Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1381078 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3990 Dátum: 2007. Október 29., 23:22:35 »
Hidd el, nem akarod a Pengés dolgot még összefoglaló szintjén sem elolvasni. Az egész sorozat ott volt elcseszve, hogy elkezdték...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3989 Dátum: 2007. Október 29., 16:31:03 »
Egyenlőre még nem. Ha jól tudom akkor egy új szereplő lesz.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
« Válasz #3988 Dátum: 2007. Október 29., 16:25:59 »
hál istennnek,akkor kilessz?nemlehetudni?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3987 Dátum: 2007. Október 29., 16:15:37 »
Mint utólag kiderült nem ő lesz az, csak talán szimpátiából vette fel azt a szerelést ami hasonlít Kapi szerkójára, amikor egy neonáci csoporttal küzdött meg.

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #3986 Dátum: 2007. Október 29., 16:07:57 »
nos elolvastam az összefoglalós CW-t és neke bejött,bár nemtokmindent mer pl a Pengésnek megnézném az összefoglalóját,dehát persze ennyi mellékszálhoz öngyilkosság összefoglalókat írni xal nekem tecett csask kapit nagyon sajnálom   de télleg a megtorló lenne a következő kap?nemár

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #3985 Dátum: 2007. Október 28., 11:38:40 »
nagyonköszi énis a sörözőt kerestem de nemtaláltam

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3984 Dátum: 2007. Október 28., 11:22:43 »
Ebben a topikban kell visszalapozni, ez volt régen a Civil War söröző. Az összefoglalók többsége itt van.

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #3983 Dátum: 2007. Október 28., 11:20:13 »
nah lenne 1 kérdésem a CW kiszolgálóban lelehet tölteni az összefoglalókat de nincs aa végégig tom h hosszú lenne azt megírni de nincs egy olyan topik amiben még megvannak írva az összefoglalaók mint a Planet Hulknál vagy azt megszűntették?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3982 Dátum: 2007. Október 23., 08:19:02 »
Tök jó, most nézem, hogy a Fantastic Four 551-es számát kiadják magyarul is, ott van rajta a borítón:  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3981 Dátum: 2007. Október 13., 23:15:19 »
A Howard tényleg nagyon ott van (bár elég fura volt, hogy hirtelen csak úgy elhagytuk a sok éven át ott levő Donald-féle széles csőrt egy ilyen realisztikusra), a humora még mindig kiváló (és le merném  fogadni, vhol a Dr. House sikere is benne van ebben a felélesztésben). A zombi variantokkal is egyetértek, az elején még jók voltak, most már egyre erőltetettebbek és randábbak (a Ms. Marveles meg inkább szánalmas már...). Túlságosan is elszaladt a ló a fejesekkel.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 13., 23:15:31 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #3980 Dátum: 2007. Október 13., 23:02:45 »
Ezek a Zombi Variantok annyira gusztustalanok néha.
A Howard  the Duck zseniális, mind rajzilag, mind történetileg, de könyörgöm, egy ilyen ocsmány variant covertől az ember inkább hány mint röhög.
One More Day második részt most olvastam és jó, szerintem a kislány Mephisto, személyesen.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3979 Dátum: 2007. Október 13., 22:49:55 »
A csapatot én is, viszont még egy ilyen sztorit nem tudtam volna elviselni. Kibírhatatlanul pocsék volt ez a történet, mág alig várom Millarékat.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3978 Dátum: 2007. Október 13., 18:01:34 »
Most néztem, hogy az utóbbi idők egyik legizgalmasabb F4 felállása (Lény, Fáklya, Fekete Párduc, Vihar) az 550-es számmal véget ért.  Tényleg nem volt hosszú a Richards család vakációja a CW után. Pedig még pár számig elviseltem volna ezt a csapatot. Sebaj, a T'Challa házaspár is azt mondta, hogy bármikor hívhatják őket ha szükség van rájuk, úgyhogy még ki tudja mit hoz a jövő.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3977 Dátum: 2007. Október 06., 16:38:58 »
Az ES-t még nem olvastam, így sajnos véleményt sem tudok mondani róla. Persze azt én is láttam, hogy végre egy olyan crossover, ami normálisan követhető, hiszen úgy adják ki, mint a régebbi crossovereket, minden egyes szám elején ott van, hogy hányadik részt is tartja az ember a kezében. Így legalább nincs vita arról, hogy most vajon hogyan is követik egymást az események és a történetek.  És ahogy látom a Messiah is ilyen lesz.  Legalább az X címeknél normálisan csinálják a dolgokat. Ez most nagy szó a Marvelnél.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3976 Dátum: 2007. Október 06., 16:02:12 »
Igen, de az első évek óta, ami ígéretes. Semmi szerteágazás, kemény sztori, de nem akarják megváltani vele a világot. Az ES is marha hangulatos, és a fó X-címekben remekül felvezették a Messiah-t, ezt jelenleg sokkal jobban várom, mint anno a WWH-t vagy a Secret Invasiont.
Az ASM rajzai az elején tényleg rémesek, de a végén szerinte már jobbak. Majd belejön Quesada Póki rajzolásába. Alapvetően én kedvelem a stílusát, rajzolóként sose volt különösebb gondom vele.
Ja, és olvasta vki a Howardot? A rajz picit fura, de a kacsa vmi eszméletlen jól nyomja, és a karakterek se semmik ("Két kilencmillis, egy Uzi, három Glock és egy baseball-ütő van nálunk. Kijövünk békés, kultúrált emberek módján megbeszélni a dolgot?" )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3975 Dátum: 2007. Október 06., 14:46:05 »
Idézet
Nem tudom,hogy látta-e már valaki a z AMS 544-es számát,szerintem botrányos rajzok vannak benne.
Fogalmam sincs,hogy pélsául a Sins Past féle munka után,hogy engedhetikezt a képi világot 2007ben.
Lehet, hogy úgy voltak vele, hogy ha már várhatóan egyetlen egy rajongónak sem fog tetszeni ez a történet, akkor legalább a nagy Q rajzaira foghatják.  

Amúgy itt van egy trailer a One More Day-ről.

És ha már a Spoiler sörözőben vagyunk, akkor itt egy kis előzetes a nemsokára megjelenő X-Men One-Shot-ból, az X-Men Begins In Messiah CompleX-ből:

01
02

Igaz, nem sok, de egyenlőre ennyi van fent a Marvel oldalán. A lényeg, hogy ez lesz a következő 13 részes X-Men crossover, ami rögtön az Endangered Species után következik. (Hurrá, egy újabb crossover  )

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3974 Dátum: 2007. Október 06., 14:03:38 »
Nem tudom,hogy látta-e már valaki a z AMS 544-es számát,szerintem botrányos rajzok vannak benne.
Fogalmam sincs,hogy pélsául a Sins Past féle  munka után,hogy engedhetikezt a képi világot 2007ben.

Történetileg kivácsi leszek mit hoznak ki a one more day saga-ból.
Jelenle szerintem a sensational illetve a friendly címek valamicskével jobbak.

Bár az AMS back to black történet vége tetszett,jól megkapta W.F. barátunk

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3973 Dátum: 2007. Október 02., 08:31:12 »
Egy új képregénysorozat indul a héten a Marvelnél (mint azt a cover art topikban is láthattátok), az Omega The Unknown. Itt is van pár darab előzetes belőle:

01
02
03
04
05
06

És akkor még egy kis érdekesség. Tudjuk, hogy holnaptól egy újabb Howard a kacsa képregény indul a Marveltől, aminek ilyen az első borítója:

De azért kukkantsunk bele ebbe a képregénybe is:

01
02
03
04
05
06

És végül a Secret Invasion első trailere:
Secret Invasion
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 02., 08:32:27 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3972 Dátum: 2007. Szeptember 06., 10:41:09 »
Rozsinál ez lassan 4 éve tart, szóval azon én nem lepődök meg.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3971 Dátum: 2007. Szeptember 06., 09:36:00 »
Milyen nagy divat lett most a Marvelnél az "agyhalott" állapot. Először May néni, most meg a Rozsomák.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3970 Dátum: 2007. Szeptember 03., 11:26:01 »
Wolverine v3-ra a magyarázat Loeb és hogy nagyon felfújták a Kardfogús sztorit (pláne, hogy állandóan olyasmiket hallok rebesgetni, hogy megengedték Loebnek, hogy megölje végre azt a pszichopata nagymacskát).
A Terminator helyzete érdekes, mert szerintem a Dynamite jobbat várt 13e-nél, gyakorlatilag a jóval kisebb kultusszal rendelkező új Sheena-minivel van egy szinten (bár a Hegylakónál jobban indult).

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3969 Dátum: 2007. Szeptember 03., 06:34:43 »
Nekem ami meglepő az az, hogy a Wolverine a negyedik helyen áll eladásokban, pedig z utóbbi számai finoman szólva sem voltak kasszasikerre okot adók. A Thor szereplése valóban érdekes, ezek után szinte biztos, hogy majd jön a harmadik kiadása is a történetnek (ami utoljára az Incredible Hulk 106-al történt meg, hiszen az eladásokban a harmadjára kiadott száma is a 173dik helyen szerepel). Amire én kiváncsi voltam, az a Terminator 2 Infinity, aminek az első száma a 146dik helyen zárt. Kezdésnek nem rossz.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3968 Dátum: 2007. Szeptember 02., 23:21:26 »
Heh, elég érdekeseka júliusi képregényeladási adatok a tengerentúlon. A Thor #1 finoman szólva tarolt, (165e, még a Mighty Avengers se nyitott ennyin) 10e-rel nyomta le a WWH-t is (amit a Fallen Son is megelőzött). A WWH egyértelműen húzza a címeket, Hulkból az életben nem adtak még el ennyit. Az ASM viszont mintha esett volna hangyányit, tényleg ráfér az a One More Day (a Sensational SM v2 viszont feljebb jött). Legnagyobb örömömre a non-marked X-Men utólérte az Uncanny-t, remélem, hamarosan beelőzi, mert egyelőre érezhetően jobbak a történetek. Vicces, hogy a Top 10-be a DC csak a megasztársorozatát, az AS Batman & Robint és a még mindig arató JLA-t tudta berakni, de a Top 20-ba is ezeken kívül a másik AS-sorozat, a Superman, továbbá a JSA, a most nagyon felkapott Green Lantern (Sinestro Corps miatt), és az újabb érdekes jubileumot ülő Batman (#666) jutott csak, inkább a 70.-es helytől jönnek a sorozataik (megjegyzem, a Countdown érezhetően bukott, hetente stabilan minimum egy ezressel kevesebben veszik, ezzel a tempóval a 100. hely alatt fogja végezni). Viszont érdekes, meg is jegyzik, hogy a WWH érezhetően gyengébben megy, mint a CW (110-120e-rel kevesebb embert érdekel). Szívemnek kedves, hogy az Adventures sorozatokból kettő is átlépte a 10e-t (Hulk #1, Giant-Sized Avengers), továbbá, hogy - a most nagyon gyengévé vált F4-et leszámítva - ez a világ is lassan mászik felfelé, a hozzá hasonló X-Men First Class v2-ről nem is szólva, az lassan bemegy a top100-ba is.  Szuperhőséken kívül ami számomra jó, hogy a Red Sonja még mindig közelít a Conanhoz, és a Witchblade is szépen stabilizálta magát a nemrégi jubileumi 100. szám után. És persze ott a Dark Horse nagy fogása, a Buffy Season Eight, ami most csak azért nem juthatott a Top 10-be, mert egy rakat WWH- és Avengers-cím jött ki, egyébként az egyetlen nem Marvel vagy DC-s 100e feletti (nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen a Dark Horse-nál, talán a Sin City-nél).

És nem tudom, miért írtam én ezt most itten ide, de jólesett.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3967 Dátum: 2007. Augusztus 29., 07:26:40 »
Egy kis előzetes az X-Men Emperor Vulcan képregényből:

00
01
02
03
04
15

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3966 Dátum: 2007. Augusztus 28., 10:44:27 »
Vhogy éreztem, hogy a WWH-t se bírják ki levezető crossover nélkül...
A Howardot nagyon várom, az a kacsa olyan beteg, hogy az már jó. Kíváncsi vagyok, kihasználja-e pofátlanul, hogy ő hivatalosan nem is létezik...
AZ Utazót most nagyon igyekeznek előtérbe tolni, úgy néz ki, még tart a film hatása. Remélem, most 616-os minit kapunk...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3965 Dátum: 2007. Augusztus 28., 07:27:50 »
Érdekes kis hírek a Marvel háza tájáról. Ahogy nézegettem a megjelenések, észrevettem pár darab érdekes kis kiadványt. Az év végére nem fogunk szűkölködni az újdonságokban. Először is újra lesz Howard, a Kacsa. Aztán egy újabb darabbal fog bővülni a Marvel Illustrated sorozat, a Picture of Dorian Gray-el. Aztán a most befejezödő mini után egy újabbat kap az Ezüst Utazó is. De ezen kívül újra lesz Captain Marvel, és egy újabb Avengers címmel is megajándékoznak minket, a House Of M Avengers-el. Ez első ránézésre nagyon úgy tűnik, hogy a nyugati parti angyalok mintájára készül. Kezdésnek az állandó tagok: Hawkeye, Iron Fist, Moon Knight, Tigra, és Mockingbird, de ezen kívül más hősök is fel fognak tünni benne. A zombi rajongóknak is lesz csemegéjük, hiszen jön a Marvel Zombies 2 és a The Zombie: Simon Garth mini is (bár szerintem egy kicsit kezdik túlzásba vinni ezt a zombis dolgot). Aztán amire én személy szerint a leginkább kiváncsi leszek, az a újraindított Marvel Comics Presents lesz. Remélem nem fog ez is a Marvel Fanfare v2 sorsára jutni.  Ha még ez nem volna elég lesz újra Foolkiller is, és egy újabb X-Men mini is, az Emperor Vulcan. Végül, de nem utolsó sorban, ahogy az várható volt, novemberben elindul a World War Hulk - Aftersmash.

Nem elérhető tomgrey

• Garfield
  • **
« Válasz #3964 Dátum: 2007. Augusztus 21., 12:20:00 »
Kár. Októbernél lemaradtam.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3963 Dátum: 2007. Augusztus 21., 10:55:01 »
Ha régi formájában nem is, de esetleg ha van rá elég érdeklődés, akkor felkerülhet a most indult Civil War Chronicles kiadvány, amiben a CW fontosabb címei vannak összeválogatva olvasási sorrend szerint (CW, CW Frontline, Amazing Spider-Man, Captain America, Iron Man, Avengers és társai).

Nem elérhető tomgrey

• Garfield
  • **
« Válasz #3962 Dátum: 2007. Augusztus 21., 10:40:02 »
Idézetet írta: Sepi
Igen, nagytakarítás volt, így már nem lehet elérni a cw-s képregényeket. Volt róla szó már korábban is.

Értem, köszönöm. Lesznek még megtalálhatók a régi formában?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3961 Dátum: 2007. Augusztus 21., 08:33:19 »
Igen, nagytakarítás volt, így már nem lehet elérni a cw-s képregényeket. Volt róla szó már korábban is.