Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1383255 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3930 Dátum: 2007. Július 02., 18:59:38 »
Hát... Superman meddig húzta? Fél/háromnegyed évig? Egyelőre az egy év kinéz neki, és ha Bendis a skrullos nagysztoriját azalatt elkezdi kihajtani, akkor valószínűleg mások nem is tudnak nagyon érvényesülni amiatt a saját címeikben... egy darabig azt mondanám, halott marad.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3929 Dátum: 2007. Július 02., 00:29:50 »
Hmm, elolvastam a Polgárháborút egy lendületre. Még mielőtt mindenki azt hinné, hogy képregénytúladagolásban fordultam le a székről, nem egy levegővétellel olvastam el a kb. 100 számot, hanem úgy kb 1-2 hónap alatt, napi 1-2-t elmajszolgatva.  Az eleje nagyon jó volt, a közepe felé belassult, az már nem volt annyira jó, a vége pedig egyenesen rossz volt.   Tele volt a logikám számára felfoghatatlan hülyeségekkel. Mindent összevetve az eleje meg a vége miatt nálam közepes értékelést kapott. Az viszont nem igaz, hogy a megértéshez elegendő a fő címet olvasni, mert az édeskevés, és több luk marad a sztoriban, mint az ementáliban. Viszont az is igaz, hogy van néhány cím (pl Holdlovag), amire teljesen felesleges volt ráírni, hogy Polgárháború, és letakarni a szép borítókép felét.    Ja, igen, akkor akartam elolvasni, amikor vége lett, de akkor bizonyos okok miatt semmit nem tudtam olvasni.   Azt kell mondjam, hogy jó lenne, ha a Marvel legközelebb megkímélne az ilyen 100+ részes crossoverektől, vagy pedig kiadna egy olyan címet, hogy Marvel Universe, vagy ilyesmi, és akkor ez jelenne meg hetente kb. 10 számmal mindig az aktuális crossovert tartalmazva, abban pedig szépen nyomon lehetne követni az eseményeket.   Ja, szeretnék egy szavazást indítani, hogy a Kapitányt meddig hagyják holtan. Lehet hónapokban, de években is megtenni a téteket, szerintem 5 éven belül ugyanúgy ott fog szaladgálni zászlós alsógatyában.  Persze jó lenne, ha véglegesen halott maradna, akkor legalább valemelyest felértékelődne a halál a Marvel Univerzumban...  Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3928 Dátum: 2007. Július 01., 23:35:09 »
Az utolsó Amazingem áprilisi, úgyhogy azzal nem tudok haladni. A két minit a jövő héten elolvasom.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3927 Dátum: 2007. Június 30., 18:39:15 »
Olvasd el az Amazingeket és a CW végét, aztán kíváncsi vagyok, ugyanígy gondolod-e majd a végén is...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3926 Dátum: 2007. Június 30., 18:27:36 »
Idézetet írta: pepo05
Isten veled CW. Nekem nem fogsz hiányozni.
Én most olvastam el belőle jónéhány részt, és nekem nagyon bejött. Elolvastam az összes New Avengers-es részt, ahol a karakterek 1-1 külön képregényben élték meg ezt a kalandot.
Szerintem az egyik legjobb nagyszabású esemlény volt a Marvel utóbbi 10 évében.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3925 Dátum: 2007. Június 30., 18:09:31 »
Idézetet írta: Sepi
Én azért örültem volna, hogy ha hozzám vágtak volna pár doboz képregényt.
hat ja, jo lett volna gyujtosnak
gyengéd barbár

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3924 Dátum: 2007. Június 30., 17:56:37 »
Jópofa lett az új She-Hulk képregény. Főleg ez a két oldal nagyon aranyos:
8.old
9.old

Én azért örültem volna, hogy ha hozzám vágtak volna pár doboz képregényt.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3923 Dátum: 2007. Június 28., 15:52:37 »
Én nem. Jelentős X-crossoverként biztosan lefoglalja hamarosan vki, ha edig még nem tette, és akkor lesz majd magyarul is. A CW és a WWH méretük folytán olyasmik, amikre kicsi az esély, hogy bármely honosító nekiugrik - bár nekem a CW-nél se tetszett nagyon a friss megjelenések kirakása -, de az Endangered Species méretre csak 7 füzet, amit akár 2 hét alatt meg lehet csinálni, ha az ember nekifekszik.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3922 Dátum: 2007. Június 28., 12:40:57 »
Akkor megint lehet toborozni  

Ki látná még szívesen a "veszélyeztetett fajt" ??? Kezeket fel !!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3921 Dátum: 2007. Június 28., 12:36:03 »
Ezen még nem gondolkodtam, de mivel elvileg 18 füzetet érint a sorozat, annyira nem volna nagy gond. Attól függ, hogy mennyire érdekel másokat is ez a történet. Ha van rá elég érdeklödő, akkor felőlem mehet.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3920 Dátum: 2007. Június 28., 12:31:27 »
Van esély rá hogy a "veszélyeztetett faj" füzetei felkerüljenek esetleg a WWH mellé a kiszolgálóra  ?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3919 Dátum: 2007. Június 28., 10:10:56 »
(Vki, aki tudja, hogy kell, tényleg átírhatná a topic címét Spoilerre vagy vmi ilyesmire...)
Na szóval, megjelent jópár jó dolog a héten, de most elolovasván az X-Men #200-at (kösz, Sepi ) kicsit nehéz bármi másra gondolnom...
Egyrészt le a kalappal Humberto Ramos előtt, a borítót leszámítva már majdnem össze tudott hozni olyan rajzokat, amitől nem akar az ember sikítozva a haját tépni. Határozottan jót tett neki, hogy egy olyan rajzolóval csinált közösen vmit, aki ért is a rajzoláshoz. (Bár azért Scott álla mellett nem lehet elmenni szó nélkül).
A sztori... kegyetlen. Annak ellenére, hogy valószínűleg páran Ulti-szerűen lassúnak fogják találni - ami igaz is - sokkal jobb, mint vártam volna. Beigazolódott  asejtésem, hogy Omega Őr miért áll a Martalócok oldalára (Malice megfertőzte digitálisan), és az Agymesternőre is ugyanez lett a helyzet. Vadóc helyzete egyre kegyetlenebb, viszont egyre jobban kezd körülötte forogni a történet, aminek be kell valljam, nagyon örülök. A Kábeles résznél meg külön pluszpont, hogy az ugyanekkor megjelent Cable c Deadpoolban is egyetlen részlet kivételével ugyanezt láthattuk másik szemszögből, tehát végre vmi kis egységesség a képregények között. (Jut eszembe, úgy tűnik, a C&DP is az Amerika Kapitány v5 sorsára jutott, címszereplő nélküli sorozat lesz, Kábel nagyon úgy néz ki, hogy felrobbantotta magát a szigettel együtt, hogy Gambiték ne szerezzenek meg értékes információkat.)
Amit Sepi mondott Rejtélyt illetően... megrázott, ezt elismerem. Nagyon megrázott, ilyet képregy kapcsán az X-Treme X-Men #16 utolsó oldalánál éreztem. Viszont... Rejtély kétségtelenül a világ egyik legügyesebb színésznője, és volt már olyan, hogy majdnem megölte a lányát (hasba szúrta), viszont én még hiszek neki egyelőre, hogy komolyan gondolta, amit lassan 2 éve akar az X-Men oldalain. És egyben ő a világ egyik legügyesebb céllövője is, tehát az én tippem az, hogy egy súlyos, de nem halálos lövést adott le Vadócra, mielőtt a Martalócok megölhették volna, és majd kiderül, hogy kettős játékot játszik. Tudom, hogy képregényben semmit se szabad 100%-ra venni, és árulta már el a hozzá közel álókat is nem egyszer a múltban, de azt is láthattuk már, hogy képes igen komolyan szeretni vkit és mindent megtenni érte, amire csak képes...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3918 Dátum: 2007. Június 28., 08:57:23 »
Még nem nyilatkozom... a jelenlegi állás szerint jó lesz, ha délre lejön a normális, 34 megás scan, úgyhogy azt már legfeljebb otthon olvasom el...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3917 Dátum: 2007. Június 28., 08:50:47 »
Na, és ha már vége van a CW-nek (tényleg, nem kellene átnevezni ezt a topikot?), de ez a topik még itt van spoilerezni és kibeszélni az amerikai megjelenéseket, akkor X-Men 200. Egészen jól kezd beindulni az ENDANGERED SPECIES (továbbiakban: ES), bár ahogy nézem, talgaby ezek után Rejtélyért sem fog rajongani.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3916 Dátum: 2007. Június 26., 09:08:45 »
Isten veled CW. Nekem nem fogsz hiányozni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3915 Dátum: 2007. Június 25., 10:23:51 »
Aki még nem szedte le, este 8-ig kap határidőt. Akkor érek majd haza és akkor törölni fogom.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3914 Dátum: 2007. Június 25., 09:25:30 »
Mivel az érdeklődés a kérdés iránt soha nem tapasztalt szintet ütött meg, ezért egyetértek. Valószínűleg már mindenki letöltögette magának.  Törölhető.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3913 Dátum: 2007. Június 24., 17:44:28 »
Szerintem mehet a kukába. Aki már le akarta tölteni, az biztos letöltötte.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3912 Dátum: 2007. Június 24., 12:09:33 »
Oké, emberek, mivel a CW-nek már jó ideje vége, és a tárhely se végtelen, egy kérdés: akarja még bárki, hogy fennmaradjanak a troll.extrán a Civil War-cuccok, vagy noszogassam meg Sepit, hogy szedje le és inkább a Marvel Érdekességeknek jusson hely?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3911 Dátum: 2007. Június 22., 15:20:12 »
Na igen, non-markedtól non-markedig. Komolyan, jobban vártam már Carey ezen valójában nem is olyan hosszú crossoverét, mint a WWH-t vagy a Civil Wart együttesen. Végre egy jó X-író kezében egy crossover, tehát jóval alacsonyabb eséllyel indul a totális katasztrófa.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3910 Dátum: 2007. Június 22., 13:57:31 »
Na, kijött az X-Men crossover első checklist-je:

X-MEN: ENDANGERED SPECIES
X-MEN #200 - Chapter 1
Uncanny X-Men #488 - Chapter 2
X-Factor #21 - Chapter 3
New X-Men #40 - Chapter 4
X-Men #201 - Chapter 5
Uncanny X-Men #489 - Chapter 6
X-Factor #22 - Chapter 7
New X-Men #41 - Chapter 8
X-Men # 202 - Chapter 9
Uncanny X-Men #490 - Chapter 10
X-Factor #23 - Chapter 11
New X-Men #42 - Chapter 12
X-Men #203 - Chapter 13
Uncanny X-Men #491 - Chapter 14
X-Factor #24 - Chapter 15
New X-Men # 43 - Chapter 16
X-Men #204 - Chapter 17

Ez legalább követhető lesz, remélhetőleg. Viszont azt néztem, hogy a Chapter 2-t és 3-at Mark Bagley fogja rajzolni. Érdekes lesz most már máshol látni a rajzait az Ultimate Spider-Man-en kívül.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3909 Dátum: 2007. Május 25., 11:20:47 »
A mostani She-Hulk nagyon jó (jó, eddig az egész sorozat az). Jen kicsit azért meglepte Tony-t. Meg véletlenül ráejtett egy vadászgépet, meg ilyenek. Azon a szálon még lehetnek valóban érdekes dolgok, hacsak vhogy Jen nem megy át a WWH alatt She-Hulk Smash!-be.

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #3908 Dátum: 2007. Május 24., 18:16:57 »
Idézetet írta: talgaby
Mindenesetre itt legalább egy egészen normális, és még akár kedvelhető Tony Stark szerepel, nem a mostani 616 egyre inkább pöffeszkedőbb (vagy "sajnáljuk szegény, Kapi halála miatt megtört embert" ábrázolású) megalomániás mini-Fátuma...
Nekem egyre inkább az az érzésem Starkból direkt csinálnak ilyen hülye állszent rohadékot, az még hagyján hogy She-Hulk szédszette (nem olvastam), de ezért az állszentségéért az Am. Kap. #26-ban is kapott egy büdös nagy sallert Sharontól.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 31., 00:12:51 írta Pádi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3907 Dátum: 2007. Május 24., 16:43:15 »
No, nem volt rossz az e heti Marvel-termés. Amazon majdnem kiverte a sz*t is a S.H.I.E.L.D. egyre nagyobb egójú parancsnokából... bár azon csodálkoztam, hogy Tony nem záratta be őt is csak úgy, hisz elég sokat tud, ráadásul nyíltan megfenyegette egy komolyabb perrel. Bár nem hiszem, hogy a WWH miatt arra sor kerülhetne.
A Bérelhető Hősök Vadföldi kalandja mondjuk az előzőekhez képest kicsit vérszegény lett, de a karakterek szempontjából már izgalmasabb. Kíváncsi vagyok, hogy Humbug kissé sajátságos tuningolása milyen mértékű lesz, és hogy mit akarnak majd ezzel a "sötét Shang Chi" vonallal... pedig már kezdtem volna szurkolni nekik Tarantulával (összeillenek ). A levrovban viszont igaza volt az egyik beírónak, a Fekete Macska tényleg eléggé mellékszereplő, gyakorlatilag most is csak azért volt, hogy behúzzon egyet Paladinnak, mert az levetkőztette, hogy beköthesse a sebét (jó, mondjuk azért az a jelenet vicces is volt ). Jó, elismerem, hogy alapvetően a cím Misty Knighté (meg Colleené), de szerintem a kinti olvasók nagy hányada a Pók-fanok közül kerül ki, akik csakis azért veszik, mert benne van a Cicus is.
És a legújabb Adventures-cím, a Vasember: Ismét egy újabb átértelmezett eredettörténet, és erről azt kell mondjam, hogy ha a réges-régi 616-os nem anno a Marvel-univerzum csecsemőkorában bukkant volna fel, akkor most minden szívfájdalom nélkül azt mondanám, hogy ez sokkal jobb, mint az eredeti. Nagyon összerakták, hogy mi miért történik, és majdnem minden klappol is. Mondjuk kicsit emlékeztet a v2-es eredetre... de ez megbocsátható. Mindenesetre itt legalább egy egészen normális, és még akár kedvelhető Tony Stark szerepel, nem a mostani 616 egyre inkább pöffeszkedőbb (vagy "sajnáljuk szegény, Kapi halála miatt megtört embert" ábrázolású) megalomániás mini-Fátuma...

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3906 Dátum: 2007. Május 21., 13:05:25 »
Idézetet írta: talgaby
A HoM miatt veszélyeztetett faj.

És valaki állítólag a fűbe is harap, legalábbis egy plakáton valami olyasmit olvastam, hogy az egész sztori egyetlen halállal kezdődik.
De az biztos nem Chuck Norris lesz!

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #3905 Dátum: 2007. Május 20., 14:51:30 »
Idézetet írta: Gorgonita
Hát a Fallen Son-okat olvasgatjátok-e? Mert szerintem egész jó a hangulatuk. Nekem marhára bejönnek.
 A Mighty-ban meg a poénok jók. Pl amikor Ares mellett elkezdenek istenelni, miután megtiltották neki, hogy ő harcoljon Ultronnal Sentry helyett. De az is jó hogy közben lehet olvasni a gondolataikat, hogy mit gondolnak, ki kibe van beleszédülve.
 Csak a New Avengers is ilyen grafikával menne!
 Ami még bejött az utóbbiak közül, az a Nova 1-2. Ott is bánom hogy az Annihilation-ok annyira össze-vissza voltak rajzolva. De ezek után lehet hogy adok neki még egy esélyt.
A Jeph Loeb féle Fallen Son nekem egy igen kellemes meglepetés volt, azt hittem kis külön álló részek lesznek, de az egész egybefügg, és ez tetszik, a történet hatásos, a rajzok jók.
Mighty is kezd feltörni végre, bár a gondolatbubiknak eddig nem túl sok értelmét látom, Aresnál vicces volt a szivecske de azon kívül az ilyen egyszevas gondolatok amik végül is nem utatnak semmi érzelmet vagy belső gondolatot, szerintem felesleges. A New rajztílusa pedig nekem kifejezetten tetszik, mondjuk a legutóbbi számban Yu kissé elengedte magát azért.
Az Initiativetől a frász kerülget. LEhet késöbb jobb lesz de most nagyon nem tetszik.
Sok Avengers cím van de most több nem jut eszembe.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 20., 14:53:57 írta Pádi »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3904 Dátum: 2007. Május 19., 23:25:47 »
Hát a Fallen Son-okat olvasgatjátok-e? Mert szerintem egész jó a hangulatuk. Nekem marhára bejönnek.
 A Mighty-ban meg a poénok jók. Pl amikor Ares mellett elkezdenek istenelni, miután megtiltották neki, hogy ő harcoljon Ultronnal Sentry helyett. De az is jó hogy közben lehet olvasni a gondolataikat, hogy mit gondolnak, ki kibe van beleszédülve.
 Csak a New Avengers is ilyen grafikával menne!
 Ami még bejött az utóbbiak közül, az a Nova 1-2. Ott is bánom hogy az Annihilation-ok annyira össze-vissza voltak rajzolva. De ezek után lehet hogy adok neki még egy esélyt.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3903 Dátum: 2007. Május 19., 15:42:00 »
A HoM után nem születtek mutánsok? No fene. Wanda jól bekavart megint.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3902 Dátum: 2007. Május 19., 11:18:24 »
Ezt Carey fogja írni, akiben eddig még nem csalódtam X-vonalon se. A non-marked most nem csak a csapatvezető miatt a kedvenc X-címem, hanem mert egész érdekesen próbálja feldobni (bár a történet kétségtelen, hogy a HoM óta most fog először haladni vmerre, ha az Apokalipszis vére utáni csapatösszeállás körüli dolgokat nem nézem).

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3901 Dátum: 2007. Május 19., 10:54:24 »
Na akkor én vagyk a legjobb helyzetben, mert engem egyik nagy crossover sme érdekel nagyon. Valami megoldás meg úgyis lesz a mutáns problémára, a kérdés csak az, hogy értelmes, vagy megint egy összekavart katyvasz lesz-e...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"