Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1383488 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3840 Dátum: 2007. Április 05., 21:28:28 »
Idézetet írta: talgaby
Most, így az Initiative első része után kíváncsi vagyok, hogy a Marvel mégis hogy akarja ezt a dolgot úgy eladni, mint valami nagyon szép, nagyon jó valamit. Gyakorlatilag adva van egy tábor, ahol katonai kiképzést adnak fiataloknak, és ha azok nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek (vagy ha bármi balul sül el, akárkinek a hibájából), elveszik az erejüket, egyébként meg mindenki kussoljon, mert kormányügynökök felügyelik az egészet. Kész Gestapo. Tényleg nem tudom elképzelni, a Marvel meddig akarja húzni ezt a "Szuperhumán Harmadik Birodalom az USA-ban" történetvonalat...
Szerintem elég erős a Gestapo kifejezés, egy egyszerű katonai kiképző bázis, és nem több,  csak nekünk normál embereknek szigorú, egy szuperhősnek ez olyan mint negy átlagos embernek egy katonai suli. Nekem tetszik, csak MVP-t sajnálom. Valahogy az az érzésem a Marvelnak az a célja hogy elvágja az összes lehetőséget Amerika kapitány, bármilyen úton módon történe létre- vagy visszahozásához, nem lepődnék meg ha az Omega Flightban (első rész nem rossz) is hamarosan megdöglik USAgent, és így szépen hullana kifele mindenki. Olyan Kenny stílusban. Ti szemeteeeek!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 05., 21:30:51 írta Pádi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3839 Dátum: 2007. Április 05., 14:52:42 »
Most, így az Initiative első része után kíváncsi vagyok, hogy a Marvel mégis hogy akarja ezt a dolgot úgy eladni, mint valami nagyon szép, nagyon jó valamit. Gyakorlatilag adva van egy tábor, ahol katonai kiképzést adnak fiataloknak, és ha azok nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek (vagy ha bármi balul sül el, akárkinek a hibájából), elveszik az erejüket, egyébként meg mindenki kussoljon, mert kormányügynökök felügyelik az egészet. Kész Gestapo. Tényleg nem tudom elképzelni, a Marvel meddig akarja húzni ezt a "Szuperhumán Harmadik Birodalom az USA-ban" történetvonalat...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3838 Dátum: 2007. Április 05., 10:02:19 »
Köszi a kimaradt részt! ;-)
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3837 Dátum: 2007. Április 03., 18:51:39 »
Idézetet írta: hellboy
Haliho!

Tudja e valaki, hogy fel van e rakva a Black Panther v4 23 valahova?

Frissítés!

Black Panther V4 #23 a decemberi mappában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3836 Dátum: 2007. Március 29., 15:07:49 »
Ő volt Deathlok. Azóta kicsit megöregedett. Jut eszembe, majd még a régi alakjában (egy régebbi képregényben) egyszer nagysokára a Zsákon is beköszön egy kis időre...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3835 Dátum: 2007. Március 29., 14:31:59 »
Tényleg feketében vannak, ezen valahogy átsiklottam  . A poén az tényleg jó volt  (ilyen poénok mellett nem lesz unalmas ez az űrutazás), és akkor most ő Deathlok? Így rá sem lehet ismerni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 29., 14:33:12 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3834 Dátum: 2007. Március 29., 14:22:37 »
Utóbbi. Olvasd el a sajtókonferenciás részt, Johnny és Ben fekete szerelésben vannak, az egyik újságíró meg is jegyzi ezt. Ami nekem tetszett, az az út volt a Személőhöz. "Emelje fel a kezét, aki még nem találkozott személyesen a Szemlélővel." "...a házában még nem jártam..."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3833 Dátum: 2007. Március 29., 14:19:28 »
Szerintem is jó volt, bár így elsőre egy kicsit többet vártam volna a Párduc házaspártól (de az is igaz, hogy ez még az első történetük első része  ). De valóban sok lehetőség van ebben a felállásban (és ahogy néztem mostantól a Black Panther címben is az új F4 kalandjai lesznek  ), még az (félig)új logó is tetszik. Már csak az volna jobb, ha egy kicsit nagyobb összhangban lenne a szerelésük, például ha T'Challaék vennék fel az F4 egyenruhát, vagy Lény és Fáklya venne fel fekete kezeslábast.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3832 Dátum: 2007. Március 29., 13:38:14 »
Jó lett az új F4. Annak ellenére, hogy a Richards-házaspár ideiglenesen kilépett, tisztára a régi idők hangulatát hozza. A Lény ismét a régi, szerethető önmaga, megint van egy érthetetlen technikai halandzsával beszélő vezető, űrkalandok, régi ismerősök (Deathlok)... végre valami jó is ebben a CW-utáni felhozatalban.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3831 Dátum: 2007. Március 27., 23:53:07 »
Ugyan OFF, de... az Ultimate Power 4-et olvasva csak nekem ugrott be a méltán klasszikus "Végső visszaszámlálás" (starring Kirk Douglas, Martin Sheen, F14A Tomcat, Mitsubitshi AHM2 Zero, etc.)? Repülőgép-hordozó át a portálon... szerintem egyértelmű az áthallás!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3830 Dátum: 2007. Március 27., 22:32:54 »
Hátha valakit még érdekel...
Van itt "valami" Civil War - Battle Damage Report nevű cucc.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3829 Dátum: 2007. Március 27., 08:43:53 »
Nos... kiment a fejemből...  Úgyhogy ha nem jön egy jótét lélek, akkor még egy hetet csúszik... bocs.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3828 Dátum: 2007. Március 27., 08:30:07 »
Hálásan köszönöm!    

Az erő legyen veled!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3827 Dátum: 2007. Március 25., 11:38:33 »
Elkeveredhetett. Ha nem megy ki a fejemből, kedden felrakom a gyűjtőbe.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3826 Dátum: 2007. Március 25., 11:36:36 »
Haliho!

Tudja e valaki, hogy fel van e rakva a Black Panther v4 23 valahova?
mert nekem az hiányzik, és így egy kicsit hiányos a történet.
Ha van valakinek egy linkje, amin le lehet húzni, azt megköszönném!  

Gabe a frissitések nagyon superek voltak. Örök hála!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3825 Dátum: 2007. Március 23., 21:53:18 »
Volt már vhol, mert ismerősnek tűnik a Lefordított nevekből a knetről, csak nem emlékszem, mi lett végül. Mondjuk nálam úgyis minimális az esélye, hogy előkerül, tipikus AmKap-ellenség.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3824 Dátum: 2007. Március 23., 21:43:27 »
Idézetet írta: talgaby
Hate Mongerrel (nem tudom a magyar nevét).
Én Gyűlőlet Keltőnek hívnám. Vagy Viszályszítónak.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3823 Dátum: 2007. Március 23., 19:04:52 »
A mostani számban nem ölt meg senkit például. Igazság szerint a mostani számban az utolsó pár oldalon bukkant fel, és akkor is csak állt és nézett ki bután a fejéből. Az elkövetkezendő minimum három részben meg egy jelmezes gonosztevővel lesz igazán dolga, a Hate Mongerrel (nem tudom a magyar nevét).

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3822 Dátum: 2007. Március 23., 18:47:50 »
Viszont ha Frank történetenkénk kivégez egy szupergonoszt, akkor hamarosan ismét csak CW-zni fognak a szuperhősök. Mert akit ő fejbe lő...

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3821 Dátum: 2007. Március 22., 18:57:12 »
Aztán ki tudja, ha esetleg visszatér Kapi, még meg is köszönheti neki, hogy helyettesítette.  (Mondjuk belinkelhetted volna azt a borítót, mert én hiába kerestem, nem találtam. Elég hülyén van kitalálva a Marvel.com weboldal, amit keresek, soha nem találom rajta)
Ettől függetlenül nekem nincs semmi bajom a Megtorlóval. Kell egy ilyen karakter is a Marvel univerzumba, amúgy mindenki teljesen sablonos lenne. Ilyen szempontból ő egy üde szinfolt, aki azért 1973 óta tartja magát, a maga fura módján. Úgyhogy hajrá Megtorló Kapitány!

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3820 Dátum: 2007. Március 22., 18:00:05 »
Ebből is látszik, hogy kattant.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3819 Dátum: 2007. Március 22., 17:29:02 »
Nos, akik úgy gondolták, hogy Frank új, Amerika Kapitányos ruhája túl hülyén néz ki ahhoz, hogy tényleg azt hordja, rossz hírem van... a júniusi war Journal v2 #9 borítóján is abban van. Frank tényleg komolyan gondolja ezt a Kapitányosdit. Steve Rogers meg már azelőtt forog a sírjában, hogy odateszik...

Egyébként meg a júniusi előzetesek eléggé ígéretesnek tűnnek...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3818 Dátum: 2007. Március 21., 17:12:55 »
Igaz. Kész csoda a Marveltől, mi?

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3817 Dátum: 2007. Március 21., 17:10:42 »
De ez most egy ilyen minden jó ha a vége jó The End volt.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3816 Dátum: 2007. Március 21., 12:11:52 »
Idézet
FF The End

Nekem tetszett. Nem olvastam ugyan, de olyan egyszer mindenki eljön, egyszer mindenki ott lesz sztorinak tűnt. A végén mindenki táncolt. Szóval a képek alapján egész F4 hangulata volt.
Az is. Nagyon jó kis sztorit hoztak össze, egyetlen negatívuma, hogy a The Endek elvileg ugye úgy íródnak, mintha azok lennének az utolsó sztorik, amiket megjelentetnének adott címből... hogyan képzelnék el annak a sorozatnak a végleges lezárását. Ahhoz képest ennek teljesen nyitott a vége, kínálja a folytatást. Ez az egy nem tetszett benne, egyébként meg aranyos kis mini volt.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3815 Dátum: 2007. Március 21., 11:55:13 »
Idézetet írta: Punkológus
Még a Pléhsuszter is meghalt  . Nélküle már sosem lesz olyan a Marvel Univerzum, mint elötte

Rémlett nekem, hogy Ph nem halt meg, csak az őrült Megtorló gerincen szúrta. És valóban, az új Origins-ben viszontlátjuk tolószékben. Vagyis az Origins, legalábbis ez a része már a CW után játszódik?! Vagy még Q sem tudja? :-) Mert ugye Kap volt benne egy kicsit korábban.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3814 Dátum: 2007. Március 21., 11:07:55 »
Mighty vagy mi a szösz.

Vas összeválogatja majd Ms. Marvelre bízza az új Avengerst. Közben ki nem mondott gondolataikat is olvashatjuk, így megtudhatjuk, hogy Tony-nak jobban tetszik Carol, mint Natasa.
 Az új csapat elég gázos, de nem annyira, mint Vas új heliakármije, ami olyan színű, mint a páncélja.
 Pár perccel a megalakulásuk után már akcióba lépnek Vakondember ellen, aki szörnyeket küld valami amcsi városba, és vulkánkitöréseket mindenhova máshova.
 A csata csúcsán Vas váratlanul átalakul valami Ultron bigévé.

New Avengers

Cage tejet vesz, amiért a rendőrök le akarják csukni. Ő inkább hazamegy. Most épp Dr. Strange-nél laknak. Mindenki vacsizik, amikor befut Póknő és elmondja Kapi él, csak fagy. Logan szerint ez csapda, mert Carol mondta. Strange odanéz, és közli hogy mégsem csapda. Odamennek Kaphoz, Logan megszagolja, és közli hogy mégiscsak csapda. Vas is odajön és megerősíti, hogy tényleg az. Pőkbige ezért csúnyán néz Marvel bigére, aki közös történetük ellenére ilyen ügyesen átverte kémtudománya ellenére is. Remélem láthatjuk még amikor ezt lerendezik. Mégiscsak jó lenne nézni.
 Később, de még a füzet elején a csapat Tokióba érkezik a sérült Roninnal kiegészülve, akinek most nem látom az arcán azt a kéz alakú lenyomatot, és nem értem hol van, de most majd valaki elmagyarázza nekem. Előre is köszi. Addig meg majd tippelgeteg, hogy az valami lemosható tetkó lehetett, vagy valaki beletenyerelt az orrába, és akkor még látszott a hely, stb.
 Summa summárum elég annyi, hogy meglátogatják Harada Silver Samurai barátomat, aki a kedvenc főgenyám ebben a Marverzumban, mert tiszta Darth Vader.
 Megtudjuk róla, hogy szereti az amcsi sorozatokat, de kurva irígy mert nem akarja megosztani a nagyképernyős tévéjét a vendégeivel. Inkább ijesztgeti őket, hogy a bűnszerezetek szerte a világon hataloméhesek.
 Nna ez lesz az én csapatom. Kíváncsi vagyok, ki lesz a kapitány kap nélkül. Remélem Cage. Mégiscsak laza, hogy a kisújjával is le tud ütni valakít. Póknő is jó lenne, mert akkor ő állna elől, abban a helyes kis ruciban. Pókember is jól mutatna az új Venom-fan szerkójában. Esetleg Logan, ha olyat akarnak aki szintén fiamozhatja őket.
 De belegondolkodva nem. Ők így lesznek jók. Vezető nélkül. Ész nélkül.

FF The End

Nekem tetszett. Nem olvastam ugyan, de olyan egyszer mindenki eljön, egyszer mindenki ott lesz sztorinak tűnt. A végén mindenki táncolt. Szóval a képek alapján egész F4 hangulata volt.

Hulk és a Powrer Pack

Jöhet nekem CW meg PH, de ezek a kölykök a legjobbak. A többi cím a nyomukba se érhet.

Gabe! Köszi a frissítéseket!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 21., 11:11:39 írta Gorgonita »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3813 Dátum: 2007. Március 21., 10:29:38 »
Gabe! Sepi !

Köszönet az újdonságokért !   Azért ne adjátok fel, egyszer csak vége lessz

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3812 Dátum: 2007. Március 21., 09:23:39 »
Egy kis plusz kiegészítés, a Daily Bugle Special, amiből már azóta kijött egy bővebb kiadás, amiben benne van a checklist is.

DB Special 00
DB Special 01
DB Special 02
DB Special 03
DB Special 04-05
DB Special 06
DB Special 07
DB Special 08

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3811 Dátum: 2007. Március 21., 08:16:28 »
Gabe, a Hulk a Planet Hulkhoz tartozik... csak egy résznek már nem akartam külön mappát nyitni.