Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1383289 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3870 Dátum: 2007. Április 22., 23:56:47 »
A megjelenő hozzászólásokat sikerült átváltanom 200-ra, de ez még mindig 20 oldal, és ilyen mennyiségnél könnyű átsiklani fölötte. A find all posts meg nem megy, mert nem találom. Hol "alul"? Benyomram egy ctrl+f-et, de így sem találtam a bombot... van valami képed róa vagy ilyesmi? Bocsánat mindenkitől, hogy ilyen szarságokra használom ezt a fórumot, de .... erre nem tudok mit mondani.... meg... álmos vagyok már.... megértéseteket köszönöm. Szépen
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 22., 23:57:33 írta admiralilles »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3869 Dátum: 2007. Április 22., 11:07:28 »
Tényleg, itt már más. Az összes hsz-hez kattints a saját nevedre, és ott alul a Find all posts-ra. Oldalanként 100 hsz-t (vagy már 200-at is) pedig Vezérlőpult (My Controls) -> Beállítások (Options), Fórum beállítás (Board Control), Number of posts for each topic page, ami alapból 25-re van állítva.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3868 Dátum: 2007. Április 22., 10:15:52 »
Ott csak a legutóbbi 5 hozzászólást látom. Ott valahogy meg lehet nézni a régebbieket is? És azt sem találtam meg, hogy hol lehet beállítani 100 hozzászólásra.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3867 Dátum: 2007. Április 21., 22:29:14 »
Kattints a nevedre, nézdd meg a Profilodat, és ott a Posts fül alatt ott van az összes eddigi hsz-ed. Topicon belül pedig legfeljebb beállíthatod, hogy 100 hsz legyen egy oldalon, és a böngésződ keresőfunkciójával gyorsan megkeresheted.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3866 Dátum: 2007. Április 21., 22:14:57 »
Pedig más mód nincsen rá, csak az, hogy végiglapozod. Az oldal alján van egy kereső, de oda csak olyan szavakra tudsz rákeresni, amik a hsz-ekben vannak, nevekre nem.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3865 Dátum: 2007. Április 21., 22:02:25 »
hol lehet visszanézni az eddigi hozzászólásaimat? Nem akarom átlapozgatni ezt a száz akárhány oldalt.
thx

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3864 Dátum: 2007. Április 19., 14:37:35 »
Hosszú idő óta először ismét marha jó lett a Cable & Deadpool. Igaz, most Kábel nem is volt benne.  De volt legalább pár nagyon rég látott ismerős, és a végén mintha azt terveznék, hogy egy picit belefutnak a non-marked X-Menbe is, ahol épp egy űrből jött nagy fekete izé ellen harcol kedvenc X-csapatom. AMi különösen aranyos volt, hogy az összes felvétel a non-marked bandáról az ő füzetükből volt. Kicsit elütött egymástól a két rajzstílus, de nagyon hangulatos is volt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3863 Dátum: 2007. Április 18., 15:55:38 »
Szóval ezt akarják kihozni ebből a történetből. Eleinte nem értettem, hogy pontosan mit is akart az a nő Punishertől. Nem tudtam eldönteni, hogy most meg akarja ölni, vagy csak segíteni akart neki.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3862 Dátum: 2007. Április 18., 15:53:26 »
Ja, hogy ez. Elvileg ez majd a mostai MAX-os történetszál vége lesz. Most éppen pár maffiaözvegy próbálja megbosszulni a férjét, de felbukkant egy másik őrült tyúk, aki meg meg akarja védeni Franket, amiért az megölte a férjét. És Ennist ismerve gondolom ő majd jó véresen kivégzi a feleségeket, hogy ne Franknek kelljen nőket gyilkolásznia (megjegyzem, szinte éreztem, hogy ez lesz az egész sztoriból).

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
« Válasz #3861 Dátum: 2007. Április 18., 15:09:55 »
Nem tudom, hogy mikori a szám, de mivel ma rakták föl arra az oldalra, ahonnan néztem, arra gondoltam, hogy ez még fog jönni a jövőben. Persze, lehet, hogy jó nagy hülyeséget harangoztam be, ezért a biztonság kedvéért nézzétek meg ti is:
http://comicartcommunity.com/gallery/detai...?image_id=23924
(És előre bocsánat mindenkitől, akiket esetlegesen félrevezettem a hülyeségem miatt)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 18., 15:11:16 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3860 Dátum: 2007. Április 18., 14:55:18 »
Női Megtorló? Te nem vmelyik régi sztoriról találtál egy képet véletlenül? Mert egyszer már vmelyik régi miniben tán volt egy Megtorló-pólós nő... (vagy az egy What If... volt?)

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3859 Dátum: 2007. Április 18., 14:52:18 »
Amúgy kattinta megint Disney-ys link jön be.
Érdekes fejlemény? Áhh..nem tudom mi ütött a Marvelbe.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3858 Dátum: 2007. Április 18., 14:50:33 »
Érdekes fejlemény! Bár már a régi sorozatnál is volt már női Megtorló. Erre azért kiváncsi leszek.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #3857 Dátum: 2007. Április 18., 14:46:47 »
Tudom, nem lehet sokat leszűrni egy borítóból (főleg a Marvelnél), de most azt hiszem, hogy nem csak új Amerika Kapitányt fogunk kapni, hanem valaki beugrik Frank Castle helyére is:
Az új Punisher
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3856 Dátum: 2007. Április 18., 12:58:26 »
A szerver biztosan nem állt le, mert az én oldalam megy rendesen, úgyhogy valami más gond lehet. Próbáld meg később, addigra biztosan menni fog.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #3855 Dátum: 2007. Április 18., 12:43:57 »
Hejhó mindenkinek!

Valami szörnyűség történhetett, mert a troll.extra.hu helyén error 404 villog, pedig még csak októbernél tartok.

Ez most csak ideiglenes lehet, vagy végleges? Ha végleges, tudja valaki hol találhatnám meg a sorozatot?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 18., 13:08:30 írta KiD »

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #3854 Dátum: 2007. Április 14., 22:29:40 »
Aki elolvasta a Fallen Son: The Death of Captain America - Wolverinet (Jeph Loeb jó), az már kaphat egy kis utalást Punisher jövőjére nézve, valószinűleg.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3853 Dátum: 2007. Április 14., 20:45:17 »
Most néztem, hogy a Megtorló már a mostani új Punisher War Journal végén már a lentebb belinkelt Amerikás szerkóban írtja a neonácikat. A következő résznek meg már a borítóján is abban fog feszíteni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3852 Dátum: 2007. Április 12., 11:03:16 »
Azt akartam cáfolni, hogy *minden*, ami reges, az rossz most a Marvel szerint. Kicsit még olyan, mintha próbálgatnák most egy kvázi-egyensúllyal, hogy milyen lesz a fogadtatás, aztán ha bejön, akkor talán marad, ha meg nem, vhogy visszacsinálják (kiderül, hogy Bobby álmodta ). Ha ez így van, akkor el lehet róluk mondani, hogy tényleg nem egy DC...

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3851 Dátum: 2007. Április 12., 10:55:20 »
Idézetet írta: talgaby
Vasból a nagy meg nem értett hős lett. Ms. Marvelnél most Arachne lett a gonosz rossz anyuka, aki bajba sodorta a lányát (az a történet már nekem fájt). Amazon lett a SHIELD saját hős Hulkja, aki tisztára mossa a Hulk nevet. Mindenki éljenzi az Iniciatívát (vagy Kezdeményezést, kinek melyik tetszik), gyűlnek a hősök sorra a regesek oldalán. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy a regeseket egyre inkább jófiúknak akarják beállítani, velük szemben meg ott vannak a hisztis földalatti Angyalok, akik nem akarják beismerni, hogy veszítettek... (meg hát ugye Millar maga is azt mondta, hogy szerinte a két oldalt egyformának mutatták be, és mintha Q is olyasmit pöttyintett volna el, hogy a regesek semmivel se rosszabbak, csak kicsit kétségbeesettebb módszereket használnak... kár, hogy az olvasók többsége - velem együtt - ezt egyáltalán nem így látja.)

Először is még ha minden így is lenne, akkor is ott lenne mindaz, amit én leírtam, te meg nem cáfoltad, így legfeljebb döntetlenre jöhetne ki a meccs :-) De ezek mind a reges HŐSÖKRŐL szólnak, akik azt teszik, amit a meggyőződésük diktál, nem arról, hogy az oldaluk jófele megy-e (szerintem már a "brave new world" is egyértelművé teszi, hogy nem). Vasból szerintem egy Rommel tábornok lesz, a többiek meg német (vagy akár magyar) katonák, akik hősiesen harcolnak azon az oldalon, ahová a történelem vetette őket... Egy szövetséges és egy német katona között nincs sok különbség, még ha Hitler és Roosevelt között van is. Szerintem egy darabig az első párhuzamot fogják nyomatni, aztán előjönnek a második ellentéttel.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3850 Dátum: 2007. Április 12., 10:37:43 »
Pedig az első hat részt ajánlanám. Az nagyon fontossá vált a későbbiekben Tony életében.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3849 Dátum: 2007. Április 12., 10:34:37 »
Köszi  Talgaby ! Ezt nem figyeltem !:( Mea Culpa. Ezt a sorozatot eddig nem néztem ebből a szempontból. bocs
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 12., 10:36:41 írta beigli69 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3848 Dátum: 2007. Április 12., 10:17:41 »
A mostani sztorivonal címe a füzetben a "Director os S.H.I.E.L.D.", ez van a borítón, mint ahogy eddig is kinn volt abban a sorozatban (is) magának a történetszálnak a címe.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3847 Dátum: 2007. Április 12., 09:48:39 »
Érdekes a 17-es IRON MAN borítóján a felirat (DIRECT...H.I.E.L.D) gondolom Director of S.H.I.E.L.D. akar lenni. Kicsit viccesek a marveles fiúk. Jó hogy nem írják HULK alá a bolygó ellensége megnevezést

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3846 Dátum: 2007. Április 10., 15:06:08 »
Vasból a nagy meg nem értett hős lett. Ms. Marvelnél most Arachne lett a gonosz rossz anyuka, aki bajba sodorta a lányát (az a történet már nekem fájt). Amazon lett a SHIELD saját hős Hulkja, aki tisztára mossa a Hulk nevet. Mindenki éljenzi az Iniciatívát (vagy Kezdeményezést, kinek melyik tetszik), gyűlnek a hősök sorra a regesek oldalán. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy a regeseket egyre inkább jófiúknak akarják beállítani, velük szemben meg ott vannak a hisztis földalatti Angyalok, akik nem akarják beismerni, hogy veszítettek... (meg hát ugye Millar maga is azt mondta, hogy szerinte a két oldalt egyformának mutatták be, és mintha Q is olyasmit pöttyintett volna el, hogy a regesek semmivel se rosszabbak, csak kicsit kétségbeesettebb módszereket használnak... kár, hogy az olvasók többsége - velem együtt - ezt egyáltalán nem így látja.)

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3845 Dátum: 2007. Április 10., 15:01:03 »
Idézetet írta: talgaby
Mondom, ahhoz képest, hogy elvileg most a Marvel széppé és jóvá akarja tenni ezt az egész regelősdit...

Biztos, hogy ezt akarják? Szerintem csöpög az egész az iróniától. Már a bevezető szövegben is ott van, hogy "brave new world", ami már majdnem az 1984-gyel felérő utalás. Én abszolút semmi nyomát nem látom annak, hogy pozitív színben akarnák feltüntetni a regtörvényt. Eleve a legkedveltebb hősök (Pókember és Rozsomák) kereken megtagadták a reget és törvényenkívüli menekültek lettek, akikre görényebbnél görényebb trükkökkel vadászik a Regpárt. A Reg elitalakulata az elmebeteg Zöld Manó által vezetett Thunderbolts, szadista állatok és köztörvényes bűnözők gyülekezete. Belehalt Cap, feloszlott miatta az F4, underground lett az Avengers. MINDEN, ami a Reggel kapcsolatos, azzal cseng össze, hogy "a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve". De lehet hogy csak azért fordítják így a fonákjára az egész szuperhős-társadalmat, hogy a támadó Hulk majd a kvázi rosszfiúkat támadja meg?

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3844 Dátum: 2007. Április 07., 15:14:08 »
Köszönöm a Black Panter kimaradt 23.részét!!!!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3843 Dátum: 2007. Április 07., 06:37:28 »
Idézetet írta: Punkológus
Idézet
Valahogy az az érzésem a Marvelnak az a célja hogy elvágja az összes lehetőséget Amerika kapitány, bármilyen úton módon történe létre- vagy visszahozásához,
És ez a szemét mocsos Marvel mindig elbagatelizálja a képregényes halált, mert mindig mindenki úgy is feltámad
Ezért lenne jó a 616-os földön élni. Járna némi előnnyel az biztos.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3842 Dátum: 2007. Április 06., 21:16:05 »
Idézet
Valahogy az az érzésem a Marvelnak az a célja hogy elvágja az összes lehetőséget Amerika kapitány, bármilyen úton módon történe létre- vagy visszahozásához,
És ez a szemét mocsos Marvel mindig elbagatelizálja a képregényes halált, mert mindig mindenki úgy is feltámad
Idézet
Most, így az Initiative első része után kíváncsi vagyok, hogy a Marvel mégis hogy akarja ezt a dolgot úgy eladni, mint valami nagyon szép, nagyon jó valamit.
Lehet, hogy először nagyon bekeményítenek, hogy késöbb jobban meglegyen a kontraszt, mikor egy normál fazon veszi át az irányítást. Akkor majd mindenki megmondhatja, hogy "lám, ezt így is lehet csinálni" Aztán persze lehet, hogy csak elszúrták (fejvakarós szmájli)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3841 Dátum: 2007. Április 06., 09:38:07 »
Nagy, csúnya morcos napszemüveges ügynökbácsi egy gyerek halálakor közli mindenkivel, hogy kuss, aztán gyakorlatilag leoperálnak egy szinbiózisban élő vmit arról, aki igazából nem is tehet az egészről (elvégre csak a felügyelőtisztek voltak a barmok, hogy beengedtek mindenkit, mikor egy élő fegyverarzenálra rászabadítottak egy félelemkeltő srácot... És mindezt azért, hogy eltussolják az egészet. Oh yeah. Már lassan elkezdem várni, hogy a következő számok vmelyikében a kirúgott csaj "véletlen" baleset áldozata legyen, mert a végén még beszélne erről-arról... Mondom, ahhoz képest, hogy elvileg most a Marvel széppé és jóvá akarja tenni ezt az egész regelősdit, fogtak egy csapat szerethető ifjoncot (kész Academy X...), és berakták őket egy rakat ellenszenves alak közé kiképezni. Ha vmi régi Marvel Nextes cím volna, még azt mondanám, hogy egy csomó jó minden kisülhet belőle, de így, a WWH és a CW árnyékában...
(Tényleg... Thor Girl hogy a fenébe került ide? Ő nem halt meg a Ragnarök alatt??? És mióta kell egy a jó ég tudja hány éves istennőnek kiképzés?)