Heh, elég érdekeseka júliusi képregényeladási adatok a tengerentúlon. A Thor #1 finoman szólva tarolt, (165e, még a Mighty Avengers se nyitott ennyin) 10e-rel nyomta le a WWH-t is (amit a Fallen Son is megelőzött). A WWH egyértelműen húzza a címeket, Hulkból az életben nem adtak még el ennyit. Az ASM viszont mintha esett volna hangyányit, tényleg ráfér az a One More Day (a Sensational SM v2 viszont feljebb jött). Legnagyobb örömömre a non-marked X-Men utólérte az Uncanny-t, remélem, hamarosan beelőzi, mert egyelőre érezhetően jobbak a történetek. Vicces, hogy a Top 10-be a DC csak a megasztársorozatát, az AS Batman & Robint és a még mindig arató JLA-t tudta berakni, de a Top 20-ba is ezeken kívül a másik AS-sorozat, a Superman, továbbá a JSA, a most nagyon felkapott Green Lantern (Sinestro Corps miatt), és az újabb érdekes jubileumot ülő Batman (#666) jutott csak, inkább a 70.-es helytől jönnek a sorozataik (megjegyzem, a Countdown érezhetően bukott, hetente stabilan minimum egy ezressel kevesebben veszik, ezzel a tempóval a 100. hely alatt fogja végezni). Viszont érdekes, meg is jegyzik, hogy a WWH érezhetően gyengébben megy, mint a CW (110-120e-rel kevesebb embert érdekel). Szívemnek kedves, hogy az Adventures sorozatokból kettő is átlépte a 10e-t (Hulk #1, Giant-Sized Avengers), továbbá, hogy - a most nagyon gyengévé vált F4-et leszámítva - ez a világ is lassan mászik felfelé, a hozzá hasonló X-Men First Class v2-ről nem is szólva, az lassan bemegy a top100-ba is. Szuperhőséken kívül ami számomra jó, hogy a Red Sonja még mindig közelít a Conanhoz, és a Witchblade is szépen stabilizálta magát a nemrégi jubileumi 100. szám után. És persze ott a Dark Horse nagy fogása, a Buffy Season Eight, ami most csak azért nem juthatott a Top 10-be, mert egy rakat WWH- és Avengers-cím jött ki, egyébként az egyetlen nem Marvel vagy DC-s 100e feletti (nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen a Dark Horse-nál, talán a Sin City-nél).
És nem tudom, miért írtam én ezt most itten ide, de jólesett.