Tényleg Tony jött ki a alegjobban belőle, de a S.H.I.E.L.D.-nél látszik is, hogy nagy az arca... még jó, hogy egy egész Helibázis van alatta, hogy cipelje. Viszont ha az a Megtorlós jelenet az lesz, amire gondolok, akkor a Marvelnek lehet gratulálni, hogy megtalálta minden idők legalkalmatlanabb utánpótlását arra a maszkra. Ilyen erővel már megkérhetnék a Vörös Koponyát is, hogy légyszi, ugorj már be egy időre...
Sue és Reed kapcsolatának alakulására kíváncsi vagyok. Nem hinném, hogy Sue csak egy szépen megírt levéltől hirtelen a férje karjaiba omlik... vagy ha igen, akkor az már igencsak gyászos írói munka volna. Gondolom majd előbb-utóbb elmesélik részletesen, mit csinálnak a CW után.
Ja, és remélem feltűnt mindenkinek, hogy a beígért nagy haláleset a fősorozatban elmaradt. A Pókemberest finoman fogalmazva se lehet Marvel-szintű eseménynek felfogni, Herk kis akciója meg szerintem eleve várható volt (viszont kíváncsi vagyok immár a Black Pantherre, bár az gondolom majd a CW #7 előtt játszódik, és-- ...hmmm... ha ez így van, akkor nem Vihar nyeri meg a meccset... vagy megint túloz a borító... mindegy, nem aggódom, hisz ot lesz az F4-ben, úgyhogy biztos nem esik baja. )