Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1383481 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3900 Dátum: 2007. Május 19., 10:48:46 »
A HoM miatt veszélyeztetett faj. A Knet X-Menes topicjában Nihillel elég hosszasan beszélgettünk már róla, most bocs, de nem akarom az egészet megismételni. A lényege, hogy a HoM miatt nem születnek már mutánsok, és ez a tény a frászt hozta nemrég Exodusra. Bestia az X-Men #200-ban lévő előtörténet után elindul, hogy megoldást keressen a dologra, és a sztori átmegy majd az összes X-ongoingon is. Gyakorlatilag most jutottak el odáig, hogy végre vmit kezdjenek a House of M végével. És igazság szerint engem sokkal inkább érdekel is ez, mint a másik két nagy crossover...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3899 Dátum: 2007. Május 19., 10:27:12 »
Na és ez mostmi lesz? A HOM-ban leredukálták őket  huszadrészükre, most meg már veszélyeztetett faj lesz a homo superior?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3898 Dátum: 2007. Május 19., 08:52:25 »
Egyébként a még idén elinduló X-Men crossoverről lehet már tudni valami újdonságot? Ez nem a "Veszélyeztetett Faj" (Endangered Species) lesz?? Mert mintha már láttam volna róla egy reklámoldalt az egyik képregényben a következő mondattal: "No More Mutants". De ezen kívül semmi érdemleges nincs róla.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3897 Dátum: 2007. Május 18., 22:05:56 »
Nem, Párducék (F4-ék?) teleportáltak véletlenül a Zombiverzum egyik skrull bolygójára, ami éppen a vacsorájává válik az ottani Galactusnak (ami ugyebár a Földről eltávozott zombisereg túlélőivel egyenlő).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3896 Dátum: 2007. Május 18., 21:47:53 »
De Marvel Zombies a 616-ban?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3895 Dátum: 2007. Május 18., 12:20:41 »
Nos, valójában a Marvelnél egyszerűsítettek: Ami nem World War Hulk és a 616-ban van, az Initiative. Eredetileg a regpárt győztes tagjainak nem-Hulk verte életét mutatta volna be, de kiterjesztették mindenre és mindenkire, aki élt, mozgott, és sorozata van. Egyébként az F4-Black Panther történeteknek eddig nincs sok közük az Iniciative-hoz. És jók is.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3894 Dátum: 2007. Május 18., 12:14:25 »
Most nézegettem a Marvel oldalt. Ezek sztem nem komplettek. A Marvrl Zombies sorozatkoz bekavarják az Initiative történetvonalát a a Black Panther #27-el. Most már minden Sorozatot venni kell ha az ember a mellékszálakat is követni akarja ?  Ehh nem idegesítem magam. Csak attól félek hogy a WWH sztorijába is beleszőnek mindent. (oké oké egy bolygó, egy univerzum, de áljon má meg a menet ez ÁRUKAPCSOLÁS )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3893 Dátum: 2007. Május 16., 17:06:16 »
Gondolom a Cilvil Warra gondoltál. Ez esetben igen, ilyen snassz a vége. De most az Initiative-címekkel és ilyen-olyan egyéb levezetésekkel próbálnak vmi épkézláb dolgot kihozni belőle. Neeeem túl nagy sikerrel eddig.

Nem elérhető Hound

• R2-D2
  • *
« Válasz #3892 Dátum: 2007. Május 16., 16:43:25 »
HIIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa elolvastam olyan boldog vagyok hogy az csuda. Csak egy kérdésem van,tényleg ilyen snassz a vége??????
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 16., 16:49:38 írta Hound »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3891 Dátum: 2007. Május 11., 13:53:56 »
yosha, az a történet óta eltelt pár év és néhány trauma peter életében. A mostani számban meg *akarta* ölni azt az orvlövészt, és [span style=\'color:#000000;background:#000000\']amikor azt lelőtték[/span] még közölte is magában, hogy régen biztos megállt volna, de most nem. Úgyhogy most a fene se tudja, mi lesz még az elkövetkezendő 3 részben.

Ez, hogy peter lett a CW legnagyobb vesztese, már tényleg elkönyvelhető. Az új Ronin (akiről most már tudjuk legalább, hogy kicsoda) meg is jegyezte ezt neki.

Tényleg, ha már az új képregénytermés... végre, bő fél év után egy War Journal v2-es, ami volt. Tényleg. Franknek akadt egy méltó ellenfele, aki tényleg egy olyan rohadék tömegmészáros, akiért nem kár (mint ő maga ). És nem arról szólt, hogy óvatos megfigyelés után azonosította a célpontot, majd bement Ramboként és szétlőtt mindenkit, hanem komoly nyomozó- és beszivárgóakcióba kezdett. Gondolkozott. Évek óta nem láttam ilyesmit tőle.  Még a végén a 616-os egész normális figura lesz, gondoltam, csak az az utolsó mondat... (egyébként ez volt az első olyan War Journal v2, ami szerintem sokkal jobb, mint a MAX-os/Ennises párja).

Ja, és még a Fekete Párduc... ahhoz képest, hogy sok levélíró rosz ötletnek tartotta a házasságát, egészen jót tett Ororo a sorozatnak. Mondjuk érdekes látni, amint vki megzabolázza a nőfaló T'Challát, de a visszatérés utáni jelenet miatt már akkor is megéri Vihart a sorozatban látni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3890 Dátum: 2007. Május 11., 13:48:40 »
Hehe. Igazi Death Cap!

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3889 Dátum: 2007. Május 11., 13:42:09 »
Cap élt, Cap él, Cap élni fog:

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3888 Dátum: 2007. Május 11., 10:35:24 »
Szerintem meg May néni megcsípte egy radioaktív gyógyszeresdoboz. De tényleg. Régen az volt a divat, hogy a vén May-t már akkor kórházba kellett vinni, ha valami csúnyát látott a TV-ben. Most meg mi van. Föld alá temetik negyedévre, mesterséges kóma, a sznájper kilyukasztja, De az öreglány még mindig itt kolbászol és ezzek csak mostanában történtek. Ha összevonom azokat a traumákat, melyek Ben halála óta érték (saccperkábé 10 év), akkor már Kafka doktornőhöz is megérdemli a beutalót, mert épp ésszel bírni úgysem lehet. "Első férjemet lelövik, második férjem oldalából bitang nagy fém-izék állnak ki, de ez sem akadályozza meg abban, hogy fel ne robbanjon egy atomerőműú társaságában, persze utána visszajön. Megtetszik egy másik fickó, na őt meg egy repkedő öregember (Newton ide vagy oda) ledobja jó magasról. Visszatérnek a rokonaim a halálból és robotokká alakulnak. May helyében komolyan agódnék, hogy kedves kis unokaöcsém droggal tömköd már évek óta, mert más magyarázat nincs. De az is előfordulhat, hogy May világéletében álbeteg volt, csak a kórházat sokkal biztonságosabb és idilikusabb helynek érezte, mint a saját lakókörnyezetét.

Na, most jól megmondtam

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #3887 Dátum: 2007. Május 10., 18:09:44 »
A Vezérkinyírásról már volt egy sztori, mikor Mephisto és a Túlontúli fogadnak, hogy póki kinyírja-e a vezért vagy nem... magyarul is megjelent, nem gy hűde hajde nagy történet, de az alapján nem hiszem hogy peter képes lenne ilyet tenni. Valahogy nem illik a képébe, nemesebb annál.
Hülyeség volt amugy is levegye a maszkot és kihirdetnie a személyazonosságát, igy ő lett a polgárháboru egyik legrosszabbul járt alakja.
Amugy milyen kicsi ez a new york, hogy a szimbióta jópárszázezer emberből pont póki egyik régi ellenlábasát találja meg... De jó párosítás, élvezet nézni, gargan milyen elegáns lett így. Mikor a Thunderbolts-al összecsap, egész úriemberesen kezeli a helyzetet.
Mikor póki felfedi magát, mutatnak egy Edwin Brock nevű kopaszodó ürgét egy kórházi ágyon, gondolom ő eddie, elég xarul néz ki mostanában...
Amugy a szimbióta rákot okoz, és után gyógyítja? ha jol emléxem vérontó Cassidynek is volt rákja. Toxinnak nincs?
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3886 Dátum: 2007. Május 10., 13:55:08 »
Köszi,így már sok minden világos lett.Mondjuk azt nem tudtam,hogy Brock rákos volt,de gondolom nem halt meg.

Jó pár év múlva még érdekes lehet ez a Kaine vonal..

DD csak azért írtam,mert a filmben is a Vezér volt főgonosza.

Én mondjuk nem bánnám,ha pók kinyirná,csak valahogy nem tudom elképzelni.Nem beszélve arról,hogy a bandaháborút,már egyszer eljátszotta a Marvel.Mondjuk belegondolva érdekes,hogy most a börtönben van és mégis "nyugodt az alvilág".

Enyhe OFF:Nem kellene átnevezni ezt a topicot?A cw nek vége és igazából már csak az útózöngéi maradtak.
Lehetne Csoda söröző.  vagy Spoiler-kocsma
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 10., 13:57:00 írta Callaow »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3885 Dátum: 2007. Május 10., 13:33:31 »
1. Két verzió van:
a: A kicsi tényleg meghalt, vagy halvaszületett, vagy Norman megöl(et)te.
b: Egy nő elvitte hajóval Európába, de az úton Kaine (a kéregényes ) ellopta tőle, és most is nála van.

2. Ahogy mondod. Brock rákja legyőzte a szimbipnta regenerációs képességeit is, és elárverezte azt. Egy maffiacsalád fejének gyerekére került, az keménykedni kezdett Pókfejjel, de az leverte, mire a srác berezelt, a ruha meg otthagyta, pár emeletnyire az utca felett éppen. Majd ráakadt teljesen véletlenül Garganre, rámászot, és azóta is ottragadt.

A Vezérről meg azért annyit, hogy Matt egészen jól elvolt a DD v2-ben nélküle is. Igaz, kicsit hiányozhatott neki, mert egy hosszabb távollét során átvette a helyét (meg megházasodott, meg ilyesmik... ).

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3884 Dátum: 2007. Május 10., 13:15:27 »
Szerintem nagyon űtős lett a mostani szám(540),ez a "vissza feketébe" sorozatot egyenlőre a legjobbak között tartom számon.
Nem beszélve,hogy most a Friendly neighborhood spiderman és a sensational spiderman is izgalamas!

Mindenesetre kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle,a fő kérdés,hogy ha May meghal,akkor elméletileg a Vezért is ki kellene írni,hiszen nem hiszem,hogy pók megelégedne a börtönnel,hiszen úgyebár onnan...

Viszont a Vezért se hiszem,hogy kíírják,mihez kezdene fenegyerek?=)

Nekem is lenne két kérdésem a régebbi történetekről:

1,Amikor Ben Reily meghal,Norman visszatérésekor,akkor elvileg ha jól értettem,pók a lányát ment el keresni a Norman házban és May-t találta meg (mármint a nagynénjét)
Végülis akkor a lányával mi lett?

2,Ezt régen kérdezni akartam,de Venom szimbióta,hogyan került a volt skorpióra?
Mert valami olyasmit olvastam,hogy Eddie Brock "elárverezte" akkor valami Angelohoz kerűlt,aki asszem meghalt és a ruha ezután lett ex-skorpióé.
Már ha jól vettem ki a történetet.
Aki tudja írja már le legyen szíves.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3883 Dátum: 2007. Május 09., 18:55:36 »
Idézetet írta: talgaby
most meg a Vezér lelövette, és a Marvel kissé bőbeszédű főszerkesztője szerint idén még meg fog halni a kórházi ágyon (na ez az, hogy hiszem, ha látom).
Hát igen, a Marvel szava nem garancia semmire. Viszont ahogy most nézem az 540-es számot, May néni kinlódását is eléggé elhúzzák. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']A mostani részben Peter elkapta a bérgyilkost, de egy másik lelőtte miközben próbálta vallatni, és a kórházi ágyon meg is halt.[/span]

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3882 Dátum: 2007. Május 09., 15:51:58 »
Köszönöm az információt...
Ez, a 400-as számbeli halál érdekelt igazán, hogy most mi lesz, azt meg majd meglátjuk.
Köszi, ezzel is bölcsebb lettem:)

Amugy ez a polgárháboru sztem elég fasza kis történet. Végighámoztam magam rajta, sajnálom szegény kapitányt, de legalább ő észrevette magát a végén, mikor mindenki kikelt egymásból és rombolt. Vasember meg teljesen hülye volt, azért ennyire durván nem kellett volna fellépnie a hősök ellen. Az rendben hogy törvény, és talán van valami valóságalapja (a Marvelsben is egy jókora pofon az olvasónak, mikor nem a harcba kell beleélnie magát, hanem a kivülállók tétlenségébe. Szerintem érthető a rendelet, csak nem épp etikus. Dehát a politika minden csak nem etikus...) de hogy ennyire kicsavarja az egész ideológiát, és bűnözőknek nézve csapjon le rengeteg hősre, csak mert nem regisztráltak, az meredek vállalkozás.
És akkor hogy van az, hogy rengeteg szuperbűnöző, akik amugy is törvényen kivül álltak bármikor, amikor akartak, azokat most hirtelen nagyon gyors egymásutánban meg tudják találni.
nagyon bejött ez az egymás szemét kikaparós dolog, hogy barátok csaptak össze egymással, és csak nehezen állt össze a kép a végén, hogy mennyire önző is volt az egész, hogy az egész csata már rég nem arról szólt, amiért felvették anno a jelmezt.
A legjobb rész sztem mikor vasember és kapi találkoznak a régi angyalok kúriáján, és beszélgetnek, még néha nevetnek is az emlékeiken, na ott nagyon átérezni, hogy mindketten csak a kötelességüket akarják tenni, csak mindketten másképp látják ezt az egészet.
Nagyon ott van az egész, de nagyon.
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3881 Dátum: 2007. Május 09., 15:28:55 »
Pókember valóban a kezibű veszi ki a zokszigént, azaz a hálót. Például a New Avengers elején a Vadföldön is mondja, hogy az organikus hálóvetői bedöglöttek. Valószínűleg azért alakították át Pókembert, hogy jobban passzoljon a mozis verzióhoz (akinek soha nem is voltak mechanikus hálóvetői), de ezt sok rajongó nem bocsájtotta még meg a Marvelnek.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3880 Dátum: 2007. Május 09., 13:41:29 »
A klón-saga totális visszaírásakor a #400 eseményeit úgy magyarázták, hogy Norman felbérelt egy színésznőt, hogy játssza el May nénit és annak halálát. Majd az öreglány egyszercsak visszajött. Azóta egyébként Norman egyszer már elrabolttata és egy koporsóba rakatta mesterséges kómában negyed évre, most meg a Vezér lelövette, és a Marvel kissé bőbeszédű főszerkesztője szerint idén még meg fog halni a kórházi ágyon (na ez az, hogy hiszem, ha látom).

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3879 Dátum: 2007. Május 09., 13:37:08 »
Idézetet írta: yosha
May néni nem halt meg? Hogy kerül most ide?
Mármint mikor? Ha a 400-dik számban történtekre gondolsz, akkor nem. Ha a mostani történetekre, akkor az még nem derült ki.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3878 Dátum: 2007. Május 09., 13:25:12 »
Ez jo válasz:) Mjadcsak eljut hozzám is ez a zOther
Amugy egy nagyor hülye kérdés, csak némi magyarázatot szeretnék kapni, mert ez is teljesen kimaradt a történetből számomra...
May néni nem halt meg? Hogy kerül most ide?

- és ne kövezzetek meg ezért a kérdésért... tényleg nem követtem figyelemmel a dolgokat kb. a max clonage óta.

Köszönöm a választ...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3877 Dátum: 2007. Május 09., 11:00:01 »
Egy másik témában már én is felvetettem ezt az érdekes dolgot, amikor hasonló eset állt fenn, de az volt rá a válasz, hogy az Other történetben megváltoztak Pókember képességei és egy kicsit tovább mutálódott, így már nincs szüksége hálóvetőre.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3876 Dátum: 2007. Május 09., 10:48:57 »
Csak egy kérdés:
Amazing SM 533, a jelenet, mikor Amerika Kapitány elsőszámú rajongója rálő Peterre. 20-21.oldal
No ha megvan, akkor:
Peter ugye hálót lő a pisztolyra, igy az az ürge kezében felrobban. Csakhogy itt Peter rövidujjúban van, és sehol egy hálóvető, semmi. Mégis ott a jellegzetes kézmozdulat és az ujjak, a következő képen már háló van a pisztolyon. De honnan?
Valami elkerülte volna a figyelmemet, másképp van megoldva a hálóvető, vagy ez tényleg egy No-prize?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 09., 10:50:05 írta yosha »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3875 Dátum: 2007. Május 08., 15:19:18 »
Komolyan, Ennis kezd kiszámíthatóvá válni. A MAX-os Megtorlót üldöző öt özvegyről most kiderült, hogy ők is milyen cúnya-cúnya nénik, és hogy nem is arról szól az egész, hogy bosszút szeretnének állni azon, aki szitává lőtte a férjüket, hanem hogy milyen csúnya, csúnya dolgot műveltek azzal a csajjal régen, aki nemrég szó szerint kibelezte az egyiküket. Aaaaannyira várható volt, hogy a felbukkant csaj egy bosszúhadjáratban kinyírja majd őket, nehogy Franket mutogassák, amint nők fejét lövik szét... most csalódtam Ennisben. Tényleg. Még jó, hogy ott a Barracuda.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3874 Dátum: 2007. Április 25., 14:58:58 »
Viszont ez egy jó kép. Szinte érzem az arcomban a pörölyt :-)
(Úgyis töprengtem már, hogy mi lett Donald Blake-kel, aki a CW előtt fel-feltünedezett az FF lapjain.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3873 Dátum: 2007. Április 24., 15:04:48 »
Azért nem most volt az, amikor úgy hitték, meghalt. Egészen jól bírta ahhoz képest, hogy már majd' egy évvel ezelőttre várták vissza. Viszont kíváncsi vagyok, hogy milyen magyarázatal bukkan majd fel. És hogy egy sorozatot kap, vagy inkább csak egy minit...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3872 Dátum: 2007. Április 24., 14:04:41 »
Most nézem, hogy szépen-lassan elkezdődik a visszatérési hullám. Júliusban már visszatér Thor az Initiative keretén belül. Sokáig ő sem maradt távol: Kép
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 24., 14:07:59 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3871 Dátum: 2007. Április 23., 08:40:13 »
Kattints a saját nevedre itt, a hsz mellett, és ott az utolsó gomb: kép.