Mighty vagy mi a szösz.
Vas összeválogatja majd Ms. Marvelre bízza az új Avengerst. Közben ki nem mondott gondolataikat is olvashatjuk, így megtudhatjuk, hogy Tony-nak jobban tetszik Carol, mint Natasa.
Az új csapat elég gázos, de nem annyira, mint Vas új heliakármije, ami olyan színű, mint a páncélja.
Pár perccel a megalakulásuk után már akcióba lépnek Vakondember ellen, aki szörnyeket küld valami amcsi városba, és vulkánkitöréseket mindenhova máshova.
A csata csúcsán Vas váratlanul átalakul valami Ultron bigévé.
New Avengers
Cage tejet vesz, amiért a rendőrök le akarják csukni. Ő inkább hazamegy. Most épp Dr. Strange-nél laknak. Mindenki vacsizik, amikor befut Póknő és elmondja Kapi él, csak fagy. Logan szerint ez csapda, mert Carol mondta. Strange odanéz, és közli hogy mégsem csapda. Odamennek Kaphoz, Logan megszagolja, és közli hogy mégiscsak csapda. Vas is odajön és megerősíti, hogy tényleg az. Pőkbige ezért csúnyán néz Marvel bigére, aki közös történetük ellenére ilyen ügyesen átverte kémtudománya ellenére is. Remélem láthatjuk még amikor ezt lerendezik. Mégiscsak jó lenne nézni.
Később, de még a füzet elején a csapat Tokióba érkezik a sérült Roninnal kiegészülve, akinek most nem látom az arcán azt a kéz alakú lenyomatot, és nem értem hol van, de most majd valaki elmagyarázza nekem. Előre is köszi. Addig meg majd tippelgeteg, hogy az valami lemosható tetkó lehetett, vagy valaki beletenyerelt az orrába, és akkor még látszott a hely, stb.
Summa summárum elég annyi, hogy meglátogatják Harada Silver Samurai barátomat, aki a kedvenc főgenyám ebben a Marverzumban, mert tiszta Darth Vader.
Megtudjuk róla, hogy szereti az amcsi sorozatokat, de kurva irígy mert nem akarja megosztani a nagyképernyős tévéjét a vendégeivel. Inkább ijesztgeti őket, hogy a bűnszerezetek szerte a világon hataloméhesek.
Nna ez lesz az én csapatom. Kíváncsi vagyok, ki lesz a kapitány kap nélkül. Remélem Cage. Mégiscsak laza, hogy a kisújjával is le tud ütni valakít. Póknő is jó lenne, mert akkor ő állna elől, abban a helyes kis ruciban. Pókember is jól mutatna az új Venom-fan szerkójában. Esetleg Logan, ha olyat akarnak aki szintén fiamozhatja őket.
De belegondolkodva nem. Ők így lesznek jók. Vezető nélkül. Ész nélkül.
FF The End
Nekem tetszett. Nem olvastam ugyan, de olyan egyszer mindenki eljön, egyszer mindenki ott lesz sztorinak tűnt. A végén mindenki táncolt. Szóval a képek alapján egész F4 hangulata volt.
Hulk és a Powrer Pack
Jöhet nekem CW meg PH, de ezek a kölykök a legjobbak. A többi cím a nyomukba se érhet.
Gabe! Köszi a frissítéseket!