Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 416616 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1466 Dátum: 2009. Június 10., 18:54:01 »
Idézetet írta: keildavid
Egy kérdés: ez a Hepiend Magazin hányadik számig jelent meg? Azért kérdezem, mert ez igazából nem ismerem.
Összesen 13 szám jelent meg belőle, tehát még van 10 darab.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1465 Dátum: 2009. Június 10., 18:30:50 »
Köszönöm Aldarion és beigli69 a Warhammer-Tűzhalálra ítélve #4 részért. Továbbra is izgalmas a történet. Rengeteg harc és pofonok vannak a történetben. És nagyszerű, hogy egy régi ismerős is felbukkant, az a kis harcos törpe(gnom?). További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

A Hepiend 3. száma szintén nagyszerű. Továbbra is jól haladnak a történetek. Conan felszabadította rabszolgákat. Az nagyon érdekes volt, mert nagyon emlékeztet a Hulk Világa egyik történetére, ahol szintén a rabszolgákból szabademberek lettek. További sok sikert kívánok neked sepi a folytatáshoz. Egy kérdés: ez a Hepiend Magazin hányadik számig jelent meg? Azért kérdezem, mert ez igazából nem ismerem.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1464 Dátum: 2009. Június 10., 18:14:19 »
A Vörös Szonja után a Warhammer  gyűjteményes !  Mi csökönyös fantasy kedvelők igazán nem panaszkodhatunk . Jó ez a folytatás is . Engem egyáltalán nem zavar a Moria utánérzés . Nem okvetlen kell klausztrofobiásnak lenni ahhoz , hogy  sötét helyeken belopódzon zsiger szinten a gonosz .  Egyébiránt még sok hasonló évfordulós megemlékezést mindannyiunk örömére !

Nem elérhető godemperor

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1463 Dátum: 2009. Június 10., 16:54:05 »
Boldog születésnapot,Hálózsák,és köszönet az oldal "napszámosainak"a rá fordított időért és energiáért. Na meg persze a rendszeresen folytatódó Warhammerért,nem utolsósorban! Amiben éppen jókor jött némi frissítő törpehumor. Mikor megláttam a skaveneket,fogadtam egy sörbe haverommal,hogy nemsokára előkerül valami jópofa torzkő,úgyhogy ezt is köszi...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1462 Dátum: 2009. Június 10., 16:07:41 »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1461 Dátum: 2009. Június 10., 15:00:21 »
Elolvastam mindkét vörös szonját. Nagyon jó történetek, egyik se vontatott a legkevésbé se, a hossza ellenére. Nem kiemelkedő, de nagyon jó, olvasmányos, és izgalmas. Profin kidolgozott történet rajz és történet szempontjából is.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1460 Dátum: 2009. Június 09., 20:02:52 »
Ha az új sorozatot is beleszámoljuk amiből most megkaptátok az első TPB-t, akkor igen, több mint 70.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1459 Dátum: 2009. Június 09., 19:54:02 »
Megtudlak érteni talgaby. Tényleg nem olyan egyszerű. Mert ahogy mondtad, némelyekről nem lehet értelmes szkent találni. De ne haragudj ha kérdezek valamit. A Red Sonja képregény összes részét te foglaltad le, amit a Foglalási listán láttam? Azok kb. több mint 70 részes képregény.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 09., 19:54:33 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1458 Dátum: 2009. Június 09., 17:40:51 »
Igazság szerint én a marvelest folytatnám szívem szerint, mert az új szériával amúgy vannak komoly gondjaim (majd a főág harmadik köteténél lesz szembetűnő), de azokból nem lehet értelmes szkent találni. Annyi pénzem meg nincs, hogy megvegyem a reprinteket, és bedigiztessem valakivel, mert ahhoz szét kellene vagdalni, az újrakötés meg annyira azért nem lenne olcsó.  Így maradtam a v4-nél, meg talán majd, ha időm engedi, megcsinálok pár régebbit, amihez készült már viszonylag emberi minőségű digitális változat (bár nem tudom, mekkora igény lenne pl. a film képregényváltozatára).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1457 Dátum: 2009. Június 09., 17:35:16 »
Szeretném megköszönni a gigantikus mennyiségű Vörös Szonját . Elolvasni sem kis feladat egy ekkora adag képregényt .   Még csak az első gyűjteményest sikerült végig olvasnom , de igazán élmény volt minden oldala . Én ugyan a marveles régi kiadásokat tekintem iránytűnek ebben a sorozatban , de bevallom jócskán kénytelen vagyok felülbírálni korábbi állásfoglalásomat . Nagyon jó ez az új széria is . Köszönet mindenkinek aki lehetővé tette , hogy Szonja hívei töltekezhetnek kedvükre .    

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1456 Dátum: 2009. Június 09., 08:13:08 »
Üdv!Köszi a Grimm Tündérmesék 03-t,Ravenheart,gorgiasz,beigli69!      
Kicsit olyan érzésem van,hogy olyan ez a képregény,mint anno a tv-ben a családi kör volt.A történetek jók csak a grafika összecsapottnak tűnik nekem.Tőlem nyugodtam jöhet a folytatás!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Dark

• Ultra Magnus
  • Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1455 Dátum: 2009. Június 08., 21:23:20 »
Húúú, Talgaby ezer hála néked a Vörös Sonja képregényekért, álmodni se merten volna hogy egyszer magyarul olvashatom...nagy élmény volt, pláne így, gyűjteményes változatban...      

Éljen soká Raiden nagyúr  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1454 Dátum: 2009. Június 08., 20:59:59 »
Az a rejtélyes tanárnő lenne a főszereplő a sorozatban? Nem tudtam, hogy neki van valami jelentős szerepe a történetben.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 08., 21:00:19 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1453 Dátum: 2009. Június 08., 20:47:54 »
A tanárnő kilétére fény fog derülni, bár sajnos már csak akkor, amikor a szériát megérintette saját népszerűségének szele.
A Grimm-mesék meg elvadultak voltak, de nem ennyire. Elég sokat el lehet eredeti formában (vagyis ahogy a testvérek lejegyezték) olvasni a CO-n egy gyűjteményben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1452 Dátum: 2009. Június 08., 20:36:41 »
Hű, egy ilyen vendéget, mint ezt a Juliskát bizony én sem engednék el csak úgy a házamból!  Viszont, ha ilyen lányom lenne, mint ez a 17 kis..., azt hiszem felkötném magam.
Na de komolyan, a történet nagyon jó volt, külön öröm, hogy kezd kibontakozni az összefüggés a részek közt. Remélem a rejtélyes "tanárnő" kilétére előbb-utóbb is fény derül.

Idézet
Nem gondoltam, hogy ilyen történetek is léteznek más felfogásban.

Pedig nem csak ez a képregényes átdolgozás érdekes, maguk a mesék eredeti szájról-szájra terjedő változata is elég hajmeresztő. Pl.: a Piroskában is ha jól emlékszem a Farkas bekajálta nagymamát, utána mindenféle beöltözős hülyeség nélkül befeküdt az ágyba, majd Piroskát először megkérte, hogy levetközzön, majd meztelenül feküdjön mellé. Végül ő is uzsonnakként végezte, és szó sem volt vadászról, csak a nagy tanulságról,  hogy piroska rossz lány volt, és megérdemelte amit kapott.
Sonját még most olvasgatom, de eddig nagyon bejön! Azt is köszi!    
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 08., 20:37:04 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető godemperor

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1451 Dátum: 2009. Június 08., 16:42:30 »
Gratula a gigantikus mennyiségű Vörös Szonjához,nem semmi idő lehetett összepakolni.A stílusában egész jó sztori és klassz rajzok, a munkátok(fordítás é beírás ) a szokásos magas színvonalon.Viszont ezt a Grimm -meséket az istennek sem tudom megkedvelni...Főleg a rajzokat(óóó,természetesen a borítók jóóóók   ).

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1450 Dátum: 2009. Június 08., 16:41:13 »
Hát ez a Grimm Tündérmesék 03. része nagyon extrém, horrorisztikus történetnek számít. Nem gondoltam, hogy ilyen történetek is léteznek más felfogásban. Bár az ismert mese szerint legalább kisgyerekek voltak ketten, de itt meg olyan közel felnőttnek látszottak. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Az első két oldalon leléptek két gyerekek a szülőktől. Később a Jancsi és Juliska szintén leléptek. Bár ott Juliskának panaszkodott. Jancsi meg egyszerűen vigyázni akart Juliskára. Bár az a boszorkány, akinek a háza édességből volt a mese szerint. Itt valójában a boszorkánynak megjelent a rémisztő arca. Bár az kicsit furcsa volt, hogy Jancsi meghalt, mert a Boszorkány(szörnyformában) megharapta a nyakát. Juliska pedig szomorú lett. [/span] Köszönöm Ravenheart, Gorgiasz, beigli69 triónak a képregényért. Sok sikert kivánok nektek következő részhez!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 08., 16:41:34 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1449 Dátum: 2009. Június 08., 16:00:47 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1645&catid=15&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Grimm Tündérmesék 03[/a]

Nem elérhető Dala

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1448 Dátum: 2009. Június 08., 12:37:12 »
Gyanútlanul megnyitom a Hálózsákot, és a frissítésben hatalmas adag Vörös Szonja. Ezer hála és köszönet.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1447 Dátum: 2009. Június 08., 10:25:10 »
Üdv! talgaby,Galen hatalmas köszönet ezért a Sonja mennyiségért! Nagyok vagytok!!!:worship:  
Kiválló volt minden,nem tudok belekötni semmibe sem,egyszerűen elképesztő volt!!!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1446 Dátum: 2009. Június 07., 22:19:15 »
Nem semmi ez a vörös szonja mennyiség. Irtózatos méretű honosítás már csak ezért egy külön gratulációt megérdemel. Csak tátottam a szám, amikor megláttam mennyi, és el is fogom olvasni mind, csakhát ehhez idő kell.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1445 Dátum: 2009. Június 06., 14:50:29 »
Nos ez egy nagyszerű projekt, hogy ennyi képregény lett ki rakva. Ez a Vörös Sonja képregény tényleg úgy van, ahogy mondtad. Sokkoló jelenetet tartalmaznak. Tényleg egy nagyszerű ötlet, hogy ennyi képregényeket raktál ki. Ha jól tudom, ti rengeteg Red Sonja képregényt lefoglaltatok, amit a "Foglalási listán" láttam. Hát ezekből nagyon sok van, nem lesz egy nagyon könnyű munka nektek. Mert a most kirakott képregényeken is sokat kellett rajta dolgoznotok. Sok sikert kívánok nektek a későbbi Red Sonja honosításhoz. Ezer köszönet talgabynak a fordításért és Galennek a borítókért. Tényleg Mann-nak és Kendrának is köszönöm a 0. szám honosításért.
Továbbá igazad van talgaby, hogy tavaly ugyanezen a napon F4-nap volt. Utánanéztem a régies Hzs oldalon, amit már egyszer említettem pár hónappal ezelőtt. És tényleg igaz, akkoriban rengeteg F4 különszámokat raktál ki, amit a galérián is megláttam. Ami a Póklányt illeti,az nem baj, hogy ma elmaradt. Lesz még rá idő bőven. És nem aggódok ez miatt. Legalább itt van ez a nagyszerű, akciódús, fantasy képregény. Amely így összesen 285 oldalt tartalmazott(képregény+ borítógaléria). Nagyszerű, remek képregény. Jó pár órán át olvastam.
Sziasztok mára ennyi volt a véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 06., 14:57:25 írta keildavid »

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Fantasy képregények
« Válasz #1444 Dátum: 2009. Június 06., 12:02:37 »
ÁÁÁÁÁÁÁÁ.... Vörös csajért ezer köszönet!
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1443 Dátum: 2009. Június 06., 10:33:15 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1442 Dátum: 2009. Június 05., 13:32:10 »
Sakurát én is bírtam benne, a "mindenkit széthadoukenezek"-bubija a kedvencem az egész sorozatban.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1441 Dátum: 2009. Június 05., 13:24:28 »
Ezt jól mondtátok srácok, tényleg nagyszerű ez a Street Fighter képregény! Az is igaz, hogy van benne bunyó, karate, kung-fu. De még vicces dolgok is vannak. Pl. Sakura megint vicces volt. Ahogy az elején mérges lett és azt hitte, hogy tudja a hadoken harctechnikát használni. De nem sikerült. A főoldal címe"Bunyó a láthatáron!" valóban egy nagyon jól sikerült.
Ezer köszönet talgaby és Kendra a Street Fighter képregényért! Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1440 Dátum: 2009. Június 05., 12:15:42 »
Talgaby-nak és Kendrának köszönöm a Street Fighter vol.1. 9.-et!    
Ryu-ék szép lassan bebarangolják egész Ázsiát,gyalog...  
Fei Long és Chun-Li találkozása meglepően poénosra sikeredett!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1439 Dátum: 2009. Június 05., 12:12:54 »
Üdv! Köszi az új S.F.-t talgaby,Kendra!    
Jó kis bunyó volt Adon és Ryu között,hamarosan akkor Dhalsim is szerepet kap,nekem a játékban ő volt az egyik kedvenc karakterem!
Tetszett minden,jöhet a folytatás!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1438 Dátum: 2009. Június 05., 10:05:02 »
Frissültünk!
Street Fighter v1 09

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1437 Dátum: 2009. Június 04., 09:36:47 »
Üdv! Köszi az új Hírvivőt Aldarion,beigli69,Troll!      
Tommy-Ray enyhén szólva is szánalmas volt,mikor a bárban rátört a csapos.Továbbra is kiváncsi vagyok Jeff és Tommy-Ray találkozására,azok után,hogy Tommy tápos lett!Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!