Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 589031 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1345 Dátum: 2009. Augusztus 30., 10:01:36 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1344 Dátum: 2009. Augusztus 28., 10:29:05 »
Értem, dr samson, meg annak ellenére, hogy nem szeretem a karakterét, tisztában vagyok vele, hogy Hulk elképesztő erős, a dühével együtt nő az ereje is. Sokat gondolkodtam ezen a kérdésen ( ettől függetlenül azért van normális életem  ) hogy melyikük lenne erősebb, ha elfogultságtól mentesen gondolkodom.

Arra jutottam, hogy:
Ha a csata a Földön lenne, nem pedig vákuumban, ahol Hulk nem élhetne órákig, akkor minden bizonnyal sokáig küzdenének. Hulk ereje ismeretlen határokig nőhet (nem biztos, hogy végtelen, szerintem végtelen erő nem is létezhet) és TEGYÜK FEL, hogy néhány másodpercig az ereje meghaladja Bulldózerét. Sokáig ez az állapot nem tartható fenn, mivel a harag, egy pszichikai állapot nem lehet végtelen, nem lehetek "korlátlanul" dühös. Kivéve talán, ha nem frissül sokáig a Star Wars...  Tehát a mellékveséje nem tud egy bizonyos határ után adrenalint, noradrenalint termelni, tehát szerintem kizárt, hogy végtelen az ereje. Néhány pillanatig csúcson van és aztán visszaesik. Például a Titkos Háborúban a hegy kitámasztása saját bevallása szerint is elképesztően nehéz volt, szóval nem tudta volna néhány percnél tovább tartani.
Az egyik képregényben itt Bulldi letolja a hegyről Hulkot, tehát abban a pillanatban fölé kerekedett.
Magánvéleményem szerint Bulldi felőrölné nagyon, NAGYON lassan, akár egy napos csata alatt Hulkot, mert Bulldi elvileg lassabban fárad és kevésbé sérülékeny a mágia miatt.

De nem érdemes ezen vitázni. Az alkotók maguk sem döntötték el, hogy ki az erősebb. Írogatnak, egyszer így, egyszer úgy, azért, hogy ne legyen unalmas.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1343 Dátum: 2009. Augusztus 28., 09:36:48 »
Idézetet írta: talgaby
Most vagy az X-Men v2-ben, vagy az Uncanny X-Menben történt ez, közvetlen a MOrrison-éra után. A CotA vagy Pendragon oldalán (főoldali linkek) megtalálod magyarul.
A CotA honosító oldalon láttam, hogy Bulldózer X-Men tag lett. Itt a HZS-n a Vadóc v3 01-ben a 8. oldalon is láttam, hogy az X-Mennel volt.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1342 Dátum: 2009. Augusztus 28., 09:30:01 »
Idézetet írta: turkia
Szerintem ha reálisan nézzük a dolgokat, fizikailag Bulldózer a legerősebb a Földön. Az ereje Cyttorak mágiájából fakad, nincs szüksége levegőre, táplálékra, képes lenne az űr sötétjében várni akár évszázadokig, stb. Erre ha jól tudom, itt a bolygón senki nem képes, még Hulk sem.
Őrszem képes rá. Neki sincs szüksége semmire az élethez, de hogy jobban embernek érezze magát, szokott "enni", "aludni", de megvan ezek nélkül is.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1341 Dátum: 2009. Augusztus 28., 09:24:13 »
Hozzátenném, hogy akkor amikor legyőzte a Hulkot, a Hulk éppen csak a 70-es erőkategóriát képviselte, amúgy viszont az ereje korlátlan.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1340 Dátum: 2009. Augusztus 28., 08:25:14 »
Szerintem ha reálisan nézzük a dolgokat, fizikailag Bulldózer a legerősebb a Földön. Az ereje Cyttorak mágiájából fakad, nincs szüksége levegőre, táplálékra, képes lenne az űr sötétjében várni akár évszázadokig, stb. Erre ha jól tudom, itt a bolygón senki nem képes, még Hulk sem.
Az említett logikai buktatókkal nem foglalkozom, mert például a Transformers 12. számában Lézercsőr(!!!) legyőzi Szuper Omegát egy lövéssel. No comment...  
Egy másik képregényben a Chronopolison Bulldózer simán legyőzi Hulkot és ha a Vörös Koponya nem mondja neki, hogy hagyja meg az életét, eltörte volna az ájultan a karjaiban fekvő Hulk nyakát. Szóval ez végtelen vita lenne, abszolút nincs értelme rajta járatni magunkat. Egyszer ez, másszor az. Pusztán az alkotók éppen aktuális kedve szerint dől el.
Szerintem Bulldózer a legerősebb a Földön. Ennyi.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1339 Dátum: 2009. Augusztus 27., 23:55:48 »
Most vagy az X-Men v2-ben, vagy az Uncanny X-Menben történt ez, közvetlen a MOrrison-éra után. A CotA vagy Pendragon oldalán (főoldali linkek) megtalálod magyarul.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1338 Dátum: 2009. Augusztus 27., 22:40:38 »
Jut eszembe. Bulldózer szembe került már párszor az X-Mennel, A Bosszú Angyalai és a Pókemberrel. De egyszer láttam, hogy ő az X-Mennel volt. Mióta állt át a jó oldalra? Eddig azt tudtam, hogy ő egy bűnöző. Egyszer láttam, hogy a Vörös Koponyának is dolgozott(a Chronopolison lévő Hihetetlen Hulk 403-404. számban).
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 27., 22:42:16 írta keildavid »

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1337 Dátum: 2009. Augusztus 27., 21:24:40 »
Idézetet írta: talgaby
Azért Fátum nem bukik el mindig. Legalább három olyan történetet tervezek - amiből kettő már kész is - amiben ő jön ki jól a végén.

Tényleg? Akkor izgatottan várom mit értesz ez alatt. és most hogy így mondod egyet én is fel tudok idézni az F4 246-247-ben tényleg ő győzedelmeskedett.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 27., 21:25:17 írta Amondin »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1336 Dátum: 2009. Augusztus 27., 21:17:00 »
Idézetet írta: Galan
Izmozás terén,sztetek a Földön a legerősebb karakter a Hulk??Vagy van nála is erősebb??
Ha csak a Marvel univerzumot nézzük, akkor Quesada.  

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1335 Dátum: 2009. Augusztus 27., 20:50:00 »
Idézet
Izmozás terén,sztetek a Földön a legerősebb karakter a Hulk??Vagy van nála is erősebb??

Jaj, most jön az örök Hulk vs Őrszem vita.

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1334 Dátum: 2009. Augusztus 27., 20:45:08 »
Idézetet írta: turkia
Uhhh, köszönöm szépen, Sepi. Akkor van miért várni. Nálam mondjuk '96 óta (Titkos Háború valahogy úgy ment talán) Galactus az első helyezett! Rég vége az egyetemnek is, de valahogy nem nőtt be a fejem lágya. Bulldi és Fátum követi Galactust, eme kitűnő három ember  a kedvencem... Galactusról minden mennyiségben elolvasok mindent és természetesen 5*-ot adok rá, de adnék 10-et is, ha lehetne...

G. nekem is nagy kedvenc,bár fogalmam sincs,h. miért...Fátum a földi Thanos,kiváló stratéga,aki mindig szépen felépiti a stratégiáját,ÁM én ugy vettem észre,hogy ha becsuszik 1 váratlan fordulat,akkor sosincs a tarsolyában egy "B" megoldás...
 A megállithatatlan Buldi az X-ek nagy ellenfele,nekem is nagy kedvencem volt.Azt hittem,h. ő a legerősebb a földön,egészen addig amig azt nem láttam,h. Hulk jól elpáholta,VAGY amig az egyik Marvel Vs DC-ben a Csodalány(???)ki nem ütötte.Na itt csorbult szememben a tekintélye...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1333 Dátum: 2009. Augusztus 27., 20:41:51 »
Azért Fátum nem bukik el mindig. Legalább három olyan történetet tervezek - amiből kettő már kész is - amiben ő jön ki jól a végén.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1332 Dátum: 2009. Augusztus 27., 19:33:58 »
Galactust én is nagyon kedvelem. Főleg ha a hírnökeiről van szó. Fátum az F4 legnagyobb ellenfele és egyben nagy taktikus is csak a végére mindig elbukik. Buldózert nem nagyon ismerem így róla nem tudok véleményt mondani.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1331 Dátum: 2009. Augusztus 27., 08:27:38 »
Uhhh, köszönöm szépen, Sepi. Akkor van miért várni. Nálam mondjuk '96 óta (Titkos Háború valahogy úgy ment talán) Galactus az első helyezett! Rég vége az egyetemnek is, de valahogy nem nőtt be a fejem lágya. Bulldi és Fátum követi Galactust, eme kitűnő három ember  a kedvencem... Galactusról minden mennyiségben elolvasok mindent és természetesen 5*-ot adok rá, de adnék 10-et is, ha lehetne...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1330 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:56:38 »
Légy türelmes, a Megsemmisülés folyamán fogunk még Galactusszal találkozni.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1329 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:54:50 »
Nagyon tetszik a Szuper Skrull, tényleg remek. Jók a rajzok, történet, hangulat. Egyetlen hiányossága van, mégpedig az, hogy nincs benne Galactus!!!

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #1328 Dátum: 2009. Augusztus 25., 20:41:51 »
Végre elkezdtem elolvasni a Megsemmisülést és nagyon tetszik. Eddig a Nova végéig jutottam, köszönet a honosításért. Most még nem írnék hosszabban róla, inkább majd csak ha vége lesz az egésznek. Még a héten elolvasom az eddig honosított részeket, akkor azért még írok valamicskét.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1327 Dátum: 2009. Augusztus 24., 07:49:43 »
Lesz még itt zúzás bőven, valamint meglepetésekben sem lesz hiány.  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 24., 07:49:54 írta Sepi »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1326 Dátum: 2009. Augusztus 24., 07:27:31 »
Üdv! Köszi a Szuper-Skrull 2. talgaby,Sepi!    
R'kin-nek a saját szemével kellett látnia mennyire kegyetlen is tud lenni szeretett hőse,de szerintem mostmár kitart mellette,főleg,hogy ilyen kozmikus "Bosszú Angyalai" csapatot hozott össze a Szuper-Skrull !Kiváncsi leszek,hogy milyen zúzás lesz ezután,főleg,ha egyesülnek a Megsemmisülés többi szereplőjével..HA..lesz ilyen...  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1325 Dátum: 2009. Augusztus 23., 20:00:39 »
Hát nem t'om, szerintem pl. Rozsi is van ennyire kegyetlen némely író ábrázolásában, super skrull simán csak mindent megtesz, hogy megmentse fiát. Új harcostársai is izgalmas karaktereknek tűnnek. Köszi a honosítást!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1324 Dátum: 2009. Augusztus 23., 17:15:28 »
Egy ideje már nem. Valamikor továbbfejlesztették, ha jól emlékszem. Vagy természetes módon fejlődött tovább az ereje, ilyesmi, de egy ideje már szimultán használja.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1323 Dátum: 2009. Augusztus 23., 16:51:46 »
Köszönöm Talgabynak és Sepinek az újabb Super Skrullt.
Hát igen a Skrulloknak nem erényük a kínzás utáni életben hagyás. Az új csapata meg érdekes majd kiderül mire lesznek képesek. Nem is tudom kit sajnáljak jobban R'kin-t amiért csalódnia kellett a hősében vagy Szuper Skrull amiért R'kin-nel együtt kell lennie az ő hozzáállásával.
Itt csak egy kérdésem lenne. észrevettem hogy egyszerre haszálja mind a négy erejét de nem úgy volt hogy egyszerre csak egyet tud használni?

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1322 Dátum: 2009. Augusztus 23., 15:26:05 »
Köszönöm Sepinek és Talgaby-nak a Szuper-Skrull második részét!    
Lehetne kicsit ,,darkosabb'' is a grafika; ez a rajzfilmszerű style nem igazán illik a címszereplő hirigjeihez, kivégzéseihez! Amúgy a story nagyon rendben van!  
Szegény skrull srác, egy világ omlott össze benne...  
De ez van; a Szuper-Skrull-t nem azért ,,hozták létre'' ,hogy pulóvereket kötögessen!  
Látom, skrullunk az ,,Ellenségem ellensége a barátom!'' jelmondatát helyezi előtérbe! Érdekesek az új haverjai!  
Ami furcsa: 1. nem mindig volt ilyen társas lény a Szuper-Skrull; 2. gyakorlatilag azt csinál a Negatív Zónában, amit akar; Annihilus túl nagy ,,hátvédet'' nem hagyott hátra...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1321 Dátum: 2009. Augusztus 23., 12:21:18 »
ennek a résznek lehetett volna az a címe: egy skrull kisgyerek vivódásai őnmagában, baromi érdekes volt...
De legalább izagalmasabb lett a végére. A rajzzal továbbra sincs semmi bajom, gyorsan meg lehetett szokni.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1320 Dátum: 2009. Augusztus 23., 11:26:34 »
Ezer köszönet talgaby és sepi a Megsemmisülés-Szuper-Skrull 02. részért. Itt most kezdet izgalmassá válni a történet. Szuper-Skrull a Negatív-Zónába indult. És juj, nagyon brutális volt. Hát ő már csak ilyen. Az ottani elítéltekkel. Nagy harc volt, és később a folytatásban meglátjuk, hogy mi lesz.  A Skrull kölyök R'kin is próbált bátor és kegyetlen lenni, mint Szuper-Skrull. De úgy néz ki R'kin mégsem olyan kegyetlen, mint gondoltam.
Nos más véleményt nem tudok mondani. Ennyi volt. Sok sikert a folytatáshoz.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1319 Dátum: 2009. Augusztus 23., 08:54:45 »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1318 Dátum: 2009. Augusztus 22., 18:07:17 »
Hát nem egy egyszerű karakter azt meg kell hagyni. Mindenesetre köszönöm a válaszokat még most sem teljesen világos de már vannak tippjeim.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1317 Dátum: 2009. Augusztus 22., 17:55:37 »
Annyira törékeny az elméje, hogy ezt nem lehet pontosan megmondani. Mindenesetre a Dark Avengers hatodik számában úgy tűnt, az Árny visszatért...
Norman Osborn, aki ugye maga is tudathasadásban szenved, elkezdte "kezelni" az Őrszemet, látszólag azért, hogy az Árny visszatértének minden lehetőségét kizárja. De egyszer azt mondta Őrszemnek, hogy az Árnnyal akar beszélni, majd adott neki egy feladatot. Utána a képeken Őrszem a hagyományos külsejében látszódott, de a szemei feketék voltak. Tudtommal még nincs rá magyarázat, hogy ez mi is volt pontosan.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1316 Dátum: 2009. Augusztus 22., 17:47:14 »
Ennél bonyolultabb. A teste nem teljesen egy emberi test, ráadásul nem is a mi idősíkunkban mozog, hanem azon kívül, egy kicsit előtte. Ez az erejének egyik igen fontos tényezője, amit eddig úgy... öhm... még a kitalálója sem tudott rájönni, hogyan lehet alkalmazni. De van.