Sziasztok!
Utolagos köszönet és hála a teljes Surfer miniért
Hiába vagyok elfogult és részre hajló G. és hirnökei iránt a Nova mini sztem. sokkal jobb volt...
A Surfer miniben értékelhető Tenenbrous és Aegis felbukkanása...Tulontuli állitólagos halála(??)De jó lett volna ha ő is szerephez jut,bár ahhoz gondolom tul fajsúlyos lény,egycsapásra kiütné Annihilus-t a figyelem központjából ...Galactus jelenléte(mégha sok szerep nem is jutott neki) és kapcsolata a 2 Proeminál(rem. jól irom a nevét)istenséggel...Az a sztori,amit mesélt,h. milyen harcok dultak az istenek között anno,hát huuuu meg haaaaa,de érdekelne képregény formájában!!!Gondolom ez a sztori képregény formában ezidáig még nem jelent meg...:/
Erről a Kylin-ről van valami bövebb info??G. azt mondta,h. az igazán nagy erejű lények vannak oda bebörtönözve...Félelmetesebbek,még magánál a Túlontulinál is...Nos,ha evvel a 2 istenségre gondol,akkor sztem. náluk erő kategoriában sokkal feljebb helyezkedik el Beyonder...
1 off kérdésem lenne a Kylinnel kapocsban...Jól sejtem,h. Abraxas is ebben volt fogságban...???
Ami a 2 istenséget illeti,kiváncsian várom találkozásukat G.-vel.Mivel ketten vannak,igy a mérleget az ő irányukba billentem,még ugy is,h. Surfer láthatóan nagyobb erőt birtokol.
G.-nél viszont ott van a végső semlegesitő,amit,ha bevetne ellenük,akkor végeredményben nincs mitől tartani...
Surfer rajzi megvalósitása,triviális(ami igaz az eddigi összes ehhez tartozó minihez...) mimoza lelkülete pedig unszimpatikus.Annyi halál és pusztitás,ami Annihilus okozott,kikéne,h. forditsa ebből a szerepkörből.Igy lett volna sötét és monumentális hangulatú...