Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 588957 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1315 Dátum: 2009. Augusztus 22., 17:31:22 »
Köszönöm a válaszokat. Egy kérdésem még lenne most hogy nagyjából letisztult ki kicsoda.
Ha az Árny volt Robert akit az Őrszem a napba dobott akkor gyakorlatilag az Őrszem már csak Őrszem, úgy értem többet nem fog tudni visszaalakulni Robertté és így gyakorlatilag Robert meghalt?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 17:31:38 írta Amondin »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1314 Dátum: 2009. Augusztus 22., 14:20:21 »
Hűha, köszi a hosszú véleményt!  

Idézet
Itt Hulknak nagyon örültem de ők mikor találkoztak?
Nagyon régen, de mivel Őrszemet hosszú évekre teljesen elfelejtette a világ (Hulkot kivéve), nem tudni pontosan. Hulktól meg ki meri megkérdezni?

Idézet
Az itteni kérdésem még az lenne hogy ez ugyanaz a negatív zóna ami az F4-ben olvasható vagy ez egy teljesen másik N-zóna?
Ugyanaz, tudtommal csak egy Negatív Zóna létezik.

Idézet
Addig értettem hogy az Árny az Őrszem egyik  része de hogy még mindig benne volt sőt ha jól vettem ki akkor az Árny  volt Robert Reynolds de akkor ki az Őrszem?(lehet hogy csak én értettem  félre nagyon a történetet de én ezt tudtam naggyából megérteni)
Ezt talgaby elmondta. "Őrszem" csak egy kreált személyiség.

Idézet
Egyáltalán mikor fogta el? Talán akkor amikor  az Őrszem hozzáment segítségért de akkor az utána jövő néhány oldal  csak a képzelete volt ha meg jóval előtte akkor meg az eddigi  történetek is csak a képzelődése volt. Nekem ez még nem egészen tiszta.
Nem, amikor Őrszem nála járt, és belenézett az elméjébe, még csak felismerte, hogy mekkora veszélyt is jelent az emberiségre. Akkor fogta el, mikor Robert belépett "az Intézménybe".

Idézet
a vége jóra sikerült a nem halhat meg az egyik míg él a másik dologgal, gondolom nem utoljára láttuk az Árnyat.
Hát nem, és úgy tűnik, a jelenlegi külföldi történetekben hamarosan ismét visszatér.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1313 Dátum: 2009. Augusztus 22., 12:06:37 »
Jól van elhiszem, eredetiben tényleg máshogy nézhetett ki. Még több pszihológiai esett?... ha ott nem lesz ennyire bonyolult a történet annyira nem zavar, végül is történetet tud írni arról meg már nem ő tehet hogy a hozzám hasonlóak nem értik meg a lényegét.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1312 Dátum: 2009. Augusztus 22., 12:02:42 »
Nem kicsit hasonlít, hidd el, én eredetiben olvastam mind a kettőt. A Hulkban direkt vagy könnyebben megfogalmazva, de a lényege dettó ugyanaz, és még hátra van egy jó adag pszichobúvárkodás.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1311 Dátum: 2009. Augusztus 22., 11:59:17 »
Köszönöm a gyors választ. Így már nagyjából értem de valóban még egyszer át kell olvasnom hogy teljesen megértsem. Oké elismerem Jenkins itt kicsit tényleg bonyulultan írta a történetet. Valóban hasonlít egy kicsit a Hulkhoz de szeritem az a kicsit nagyon nagyon kicsit jelent. (ott legalább elsőre megértettem mindent).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1310 Dátum: 2009. Augusztus 22., 11:53:23 »
Robert elméje a drogok miatt eleve nem volt tiszta. Innen indulunk.
A szérum közvetlen bevitele erős sokként érte a szervezetét.A dolog kivonta őt a megszokott téridőből, és valójában a fizikai teste sem biztos, hogy megmaradt, ami gyakorlatilag megbomlasztotta az elméjét.
Így született az Árny, ami gyakorlatilag Robert valódi énje. Ez az eredeti és az első. Viszont a sokk miatt igen komoly és gyorsan előre haladó tudathasadás fejlődött ki nála többszörös személyiséggel. Az első ezek közül az Árny tökéletes ellentéte lett, az Őrszem. A kettő közé szorult be a tudata eredeti formája, amire mindkét kialakult személyiség hatással volt, őt nevezzük Rob Reynoldsnak.
És akkor, ha itt még zavaros kicsit... a sztorit Jenkins írta, és a képességeket leszámítva amúgy szinte betűre megegyezik a magyarázat és a pszichológiai elemzés a doki által honosított Incredible Hulk v3-ban olvasottakra. Jenkins azt a történetet dolgozta fel - ismét - itt is, csak más szereplőkkel, igaz, a funkciók sokszor beazonosíthatóak (Worth például egy az egyben Sámson, az Árny a Förtelem, stb.). Azt javaslom, olvasd át még párszor a minit, így, hogy tudod a legnagyobb poént és úgy olvasod a beszélgetéseket, sokkal világosabb lesz.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1309 Dátum: 2009. Augusztus 22., 11:45:19 »
Végeztem az Őrszem minivel és most szeretném értékelni(de előre szólok ennek a fele kérdésből fog állni mert nem nagyon értettem meg a történetet)
1. Annak ellenére hogy először azt sem tudtam ki az az Őrszem már az első történeten megkedveltem. Attuma és Terrax belevétele jó ötlet volt(bár Terrax rajzai nem sikerültek olyan jól) és a magánélete Robert Reynoldsként szintén tetszett valamint Cloc volt az aki a kedvencem lett.
2. ez inkább Robert magánéletéről szólt nagyrészt de a beszélgetés az Árnnyal és a búcsúzás jóra sikerült.
3. Itt Hulknak nagyon örültem de ők mikor találkoztak? Ahogyan kivettem itt Hulk valahogy visszfejlődött de a játék az Őrkutyával kicsit fucsa volt de ők tudják hogyan játszanak. Az útjuk a negatív zónában szintén jóra sikerült bár meglepett hogy az Árny ilyen könnyen legyőzi Hulkot. Az itteni kérdésem még az lenne hogy ez ugyanaz a negatív zóna ami az F4-ben olvasható vagy ez egy teljesen másik N-zóna?
4. Na valahol itt kezdtem belezavarodni a történetbe de itt még valamennyire értettem. Ennek a főszereplője dr Worth volt és persze Cloc. igazából az utolsó oldal lepett meg de akkor még csak azt hittem hogy az Árny szimplán megszökött.
5. A Worth Kalapácsfej háttérszáll jóra sikerült valamint az is hogy megpróbálta elmondani az őrszemnak hogy mit fedezet fel de leginkább a vége volt az a rész ahol már ténylegesen belezavarodtam. Addig értettem hogy az Árny az Őrszem egyik része de hogy még mindig benne volt sőt ha jól vettem ki akkor az Árny volt Robert Reynolds de akkor ki az Őrszem?(lehet hogy csak én értettem félre nagyon a történetet de én ezt tudtam naggyából megérteni)
6. Az őrszem Árny harca jóra sikerült (mégha nem is értettem ki kicsoda) a találkozás dr Strange-el remekül sikerült de vége újabb kérdőjeleket hozott számomra.Főleg inkább a közepén amikor kiderül hogy hogyan szerezte az erejét ugyan rájöttem hogy ez nem a teljes igazság de a végére sem sikerült kitalálnom hogyan lett két személyisége.
7. Itt már kezdtem valamennyire érteni de a végére ismételten belezavarodtam. ez az áll világ nagyon jóra sikerült először azt hittem hogy az Árny játszmája ez de hogy Dr Strange csinálta mindezt azon alaposan meglepődtem. Egyáltalán mikor fogta el? Talán akkor amikor az Őrszem hozzáment segítségért de akkor az utána jövő néhány oldal csak a képzelete volt ha meg jóval előtte akkor meg az eddigi történetek is csak a képzelődése volt. Nekem ez még nem egészen tiszta.
8. Na itt már reméltem hogy végre megértem ennek a nagyszerű történetnek a lényegét de inkább csak újabb kérdéseket kaptam. annyit megértettem hogy a Szuperkatona szérum miatt lett az Őrszem vagy Árny(nem tudom pontosan melyik az eredeti) de azt nem hogy hogyan lett az Őrszem is meg az Árny is Robert részei. a vége jóra sikerült a nem halhat meg az egyik míg él a másik dologgal, gondolom nem utoljára láttuk az Árnyat.
Végül pedig szeretném megköszönni Zozi56-nak és Sepinek hogy elhozták ezt a minit(ami nagyszerű történet még akkor is ha csak a felét értettem meg)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 11:49:55 írta Amondin »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1308 Dátum: 2009. Augusztus 20., 15:18:59 »
Én is köszönöm!  Véleményem nagyjából Farek-ével megegyező: Tényleg gyengék a rajzok, és K'lrt tényleg lenyomhatta volna bárőnőt. Lehet, hogy csak tiszteli a feljebbvalóját, bármijen alak is legyen?  
 A honosítás kiváló lett,    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1307 Dátum: 2009. Augusztus 18., 07:04:33 »
Üdv! Köszi a Szuper-Skrull tpb-t talgaby,Sepi!    
Ahhoz képest,hogy a bárónő leírta a Szuper-Skrull-t,elég jól írtotta az ellenséget!  Azt én sem gondoltam volna,hogy Reed segítségét fogja kérni..A történet továbbra is jó,de ez a grafika,még ha Skrull-okat is ábrázol,szerintem béna..
Várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1306 Dátum: 2009. Augusztus 17., 11:07:09 »
Kicsit lejjebb ott van Galan spoileres válaszában.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1305 Dátum: 2009. Augusztus 17., 10:58:27 »
Sziasztok! Tudja valaki, ki ölte meg Morgot?
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1304 Dátum: 2009. Augusztus 17., 09:48:23 »
Jól inditott ez a mini is, nagyon tetszett. Bár azért K'lrt helyében inkább levertem volna a bárónőt, és átvettem volna az irányitást, most akkor lennegy egy komoly kis magánhadseregem, nem pedig egy segédszerelőm...
A rajz sajnos a szokásos módon nem túl acélos, azért a Polgárháború ellenére igazán hagyhattak volna egy-két jó rajzolót itt is. De sebaj, a történet komolyan elviszi a hátán.
Az volt csak fura, hogy pont ez előtt olvastam a K-Neten az F4-ről szóló Újvilág speciált, és regy rakás ideig valamirét az volt bennem, hogy ez újvilági történet, főleg, amikor Reed is megjelent. Gondolkodtam is, hogy vajon mikor jelent meg ott a Szuper-Skrull... de aztán persze leesett.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1303 Dátum: 2009. Augusztus 16., 21:55:02 »
Ne, jól van az, csak akkor a jelek szerint nem nagyon jön ki a történetből, hogy a csata már a szökés után van, és az után mentek a Földre.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1302 Dátum: 2009. Augusztus 16., 21:39:58 »
Az első rész tetszett ebből a miniből. A rajz elfogadható, jónak nem mondanám semmiképp, de ehhez a skrullokkal teli történethez bőven elmegy. Szóval szerintem jobb mint az ezüst utazós, az inkább elnagyolt volt, ez meg inkább rajzfilmszerű. Jó fordulat, hogy a super skrull el akar jutni a negatív zónába, nem számítottam rá, és arra se, hogy eljön a baxter épületbe és így oldja meg.
Amit nem értek, hogy miért van az elején plusz 41 nap, néhány oldallal késöbb meg plussz 26 nap? nem előrefelé kéne menni az időnek?

Galan, neked pedig köszönöm a választ!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 21:40:09 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1301 Dátum: 2009. Augusztus 16., 19:43:15 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Egy kérdésem lenne, Morggal most mi van? Úgy értem, hogy kerül oda a holtteste, mikor és miért halt meg, és miért nem mondták ezt el sehol?

Morg halálát [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a Végső semlegesitő okozta G. és Zsarnok párviadala közepette,ami Silver Surfer vol. 3 #109 részében látható[/span],amit egyszer majd lead a Chronopolis is,feltéve ha Fairlight visszatér és ujbol forditani lesz kedve...

Idézetet írta: talgaby
A Kylnről Thanos 12 részes sorozatában lehet bővebbet megtudni. Csesztesd Fairlightékat, ők foglalják. Tenebrosus és Égisz összecsapása Galactusszal meg... nos, mondjuk úgy, nem lesz egy kiemelt jelenet.

Köszi..Ami Fairlight-ot illeti lásd fentebb..

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1300 Dátum: 2009. Augusztus 16., 19:23:48 »
A Kylnről Thanos 12 részes sorozatában lehet bővebbet megtudni. Csesztesd Fairlightékat, ők foglalják. Tenebrosus és Égisz összecsapása Galactusszal meg... nos, mondjuk úgy, nem lesz egy kiemelt jelenet.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 19:24:30 írta talgaby »

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1299 Dátum: 2009. Augusztus 16., 19:18:15 »
Sziasztok!

Utolagos köszönet és hála a teljes Surfer miniért  

Hiába vagyok elfogult és részre hajló G. és hirnökei iránt a Nova mini sztem. sokkal jobb volt...  
A Surfer miniben értékelhető Tenenbrous és Aegis felbukkanása...Tulontuli állitólagos halála(??)De jó lett volna ha ő is szerephez jut,bár ahhoz gondolom tul fajsúlyos lény,egycsapásra kiütné Annihilus-t a figyelem központjából  ...Galactus jelenléte(mégha sok szerep nem is jutott neki) és kapcsolata a 2 Proeminál(rem. jól irom a nevét)istenséggel...Az a sztori,amit mesélt,h. milyen harcok dultak az istenek között anno,hát huuuu meg haaaaa,de érdekelne képregény formájában!!!Gondolom ez a sztori képregény formában ezidáig még nem jelent meg...:/
Erről a Kylin-ről van valami bövebb info??G. azt mondta,h. az igazán nagy erejű lények vannak oda bebörtönözve...Félelmetesebbek,még magánál a Túlontulinál is...Nos,ha evvel a 2 istenségre gondol,akkor sztem. náluk erő kategoriában sokkal feljebb helyezkedik el Beyonder...

1 off kérdésem lenne a Kylinnel kapocsban...Jól sejtem,h. Abraxas is ebben volt fogságban...???

Ami a 2 istenséget illeti,kiváncsian várom találkozásukat G.-vel.Mivel ketten vannak,igy a mérleget az ő irányukba billentem,még ugy is,h. Surfer láthatóan nagyobb erőt birtokol.
G.-nél viszont ott van a végső semlegesitő,amit,ha bevetne ellenük,akkor végeredményben nincs mitől tartani...

Surfer rajzi megvalósitása,triviális(ami igaz az eddigi összes ehhez tartozó minihez...) mimoza lelkülete pedig unszimpatikus.Annyi halál és pusztitás,ami Annihilus okozott,kikéne,h. forditsa ebből a szerepkörből.Igy lett volna sötét és monumentális hangulatú...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 19:20:16 írta Galan »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1298 Dátum: 2009. Augusztus 16., 16:07:38 »
Köszönöm Talgabynak és Sepinek a Super-Skrullt.
Érdekesen indul ez is. Nem elég hogy meg kell állítania a hullámot még a sajátjai is üldözik.
Hát igen így jár aki ezt teszi a parancsnokával. Mondjuk nem csodálom őt ismerve igen büszke csoda hogy csak ennyi sértés után dühödöt be igazán. És van egy fia? Ezt csak most találták ki vagy már előtte is szóba hozták?
Richards hozta a formáját a békés megoldást. Gondolom a következő szám gyakorlatilag végig a negatív zónában fog zajlani. Kíváncsi vagyok kire gondolt az ellenségem ellensége alatt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 16:08:02 írta Amondin »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1297 Dátum: 2009. Augusztus 16., 15:21:38 »
Köszönöm Talgaby-nak és Sepi-nek a Megsemmisülés:Szuper-Skrull első részét!    
Nagyon hangulatosan és izgalmasan indul ez a remek grafikájú story,a csatajelenet hatalmas volt!  
Keildavid:Paibok a Power Skrull (ő valóban a Drax miniben szerepelt),nem összekeverendő a Szuper Skrullal!  Paibok egyébként villámokat és nagy mennyiségű jeget tud generálni,valamint repülni!  
Bírnám,ha egyszer összeakaszkodna a két alakváltó,a vérdíj kiadása után ez nem is olyan lehetetlen dolog...  
Nem gondoltam volna,hogy a skrullok is ilyen megosztottak!A kreek-nél és a siároknál nem ritka a hatalmi harc,de a ,,zöldekre'' ez nem volt jellemző;eddig,legalábbis!  
Alaposan lebecsülték a címszereplőt az övéi;ő mégicsak egy egyszemélyes hadsereg!  
Vajon kiért ment a Szuper Skrull a Negatív Zónába,csak nem Blastaarért???

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1296 Dátum: 2009. Augusztus 16., 14:53:45 »
A Skrullok anyabolygója valóban megsemmisült amikor Galactus "megtámadta" őket. De azon kívül több bolygón is élnek Skrullok, még a mai napig is.
És Paibok egy teljesen más Skrull volt. Van bőven Szuper-Skrull a Skrulloknál, ezt főleg a Secret Invasionnál lehet majd látni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1295 Dátum: 2009. Augusztus 16., 13:48:48 »
A Megsemmisülés: Szuper-Skrull 01. rész izgalmas, érdekes történet. Bár én úgy tudtam, hogy a Skrull bolygó megsemmisült(a F4 John Byrne-korszak történetben volt itt a HZS-n). De akkor, hogy lehettek életben? Erről talán lesz válasz a folytatásra. Szuper-Skrull mellett ott van egy Kölyök Skrull is, akinek a neve R'kin. Nagy rajongója Szuper-Skrullnak. A rajzok tényleg jók. Reed Richards egy kicsit viccesen látszott, amikor nyúlt a végtagja és az arca.  
Bár egy dolgot nem értek. A Szuper-Skrull neve itt Kl'rt, de én úgy tudtam Paibok néven is szerepelt(a F4 Tom DeFalco-érába olvastam ezt is a HZS-n). Akkor ugyanaz a személy vagy ezt én egy félreértettem.
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Megsemmisülés: Szuper-Skrull 01. számért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. Akkor egy hét múlva jön a folytatás, ahogy eddig is volt/van/lesz.
Sziasztok.

Szerk.: Egy valamit még kihagytam. A Drax minibe láttuk, hogy talán letartoztatták. Akkor hogy lehet ő szabadon? A Megsemmisülés Prológusba láthattuk, hogy valami történt vele. Láthatatlanná vált és elmenekült(?).
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 13:57:17 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1294 Dátum: 2009. Augusztus 13., 21:25:07 »
Sajnos,eddig túl nagy szerepük nem volt... (Tűz Ura,Terrax,Csillagpor,Vörös Utazó)  
Az Ezüst Utazó mellett nehéz érvényesülni!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1293 Dátum: 2009. Augusztus 13., 19:56:27 »
Semmi különös, végigbunyózzák majd az egész eseményt. Később visszatérünk majd rájuk.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1292 Dátum: 2009. Augusztus 13., 19:34:19 »
Alaposan megkésve ugyan de köszönöm dr Samsonnak Gorgiasznak és Sepinek az Ezüst Utazó befejező részét.
A történet jó volt szerintem, és nekem a rajzokkal sem volt igazán bajom.
Az összecsapás Ordassal jó volt csak nagyon a képekre mentek rá, én jobban szeretem az olyan összecsapást ahol azért mondanak egymásnak valamit.
Thanos pedig valószínűleg belehalna ha egyszer nem akarna ismeretlen erőkkel szövetkezni a saját javára.
Mindent összevetve tettszett ez a mini eddig talán ez tettszett a legjobban, de mi történt Tűz Urával és a többi hírnökkel azután hogy megütköztek Annihilus seregével?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1291 Dátum: 2009. Augusztus 13., 09:38:52 »
Hát te aztán tényleg nagyon unatkozhatál...  Ej de kár, hogy nincs itthon 3D szemüvegem...

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #1290 Dátum: 2009. Augusztus 13., 08:16:14 »
vazze, hogy erre nem gondoltam...  

itt van neked szabásminta...  

(de am vörös és ciánkék páros a legütősebb hozzá)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1289 Dátum: 2009. Augusztus 13., 07:14:15 »
És a megfelelő szemüveg is letölthető lesz?  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #1288 Dátum: 2009. Augusztus 13., 05:30:21 »
Na tegnap este megint rámjött a zizzenet!!!  
Tekinthetitek speciális előzetesnek is...

(Ugyebár megfelelő szemüveggel nézendő...)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1287 Dátum: 2009. Augusztus 11., 17:21:32 »
Részben arra, de úgy az egészre, a Wandával történtekkel egyetemben.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1286 Dátum: 2009. Augusztus 11., 17:18:55 »
Ha utóbbinál a káoszmágiára gondolsz, azt Slott a Mightyban már hivatalosan is visszacsinálta. A többi marhaság meg.. hivatalosan nem történt meg.