Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1389686 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3570 Dátum: 2007. Február 16., 12:36:31 »
Idézet
IDÉZET(Inner Circle @ 2007.02.15.-15:59)
Adalék: valaki még meghal a CW végén és állítólag ő az egyik legnagyobb Marvel-hős. Mi van, ha ez Reed lesz?

Az azért érdekes lenne. Bár azt tudjuk, hogy mennyire rugalmasan kezelik a halál kérdését a Marvelnél, de azért ez durva lenne.
Reed esetében mindenképpen RUGALMASAN kell a Marvelnél kezelni a halál kérdését!    
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3569 Dátum: 2007. Február 16., 09:21:21 »
Idézetet írta: Sepi
De nekem rémlik régebbről, hogy volt az F4-nek egy pár olyan története amikor szintén halottnak hittük őt...

A CW kapcsán is sokan halottnak hiszik, agyhalottnak...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3568 Dátum: 2007. Február 15., 17:47:32 »
Az első mini nem volt rossz, egy teljesen átlagos zombis sztori Marvel-hősökkel. De sokkal nagyobb az őrjöngés körülötte, mint azt megérdemelné. Ha már nagyon zomnik kellenének, még mindig inkább a Walking Dead. Furák néha az amcsi olvasók...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3567 Dátum: 2007. Február 15., 16:35:25 »
Most úgy néz ki ez a sláger a Marvelnál. Ezért még egy párszor meglovagolják. Mondjuk én megmondom őszintén nem voltam elragadtatva már az első minitől sem, és a folytatás még kevésbé fog érdekelni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3566 Dátum: 2007. Február 15., 16:28:39 »
Reed és a Sue az előzetesek szerint elvonul rendezni a házasságukat. Legalábbis ezt írták az F4 jövőjéről, még talán a Wizardban is.
Egyébként most nézegetem a májusi előzeteseket... és őszintén megvallva már kezd elegem lenni a Marvel Zombikból. Kiadták nyolcvanszor a HC-t, szerepeltek már az eXilesban, most lesz egy újabb minijük, aztán egy one-shot, az UF4 is valószínűleg visszamegy még oda, most elküldik a 616-os F4-et is... ez azért kezd lassan rohadt unalmas lenni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3565 Dátum: 2007. Február 15., 16:03:24 »
Idézetet írta: Inner Circle
Adalék: valaki még meghal a CW végén és állítólag ő az egyik legnagyobb Marvel-hős. Mi van, ha ez Reed lesz?
Az azért érdekes lenne. Bár azt tudjuk, hogy mennyire rugalmasan kezelik a halál kérdését a Marvelnél, de azért ez durva lenne.  
(De nekem rémlik régebbről, hogy volt az F4-nek egy pár olyan története amikor szintén halottnak hittük őt, még a vol1 vége felé  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 15., 16:04:53 írta Sepi »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3564 Dátum: 2007. Február 15., 15:59:50 »
Az új F4: Vihar, a Párduc, a Lény és a Fáklya.
Adalék: valaki még meghal a CW végén és állítólag ő az egyik legnagyobb Marvel-hős. Mi van, ha ez Reed lesz? Egyrészt megmagyarázná hogy miért nincs se ő, se Sue az új csapatban. És a Marvel májusi (616-os) kiadványaiban sem találkoztam vele, csak egy borítón, amin Hulk elesett hősökön tapos; ott mintha az ő keze is látszana.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3563 Dátum: 2007. Február 15., 15:06:50 »
Nem nálad van a hiba, a firefox sem akarja megnyitni. Majd Gabe kijavítja a hibát.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3562 Dátum: 2007. Február 15., 14:47:05 »
Bocsi gabe de ha a Black Panther 24 et megnyitom az alábbi furi üzenetet kapom:

-unknown gallery

Kekszplorerrel és opera-val is. Most megint én vagyok a béna ?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3561 Dátum: 2007. Február 15., 08:07:00 »
A New Avengers 27-ben (és valamelyik saját címében) Pókember már a fekete cuccban virít.
De egyáltalán honnan van ez a NA-csapat? Mikor és hogyan alakultak meg? Vagy ezek valamiféle utó-CW történetből derülnének ki, ami természetesen csak a CW 7 után jelenik majd meg?
Ja és Leinil Yu-t küldjék vissza a suliba, mert folyamatosan (és egyre) rosszabbul rajzol, mint a Wolverine-ban öt-hat éve :-(

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3560 Dátum: 2007. Február 13., 20:31:11 »
Hogy ne unatkozzatok, íme a Black Panther V4 #24
A januári résznél keressétek, mert ez a múltkor lemaradt. A valós megjelenési idejéről fogalmam sincs, ha tudni szeretnétek nézzétek meg a checklistet.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3559 Dátum: 2007. Február 13., 09:00:08 »
Idézetet írta: beigli69
...A történelmi vitákhoz nem igazán merek, és nem is tudok hozzászólni, de a jelenlegi helyzettel is össze lehetne vetni az egész reg dolgot. Arra gondoltam nem az e a készítők szándéka hogy "emberek!!! ez megy nálunk is, csak pepitában!! Ébresztő!!!" Bár lehet hogy én vagyok csak Paranoid.
Most egy picit saját magamtól idézek. Ilyenkor érzem azt hogy lehet hogy nem is vagyok olyan hülye mint ahogy azt próbálják belém sulykolni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3558 Dátum: 2007. Február 13., 08:40:39 »
Millarról ez tényleg köztudott, és ha az ember az Ultimates 2-t megnézi ott is benne van (vicces módon vmennyire épp az "Amerika a jó, Amerikának van igaza, Amerikát minden csúnya nemzet bántja" álcája mögött...). Nem csodálkoznék, ha ezért erőszakolta volna ki ezt az egészet. És talán még az időzítés is érdekes lehet, hisz ugye jövőre ott választások vannak...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3557 Dátum: 2007. Február 12., 23:04:05 »
Végül is elég elgondolkodtató amit mondasz, de ez nem egyedi eset. Persze, hogy az írók is mindig merítenek az aktuális politikai világnézetekből. Ez már a kommunizmus ideje alatt megjelent képregényekben is észre lehetett venni itt-ott. De ez már nem csak a képregényekben volt itt, hanem a filmekben is. Az biztos, hogy a hazafias törvény legalább akkora hülyeség, mint a regisztrációs törvény. Lehetséges, hogy az írók is arra akartak burkoltan rávilágítani, hogy hogyan létezhet egy diktatúra egy demokratikus államban. Mindazonáltal szerintem nem kellene túlzott jelentőséget tulajdonítani ennek az elméletnek, mert ezt biztos hogy nem fogják a Marvel részéről megerősíteni. Bárminemű egyezés valós vagy vélt személyekkel és eseményekkel pusztán a véletlen vagy egy gaz és megáltalkodott gazfickó műve. De aztán lehet, hogy kiderül, hogy a nagy Q demokrata párti.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 12., 23:04:49 írta Sepi »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3556 Dátum: 2007. Február 12., 22:51:18 »
Gondolkodtatok már rajta, hogy ez az egész Polgárháború mennyire a jelenlegi USA-ra utalgat színte teljesen nyíltan. Mark Millar-nak nem éppen pozitív véleménye van az ott folyó dolgokról. Színte egy az egyben veszi sorra a közelmúlt eseményeit. Az iskolarobbantás jelképezi szeptember tizenegyedikei támadást, kis összesküvés szaggal mindkettő. Mindjárt utána előkerül a regisztrációs törvény... vagy nevezzük inkább Hazafias Törvénynek??? Ami felhatalmazta a titkosszolgálatokat az amerikai állampolgárok lehallgatására. Ott van a Negatív Zóna beli fogolytábor... amire akkár ki is akaszthatnák a táblát, hogy Quantanamo. De felmerülhet a kérdésben az európai titkos táborok esete is. A kormány őrült bűnözőket használ a céljai elérésére. És ki ne tudna ma már arról, hogy bin-Ladent a CIA képezte ki, Szaddám Huszein-t pedig az USA fegyverezte fel, sőt... ők adták el nekik a tömegpusztító fegyverek terveit is. Vas-ék retorikája nagyban emlékeztet Bush junior szövegeire. Agresszív, arogáns, elutasító, háborúpárti, kommunikáció-képtelen, szűklátókörű, hiteltelen, hazug. És az sem véletlen, hogy egy multimiliárdos fegyvergyáros vezeti a reg tábort, hisz az iraki háborút sem az amerikai nép lobbizta ki. De említhetném a reges szöveget, hogy a történelem őket fogja igazolni. Ezzel Bush is előjött... (meg a legtöbb diktátor is). Tulajdonképpen az egész Polgárháborún végighúzódik egy gondolat, hogy az Amerikai Szabadság fogalma nem feltétlenül függ össze az Amerikai Állam fogalmával. Sőt. Ha Millar gondolatát továbbvetítem, akkor tulajdonképpen azt tanácsolja, hogy Bush ellen a nyílt szembenállás teljesen megengedett.Hogy sok eszköz megengedhető az eltávolitására. Vagy már megint nem aludtam eleget? Vélemény?

UI: Szerintem MS. Marvel = Condolezza Rice

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3555 Dátum: 2007. Február 12., 17:10:53 »
nagyon király az óvodás háború  király a fordítás...nekem az egyik kedvencem az x-menes jelenet volt

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3554 Dátum: 2007. Február 12., 12:45:02 »
IC, esküszöm, hozzád fogom küldeni ezentúl a vicces képregényeimet címadásra. Ez nekem az életben nem jutott volna eszembe.
Sajna a mostaninak már nem fogom kicserélni a címét, mert már megjelent itt is és a K.orgon is, de ezentúl inkább kikérem a véleményed.  Címekben mindig is nagyon béna voltam...
("Pólyásháború"... hogy ez miért nem jutott eszembe... pedig marha jó...  )

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3553 Dátum: 2007. Február 12., 12:09:47 »
Ez a Marvel minik tényleg brute volt. Galactuson akkorát röhögtem...

A félelem nélküli ember.
[/color]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3552 Dátum: 2007. Február 12., 09:54:41 »
Talgaby, marha jó az "Óvodaháború"! A dicséret a szokásos: nem tűnik fel olvasás közben, hogy nem az eredeti van előttem. (A címre alternatív javaslatom a "Pólyásháború", az még rímel is.) A történet pedig kitűnő, Reed grafikonjain már a múltkor is lehidaltam, Pókember vissza-lelepleződése meg nagyon durva mélyütés a Marvel - itt már sokszor kitárgyalt - idióta retconjainak címezve :-) Egy szó mint száz, szép munka!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3551 Dátum: 2007. Február 11., 21:58:21 »
Idézetet írta: Ryder
6.szám??Hmmm..tán elvannak maradva?
Nincsenek, 21-én fog megjelenni a hetedik szám. Arra már nagyon kiváncsi vagyok.
Idézet
Örülök hogy emlékszel rám  
Látom már nagyon 1000 hsz felett vagy és a képfeltöltést is már "nagyban" tolod.Gratula a honlapodhoz,tényleg nagyon jó.
Na megyek behozom a lemaradásom...
Jó beszélgetőpartnerekkel nem nehéz elérni az 1000 hszt  . Köszönöm a gratulációt, igyekszek minnél több örömöt szerezni a képregényszeretőknek.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 11., 21:59:09 írta Sepi »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #3550 Dátum: 2007. Február 11., 21:50:35 »
Idézetet írta: Sepi
Tényleg jól eltüntél  . De még nem ért véget a CW, eddig is még csak a 6-os szám jelent meg. Még egy hónapig biztosan húzni fogják a háborúskodást.

6.szám??Hmmm..tán elvannak maradva?

Örülök hogy emlékszel rám  
Látom már nagyon 1000 hsz felett vagy és a képfeltöltést is már "nagyban" tolod.Gratula a honlapodhoz,tényleg nagyon jó.
Na megyek behozom a lemaradásom...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3549 Dátum: 2007. Február 11., 20:57:29 »
Tényleg jól eltüntél  . De még nem ért véget a CW, eddig is még csak a 6-os szám jelent meg. Még egy hónapig biztosan húzni fogják a háborúskodást.

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #3548 Dátum: 2007. Február 11., 20:48:26 »
Üdv mindenkinek.
Elég hülye kérdésem van most hozzátok: hogy végződödött a CW???Már megjelent mind a 7 füzet,nem?Én az 5-nél álltam le.

Van ám okom is mért kérdek ilyeneket.A helyzet az, hogy néhány hónapja be sem néztem egyetlen képregényes honlapra sem.Jóópár hónapja.Valahogy sosem tudtam időt szakítani rá, pedig régen aktívan fórumoztam,de most újra ittvagyok és újra kitört bennem a képregényláz.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
    • http://www.kep.tar.hu/taiy
« Válasz #3547 Dátum: 2007. Február 10., 12:06:06 »
Ennyire nem fontos. Kösz

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3546 Dátum: 2007. Február 10., 12:00:35 »
Azt esetleg ide, ebbe a topikba tudod betenni, mert a kiszolgáló az zárolva van. Úgy a legegyszerűbb, hogy feltöltöd egy ingyenes képhoster oldalra, mint például a FreeShare és utánna az ott kapott linket beszúrod a hsz-edbe, mint képet. A kép beszúrás lehetőséget ott találod amikor írod a hsz-t fent van egy ikonsor ahol tudod változtatni a betűszínt, méretet, stb.; ott van egy olyan, hogy "kép beszúrása" ikon. Arra rákattintasz és beírod a linket, utánna már benne is van a hsz-edben a kép.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #3545 Dátum: 2007. Február 10., 11:56:05 »
Bocs, már észrevettem. Van pár ami tetszik. Majd beteszek egyet. Azt hogy kell?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3544 Dátum: 2007. Február 10., 11:40:11 »
Idézetet írta: Taiy
Azt mondták, innen tudom meg hogy honnan took CW-s képet szerezni.
Ha meg a CW-s bannerekre gondolsz, akkor azt az OFF topik tetején lévő Civil War kiszolgálóban találod a leírással együtt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3543 Dátum: 2007. Február 10., 11:20:14 »
Izé... ezt röviden nem lehet elmondani. Vagy olvass vissz olyan 50-60 oldalnyit ezen a fórumon, vagy töltsd le a hónapos elnevezésű könyvtárak tartalmát a troll.extra.hu-ról, és ess neki a képregényeknek.
(Iszonyatosan sarkosítva egyébként annyi, hogy pár kétbalkezes szuperhős miatt a kormány az összes szupererejű lényt a saját alkalmazottjává akarja törvényileg tenni, és ez egyeseknek tetszik, másoknak meg nagyon nem.)

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #3542 Dátum: 2007. Február 10., 11:17:11 »
Egyebkent mi ez a szavazás? Mi az a regisztárciós törvény? Azt mondták, innen tudom meg hogy honnan took CW-s képet szerezni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 11:18:53 írta Taiy »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3541 Dátum: 2007. Február 10., 10:06:52 »
Ms. Marvel v2 #12. Nincs egy hetes.
Egyébként nem tudom, nekem utoljára akkor volt igazán szimpatikus, mikor Binary volt. Nem volt a bolygó közelében se.