Értem, dr samson, meg annak ellenére, hogy nem szeretem a karakterét, tisztában vagyok vele, hogy Hulk elképesztő erős, a dühével együtt nő az ereje is. Sokat gondolkodtam ezen a kérdésen ( ettől függetlenül azért van normális életem ) hogy melyikük lenne erősebb, ha elfogultságtól mentesen gondolkodom.
Arra jutottam, hogy:
Ha a csata a Földön lenne, nem pedig vákuumban, ahol Hulk nem élhetne órákig, akkor minden bizonnyal sokáig küzdenének. Hulk ereje ismeretlen határokig nőhet (nem biztos, hogy végtelen, szerintem végtelen erő nem is létezhet) és TEGYÜK FEL, hogy néhány másodpercig az ereje meghaladja Bulldózerét. Sokáig ez az állapot nem tartható fenn, mivel a harag, egy pszichikai állapot nem lehet végtelen, nem lehetek "korlátlanul" dühös. Kivéve talán, ha nem frissül sokáig a Star Wars... Tehát a mellékveséje nem tud egy bizonyos határ után adrenalint, noradrenalint termelni, tehát szerintem kizárt, hogy végtelen az ereje. Néhány pillanatig csúcson van és aztán visszaesik. Például a Titkos Háborúban a hegy kitámasztása saját bevallása szerint is elképesztően nehéz volt, szóval nem tudta volna néhány percnél tovább tartani.
Az egyik képregényben itt Bulldi letolja a hegyről Hulkot, tehát abban a pillanatban fölé kerekedett.
Magánvéleményem szerint Bulldi felőrölné nagyon, NAGYON lassan, akár egy napos csata alatt Hulkot, mert Bulldi elvileg lassabban fárad és kevésbé sérülékeny a mágia miatt.
De nem érdemes ezen vitázni. Az alkotók maguk sem döntötték el, hogy ki az erősebb. Írogatnak, egyszer így, egyszer úgy, azért, hogy ne legyen unalmas.