Az Marvel Kiadó egyéb képregényei következnek, amit írok.
Az Alias egy különleges krimi, izgalmas történet. Tudom, hogy ez a C4A-n folytatódik tovább.
Az Avatarok egy kissé furcsa volt nekem. Ha jól tudom ez egy amolyan középkori lovagias történet.
Heroes Reborn nagyon furcsa volt, amikor ez elolvastam. Mert itt eredetileg az derült ki, hogy megváltozott a hősök élete. Nagyon sok dolgok változnak más felfogásban.
Fenegyerek sorozatról úgy tudom ennek a folytatása az X-Fanzine-on van.
A Penge egy krimi, vámpíros izgalmas történet.
Deadpool nagyon vicces karakter(bár akkoriban nem tudtam, hogy miért is vicces). A képregénytár.neten is elolvastam mostanában azt a néhány részt.
Az Elekra különleges sorozat. Nem is tudtam, hogy Elektra gyilkolni szokott.
Fáklya amolyan egyetemista történet. Többnyire az emberi tényezőről szólt.
Az I Love Marvel egy amolyan manga szerű kiadvány. Különleges más felfogásban. Beleértve a Fenegyerekes történet volt egy kissé vicces.
Mangaverzum az már kiderült, hogy ez valóban egy manga stílusú képregény.
Az ünnepi kiadványok kifejezetten jók. Sok karácsonyi történetek vannak Pókemberről, Fantasztikus Négyesről és más szuperhősökről és bűnözőkről.
A Marvel Lovagok izgalmas történet. Hogy ezek milyen érdekes csapatot alkottak. Megtorló, Fenegyerek, Shang-Chi, Kard és Fekete Özvegy egy csapatban.
Marvel Mozaik nagyzerű válogatások vannak minden szuperhősös történetből. Nagyon elgondolkodtatóak és tényleg nagyszerűek.
Fekete fehéren sok rövid történetek vannak néhány DC-s és Marveles történetek vannak benne.
Megamorphs egy kissé különös történet. Mert a szuperhősök:Pókember, Rozsomák, Hulk, Szellemlovas, Amerika Kapitány azokat a robotokat vezették. Amolyan Transformerses hangulatot idézett elő.
Erőltlenül egy nagyon különös történet. Mert annak a férfinak volt egy furcsa álma a szuperhősökről. És azt látja, hogy ugyanazok akiket látott az álmában.
A Holdlovag nagyon érdekes történet. Bűnözőkkel harcolt, benne voltak az emberi tényezők is.
A Megtorló egy kissé fura történet volt. Mert ez a Megtorló rengeteg bűnözőket kiírtott. Akit Franknek hívtak című történet western jellegű Izgalmas történet, revolverekkel.
Vadóc miniben meg akart tudni mindent a múltjáról. Elgondolkodtató, különleges képregény.
Az Őrszemről már írtam vélemény pár hónappal ezelőtt.
A Silver Sableről is írtam véleményt mostanában.
A Boszorkák Strange-es minisorozat. Nagyon külöleges volt. Misztikus, varászlat, démoni, boszorkányos történet.
X-Menről annyit mondok, hogy az X-Men az Angyalok ellen nagyszerű sorozat. Itt megtudhattuk, hogy mi lett/lesz Magneto további sorsa. Az X-Bébik kifejezetten vicces történet. Az X-Menek mint kiskölykök. Hehehe, nagyon vicces egy történet. X-Men Unlimited 37. sok rajzoló is dolgozott eme képregényen. Az X-Men - Isten Tervez, ember végez történet sokféle bonyodalmakról derült ki, hogy milyen problémák voltak. És mindig sikerül az X-Men csapatnak győzniük.
A Csúcsbiztonság amolyan kozmikus történet. Szinte minden szuperhősök szembeszálltak a veszéllyel.
A Marvels nagyon különleges, festett képregény. Az ember szemszögéből megtudhatjuk, hogy mit láthatott ő.
A What If...sorozatban sok féle különleges, rémisztő történeteket tartalmaz. Rémisztő például a Bulldózeres történet. Mert kiderült mi lett volna, ha Bulldózer megöli az X-Men csapatot. A Galaktikus Vihar Hadmüvelet pedig azért volt ez is rémisztő, mert kiderült, hogy a Föld megsemmisült és próbálkoztak, hogy legyőzzék a kreeket és sikerült is győzniük. De nagy árat fizettek, mert néhányan meghaltak.
A Hulkos történet pedig különleges volt. Mert Ross tábornok lett volna a Hulk. Ez egy más értelmet adott a történetnek. A végén Bruce Banner fejbe lőtte Ross tábornokot. Juj, ez is egy rémisztő történet. A Megtorló megölte volna Pókembert különleges történet volt. Megtudhattuk, hogx Megtorló rosszat csinált és a végén vége lett az egésznek. Ha Pókember beállt volna a Fantasztikus Négyesbe egy más történet jött létre. És még sorolhatnám az egészet.
Thor-Vikingek című mini nagyon durva, extrém, véres horrorisztikus történet. Erről lenne egy kérdésem. Ez a mini nem kapcsolódik párhuzamosan a 616-os univerzumhoz,ugye? Vagy talán mégis?