés, nem azért csinálom, hogy valaki másnak tetszen. Azért csinálom mert szeretek fényképezni. Ha nincs másnak róla véleménye csak megnézte akkor jó, ha van róla véleménye az is jó. Ha soha senki nem véleményezi a képeimet, akkor is fogok fényképezni, mert szeretem. Ha abbahagyom, szüneteltetem akkor azt azért fogom tenni, mert én nem akarom csinálni. Ha hirtelen mindenki elkezdi véleményezni a képeimet, akkor sem fogom folytatni, ha nem akarom.
Szóval: ha nem szórakozásból csináljátok, akkor mért csináljátok? Ha nem írunk véleményt, akkor abbahagyod, amit szeretsz csinálni? Miattunk?
Ha meg szeretetszolgálatból csinálod, akkor mért vársz el érte bármit is?
Ha meg elismerésért akkor:
Azt hiszem az oldal statisztikát azért találták ki, hogy lásd mennyire látogatott az oldal. Valszeg nem azért jár vissza ez a rengeteg ember, mert bármit is rosszul csinálnátok. Azt hiszem ez elég jó kritika (és úgy tűnik elég pozitív is).
Én is csináltam képregényes oldalt. Csak azért csináltam, mert kíváncsi voltam a képregényre (magamnak fordítottam le). Lefordítottam, beírtam és + 10 perc alatt feltöltöttem (nem vártam érte semmit, hisz saját magam szórakoztatására és kíváncsiságom kielégítésre csináltam). Aztán meguntam és abbahagytam dráma nélkül.
És akkor most konkrétan mért nem írok a fórumba:
1. nincs mit írni. A képregények jó minőségüek, fordítás oké, beírás szintén.
2. olvastam egy-két kritikát. Hát sorry, de én nem tudok így nézni egy képregényt. Szórakozni járok ide, nem pedig elemzéseket végezni.
3. Időm sincs rá tulzottan.
4. Már nem vonz a fórumozás.

Szal nyugodtan bejegyezhetitek minden képregény alá a hozzászólásomat ha bárkinek is ez hiányozna (és komolyan is gondolom):
"Nagyon tetszett és jó a fordítás, beírás!"

Ezután már csak egy kérdésem maradt:
Mi a bibi?

A jó cselekedetnek meg önmaga a jutalma, ha már valami másért teszed, akkor már nem jó.

Más: ez a regisztrációs-véleményezős kötelezettség többet ártana mint használna. Bekerülne a kényszer, ami csak táptalaja lenne a rossz hangulatnak... Jártam EGY alkalommal egy ilyen oldalon.

ui.: továbbra is fogom olvasni a Hzs-t, ha lesz.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #246 Dátum: 2006. November 07., 10:55:40 »
hmm... fordítani kéne? minek, úgysem kerül ki. Na jó folytatom, csak hogy ne maradjon magyar Hupikék Törpikék nélkül az utókor.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #245 Dátum: 2006. November 07., 10:39:36 »
Exactlee csak marhul, nem követelőzik. Meg fordít, remélem ezerrel... Ugye?!
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #244 Dátum: 2006. November 07., 10:28:28 »
Megint írok,hátha javít valamit a jelenlegi helyzeten. (esetleg még az oldal megszünése elött kilépek a tesco gazdaságos megjelölésből) Silex-el beszélgettem erről  a helyzetröl és ha még neki sem egyértelmű a kialakult helyzet,akkor mit szóljak én,egyszerű földi halandó? Remélem mindenki érzi,hogy aki most az olvasók oldaláról követelőzik,az csak alattunk vágja a fát!  Tehát,nem bunkó,csak negatív exactlee,picit fogd be!
Who watches the K.net?

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #243 Dátum: 2006. November 07., 10:20:40 »

Jean-Luc Picard kapitány: Kormányos! Irány kettő-négy-egy! Hatos fokozat. Energiát!
 Geordi LaForge: Szállj ki és told meg öreg! Elfelejtettünk tankolni.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #242 Dátum: 2006. November 07., 09:53:02 »
Idézet
Úgyhogy viszont soha nem látás, és főjetek a saját káposztalavetekben hülyegyerekek!
Ezt a faszarcú egy csapatot...

Jötün: en ennek ellenere szeretlek teged

udv
egy faszarcu HZS tag
gyengéd barbár

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #241 Dátum: 2006. November 07., 09:42:32 »
Idézet
hanem hogy igenis vannak
felnőtt emberek akiknek a munka és a család mellett örülhetnek, hogy hódolni
tudnak ennek a még mindig tartó gyermekkori szerelemnek.

kiegészítés: ugyanilyen emberek szerkesztik az oldalt is. Éppen ezért értékelhető volna a dolog. Na mindegy. Az alattad 2-vel lévő vélemény pont megérdemli a sztrájkot, nem?
Vagy tán ilyen embereknek kellene tovább csinálni?

Killjoy: véleményemet írtam a belsőbe. Talán ott kellet volna kezdened, nem?  

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #240 Dátum: 2006. November 07., 09:40:35 »
Na, akkor hagy fejeljem meg Killjoy (végre Téged is láttunk itt) véleményét egy két gondolattal...

Jó ideje vagyok tagja ennek a "faszarcú csapatnak". Nem véletlenül idézem kedves Jötün látogatónk épító gondolatainak és jelzéseinek eme igen helytálló jellemzését a HZS Teamra. Tényleg azok vagyunk... Ha belegondolok abba, hogy munka után (amikor más fáradtan hazamegy és megkuksizza, van-é friss, mert kikapcsolódna, de mivel már nincs ereje, nem minősíti az olvasottakat...) én még elkezdek beirogatni, borítót retusálgatni (mert napi 10 óra a munkahelyen nem fáraszt el), közben az asszony + gyerek boldog, hogy nonprofitállok éppen ahelyett, hogy velük foglakoznék, beszélgetnék, játszanék vagy bármi mást...

Szóval így vagyunk mi honosítók, kinek van családja, kinek nincs. Ki dolgozik, ki nem... De csináljuk azt, ami nektek, olvasóknak örömöt okoz. Én személy szerint nem várom el érte a hozsannákat, a köszönöm áradatot, de ha jön, megmelengeti szívemet, örömmel tölt el és új lendületet ad. És gondolom mindenki így van vele.

És hogy mindezt ingyen is tesszük... Szóval kedves Jötün... Tényleg nagy faszok vagyunk. Remélem még sok ilyen jó kritikát kapunk. Ez a hozzá állás lendíti előre a dolgokat, új energiával tölt fel (a düh is energia). Na mindegy, nem akarok beleesni a saját csapdámba (ha már leszúrtam Daredevilt - azóta nagyon visszafogottan és kúlturáltan mérgelődik és ezt köszönöm DD! - és pepo05-öt), inkább hagyom az egészet.

Tehát Killjoy eszmefuttatása nagyon sok igazságot rejt. Azt hogy mi lenne a jó megoldás, hogy mindenki elégedetten döljön hátra... én sem tudom. Talán ha az olvasók kicsit közelebb kerülnének a csapathoz, ha egy kicsit jobban bevonnánk öket, talán Ők is máshogy állnának hozzánk. Hogy ezt hogy lehetne elérni? Azt hiszem a börzén lesz miről beszélnünk (már aki ott lesz). Az az ötlet, hogy a Chatbox-ba lehessen véleményezni is meg köszöngetni, ezt én is pártolom. Aki meg komolyabb véleményt akar, vagy velünk akar többet komunikálni, annak ott lesz a Fórum. Aztán azt is meg lehetne tenni, hogy időnlént nyomnánk fel olyan képregényeket, amit csak fórumozó, bizonyos pontszámot elért olvasó tudna letölteni. Ezek amolyan bonusz anyagok lennének (van olyan könyvkiadó is, aki így hálálja meg a tagsági kártyát). Szóval sok mindent lehetne tenni azért, hogy ez a kis közösség egymásra találjon, és sok mindennel ki is lehet nyírni az egészet.

Aki meg bosszúból ezért a sztrájkért megvonja tőlünk bizalmát és azzal fenyegetőzik, hogy többet nem olvas minket...  
Nem kötelező. Mint ahogy nekünk sem megosztani, nektek, olvasóknak véleményezni, nekünk reagálni rá, nekem ide írni...

Apropó, kedeves HZS tagok... való igaz az is, hogy sokszor mi sem siettünk válaszolni az olvasói kérdésekre, reagálásokra... mi sem vafyunk ártatlanok abban, ami idáig vezetet. Nekünk is változtatni kéne egy két dolgon.

Na, ennyi. Eleget faszarcoskodtam itt.
THIS IS NOT THE END