Köszi a véleményt. Jó látni, hogy legalább egy olvasó van, kicsit érdektelenségbe fulladt ez a sztori, de azzal vigasztalom magam, hogy az Adamában már több lesz az akció és hátha az kicsit jobban fog tetszeni az embereknek. De előtte jövő hónapban kicsit pihentetjük a BSG-t és egy másik, kicsit elhanyagolt projectel folytatjuk a sci-fi témát...
A hónap első szerdájáról azt hírdetted, hogy ez a sci-fi szerda. De úgy tudom a további projekted a Hulkot a hónap második(Mk) és negyedik szerdáján (v3) honosítasz. A harmadik szerdán meg úgy néz ki, akkor van DC-s szerda. Ha jól mondom ezt is, akkor azon a szerdán olyan képregényeket raksz ki. Mint pl. Supergirl, Tini Titánok vagy a Mini Titánok.
Hát, el kell, hogy szomorítsalak, mert nincs ilyen komoly rendszeresség a frissítésekben. Pl jövő héten is DC lesz, ráadásul kettő is (egy szerdán-egy kedden), mert utána a 3. héten különleges frissítés lesz szerdán, szóval most mind a két Hulk az utolsó hétre csúszik ebben a hónapban... Meg ha hirtelen van időm pl F4-t fordítani, azt sem szeretem sokáig várakoztatni, hanem kirakom inkább, mivel ritkán jut rá időm, hogy azzal is haladjak. Meg ha végre lesz időm a Marvel Team-Up vol2-re, azt sem tudom még, hogy hova fogom besüllyeszteni. Ráadásul van még egy DC sorozat, amit én foglalok és ami csak arra vár, hogy a NewGen végezzen a Válsággal és akkor azon nyomban kerül is ki az első része...
Szóval nagy rendszer nincs a frissítésekben, tudom, hogy mit mikor kell kiraknom és kész.
De ha már akció topik is: augusztustól reményeim szerint nem csak sci-fi szerda lesz, hanem minden hónap utolsó szerdája akció, illetve tulajdonképpen Chuck Dixon szerda lesz. Hogy miért, az július 5-én részben kiderül...