Nos ez egy nagyszerű projekt, hogy ennyi képregény lett ki rakva. Ez a Vörös Sonja képregény tényleg úgy van, ahogy mondtad. Sokkoló jelenetet tartalmaznak. Tényleg egy nagyszerű ötlet, hogy ennyi képregényeket raktál ki. Ha jól tudom, ti rengeteg Red Sonja képregényt lefoglaltatok, amit a "Foglalási listán" láttam. Hát ezekből nagyon sok van, nem lesz egy nagyon könnyű munka nektek. Mert a most kirakott képregényeken is sokat kellett rajta dolgoznotok. Sok sikert kívánok nektek a későbbi Red Sonja honosításhoz. Ezer köszönet talgabynak a fordításért és Galennek a borítókért. Tényleg Mann-nak és Kendrának is köszönöm a 0. szám honosításért.
Továbbá igazad van talgaby, hogy tavaly ugyanezen a napon F4-nap volt. Utánanéztem a régies Hzs oldalon, amit már egyszer említettem pár hónappal ezelőtt. És tényleg igaz, akkoriban rengeteg F4 különszámokat raktál ki, amit a galérián is megláttam. Ami a Póklányt illeti,az nem baj, hogy ma elmaradt. Lesz még rá idő bőven. És nem aggódok ez miatt. Legalább itt van ez a nagyszerű, akciódús, fantasy képregény. Amely így összesen 285 oldalt tartalmazott(képregény+ borítógaléria). Nagyszerű, remek képregény. Jó pár órán át olvastam.
Sziasztok mára ennyi volt a véleményem.