A Szuper Krull személyiségét szerintem 99%-ban félreértelmezik az olvasók. Ilyeneket hallok róla, hogy "szívtelen, gonosz, rossz"
Egyáltalán nem ez a helyzet. Pontosan úgy viselkedik, mint minden normális, logikusan gondolkodó ember egy háborúban.
Megöli az ellenségeit, nem hagy a háta mögött veszélyforrásokat, gondolkodás nélkül öl.
Ha teszem azt, háború lenne, minden normális ember minden további nélkül így cselekedne, köztük én is. Illetve, aki meg akar halni, az filozofálgathat.
Egyáltalán nem gonosz ebben a történetben. Amiért esetleg "gonosznak" tűnhet, az a képregények rózsaszínű felhője, amit a szuperhősökre borítanak. Gondoljatok csak bele: minden szuperhős rövidhajú, általában szőke, kockaálla van, vagy Bosszúangyal, vagy csak úgy általában véve "nagyon amerikai".
(Kivételek szakáll,haj: Strange, Thor, stb.)
Tipikusan a "ha megölöm az ellenségeimet, olyanná válok, mint ők" pfff. Ezért nagy kincs egy ilyen NORMÁLIS karakter, mint a Szuper Skrull, vagy Megtorló. Ők a normális harcosok és az összes többi az életidegen. Galactus sem gonosz, nem tesz semmit haragból. Az univerzum egyik legbölcsebb lénye, aki olyan összefüggéseket lát, amikről Reed Richards nem is álmodhat. Pusztán táplálkozik. Ahogy én is (ti is) megtennétek gondolkodás nélkül.
+++
Tudja esetleg valaki, hogy Annihillus már csak Morg holttestét találta meg? Mert azt hiszen, az erejét Galactus vette el büntetésből Nova megölése miatt...