Nem kritizáltam én senkit, félre ne értsd, csak míg másnak (pl talgaby) az a fura, amit az ST fanok művelnek, addig nekem meg az, ha valaki törpökről, tündékről, meg orkokról, meg tudom is én miről képes órákat beszélni. Ez van, nem vagyunk egyformák, és én speciel sosem tagadtam, hogy nem rajongok a fantasyért. És nem, a Gyűrűk Urát sem láttam teljesen végig, csak részleteket belőle... Amúgy a hozzászólásomat úgy is fel lehet fogni, hogy mennyire műveletlen vagyok én ebben a témában...
BSG: folytatódni fog. Majd. Remélem augusztusban, ha lesz időm és kedvem majd fordítani... Amúgy az én magyarázatom az a népszerűtlenségére, hogy itt a Hzs-n inkább a Star Trek ment jobban, arra érkezett több hsz, az érdekelte jobban az embereket. És ez a két sci-fi mű nagyon távól áll egymástól (még ha Ron Moore igen sokáig dolgozott is a Deep Space Nine forgatésain) és a két rajongótábor nem is igazán kedveli a másikat. Persze ritka kivételtől eltekintve, mint pl én vagy Recsi... De a lényeg, hogy mind a kettőt tervezem folytatni, de most kicsit inkább az ST-re gyúrok rá, elvégre őszre bele akarok kezdeni az egyik kedvenc minimbe, a Vér szavába (a másik nagy kedvenc, a Mirror Images, illetve a most futó Crew), plusz valamikor majd jó lenne most már lenyomni a Countdown minit is...
De ezen kívül is találtam magamnak most egy új, 5 részes Radikális sci-fi minit (akit érdekel, a Radikálisból rájöhet, hogy mire célozhatok, amúgy meg legyen meglepi ), plusz van még itt a nyakamon egy 2 részes mini, azonban mind a két rész egyenként 50 oldal...
Gorgonita: a film nekem is nagyon bejött és ezért is magyarázom itt a dolgot, hogy ne kelljen annyira utálnom, mint az Enterprise-t... Classis BSG-t meg tőlem ne várj, arra sosem vetemedem...