Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 416013 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1496 Dátum: 2009. Július 21., 09:14:34 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1756&catid=15&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hírvivő 09

Grimm tündérmesék 04[/a]

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1495 Dátum: 2009. Július 07., 18:38:36 »
De ha szólt volna, akkor megcsináltam volna...  De a lényeg, hogy valaki szólt és megoldottam...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1494 Dátum: 2009. Július 07., 18:09:14 »
Valójában talgaby nem volt otthon, mert állás után kajtatott, de azért a tagtársak csak el tudták intézni a dolgot...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1493 Dátum: 2009. Július 07., 17:27:22 »
A Warhammer-Tűzhalálra ítélve izgalmas, horrorisztikus történet. Vogel, Gault és Vargni sikerült a patkányszörnyeket kiirtani. Júj, azok a patkányok nagyon rondák és rémisztőek. De szerencsére a hőseinknek nem lesz alkalmuk találkozni a Patkányokkal. De az valószínű, hogy még több kihívás is lesz Vogelnek, Gaultnak és Vargninak.
Ezer köszönet Aldarion és beigli69 a Warhammer-Tűzhalálra ítélve befejező részért és Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. A borítógaléria pedig egy nagyszerű, remek ötlet volt.
És dr samson neked is köszönöm, hogy a frissítést pótoltad. Jó pihenést kívánok nektek.
Ennyi volt a véleményem.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1492 Dátum: 2009. Július 07., 16:57:24 »
Mindössze anyi történt, hogyb talgaby már megint nem tudott egy frissítést normálisan összerakni én meg füvet nyírtam, de most már orvosoltam a problémát.  

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1502&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Tűzhalálra Ítélve tpb[/a]

« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 07., 16:58:55 írta dr samson »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1491 Dátum: 2009. Július 07., 15:57:12 »
Bocsánat, de a Warhammer 5. része nincs a tpb-ben. Véletlenül kimaradt?
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1490 Dátum: 2009. Június 30., 13:44:00 »
Hűha, Gaby nagyon szűkszavúra vetted a figurát...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Fantasy képregények
« Válasz #1489 Dátum: 2009. Június 30., 10:59:13 »
A ST tábora valóban hajlamos túlságosan belemerülni, jobban, mint mondjuk a SW közönsége. (pedig azért ott szintén vannak jediköntösben bevásárlók  ) Pölö én imádom Bulldózert, azonban általában nem egy 30 kilós, vörös fémsisakban járok dolgozni.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1488 Dátum: 2009. Június 29., 10:29:57 »
Igen, fel.
Nincs köze hozzá.
Meg, többször is. (Kull-sorozat.)
Évi két kötet környéke. Kevesebb valószínű, több nem nagyon. De idén év végén még lesz egy, aztán csak jövő júniussal (az kriminálisan nagy).
Nem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1487 Dátum: 2009. Június 29., 09:11:21 »
Egy kicsit (nagyon) megkésve, de azért köszönet a Vörös Sonjákért.  Nem kevés olvasnivalót jelentett. Szép rajzok, jó történet. Thulsa Dom-ot feltámasztották? Tehát ez a Conan film után játszódik? Vagy a képregényben (erre már nem is emlékszem) is megölték? És milyen gyakran számíthatunk Sonjára? És esetleg a Conan képregényre is számíthatunk?
Idézetet írta: Shegorath
Egyik nap láttam a Dawn of Warból készült könyvet az Alexandrában, nem tudom milyen, féltem megvenni. Olvasta valaki?
Igen én olvastam, és szerintem nagyon jó lett. Szépen kiegészíti a játék történetét.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1486 Dátum: 2009. Június 26., 15:26:45 »
Ez a téma pedig mától a fantasy képregények kitárgyalására ad majd lehetőséget. A korábbi beszélgetéseket az akció és sci-fi képregényekről is itt találjátok.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1485 Dátum: 2009. Június 17., 20:11:07 »
Nem kritizáltam én senkit, félre ne értsd, csak míg másnak (pl talgaby) az a fura, amit az ST fanok művelnek, addig nekem meg az, ha valaki törpökről, tündékről, meg orkokról, meg tudom is én miről képes órákat beszélni. Ez van, nem vagyunk egyformák, és én speciel sosem tagadtam, hogy nem rajongok a fantasyért. És nem, a Gyűrűk Urát sem láttam teljesen végig, csak részleteket belőle...  Amúgy a hozzászólásomat úgy is fel lehet fogni, hogy mennyire műveletlen vagyok én ebben a témában...  

BSG: folytatódni fog. Majd. Remélem augusztusban, ha lesz időm és kedvem majd fordítani... Amúgy az én magyarázatom az a népszerűtlenségére, hogy itt a Hzs-n inkább a Star Trek ment jobban, arra érkezett több hsz, az érdekelte jobban az embereket. És ez a két sci-fi mű nagyon távól áll egymástól (még ha Ron Moore igen sokáig dolgozott is a Deep Space Nine forgatésain) és a két rajongótábor nem is igazán kedveli a másikat. Persze ritka kivételtől eltekintve, mint pl én vagy Recsi...  De a lényeg, hogy mind a kettőt tervezem folytatni, de most kicsit inkább az ST-re gyúrok rá, elvégre őszre bele akarok kezdeni az egyik kedvenc minimbe, a Vér szavába (a másik nagy kedvenc, a Mirror Images, illetve a most futó Crew), plusz valamikor majd jó lenne most már lenyomni a Countdown minit is...
De ezen kívül is találtam magamnak most egy új, 5 részes Radikális sci-fi minit (akit érdekel, a Radikálisból rájöhet, hogy mire célozhatok, amúgy meg legyen meglepi  ), plusz van még itt a nyakamon egy 2 részes mini, azonban mind a két rész egyenként 50 oldal...

Gorgonita: a film nekem is nagyon bejött és ezért is magyarázom itt a dolgot, hogy ne kelljen annyira utálnom, mint az Enterprise-t...  Classis BSG-t meg tőlem ne várj, arra sosem vetemedem...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 17., 20:12:32 írta dr samson »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1484 Dátum: 2009. Június 17., 20:10:42 »
Hát ja. Csak elég necces ez az új univerzum magyarázat, az eddig időutazós részek fényében (ST IV, ST VIII, stb), ahol mindig a saját idősíkjukat foltozgatták. De tudom, hogy ez a magyarázat, csak arra gondoltam, hogy most egy darabig nem készülnek filmek az origin galaxisba. Egybként a film tetszett, hangulatos, humoros...
BSG meg jöhet, csak részemről legyen előtte egy classic felirat.  

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1483 Dátum: 2009. Június 17., 19:44:04 »
Doki! Én nem szoktam kritizálni a Star Trek fanokat, bár az is igaz, hogy másokat sem... De akkor is, nem mindegy neked, miről társalgunk a fórumon, amíg rendeltetés szerűen használjuk? Amúgyis igen kevesen szoktak véleményt nyilvánítani ebben a topicban, inkább örüljünk, hogy van akinek van kedve véleményezni valamiről...

Amúgy abban egyetértek, hogy a BSG - megjegyzem méltatlanul - csúnyán felsült... De remélem, azért ez még nem vette el a kedved tőle...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1482 Dátum: 2009. Június 17., 18:28:48 »
Nono, nem figyeltél eléggé a mozifilmre! A film teremtett egy új univerzumot magának, ez világosan kitűnik, amikor az öreg Spock elmondja Kirknek, hogy az ő világában Kirk ismerte az apját.  Vagyis a film nem írta újra a történelmet (ellentétben az Enterprise sorozattal, ami azóta is vörös posztó a szememben!), hanem teremtett egy külön, párhuzamos világot, mint pl a Tüköruniverzum.  
Amúgy említettem már, hogy a kicsit elhanyagolt Star Trek frissítési vonalunk 2 hét múlva visszatér? Kicsit pihentetjük a BSG-t, ha már olyan szépen felsült...  

(mellesleg először nem tudtam mire gondoltál Porthos-al, de most már leesett...  Különben őt a film szerint már Scotty kicsinálta, nem? Elvégre ő mondta, hogy azért került oda, ahol volt...  )

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1481 Dátum: 2009. Június 17., 18:23:36 »
Idézetet írta: dr samson
És talgaby szerint még a Star Trek fanok az elvetemültek, csak azért, mert 2155-től a 24. század végéig betéve tudom a Föderáció történelmét...

No azt a történelmet épp most nyelte el egy fekete lyuk, Porthos-szal egyetemben.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1480 Dátum: 2009. Június 17., 18:08:31 »
Még egy beszálás és írok ide valamit romulánul vagy vulkáni nyelven! És vigyázz, mert mint azt mondtam, van itthon vulkáni nyelvkönyvem!  (és nem, abszolút nem vagyok elvetemült, csak agyamra ment a tanulás...  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1479 Dátum: 2009. Június 17., 17:03:58 »
Nem, a ST-fanoktól én azért félek, mert egy vagy több nemlétező, egy kitalált világhoz kitalált nyelven képesek folyékonyabbul beszélni, mint a saját anyanyelvükön.
Ehhez képest az én Vadóc-mániám is kismiska.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1478 Dátum: 2009. Június 17., 16:51:20 »
Off: tök jó ezeket a hozzászólásokat olvasni, mert egy mukkot nem értek belőlük. Így amikor megunom, hogy a Növényrendszertanból sem értek semmit, akkor csak feljövök ide és olyan mintha még mindig azt tanulnám, mert továbbra is csak halandzsát látok...    

És talgaby szerint még a Star Trek fanok az elvetemültek, csak azért, mert 2155-től a 24. század végéig betéve tudom a Föderáció történelmét...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1477 Dátum: 2009. Június 17., 16:08:50 »
A WoW RPG miben léte nézőpont kérdése. A D&D közismerten olyan játék, ami nincs konkrét világhoz kötve, csak egy kidolgozott szabálygyűjtemény, amire a mesélő saját világot is alkothat, ha akar - és persze ha mer. Jó hátér világot alkotni nagyon nehéz, ha olyan kekeckedő emberekkel játszik valaki, mint én... Sajnos tapasztalatból beszélek.

Szerinted pofátlan nyúlás, de nem biztos, hogy ezt mindenki így véli. Gondolj csak bele abba, hogy a D&D alapból három, nem épp olcsó szabálykönyvre épül. No már most a WoW fanok vagy megveszik ezt a hármat és beszerzik hozzá a világleírást, vagy akkor már egy-az-egyben beszerezhetik a WoW szempontjából lényeges dolgokat a háttérvilággal egybegyúrt szabálykönyvben. Míg ugyebár vannak olyanok akik általánosságban szeretik a D&D-t, és nem restek saját világon játszani, vagy valamelyik ismertebb originál terepen aprítani az ellent (Dragonlance; Forgotten Realms; Dark Sun; Ravenloft...stb.), addig vannak akiket ez abszolút hidegen hagy, őket csak a Warcraft érdekli. Végülis, pofátlanság ide vagy oda, miért kellene mindent megvenniük ezért?

Egyébként abban igazad van, hogy az eredeti Warcraft RPG totális nyúlás volt. Olyannyira az volt, hogy még a kasztok neve is eredetiben szerepelt. Pl. Fighter - Warrior... De ezt a második kiadásra kijavították. Arról már nem beszélve, hogy a Blizzard valószínűleg fizetett a jogtulajdonosnak a rendszer használatáért - vagy épp a Hasbro és Wizards of the Coast pengetett a Blizzardnak a név használatért... Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy melyik történhetett.

Ami a SC regényeket illeti, szerintem a Tűzkeresztség és az Ámokfutás meglehetősen jól sikerültek, függetlenül attól, hogy ki mit mond. A Pengék királynőjéről viszont nem tudok nyilatkozni, mert sajna az az egy nincs meg, úgyhogy várom belőle a lassan esedékes utánnyomást, na meg a WildStorm Starcraft képregény adaptációját is...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 17., 16:09:31 írta Aldarion »

Nem elérhető Shegorath

• Donald kacsa
  • *
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #1476 Dátum: 2009. Június 17., 12:51:09 »
Már jellemzőek lettek a különféle játék/film-könyv adaptációk... és nem szeretem őket. Képesek megölni mindenféle felépített reputációt egy pillanat alatt, pusztán a profitért. Csak egy példa: Warcraft szerepjáték (asztali). Képesek voltak EGY AZ EGYBEN (!!!) lemásolni a Dungeons and Dragons rendszerét. Felháborítóan ugyanazok a szabályok, a leírások... a Blizzard mindig híres volt a koppintásairól, de ez örökre megutáltatta őket velem.

Igaz van kivétel: olvastam egy Starcraft könyvet (Pengék királynője). Na az ott volt a szeren. Jó volt a hangulata, az író képes volt fenntartani a feszültséget és még illeszkedett is a világba, úgy, hogy még hozzá is tett. Az ilyen próbálkozásokat kéne támogatni, mert ezekben tényleg van élvezhető tartalom. Azt leszámítva még nem találkoztam jó könyvvel, amit filmből/játékból készítettek volna.

Egyik nap láttam a Dawn of Warból készült könyvet az Alexandrában, nem tudom milyen, féltem megvenni. Olvasta valaki?

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1475 Dátum: 2009. Június 15., 22:34:07 »
Ha nem tévedek Knaaktól a Halálszárnyt olvashatod, legalábbis valószínűnek tartom, mert annak kapcsán volt hasonló érzésem amikor olvastam. De érdemes elolvasni, mert az Ősök háborúja trilógia (Végtelen forrás; Démonlélek; Meghasadt föld) - szintén Knaak - eme történet szereplői közül többet is felvonultat, a főszerep ismét Róniné és Krázusé lesz majd, de annak viszont meglesz a Warcraftos hangulata. Az a történek rendesen meg lesz spékelve epikus csatákkal, és ismertebb karakterekkel - pl: Szellőszó Tiranda; Malfurion; Cenarius; Illidan... Én annó azt mondtam, hogy megérte végig olvasni az előzményt is azért a három könyvért... Talán az eddigi legeslegjobb Warcraft történetet adta az olvasók kezébe a szerző.

De ha már a félresikerül, hangulatmentes regényeknél tartunk... Amit a Warcraft sorozatból nem ajánlok elolvasásra - sem neked, sem másnak - az a Gyűlölet kora. DeCandido rettenetesen alul múlta önön magát. Az egész sztoriban semmi igazi hangulat nincs, csak gyepálják egymást a karakterek, na meg próbálnak háborút szítani a Horda és a Szövetség között... Elképesztően gyenge. Miután olvastam igencsak meglepődtem, mert kiderült, hogy a fickó amúgy, ha megerőlteti magát, még egész tűrhető (szódával elmegy kategóriás) regényt is tud írni. Lásd Starcraft Ghost - Nova, ami szintén az ő munkája. Az se egy nagy durranás, de határozottan jobb, mint a fent említett fércmű...

Nem elérhető Shegorath

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1474 Dátum: 2009. Június 15., 19:39:02 »
Szegény fórumozók, akik nem olvasták ezeket a könyveket! 1, kimaradtak a jóból 2, fogalmuk sincs, hogy mit beszélünk. Nade ezért vagyunk itt

Ha már fantasy... elkezdtem olvasni a Warcraft könyveket (Richard A. Knaack). Jesszusom, valószínűleg el is fogom olvasni őket, mert nincs más, de ennyire összedobott első ötven oldalt még nem láttam. Az író küzd, hogy emlékezetes karaktereket és mély, drámai szituációkat alkosson pár oldalon belül! Ez esetleg egy képregényen belül megpróbálható (a korlátok egészen mások), de egy könyvben hanyagolni kéne. Mondjuk nekem a Warcraft képregény nem jött be, annyira messze áll a W hangulatától, bár képiekben ott van a szeren (minél kevesebbet takaró vastangán azonban még mindig koszorúérgörcsöt kapok). A magyarított nevek meg mindig gagyin hangzanak  
Azért ne szidjak mindig, kellemes nézegetnivaló volt, igazi időmúlattató.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1473 Dátum: 2009. Június 15., 15:07:23 »
Ha már lökött varázslók, akkor csak Harpellék...  A Robillard vs. Harkle párbaj A hajnal ösvényében mindent vitt... Az a família a legelmebetegebb banda az irodalomtörténetben. De talán a leggyilkosabb mégis a lökött varázsló találalkozása a törpével. Mint Bidderboo Harpel, a "vérfarkas" és a Zsigerontók esete A sötétség ostromában... Mennyit röhögtem Pwent reakcióján az ex-kutya varázsló harcmodorával kapcsolatban...

Nem elérhető Shegorath

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1472 Dátum: 2009. Június 15., 14:20:15 »
Jogos!

A törpék mindenhol szórakoztatóak: GyK, Drizzt könyvek, Shadowrun sztorik! A tipikus alkoholista-bunkó-agresszív jellemek könnyen fel tudnak oldani egy sztorit... velük már csak a szórakozott varázslók vehetik fel a versenyt, főleg, mikor egymás között versengenek, ki hogy tudja a lehető legfuráb módon elpusztítani közös ellenségeiket (pl: Robillard).  

És igen, kár, hogy úgy értek véget, ahogy, nem tudtam, hogy a kiadó miatt történt, bár ezen nincs mit csodálni: nem éppen egy széles olvasói réteget megcélzó sorozat.  Azért Dracoval sikerült egy megfelelően sokkoló hangnemet adnia az utolsó kötetnek.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1471 Dátum: 2009. Június 15., 10:15:00 »
Ezzel nem tudok vitába szállni, de azt azért vedd figyelembe, hogy egészen más a Warkammer 40000 és a fantasy. A Watson történetnek csak az az egy hátulütője van, hogy (legalábbis állítólag) lezáratlan, mert a kiadó nem vette meg a befejező történetet. Pedig szerintem valami eszméletlen lezárást kaphatott volna a dolog.

A fantasy teljesen más. Eléggé könnyed hangvételű imitt-amott, de ez többek között annak a félőrült törpének köszönhető. Szerintem nem olyan rosszak. Én jól szórakoztam rajtuk, és szerintem ez a lényeg...

Nem elérhető Shegorath

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1470 Dátum: 2009. Június 14., 10:37:36 »
Bocsi, Aldarion, de szerintem a Felix és Gortek könyvek eléggé gyerekesek. Én inkább a 40k-hoz szoktam és Ian Watson után szinte gyermetegnek tűntek a szerencsétlen Skavenek próbálkozásai és a hősök megoldásai, ennél sokkal komorabbnak képzeltem és ezt szerintem a Tűzhalálra ítélve tökéletesen visszaadta. Ettől függetlenül tényleg voltak bennük jó pillanatok (temetői irtás, stb.) de nekem az örök Warhammer könyv az Űrgárdista marad. Igaz, hogy sci-fi, de filozófiájuk ugyanaz.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1469 Dátum: 2009. Június 11., 14:58:40 »
Oks,köszi az infókat Aldarion!

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1468 Dátum: 2009. Június 11., 09:06:24 »
A torzkő tulajdonképpen anyagiasult Káosz. Mindent és mindenkit, legyen az ember-törpe-skaven vagy bármi egyéb a káosz kreatúrájává torzít, és minél nagyobb méretű, annál erősebb a hatása. Nem elhanyagolandó szempont, hogy méretarányosan erősíti a Káosz mágiahasználóinak hatalmát. Vagyis egy ekkora mértű darab mellett a szimpla tűzgolyó is meteor esőnek hatna... Legalábbis, egy Warhammer-fan ismerősöm véleménye szerint. Továbbá még tudni kell, hogy a Skavenek rajonganak a torzkőért, mint kisgyerek a cukorkáért... Hogy miért azt meg ne kérdezd, mert nem tudom...  

A törpe humor pedig igen sajátságos, de jókat lehet rajta mosolyogni. Annak aki szereti csak ajánlani tudom a Szukits kiadó gondozásában megjelenő Felix és Gotrek sorozatot, mert agyzsibbasztóan hatalmas pofa a törpe trollvadász benne. De a folytatásban is kap még egy-két sziporkát az öreg Vargni...

Ami a grafikát illeti, előre szólok, hogy a 3. történet grafikailag hatalmas zuhanás lesz, bár a cselekménye annak se rossz. De majd meglátjátok, ha eljő az ideje...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1467 Dátum: 2009. Június 11., 08:40:16 »
Üdv!Köszi az új Warhammert Aldarion,beigli69!    
A grafika,mintha egy ici-picit romlott volna az eddigiekhez képest,de még így is jó.A történet továbbra is lebilincselő.Kiváncsi leszek,hogy mi ez a torzkő?Várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!