Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 416717 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1436 Dátum: 2009. Június 03., 16:41:46 »
Idézet
Mit akartál azzal mondani, hogy a BSG mostani történet érdektelenségbe fulladt? Talán mert egy kicsit rövid volt ez a történet?
Hopsz, ezt csak most vettem észre. Konkrétan arra gondoltam, hogy sem a letöltő szám, sem a fórumon vélemények nem arról árulkodnak, hogy nagyon bejött volna ez a négy részes sztori az embereknek. Mondjuk ízlések és pofonok, de nekem anno alső olvasásra nagyon bejött ez a sztori.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1435 Dátum: 2009. Június 03., 16:20:28 »
Meg tudlak érteni. Igazad van abban, hogy nem kell komolyan venni. Csak gondoltam jól megfogalmazom, hogy mit akartam mondani.  Semmi baj. Szia mára ennyi volt a véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 03., 16:37:50 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1434 Dátum: 2009. Június 03., 16:16:12 »
Hát, miután többet nem nagyon látni, ezért igen, neked különösen örülök ilyenkor. Legalább már megérte a dolog, ha valaki elolvassa. És az el kell szomorítsalak csak egy szófordulat. Nem kell ám mindent véresen komolyan venni...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1433 Dátum: 2009. Június 03., 16:12:31 »
Engem nem szomorítottál el. És nem vagyok ez miatt szomorú. Csak egyszerűen érdeklődtem, hogy milyen projekted van a honosításoddal. Az nem baj, hogy nincs ilyen komoly rendszeres frissítés. Te tudod mit mikor kell kiraknod. Ez már érthető és tisztelem a döntésedet. Azt mondtad jó látni, hogy van egy olvasó? Hűha ez nekem nagyon jólesett.
Mit akartál azzal mondani, hogy a BSG mostani történet érdektelenségbe fulladt? Talán mert egy kicsit rövid volt ez a történet?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 03., 16:15:28 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1432 Dátum: 2009. Június 03., 15:59:21 »
Köszi a véleményt. Jó látni, hogy legalább egy olvasó van, kicsit érdektelenségbe fulladt ez a sztori, de azzal vigasztalom magam, hogy az Adamában már több lesz az akció és hátha az kicsit jobban fog tetszeni az embereknek. De előtte jövő hónapban kicsit pihentetjük a BSG-t és egy másik, kicsit elhanyagolt projectel folytatjuk a sci-fi témát...  

Idézet
A hónap első szerdájáról azt hírdetted, hogy ez a sci-fi szerda. De úgy tudom a további projekted a Hulkot a hónap második(Mk) és negyedik szerdáján (v3) honosítasz. A harmadik szerdán meg úgy néz ki, akkor van DC-s szerda. Ha jól mondom ezt is, akkor azon a szerdán olyan képregényeket raksz ki. Mint pl. Supergirl, Tini Titánok vagy a Mini Titánok.
Hát, el kell, hogy szomorítsalak, mert nincs ilyen komoly rendszeresség a frissítésekben. Pl jövő héten is DC lesz, ráadásul kettő is (egy szerdán-egy kedden), mert utána a 3. héten különleges frissítés lesz szerdán, szóval most mind a két Hulk az utolsó hétre csúszik ebben a hónapban...  Meg ha hirtelen van időm pl F4-t fordítani, azt sem szeretem sokáig várakoztatni, hanem kirakom inkább, mivel ritkán jut rá időm, hogy azzal is haladjak. Meg ha végre lesz időm a Marvel Team-Up vol2-re, azt sem tudom még, hogy hova fogom besüllyeszteni. Ráadásul van még egy DC sorozat, amit én foglalok és ami csak arra vár, hogy a NewGen végezzen a Válsággal és akkor azon nyomban kerül is ki az első része...
Szóval nagy rendszer nincs a frissítésekben, tudom, hogy mit mikor kell kiraknom és kész.  

De ha már akció topik is: augusztustól reményeim szerint nem csak sci-fi szerda lesz, hanem minden hónap utolsó szerdája akció, illetve tulajdonképpen Chuck Dixon szerda lesz. Hogy miért, az július 5-én részben kiderül...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1431 Dátum: 2009. Június 03., 15:48:11 »
Nagyszerű, remek képregény. E történet első darabja véget ért a Baltar Tpb. Sok érdekes dolgok derültek ki Gaiusról, hogy sikerült-e teljesítenie a feladatot. A vége egy kissé érdekes és szomorú is volt. A szomorú az volt, hogy később tudta meg, hogy az anyja meghalt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] Az érdekes az volt a történetben, hogy a cylon nő aki visszavonult titkos bázisra. Ott látható volt egy olyan cylon, amelynek vékony testfelépítésük van. A NewGen-en is szerepeltek a vékony végtagú cylon. BuB azt válaszolta, hogy ezek a tovább fejlődött valtozata.[/span]
Nos ezer köszönet dr samson, Recsi és beigli69 a képregényért.
Végül egy kis vélemény: ha ezeket jól mondom dr samson. A hónap első szerdájáról azt hírdetted, hogy ez a sci-fi szerda. De úgy tudom a további projekted a Hulkot a hónap második(Mk) és negyedik szerdáján (v3) honosítasz. A harmadik szerdán meg úgy néz ki, akkor van DC-s szerda. Ha jól mondom ezt is, akkor azon a szerdán olyan képregényeket raksz ki. Mint pl. Supergirl, Tini Titánok vagy a Mini Titánok.
Persze ez attól függ, hogy sokan írnak-e pozitív véleményeket. Mert akkor talán többet is honosítasz, ha van rá érdeklődés. Majd meglátjuk. Addig is sok sikert kivánok neked a remek projektedhez.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1430 Dátum: 2009. Június 03., 11:56:45 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1376&catid=13&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Csillagközi Romboló: Kezdetek 01.[/a]

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1429 Dátum: 2009. Június 02., 11:50:41 »
Üdv! Köszi a World Of Warcraft 01-t Aldarion,beigli69!    
Ez így elsőre egész jó,pörgős volt végig ,tetszett!Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1428 Dátum: 2009. Június 02., 10:14:07 »
Üdv!Köszi a Warhammer-Tűzhalálra ítélve 3.fejezetét,Aldarion,beigli69!    
Jó volt látni micsoda írtást rendeztek a káósz erői felett.A történet és a grafika továbbra is színvonalas!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1427 Dátum: 2009. Május 30., 15:39:01 »
Tényleg rövid volt,  szívesen olvastam volna még pár részt belőle de így is élvezetem. A honosítás király lett    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1426 Dátum: 2009. Május 29., 16:59:22 »
Na ja igazatok van. Az írónak nem volt elég egyszerű az ötlet, amit a vázlatrajzokba összefoglalt. Bár abba is igazatok van, hogy az események gyorsan felpörögtek. De bevallom azért jó, hogy ki raktad a 2. befejező részt. Tehát így akkor vége lett a Sötét 48-nak.
Hálásan köszönöm talgaby és beigli69 a Sötét 48 befejező részért.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1425 Dátum: 2009. Május 29., 16:40:11 »
Igen, ez a bajom nekem is, hogy a háttérinfóban történt ígéret ellenére az alkotó mégsem folytatta. Pedig egész jó alapanyag, sok mindent ki lehetett volna hozni még belőle, pláne ezzel a rajzolóval.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
Fantasy képregények
« Válasz #1424 Dátum: 2009. Május 29., 16:30:04 »
Tetszett csak rövid volt

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1423 Dátum: 2009. Május 29., 12:02:42 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1422 Dátum: 2009. Május 28., 22:20:54 »
Hát igen. Ennek az egy füzetnek a kapcsán igencsak sokan nyilvánítottak véleményt, aminek rendkívül örülök. Csak remélni tudom, hogy a közeljövőben is megmarad majd ez a véleményező mennyiség...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1421 Dátum: 2009. Május 28., 15:34:14 »
Nálam is csont nélkük vette az akadályt az új Warcraft honosítás . Gratulálok hozzá ! Külön öröm számomra , hogy milyen sok híve van , ami a fórum felpezsdülésén is érződik . Ez nyilván a honosításokra is ösztönzőleg hat majd .    

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1420 Dátum: 2009. Május 27., 10:38:52 »
Akkor a címadási versenyt lezárom. A nyertes pedig nagy valószínűséggel a.... Hamvasztó!  Köszi a tippeket.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1419 Dátum: 2009. Május 26., 20:34:22 »
Vagy legyen mindkettő egyben: Hamvasztó Hamuhozó.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1418 Dátum: 2009. Május 26., 20:12:12 »
Idézetet írta: talgaby
Esetleg Hamvábahozó? Valami magyar név kell neki, az biztos.
Ez inkább ne legyen, nagyon furán hangzik. Szerintem a Hamvasztó a legjobb az eddigi javaslatok közül.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1417 Dátum: 2009. Május 26., 19:53:05 »
Esetleg Hamvábahozó? Valami magyar név kell neki, az biztos.

Nem elérhető Yula

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1416 Dátum: 2009. Május 26., 19:45:21 »
Idézetet írta: Aldarion
De a legnehezebb az a magyar cím lesz. Még fogalmam sincs, hogy minek fordítsam...

Én azt sem bánnám, ha Ashbringer maradna. Szép hangzású név. Még a Hamvasztóval kiegyeznék, de valahogy nem áll rá a nyelvem, hogy így hívjam a kardot.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1415 Dátum: 2009. Május 26., 19:34:41 »
Bocsánat amiért nem fogok terjengős dicshimnuszt zengeni, de piszok fáradt vagyok.   De mindenképpen szeretném kifejezni hálámat Aldarion-nak és begigli-nek a WoW 1-ért, valamint a kiváló Warhammer TPB-ért   , külön köszönet a Hepiend 2. számáért, amelyet végre sikerült elolvasnom.       Nagyszerű honosítói munka volt srácok, és a Hepiend esetében az Isten áldja meg a szkennert.  

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1414 Dátum: 2009. Május 26., 19:16:54 »
Igen, épp ez az... Az ismeretségemben lévő WoW-osok fele vagy megakar ölni azért, mert megpróbálom magyarra fordítani a karakter neveket (a Szukits után szabadon) vagy ki van akadva, milyen triviális nevekkel dobálóznak a Blizzardnál (pl. pont az Ashbringer az egyik).

Az Ashbringer egyébként egy kard, aminek a különlegessége az, hogy minden élőholtat elhamvaszt => Hamuhozó illetve a Hamvasztó az, ami megfordult a fejemben. Az előbbi a szó szerinti fordítás, míg utóbbiért nem tom, mennyire tépnék le a fejem...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 26., 19:39:44 írta Aldarion »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1413 Dátum: 2009. Május 26., 11:29:26 »
A hamuhozó.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1412 Dátum: 2009. Május 26., 11:14:05 »
Annyira nem is biztos. A többi futó fordítással összehangolni. Az a nehéz rész. De azért meglátom mit tudok tenni...  

De a legnehezebb az a magyar cím lesz. Még fogalmam sincs, hogy minek fordítsam...

Nem elérhető Yula

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1411 Dátum: 2009. Május 25., 22:47:12 »
Idézetet írta: Aldarion
Yula: ha nem lövik meg a projektet, a kiadási tervekkel, akkor lesz Ashbringer. Méghozzá - ha sikerül - még az idén. Remélem, valami ilyesmi választ vártál.

Ez komoly? Hűha... köszi szépen  Csak reménykedni mertem egy ilyen válaszban  Gondolom, ez is épp elég nagy munka lesz neked.

Nem elérhető Schwarzi

• R2-D2
  • *
    • http://www.feet.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1410 Dátum: 2009. Május 25., 22:40:07 »
 Köszönet a Warcraft végütt!!

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1409 Dátum: 2009. Május 25., 18:16:42 »
Yula: ha nem lövik meg a projektet, a kiadási tervekkel, akkor lesz Ashbringer. Méghozzá - ha sikerül - még az idén. Remélem, valami ilyesmi választ vártál.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 25., 18:17:28 írta Aldarion »

Nem elérhető Yula

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1408 Dátum: 2009. Május 25., 15:44:57 »
Köszönjük szépen a Warcraft-ot  !! Már nagyon régen vártam rá. Remélem tudjátok majd folytatni, mert a további részek nagyon érdekelnek (a prewiev-ok alapján, amit a Blizzard néha feltesz). Ez az egyik kedvencem és nagyon bántott, hogy nálunk nem adják ki.
Még egyszer köszi és további jó munkát vele!  

(Öhm... ezt mindig meg akartam kérdezni: az Ashbringert (szintén Warcraft) nem akarja valaki fordítani?  Az is nagyon jól néz ki az előzetesek alapján.)

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1407 Dátum: 2009. Május 24., 22:23:50 »
Az nem gond, hogy a Warcraft kéthavonta kerül ki. Van más remek képregény amit honosítasz. Mondjuk a Hírvivőt. Ez az egyik kedvencem! A másik a Warhammer amelyeket te honosítod.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 24., 22:26:04 írta keildavid »