Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1453179 alkalommal)

0 Felhasználó és 65 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1530 Dátum: 2006. Augusztus 17., 15:17:01 »
Legalább a rosszból is tudunk poént csinálni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1529 Dátum: 2006. Augusztus 17., 14:16:36 »
Idézet
A legbéketűröbb ember, aki tiszteli az éltet is örjöngő vadállattá változhat ha hatalmas sokk éri.
Idézet
Ok JMS! Most megdöglesz!
  Bocs ez így együtt rohadt nagy, már pár perce ezzen röhögcsélek. Nem bántásképpen persze, hisz az emberböl tényleg ezt hozza ki  Elöttem van egy olyan jelenet, hogy egy bemondó a képregényekröl beszél: "A legbéketűröbb ember, aki tiszteli az éltet is örjöngő vadállattá változhat ha hatalmas sokk éri." Erre benyújtanak neki papiron egy Sins Past összefoglalót. A bemondó meg örjöngve pattan lábra: "Oké JMS! Most megdöglesz!"

(már elkezdtek a könnyeim is csorogni)

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1528 Dátum: 2006. Augusztus 17., 13:54:49 »
Ok JMS! Most megdöglesz! Ez a Gwenes dolog egy kibaszottul nagy marhaság, ami kobaszottul felforralta az agyvizem. Ne lepödjetek meg ha a híradóban az áll: A Hulk Debrecenben járt.. Ez olyan, mintha JMS a halála után megdugta volna Gwent. Gusztustalan és oltári hülyeség.

Ami a hősök kényszer ölését illeti: A legbéketűröbb ember, aki tiszteli az éltet is örjöngő vadállattá változhat ha hatalmas sokk éri. Pölö én egyszer dühömben egy ütéssel eltörtem egy ürge álkapcsát.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 17., 13:55:34 írta Daredevil »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1527 Dátum: 2006. Augusztus 17., 13:53:35 »
Idézet
Én azon csodálkozom, hogy olyan sokan maradnak életben, viszonylag kevés a halálos kimenetelű küzdelem
Na nekem ezért tetszettek a Végsők, Hulk első megjelenésekor többszáz ember halt meg NeW Yorkban, ami szvsz teljesen reális. Legalábbis sokkal inkább, mint az, hogy Hulk 40 éve garázdálkodott, tört-zúzott és eközben csak az anyagi kár volt jelentős. Viszont az sem túl j, ha megtörténnek olyanok, mint a Thor: Vikingek vagy a klszikus Monolit Bosszúja, ahol kinyírják a fél várost és ez sehol sem érződik igazán.
Idézet
Ororot illetően viszont tényleg elég gázos volt, amikor Velő ellen harcolt és kitépte a szívét...
Kövezzetek meg, de szerintem az egy piszkosul unalmas történet, igaz én meg X-es nem vagyok. Soha nem tudtam értékelni annyira az X-es karaktereket, persze elismerem, hogy jópár zseniál történetet írtak hozzájuk
Idézet
Bucky azóta nagyobb karriert is csinált, úgy tudom, ő a "Winter Soldier" (magyar fordítás egyelőre nincsen, lehetne mondjuk "Havasi Gyopár"  ) és Rozsomák kissé morcos rá...
Én is erre gondoltam, mit lehet tudni róla? A Deadpool 00-ban azért Bucky viszahozzását azért nem kell túl komolyan venni. Bár nagyon jó sztori és rengeteget röhögtem rajta, azért nem venném bele a kontinuitásba.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1526 Dátum: 2006. Augusztus 17., 12:58:25 »
Ez meg sajnos a Marvellel jár. Ha egy olyan kiadóról van szó, ami ennyi embert foglalkoztat, kénytelenek becsúszni ilyen dolgok is. Bár egy jó körítéssel még ezeket is be lehet adni. Rossz körítéssel meg jönnek a Gweneshez hasonló dolgok...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1525 Dátum: 2006. Augusztus 17., 12:53:12 »
Igaz, de az én olvasatomban azért van különbség aközött is ahogy a legutóbbi F4-ben meghalt a srác a szuperhősök "határai" miatt, és aközött, hogy az író úgy dönt egy szép napos reggelen, hogy ma Ororo ki fogja tépni valakinek a szivét. Utóbbi -szvsz -már nem arról szól, hogy szegény hős rákényszerült, hanem hogy az író rákényszerítette.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1524 Dátum: 2006. Augusztus 17., 12:41:56 »
Abban igazad van, hogy mostanság kissé gyakorta bukkannak fel ilyen helyzetek, de szerintem nem erőltetettek. Azért abba gondolj bele, hogy egy olyan világról van szó, ahol lassan mindennapos, ha valaki kocsikat hajigál vagy a fejedben beszél. Emellett olyan szituációk, amikben egy nagyerejű bűnöző komoly veszélynek teszi ki az embereket nem is olyan ritka. Én azon csodálkozom, hogy olyan sokan maradnak életben, viszonylag kevés a halálos kimenetelű küzdelem, bár ebben benne van, hogy a hősök valamennyire visszafogják magukat. De néha ezt nem lehet, ekor történik meg a haláleset. És én azt nem hiszem, hogy bármilyen tiszta erkölcsöt is képviseljen valaki, ne kerülne olyan helyzetbe legalább egyszer kalandjai során, hogy döntenie kelljen, hogy hányan haljanak meg úgy, hogy nincs olyan alternatíva, hogy sehányan. Az a világ már csak ilyen.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1523 Dátum: 2006. Augusztus 17., 12:35:19 »
Az egy dolog hogy az írók megteremtik az -szvsz -erőltetett helyzetet, amikor a "hős" nem tehet mást, mert különben felrobban a fél világ, vagy meghal az a szegény Télapó, de az már egy másik kérdés hogy miért teremtik meg rendszeresen. Erre írtam, hogy megeshet, egyszer-kétszer megtörténhet, de ha már rendszert csinálnak valamiből, annak a háttere a pénz.
 A közönség egy része vevő erre, hát megadják nekik. Közben nem veszik figyelembe, hogy ami egyszer még talán elgondolkodtató (bár szrtem semmivel sem tanulságosabb, mint amikor a hős az utolsó pillanatban letesz bosszújáról), ugyanaz végigjátszva minden karakterrel már a hangulat rovására megy.
 Ororo, Kolosszus, Kap, Vas, stb szerintem addig is erős karakterek voltak, csak épp nem öltek meg senkit. Egy karakter nem attól lesz erős, mert beleírják egy szövegbuborékba az írók, hogy erősebbnek érzi magát, vagy mert ráhúznak egy új ruhát/frizurát hanem attól amit képvisel.
 Attól hogy megkeményítik egy karakter szívét, komorabbá teszik az imigét, csak az eladások nőnek, de hogy ettől jobb is lenne a karakter, azt nem hiszem.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 17., 12:38:10 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1522 Dátum: 2006. Augusztus 17., 11:08:29 »
Viszont mostanság már megint erős és határozott. Ha nem lett volna Vadóc és Sage az X-Treme X-Menben, ő lett volna ott az abszolút favoritom (azért említem ezt a sorozatot, mert ott volt szerintem utoljára igazán saját csapata - és mert imádom azt a címet  ).

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1521 Dátum: 2006. Augusztus 17., 10:59:17 »
Idézet
Vihar képes ölni. Ő sose volt az a szentfazekaskodó típus, mint Küklopsz. Egy kemény, elszánt vezetőalkat, aki megteszi, amit szükséges, és ha kell, akkor öl is, ha nincs más hátra. Szerintem a karakterhez tökéletesen passzol.
Vihar legelőször még nagy becsben tartotta az életet, aztán a magyar X-Menből kimaradt részek idején - mostanában nitrónál olvashatók - mint vezető, alaposan megváltozott (ennek a külső jele volt a Kitty-t kiborító bőrruci) és olyan könyörtelen lett, ahogy mondod. Callistót megölte volna, ha a Kuruzsló nem menti meg; nem Viharon múlt. Aztán elvesztette a képességeit, viszont félelmetes pusztakezes harcossá vált; a Mutánsok Végzetében egy szál késsel verekedte át magát egy hadseregnyi démonon, ami még Rozsomákot is megizzasztotta volna. Nekem nagyon tetszett ez a karakter, sajnos aztán "elkenték", átváltozott nyavalygós, a-képességeim-nélkül-meg-se-tudok-mozdulni pojácává, aki végül még Gambitnek adta át a csapatvezetést...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1520 Dátum: 2006. Augusztus 17., 10:18:19 »
Idézet
Ororot illetően viszont tényleg elég gázos volt, amikor Velő ellen harcolt és kitépte a szívét...
Bár én ezt konkrétan nem olvastam, de a Storm minit igen, és ott vmi olyasmit emlegettek, hogy egy bomba volt rákötve, szóval vagy megöli, vagy viszlát mindenki. Egyébként azt nen értem, hogy miért csodálkoztok azon, hogy Vihar képes ölni. Ő sose volt az a szentfazekaskodó típus, mint Küklopsz. Egy kemény, elszánt vezetőalkat, aki megteszi, amit szükséges, és ha kell, akkor öl is, ha nincs más hátra. Szerintem a karakterhez tökéletesen passzol.
Hm, az Astonishingből gondolom a v2-re gondoltál, mert nem ismerős a sztori, és csak az maradt ki nekem...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1519 Dátum: 2006. Augusztus 17., 09:31:13 »
Idézet
Legjobban meg azt utálom, amikor a dráma kedvéért, a hősöket akik addig sosem öltek, olyan helyzetbe kényszerítik, hogy kénytelenek legyenek megtenni, lsd Ororo, Kolosszus.
Szerintem önmagában az, hogy az "erkölcsös" hősöknek néha ölni kell, egyáltalán nem meglepő, sőt: inkább az lenne a meglepő, ha ebben a szakmában éveket lehetne lehúzni úgy, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe. Hiszen a szuperhősök afféle rohamrendőrök, a rohamrendőrök meg azért elég sokszor elsütik a fegyvert.
Kolosszussal ez először még az "ősidőkben" fordult elő, Proteus ellen, és SZVSZ nagyon jó történet volt. Először is P. megtámadta Kolosszus barátait, aztán sorra múmiává aszalt egy halom ártatlan embert, majd feldúlt egy várost, végül Kolosszust is meg akarta ölni és felélesztette a legborzalmasabb emlékeit. Továbbá nem is igazán volt emberi alakban, és Peter még ekkor sem igazán akarta megölni, csak hát "így sikerült". És utána azért kicsit rosszul érezte magát.
Másodszor pedig az Infernóban törte ki Szökőár nyakát, ami szintén teljesen indokolt volt. Több száz Morlock hevert holtan, Kolosszus szeme előtt esett el először Árnyék, aztán Rozsomák, majd Kitty, és a Martalócok csak nevettek, amikor megpróbálták Kolosszust is megölni - és érezte, hogy sikerül is megsebesíteniük. Ilyenkor a leg-galamblelkűbb embernek is elboríthatja az agyát a vér, szerintem teljesen jó jelenet volt, ahogy Kolosszus a végén bepöccen, és KRAK! Nem csoda, hogy a többiek elpucoltak...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1518 Dátum: 2006. Augusztus 17., 09:22:21 »
Idézet
Jean semmilyen vérrokoni kapcsolatban nincs Kábellel, a mostohaanyja...

Bucky: mi lene, klónozták. Te is olvastad a sztorit, szerencsére gyorsan ki is nyírták. Deadpool #00.
De Jean "felszívta" Madelyne emlékeit az Infernóban, szóval ha testileg nem is, de "lelkileg" az anyja. Az Astonishing X-Menben (az eredeti háromrészesben, amiben meghalt "Rozsomák") mikor Halál lehajított Kábelt az Aurora (vagy milyen) repülőgépről, még azt is írták mellé, hogy "A zuhanó férfi a fia, a karjában tartotta amikor megszületett..." - és ez végülis igaz. Persze lehet hogy hülye volt az író és nem ismerte a Jean-csavarokat.

Bucky azóta nagyobb karriert is csinált, úgy tudom, ő a "Winter Soldier" (magyar fordítás egyelőre nincsen, lehetne mondjuk "Havasi Gyopár"  ) és Rozsomák kissé morcos rá...

Ja és a beszélgetést olvasva örülök, hogy nem vagyok nagy Pókemberes, mert az ilyen Gwenes cuccoktól alighanem megütött volna a guta.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1517 Dátum: 2006. Augusztus 17., 08:43:28 »
Sajnos nem csak a múlttal csinálják ezt, hanem a jelennel is. Gondoltátok volna régen, hogy Kolosszus egyszer majd Magnetot segíti, vagy hogy Cyclops Emmával kavar, és ezért még Jean-t is megölik az írók? Nem mondom, hogy sose változzon semmi, de ezekről ordít, hogy csak hatásvadászat.
 Vagy pl a New Avengers létrhozásához, miért kellett megölni a régi csapat felét? Nem lett volna egyszerűbb, hogy kilépnek, és felveszik helyettük az új tagokat? Sólyomszem újraszervezhette volna a nyugati Partyt, Vizió elkezdhette volna a Young Avengersek képzését, a Hangya meg a tudománynak szentelhette volna nyugdíjas éveit. Tartalékos állományba kerülnek, oszt jóéccakát. Jöhet Spidey, Wolwerine meg Cage.
 Legjobban meg azt utálom, amikor a dráma kedvéért, a hősöket akik addig sosem öltek, olyan helyzetbe kényszerítik, hogy kénytelenek legyenek megtenni, lsd Ororo, Kolosszus. Legutóbb már Kap sem nézte hogy mekkorát üt, aztán nem győzték körbemagyarázni lélektanilag. Tony meg -igaz, hogy csak egy pillanatra -de megállítja egy ellenfele szívét? Megtörténhet persze...de sorban mindegyik hőssel? -a hatoslottó esélyesebb.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 17., 08:51:16 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1516 Dátum: 2006. Augusztus 16., 23:51:12 »
Jean semmilyen vérrokoni kapcsolatban nincs Kábellel, a mostohaanyja. Benne most én spec reménykedem, hogy végre halott marad, legalább még pár évig. Kicsit unalmas a sok feltámadása, akármennyire is kedvelem a karakterét.
Bucky: mi lene, klónozták. Te is olvastad a sztorit, szerencsére gyorsan ki is nyírták. Deadpool #00.

A The Endhez én is nagy reményeket fűztem. Aztán semmi. Pedig milyen zép lett volna, ha ebben racionalizálják a MU-t.

Ben bácsi...hm...lehet. Végül is, amíg élt se látta senki őket egy időben és egy helyen. Meg aztán ki tudja mivel foglalkozott valójában az öreg...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1515 Dátum: 2006. Augusztus 16., 23:49:08 »
Idézet
1. a listában kétszer szerepel a CW: X-Men 1
(+1: a CW 4 viszont egyszer sem)
1. Ez olyan nagy baj?    egyébként javítva
(+1: ne a checklistből indulj ki, az nem a megjelenési sorrendet tükrözi, viszont ha ki is jött már, scan az még nincs. Addig érd be azzal ami van   , úgyis kikerül az összes, csak egy kis türelem... )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1514 Dátum: 2006. Augusztus 16., 23:12:03 »
Ez sajnos nagyon így van. Aki Gwennel vetekedni tud ilyen téren az talán Jean Grey. Neki ráadásul még az alteregóinak és klónjainak és megsem született gyerekeinek kapcsolatát is nehéz kibogozni. Pl. Jean milyen rokonságban áll Kábellel? A népszerü női karaktereket egyszerüen nem tudják békén hagyni. Pedig én annyira, de annyira örültem a Marvel Universe The End-nek, hogy végre a Marvel elhatározta magát és nem fog többet feltámasztani senkit, aztán végül csak egy lábjegyzet lett a Marvel Univerzumban  .

Ágyutöltelék Buckyval mi történt? Legutoljára azt hallotam, hogy KGB ügynök volt és Kapi hibernálódása után szépen eléldegélt Oroszhonban.
Idézet
mikor derül ki Ben bácsiról, hogy...
Szerintem Ben bácsi maga a Vezér, csak gépben és ő uszította Peterre azt a bizonyos pókot

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1513 Dátum: 2006. Augusztus 16., 23:02:09 »
Ezt a sort szerintem lassan senki fölé nem lehet odaírni a Marvelnél (már Bucky fölé se ugye '97 óta, pedig ő volt az egyik "örök halott"). De az kétségtelen, hogy Gwen már többet szenvedett a halála óta, mint a legszörnyűbb sorsú mártírok. Azért néha már szinte várom, hogymikor derül ki Ben bácsiról, hogy kapcsolatban állt titokban a maffiával, és a betörőt valójába azért küldték oda, hogy az megölje őt, mert így volt hipnotizálva...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1512 Dátum: 2006. Augusztus 16., 22:54:43 »
De ez segít megérteni a Polgárháborús Pókember döntéseit, ha valami gikszer van, akkor az csak a zseniális írói döntések következményei. Például magyarázható úgy a dolog, hogy Peter azért csicskult el, mert ezt a traumát már ő sem bírta feldolgozni és nekiállt apapótlékot keresni, ha már az nem jöt be neki, hogy örökbefogadták  
És nekem is kiszokott nyílni a zsebemben a bicska a Sins Past emlegetésétöl. Hogy efölé a szerencsétlen lány fölé miért nem lehet végre odaírni: nyugodjon békében.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1511 Dátum: 2006. Augusztus 16., 22:44:42 »
A spoiler-korlátozás a CW-re volt feloldva emlékeim szerint, nem a valamikori (közel?)jövőben megjelenő magyar kiadások sokkoló történeteire. És ide nem kasza kell. Valami hatásosabb, valami hangosabb. Ami nagyot szól. És igen, egy picit mindig kiakadok, mikor felmerül ez a dolog, a mai napig nem voltam képes túltenni magam rajta.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1510 Dátum: 2006. Augusztus 16., 22:33:22 »
Úgy tudtam a Civil War topicban fel lett oldva a spoiler-korlátozás és a világot fel kell készíteni arra a szörnyűségre, ami rá vár. Majd odaírom, hogy a poénok spoileresek, hátha van olyan aki majd a megjelenéskor akkar csak kaszátegyenesíteni

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1509 Dátum: 2006. Augusztus 16., 22:28:07 »
Nos, ennyit arról, hogy nem lőjük el a spoilert a HiPók megjelenése előtt...  
Q döntéseiről meg inkább ne beszéljünk, eléggé sok indulatót szítható téma lehet belőle.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1508 Dátum: 2006. Augusztus 16., 22:23:23 »
A szememben ezzel JMS elásta magát, az a gond, hogy Nagy Q szabadkezett adott neki Pókember ügyben és Jean-Marc úgy gondolta, hogy most aztán megreformálja az egész Pók-történelmet. Csak az a gond, hogy meggyalázott egy olyan bálványt, ami jó 30 éve  létezik. Ez szerintem egy totálisan felesleges, szenzációhajhász és undoritó húzás volt JMS-től és le merném fogadni, hogy miután JMS eltünik a laptól, senki sem fogja figyelembe venni az újitásait, sem Gwen-t, sem Totem-legendát stb. Talán egyedül az organikus hálóvető maradni fog.

Én legalábbis nagyon remélem.

Ja és két kihagyhatatlan poén a témával kapcsolatban  

vigyázat spoileres poén 1
vigyázat spoileres poén 2
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 16., 22:34:12 írta Punkológus »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1507 Dátum: 2006. Augusztus 16., 21:32:28 »
Megkaptam, köszönöm. Igérem még Shield ügynökökkel sem szedik ki belőlem. Véleményt nem mondanék róla, amíg nem láttam a történetet, de már legalább értem miért nem jön be sokaknak.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1506 Dátum: 2006. Augusztus 16., 20:22:41 »
Daredevil, Gorgonita: Gwenről küldtem privit. Légyszi a spoiler miatt ne tegyétek közre. Köszi.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1505 Dátum: 2006. Augusztus 16., 20:19:14 »
Idézet
Remélem a Gwenes részét nem gondoltad komolyan. Szerintem annyira durva, hogy azt már ki se lehet fejezni.
 Én sem tudom mi történt Gwennel. Ezért is kérdezem, hogy mivel idegesítette fel jms a rajongók egy részét? Erre vonatkozott a smile, meg hogy én még mindig nem tudom. Nem pedig arra ami Gwennel történt, bármi is legyen az.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1504 Dátum: 2006. Augusztus 16., 20:14:05 »
Mi va' már megint az 'xtrával? Megint nem t'ok letölteni CW-s képregényeket.

A félelem nélküli ember.
[/color]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1503 Dátum: 2006. Augusztus 16., 18:27:51 »
Idézet
Ezt a hímneműek csoprtjába tartozva írom, de a jövőben légszi az ilyen megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak...vagy kicsit moderáltabban add elő.
Ez teljesen moderált volt; ha én az ilyen durvaság-faktorú (engem érintő) megszólalásokon kiakadnék, már rég leszórtam volna magam a Szabdság-hídról. De én túlélőképes vagyok, jó tanács: legyetek ti is azok, később még jól jöhet...

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1502 Dátum: 2006. Augusztus 16., 18:26:30 »
JMS mi a jó büdös francot művelt Gwennel? Magyarázza meg nekem valaki, mert én nem értem ezt. ( A HoM-os kitérőre gondoltok itt?)

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1501 Dátum: 2006. Augusztus 16., 17:50:59 »
Ezt a hímneműek csoprtjába tartozva írom, de a jövőben légszi az ilyen megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak...vagy kicsit moderáltabban add elő.
(És ez érvényes az esetleges nemi, faji stb. diszkriminatív megnyilvánulásokra is, mindenkinek. Tudom, hogy waddafak meg minden, de azért ennek is megvannak a határai...)