Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 589896 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1285 Dátum: 2009. Augusztus 11., 17:11:07 »
Igen, ezzel maximálisan egyetértek. De mivel sajnos mégsem a 616-os hivatalos része/jövője, ezért a Dissasembled-es What if...?-hez hasonlóan fájó szívvel nem tudom elfogadni...  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1284 Dátum: 2009. Augusztus 11., 17:06:46 »
Utóbbi. De Ross azt sokkal átgondoltabban és értelmesebben összerakta, mint Byrne óta bárki bármit a Marvelnél.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1283 Dátum: 2009. Augusztus 11., 16:41:26 »
Idézetet írta: talgaby
Nem. Azokat intézte már el csoportosan is.
Hol? 616-ban vagy az Earth X-ben?

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1282 Dátum: 2009. Augusztus 11., 16:33:23 »
Oké, a Bírát elfogadom erősebbnek, igazad, van, Farek. Az Égiek tuti nem. Pontosan nem tudjuk belőni a helyét G-nak, de szerintem reális, ha azt mondjuk, hogy az első 10-nek a közepén van. Az érdekel mindig, hogy meddig elég egy bolygó energiája? Régebben talán 100 évig, most kevesebb ideig. Ezért elég kiszolgáltatott, csak utazgat a világban, azonban ha nem talál megfelelőt... Kozmikus kamikáze
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1281 Dátum: 2009. Augusztus 11., 16:09:57 »
Nem. Azokat intézte már el csoportosan is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1280 Dátum: 2009. Augusztus 11., 16:09:20 »
Az Élő Bíra a legerősebb lény a Marvel Univerzumban, nem véletlen, hogy még a kozmikus lények is hozzá járnak döntésért. Nála csak egy nagyobb volt valaha is, - ki más, mint  - Thanos, aki egy ideig magának az Univerzum Szívének (Isten?) erejével bírt. De alapból a Bíra a legtökösebb. Szerintem egyébként G-nél az Égik (többséges is erősebb).

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1279 Dátum: 2009. Augusztus 11., 16:06:09 »
Igen, az igaz, hogy Thanos Örökkévaló, szóval nem lehet leírni. Véleményem szerint, ha a sima Thanost vesszük alapul, az ő hatalma Galactusénak töredéke. Mondjuk legyen azonos szinten az Utazóval, akinek G. hatalmának, nem is tudom, 0,5 %-a lehet LEGFELJEBB.
Öröklét, Túlontúli biztosan erősebb G-nál, Halálra a testvéreként hivatkozik, ez szerintem kérdéses ezért, Élő Bíróság...nem tudom. Ezt szerintem csak a képregény készítői tudják. Tehát ők erősebbek mindegyiküknél.  
Igazság szerint elfogult is vagyok Galactussal, mert nekem Ő, Bulldi, Fáti a Szentháromság gyerekkorom óta, még a Semic tündöklésétől, a megjelent képregényektől kezdve.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
« Válasz #1278 Dátum: 2009. Augusztus 11., 14:08:04 »
Idézetet írta: turkia
Elvégre G. az univerzum kb 3. hatalma Öröklét, Túlontúli után. Thanos meg szerintem (bár kedvelem a karakterét) a 25. hely körül lehet. Akik kapásból erősebbek nála: Öröklét, Túlontúli, Galactus, Halál, mondjuk asgardi istenek, szerintem az Utazó is... Más vélemény esetleg?

Csak annyi, hogy nem tudom, hogy thanos hányadik az univerzumban, de nagyjából egyetértek azzal, amit előttem írtak, hogy az ezüst utazóval lehet egy szinten, mert bár nem szokta használni a teljes hatalmát, jelentős kozmikus erővel bír ő is.
Az viszont egész biztos, hogy a galactus nem a 3., főleg ha a túluntúlit is beleszámolod, mert Halál, öröklét, élő bíróság, és végtlenség egész biztos hogy hatalmasabb galactusnál. És szerintem van még több kozmikus hatalmasság, aki ezekhez nem mérhető, de a galactusnál erősebb.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1277 Dátum: 2009. Augusztus 11., 13:35:34 »
Idézet
Thanos G-hoz képest eredetileg amúgy egy senki
Erre csak egyetlen szó: Omega.
Ha nem tudod, ki az, nézz utána. Meg fogsz lepődni.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1276 Dátum: 2009. Augusztus 11., 13:35:14 »
Hát, ha csak a nyers - de nem fizikai - erőt nézzük, akkor lehet. Viszont Thanos hihetetlen stratéga, ráadásul komoly tecnológia is áll mögötte (és akkor most nem a mindenféle kozmikus cuccal feltápolt Thanosról beszélek)
Ráadásul az Utazót már győzte le tudomásom szerint, de legalábbis egy szinten van vele, Odin egy epikus csatában sem tudott felette végleg győzedelmeskedni (bár ő nyert, de Thanos dacosan talpra állt, aztán már nem ment tovább a csata), meg attól is függ, hogy éppen minek van a birtokában. Pl. az Avengers: Celestial Quest alatt olyan hatalma volt, hogy egy kis rásegítéssel képes volt belépni arra a helyre, ahol Öröklét, meg Halál, meg a többiek találkoznak.
Szóval azért ő alapból sem egyszerű. Ráadásul ne felejtsd el, hogy nem elég, hogy ő egy Örökkévaló, de ráadásul MUTÁNS örökkévaló!!!

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1275 Dátum: 2009. Augusztus 11., 13:18:49 »
Szerintem nincs semmi baj a Megsemmisülés rajzaival. Nem a legjobbak, viszont illenek a hangulathoz.
Galactusnak szerintem nem ellenfél Annihulus, akár van Thanos, akár nem. Thanos G-hoz képest eredetileg amúgy egy senki SZERINTEM. Elvégre G. az univerzum kb 3. hatalma Öröklét, Túlontúli után. Thanos meg szerintem (bár kedvelem a karakterét) a 25. hely körül lehet. Akik kapásból erősebbek nála: Öröklét, Túlontúli, Galactus, Halál, mondjuk asgardi istenek, szerintem az Utazó is... Más vélemény esetleg?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1274 Dátum: 2009. Augusztus 11., 10:19:39 »
Hát igen, a rajzokhoz hozzá kell szokni, hiszen ahogy említettük, a Marvelnél az Annihilation megjelenésével egyidőben jöttek ki a Civil War képregények, és mivel azok nagyobb durranások voltak a Marvelnél, a jobb rajzolókat mind arra állították rá. A Super-Skrullé sem lesz szép, de szerintem ahoz a karakterhez illik az a rajz (a flegma arckifejezés nagyon jó benne), de az tuti, hogy nekem sem lesz a kedvencem az a rajzoló.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 11., 10:20:14 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1273 Dátum: 2009. Augusztus 11., 09:16:37 »
Hogy mi bajotok van nektek ezekkel a rajzokkal, én nem értem...  Szerintem a Super-skrull rajzai roszabbak, de ízlések és pofonok...  
Ja és előre mondom, hogy a Ronan rajzai is hasonlók lesznek.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1272 Dátum: 2009. Augusztus 11., 08:03:30 »
Üdv! Köszi a Ezüst Utazó 04-t dr.samson,gorgiasz,Sepi!      
Azért az Ordas jól bírta,de végül legyőzetett.Galactus Annihilus ellen,szerintem sima ügynek kell lennie,de a másik kettő Thanossal karöltve...uhh na az brutál lesz   Nagyon várom a folytatást!!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!   És a csillagok háboroghatnak rogyásig!!!!!!  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1271 Dátum: 2009. Augusztus 10., 19:30:57 »
Kösz szépen! Én is Farkekkel  Grey. G-vel értek egyet, a nagy küzdelem nálam sem jött be, viszont thanos tényleg kiismerhetetlen terveket szövöget (Jockey Ewing-tól tanult a titán, vagy mi?   ) a honosítás is zsír lett,    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1270 Dátum: 2009. Augusztus 10., 16:42:25 »
Nagyjából grey gargoyle hozzászólását tudnám én is visszhangozni. A nagy összecsapás a rajzok miatt számomra nem volt olyan hatalmas élmény, igazság szerint helyenként próbáltam kitalálni, hogy mi is zajlik. De azért Utazó eléggé fel lett tápolva. Mondjuk azrét érdekelne, hogy mi változott benne.
Viszont Thanos tényleg nem egy egyszerű figura. És ahogy grey gargoyle is mondta, valószínűleg még "a HALÁL sem tudja", hogy mit tervez...  Azért azt tetszik, hogy ez a két lény megérezte rajta a Halál kezét.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1269 Dátum: 2009. Augusztus 10., 16:19:51 »
Sepi-nek,Samson dokinak és Gorgiasz-nak köszönöm az Ezüst Utazó negyedik részét!      
Nem cicózott sokat az Utazó,alaposan helybenhagyta az ellenfelét!Bár,az általam várt ,,fatality'' elmaradt...  
De hát ez különbözteti meg őt a többi hírnöktől!  (Csillagport most lekoccolta a bolygófaló?)
Thanos nem hazudtolja meg önmagát,szokás szerint egy profi pókerjátékosként keveri a lapokat!  
Aegis-ék érdekes lények;elvileg isteni hatalommal rendelkeznek,mégis bizonyos dolgokban tudatlannak tűnnek,kicsit tájékozatlanok...

• Spawn
« Válasz #1268 Dátum: 2009. Augusztus 10., 10:44:34 »
Ezüst utazo és ordas összecsapása teljesen érdektelen volt, de tenerbousék és thanos szövetségéből mi fog kisülni? Fuu mi lesz itt ezután még, Ezüst utazó annihilusék ellen vezeti a galactust, galactus ellen jönnek thenerbousék, Hogy thanos mit tervez azt a halál se tudja, galactus két tűz közé fog szorulni, és akkor még nem is tűnt fel minden szereplő, meg ottvan még a felerősített nova is. tyű hát ez nem lesz semmi. Galactus hírnökei meg hullanak, kettő kiiktatva, egy elfogva. A bukottnak nem volt hosszú pályafutása.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 10., 10:44:57 írta grey gargoyle »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1267 Dátum: 2009. Augusztus 10., 09:59:52 »
Izgalmas ez az Ezüst Utazó befejező része. Annihilus kutatói, akik hasonlítanak Thanosra az egyik lény nevéről már kiderült. Ordasnak hívják, ha jól olvastam. Ordas és Ezüst Utazó nagy harcba keveredtek egymás ellen. Bár eredetileg a minisorozatok befejező részén az van, hogy "folytatódik a Megsemmisülés 1. részben..." De eredetileg két minisorozat van még hátra: a Superskrull és Ronan. És azután kezdődik a Megsemmisülés főminisorozat. Bár te azt mondtad a következő négy héten nem veled találkozunk. De te még egy miniről említettél pár hónappal ezelőtt, hogy egyet még lefoglaltál. A Ronant ha jól emlékszem.
Ezer köszönet dr samson és gorgiasz az Ezüst Utazó befejező részért.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1266 Dátum: 2009. Augusztus 10., 09:33:55 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1750&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Ezüst Utazó 04[/a]

• Spawn
« Válasz #1265 Dátum: 2009. Augusztus 03., 12:52:29 »
Sok itt a kérdés, hátha tudok néhányra valami elfogadható választ adni. (vagy még több kérdést felvetni velük   )
Idézetet írta: Gery
Ez a Tenebrous és Égisz milyen erőt képviselnek, és kik ők valójában? Hol voltak a reccsig?

Mi az hogy hol voltak a recsig? Nem azt akartad kérdezni hogy utána hol voltak? Ha a recs alatt a mostani univerzum keletkezésére célzol, akkor nem tudom miért számít, hogy hol voltak előtte. Utána meg börtönbe voltak, ahogy galactus elmondta. Az eredetüket meg misztikus homály fedi, de nem hiszem, hogy ilyen kozmikus lényeknek tényleg komoly és elfogadható eredetet lehet csinálni. A galactusé is több sebből vérzik, még mielőtt valaki fel akarná hozni példának.

Idézetet írta: Amondin
1.Ha Galactus évezredek óta bocsátotta el a Bukottat akkor mit csinált addig míg rá nem talált az Utazóra hírnök nélkül keresett bolygókat?
3. Szó esett itt egy háborúról amit csak Galactus Tenebrous és Égisz éltek túl de akkor a többi kozmikus lény nem is szerepelt abban a háborúban vagy csak akkor még nem léteztek?

1.Szerintem az ezüst utazó bolygójára erősen ügynök nélkül érkezett a Galactus, szóval igen, hirnök nélkül járt, amig a bukott be volt börtönözve. Galactus se használt mindig hírnököket.
Egyébként ezzel kapcsolatban már régen foglalkoztat egy kérdés engem is, amire nem hiszem hogy van válasz. Ha a bukott után az ezüst utazó volt a következő hírnöke Galactusnak, akkor mikor volt a hírnöke az eredeti égjáró, a tűz ura, red shift? Ugyanis úgy tudom hogy az első földi megjelenésekor elárulta az ezüst utazó, aki addig hűséges hírnöke volt, tehát elvileg nem lehetett más előtte. Utána néhány éven belül összeszedte Novát, Terraxot, aztán Morgot, most pedig Csillagport. De a többi három mikor volt a galactus hírnöke?
3. Erre pedig az a válasz hogy a kozmikus hatalmasságok se egy idősek, valamelyikük előbb jött létre, van amelyikük később, és nem mindegyikük az univerzumunk keletkezésekor, vagy ha igen, lehet hogy akkor még nagyon fiatal volt, és nem volt jelentős figura. Szóval nem mindegyikük létezett. És ha pl öröklét és élő törvényszék létezett is akkor valószínűleg nem vettek részt benne.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1264 Dátum: 2009. Augusztus 03., 12:28:54 »
Idézet
Egy kérdésem lenne, Morggal most mi van? Úgy értem, hogy kerül oda a holtteste, mikor és miért halt meg, és miért nem mondták ezt el sehol?
Erre sajnos azt tudom mondani, amit Gerynek: nem tudjuk...az író nem írta meg, a rajzoló nem rajzolta le..passz...  

Azért örülök, hogy ennyire tetszik mindenkinek, de várjatok még egy kicsit, mert szerintem a Szuper-Skrull és a Ronan minik is sokkal jobbak ennél.

• Spawn
« Válasz #1263 Dátum: 2009. Augusztus 03., 12:26:21 »
tök jó az annihilus, nagy köszönet a honosításért. Jó ötlet összehozni a galactus hírnökeit. Nagy események nagy szövetségeket szülnek.
Az ezüst utazó és galactus közti párbeszéd hatalmas volt. volt benne valami ami miatt az egész társalgás amolyan magasztos volt. Ez a galactus már jobban hasonlít egy igazi kozmikus nagyságra, mint egy-két régebbi buta ábrázolása.
Egy kérdésem lenne, Morggal most mi van? Úgy értem, hogy kerül oda a holtteste, mikor és miért halt meg, és miért nem mondták ezt el sehol?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 03., 12:50:47 írta grey gargoyle »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1262 Dátum: 2009. Augusztus 03., 11:11:41 »
Üdv!Köszi a 3.Utazós történetet!dr.Samson,gorgiasz,Sepi!      
Csatlakozom az előttem szólokhoz,nagyon zsír ez a sorozat!Talán a Hulk világa mellett ez tetszett eddig a legjobban,és még van egy rész!!!Kiváncsian várom!!!!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1261 Dátum: 2009. Augusztus 03., 09:14:10 »
GA-LAK-TUS!!!   NAGYSZÍNPAD!!! Köszönet érte, imádom egyszerűen, rég olvastam ilyen jót!!!

Remélem, Galactus felfalja Annihilust, vagy valami hasonló!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1260 Dátum: 2009. Augusztus 02., 21:52:31 »
Ja, azért is gondolkoztam el, hogy nem maradt-e a robot nálam az, mert valamikor még bennem volt, hogy egyfajta megemlékezésként annak a filmnek a címét adom neki névnek.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1259 Dátum: 2009. Augusztus 02., 21:44:16 »
Tényleg? Ezt én nem tudtam. Meg amúgy azért azt a mondatot zárójelben, mert akkor így kettő Megtorló nevű karakter létezett. Az egyik Frank Castle, a másik pedig az akit már emlegettük az imént.
A Büntetőről meg úgy tudom létezik egy film, amelynek ez a címe. Az ismert Frank Castleről van szó.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 02., 21:45:48 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1258 Dátum: 2009. Augusztus 02., 21:40:26 »
A Punisher (ezt nem Büntetőnek fordítottam végül?) robot csak a szolgája volt, nem hírnök. Nem is nagyon sokat bukkant fel.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1257 Dátum: 2009. Augusztus 02., 21:26:46 »
Hmmm...Egyre jobban gyülekeznek a hírnökök. Bár ezekből csak őket ismertem eddig: Ezüst Utazó, Terrax és Tűz Ura. Legalábbis először ezeket ismertem a '90-es években magyarul megjelent Csodálatos Pókember 37-38.(Tűz Ura), Csodálatos Pókember 123-125, X-Men 24. és Marvel Extra 16.(Ezüst Utazó), Marvel Extra 13-16.(Terrax és Nova, Fáklya volt barátnője, nem az itt látható páncélos Nováról beszéltem).
Ezek pedig újak:Megtorló(nem Frank Castle), Vörös Utazó, May néni(egyetlen egyszer), Csillagpor, Morg és még vannak eredetileg többen is. És ha már Csillagport említem. Nagyon emlékeztet egy vízilényre, mintha az Atlantiszról származna.
Nagyon jól halad ez a sorozat. Jövó héten jön a befejezése. Az Ezüst Utazó a végén eléggé furcsa volt.
Ezer köszönet dr samson és Gorgiasz az Ezüst Utazó 3. részért. További sok sikert nektek.
Holnap hétfőtől valami speciális frissítés lesz? Hmmm...ez valami nagyon jót jelent. Sok sikert kívánok neked dr samson.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1256 Dátum: 2009. Augusztus 02., 20:09:33 »
Kösz szépen az újabb részt, látom Nova után, most Az Utazó is kapott egy kis kokszot, de tényleg nem ártott őket kicsit feltúrbózni, ilyen ellenfelekkel szemben. A rajzok még mindig nem a legszebbek, de a honosítás zsír!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"