Sok itt a kérdés, hátha tudok néhányra valami elfogadható választ adni. (vagy még több kérdést felvetni velük )
Ez a Tenebrous és Égisz milyen erőt képviselnek, és kik ők valójában? Hol voltak a reccsig?
Mi az hogy hol voltak a recsig? Nem azt akartad kérdezni hogy utána hol voltak? Ha a recs alatt a mostani univerzum keletkezésére célzol, akkor nem tudom miért számít, hogy hol voltak előtte. Utána meg börtönbe voltak, ahogy galactus elmondta. Az eredetüket meg misztikus homály fedi, de nem hiszem, hogy ilyen kozmikus lényeknek tényleg komoly és elfogadható eredetet lehet csinálni. A galactusé is több sebből vérzik, még mielőtt valaki fel akarná hozni példának.
1.Ha Galactus évezredek óta bocsátotta el a Bukottat akkor mit csinált addig míg rá nem talált az Utazóra hírnök nélkül keresett bolygókat?
3. Szó esett itt egy háborúról amit csak Galactus Tenebrous és Égisz éltek túl de akkor a többi kozmikus lény nem is szerepelt abban a háborúban vagy csak akkor még nem léteztek?
1.Szerintem az ezüst utazó bolygójára erősen ügynök nélkül érkezett a Galactus, szóval igen, hirnök nélkül járt, amig a bukott be volt börtönözve. Galactus se használt mindig hírnököket.
Egyébként ezzel kapcsolatban már régen foglalkoztat egy kérdés engem is, amire nem hiszem hogy van válasz. Ha a bukott után az ezüst utazó volt a következő hírnöke Galactusnak, akkor mikor volt a hírnöke az eredeti égjáró, a tűz ura, red shift? Ugyanis úgy tudom hogy az első földi megjelenésekor elárulta az ezüst utazó, aki addig hűséges hírnöke volt, tehát elvileg nem lehetett más előtte. Utána néhány éven belül összeszedte Novát, Terraxot, aztán Morgot, most pedig Csillagport. De a többi három mikor volt a galactus hírnöke?
3. Erre pedig az a válasz hogy a kozmikus hatalmasságok se egy idősek, valamelyikük előbb jött létre, van amelyikük később, és nem mindegyikük az univerzumunk keletkezésekor, vagy ha igen, lehet hogy akkor még nagyon fiatal volt, és nem volt jelentős figura. Szóval nem mindegyikük létezett. És ha pl öröklét és élő törvényszék létezett is akkor valószínűleg nem vettek részt benne.