Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1452476 alkalommal)

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1590 Dátum: 2006. Augusztus 27., 17:50:03 »
Idézet
Az egész beszélgetést a témáról, hogy örülne a képregényes világ annak a baszott sok káromkodásnak
Akkor közkívánatra itt van a Civil War 1-3 zanzásítva:

Reed Richards: Faszom beléd, Hulk, agresszív görcs vagy, úgyhogy elküldünk a picsába!
Vasember: De el ám!
Namor: Lófaszt!
Dr Stragne: Kuss!
Hulk: HULK LEZÚZ!!!
Speedball: A szart is kiverjük belőletek!
Nitró: BUMMMMM!!!
Stamfordiak: Ó, bazmeg!
Amerika Kapitány: Ó, bazmeg!
Hill parancsnok: Ó, bazmeg!
Vasember: Na most lett tele a tököm!
Fáklya: Hé, tedd le azt a sörösüveget, bazmeg! (CSATT!!!)
Lény: Ennek már kibaszottul ideje volt, bazmeg! És valaki vigye innen ezt a kibaszott kalapácsot, nem kovácsműhely ez!
Vasember: Mostantól regisztrál mindenki, vagy tökön rúgom! Amúgy én vagyok Tony Stark, a Vasember, a páncél meg apámé, oszt mivan???
Pókember: Én meg Peter Parker, a Pókember, és nonstop nyavalygok. De mielőtt kiröhögnél, gondolj arra is, hogy melyikünk dönget egy szupermodellt!
Ulrich: Jaj, most belenyúltunk a lecsóba, gyerekek...
Hill parancsnok: Kapitány, maga mostantól úgy táncol ahogy én fütyülök!
Amerika Kapitány: Lófaszt!
Speedball: A nemzetközi egyezményeknek teljesen ellentmond, hogy engem itt hülyére vernek, bazmeg!
Fekete Párduc: Vihar, gyere velem szobára!
Rozsomák: Hol van Nitró, bazmeg?
Namor: Itt, de én csinálok köcsögöt belőle, bazmeg!
Rozsomák: Bazmeg!
Patriot: Fasza kis bunkeretek van itt, bazmeg!
Kábel: Jah, nagy királyság, de most mennünk kell mentőakcióba!
Amerika Kapitány: Átvertek minket, mint szart a palánkon!
Vasember: Lebaszom a fejed, Steve, bazmeg!
Herkules: Mindenkinek szétbaszom a fejét, bazmeg!
Thor: Én is, bazmeg!
Reed Richards: Kuss, én mindent kiszámoltam és mivel én vagyok a legokosabb, ti befoghatjátok a pofátokat.
Hulk: HULK LEZÚZ, csak egyszer jussak haza...
Dr Strange: A tököm tele van az egésszel!!! Én süppedek.
Küklopsz: Emma szerint jó ötlet ellenállnunk, szóval csináljuk.
Rozsomák: Pont te hiányoztál, bazmeg!
Vihar: T'Challa, hé, ez a gyűrű nem is gyémánt, csak egy rohadt gagyi a Józsefvárosi piacról!!!...
Pókember: Most mit csináljak ezzel a hülye pajzzsal bazmeg???
Zémó: A végén úgyis én járok jól, ti hülye szarfaszú buzik!
Deadpool: Mi folyik itt, bazmeg???

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #1589 Dátum: 2006. Augusztus 27., 14:49:22 »
Az egész beszélgetést a témáról, hogy örülne a képregényes világ annak a baszott sok káromkodásnak

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1588 Dátum: 2006. Augusztus 27., 14:42:55 »
Idézet
És megnéztem, 43 oldal a Civil War
vazze... majd kiadjuk TPB-ben  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1587 Dátum: 2006. Augusztus 27., 14:31:25 »
értem mester, rendben mester  

És megnéztem, 43 oldal a Civil War

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1586 Dátum: 2006. Augusztus 27., 14:24:48 »
Idézet
"tessék itt van 53 oldal-nyi fórumanyag, valahol ott vannak benne, sok szerencsét  "
nem is, mert a fele csak waddafakk anyag  

oké,  te milliomos  akkor gyűjtsd össze egy word-be az egészet és írj priviben, ha kész  
(de szépen tagold ám, címek kiemelve feketével stb stb   )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1585 Dátum: 2006. Augusztus 27., 14:19:25 »
Nekem van időm jelenleg  összekeresgélhetem akár.
El tudom képzelni azt, aki most téved ide: "tessék itt van 53 oldal-nyi fórumanyag, valahol ott vannak benne, sok szerencsét  "
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 27., 14:20:20 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1584 Dátum: 2006. Augusztus 27., 14:01:53 »
Idézet
Idézet
Meg még azt a javaslatot tenném, hogy nem lehetne a leírásokat a kiszolgálóban elhelyezni? Sokkal összefogottabb lenne úgy.
Ezt én is támogatnám, mert elégé szét vannak szórva a dolgok.

én is támogatom, egy időmilliomos elkészítheti
de szvsz az a legkevesebb, hogy ha valakit érdekel, az utánakeres.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 27., 14:03:41 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1583 Dátum: 2006. Augusztus 27., 13:57:17 »
Én már tervezgetem egy ideje, hogy összedobok egy Polgárháborús kronológiát, mert elégé össze-vissza vannak a dolgok. De csak holnapután tudok nekifogni, mert valahogy üzembe kéne helyeznem a másik vinyómat (vagy leölteni ismét az egészet)
Idézet
Meg még azt a javaslatot tenném, hogy nem lehetne a leírásokat a kiszolgálóban elhelyezni? Sokkal összefogottabb lenne úgy.
Ezt én is támogatnám, mert elégé szét vannak szórva a dolgok.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1582 Dátum: 2006. Augusztus 27., 13:39:06 »
Idézet
Valaki esetleg nem tervezi, hogy egy kövérebb hozzászólás erejéig készitsen egy totális összefoglalót?
Valamelyik Marvel-halljakend nyilatkozta, hogy a CW megértéshez elég a "core" füzeteket olvasni, vagyis a Civil War-t. Minden más becsatlakozó füzet-beli történet csak fűszer, az egyes karakterek / csoportok külön sztoriját mutatja be, amit érdemes elolvasni ha érdekel a karakter / csoport, de ha nem, akkor bőven elég a CW-t olvasnod és értened.

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #1581 Dátum: 2006. Augusztus 27., 02:14:33 »
Kívánok jóestét mindenkinek.
Ahogy közeledik az ősz, rövidülnek a nappalok és hullanak a levelek(na jó azok még nem  ) úgy egyre inkább azt látom hogy a Civil War is elsuhant fölöttem   Azt hiszem már kezdem nem érteni a történetet. Pedig eleinte még totál képben voltam, de mostanra valahogy túl szerteágazó lett a dolog.  Valaki esetleg nem tervezi, hogy egy kövérebb hozzászólás erejéig készitsen egy totális összefoglalót? Nem kéne olyan atom részletes, csak hogy a fő szálból, az indítékokból, az összefüggésekből mi derült ki eddig. Meg hogy mire lehet már találgatni.
Előre is köszönöm széken

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1580 Dátum: 2006. Augusztus 26., 23:33:33 »
Na most már nézem is át a netet, hisz közel a megoldás  

Talán véletlen egybeesés, hogy Stark és Wilson Fisk (!!!) a főtulajdonosa a válalatnak??? Vajon csak véletlen egybeesés? Vajon ki a tégla?

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #1579 Dátum: 2006. Augusztus 26., 21:48:57 »
Kikerült a Wolverine 45 is.

Spoiler: Namor és Rozsi emberkednek, hogy akkor most még is kinek a köcsöge is legyen Nitro. Rozsi azzal érvel, hogy ő a szavát adta, hogy Nitro védelmet kap, ha beköpi azokat, akik felbérelték. Namor nemes egyszerűséggel tesz az egészre, mert hogy részéről ez bosszú. Kis bunyó jön, majd Namor és egy jobb egyenessel be is altatja Wolvit pár órára. Mikor felébred, Rozsi se rest, felcsörgeti Vasalót, hogy segítsen neki Namort lekövetni a víz alá. Vas szívesebben kimaradna ebből, de Rozs meggyőzi azzal, hogy ahogy Namor vízalatti ügynökei kellemetlenséget jelenthetnek a felszínen, ő is nyugodtan kellemetlenkedhet a víz alatt. Kis idő múlva a Vasaló feltűnik Atlantiszban, ahol megint ki-a-nagyobb-legény szófosás kezdődik, ahol kilukadunk az aktuális kérdéshez, Namor adja ki Nitrot. Mikor Namor egy indokot kér, Vas azt válaszolja, hogy egyből hatot is ad, és... snikt!  kibukkan a kezéből hat penge! Bezony, Wolvi az, Vas ruhájában. Kis bunyó Namor fogdmegjeivel, amiből kiderül, hogy az egyik, nőnemű illető férje hallgatja ki Nitrót, és hogy az atlantisziakat is érdekli az az információ, amit a robbantgató rejteget. Tűzszünet, mennek a rabhoz, aki addigra már kivégezte vallatóját(!), és bár kissé megviselt, lazán rárontana az újonnan jöttekre is, de Rozsi nemes egyszerűséggel levágja a jobb kezét, és ettől Nitro kicsit elszontyolodik. Ekkor jön egy kis lelkizés, Wolvi gyötrődik, hogy most mégis kinyírja-e Nitrót vagy ne, de aztán úgy dönt, hogy Namorékra bízza a dolgot.
Kicsit később, egy kocsmában jönnek össze a haverok - Namor és Wolvi - megbeszélik, hogy szent a béke, és Namor megsúgja, hogy a vallató halála előtt még mesúgta - és itt jön a lényegi információ - egy Walter Declun nevű fickó volt a felbújtó, aki egy Damage Control, Inc. vezérigazgatója. Ja, és Namor ismeri még a céges múltjából, és szerinte nem egy erkölcsös figura. Mik vannak!!!
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1578 Dátum: 2006. Augusztus 26., 10:50:34 »
Na csak jöjjön vissza a Hulk. Vasbarom olyan seggberúgást kap majd tőle. Öröm lesz nézni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #1577 Dátum: 2006. Augusztus 25., 21:08:28 »
A francba.Cap  Vast!!!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1576 Dátum: 2006. Augusztus 25., 17:56:19 »
Kutya baja. Mire a hellibázist lefékezik, már ő is Hill is talpon van. Igaz Tony emlegeti az orvost.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1575 Dátum: 2006. Augusztus 25., 17:42:01 »
Én is. Megérdemelné, amennyi szarságot művel manapság.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető horjb

• Venom
« Válasz #1574 Dátum: 2006. Augusztus 25., 16:02:54 »
Ajánlom nekik.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1573 Dátum: 2006. Augusztus 25., 15:53:40 »
Na ez érdekes. Remélem Vas legalább megnyomordik.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1572 Dátum: 2006. Augusztus 25., 13:34:47 »
TNA 23

Spider Woman -ezúttal a piros ruhás -a főszerepben.
 Jessica a jelekből ítélve bekólázva ébred egy szobában. A hírek a regisztráció főbb eseményeit taglalják: Spiderman személyazonossága, terroristának nevezhető-e Kap, stb. Csöngetnek, a plafonról használatba véve a kukucskálót megállapítja, hogy Fury az. A jelszóval viccelődve beengedi.
 Fury szerint a helyzet megváltozott a CW miatt. Jessica hátbalövi, amit ő fel sem vesz. Ebből és hogy nem hawannait, hanem gyári szivart szív kikövetkezteti, hogy valójában csak egy robot, amit Hill irányít. Rövidre zárja a vitát, de a Shield ügynökök, akik alighanem olvasták kritikámat a nem jól fedezett ablakokról lekapcsolják.
 A helibázisos Hill és Vas kihallgatják. Kiderül, hogy Tony szemét módon elárulta, hogy a Hydrának is dolgozott, és most árulónak tartják. Jessica komoly gondban van, mert egyedül Fury-nak jelentett, aki nem elérhető, mert lelepleződése után az NA-ból is egyedül csak Kap bízott benne, és mert a szülei is a Hydrának dolgoztak.
 Ekkor egy fegyver rövidzárlatot okoz a bázison, ami zuhanni kezd, pont egy város felett. Egy csapatnyi légimotoros Hydra kimenti Jessicát, és sorsára hagyja az eszméletlen Hill-t és a páncáljában csapdába esett Vast. A bázis kormányosai az utolsó pillanatban megakadályozzák a katasztrófát.
 Jessica egy trópusi szigeten ébred, ahol szabadítója egy kicsit szomorkodik, amiért a katasztrófa elmaradt, de elégedett mert a feladatot, az ő kimentését végrehajtották. A rövidzárlat fegyvert meg újra bevethetik még. Kiderül, hogy mindig is tudták, hogy Jessica Fury-nak dolgozik, mégis terveik vannak vele. A CW okozta változások improvizálást követelnek meg, a régi tervek követése helyett. A jelenlegi Hydra királynőt le kell váltani, és Jessicát akarják a helyére, mert ő Hydrának született, mert már a szülei is Hydrák voltak bla, bla...
 Jessicá-t nem hatja meg a felkínált hatalom, amiért még pár éve is ugrott volna, csak hogy befogadják valahova. Kitör a szigetről, annak generátorát felrobbantva és megsemmisítve a Hydra búvóhelyet.
 Megpróbálja felkutatni Fury-t, és így egyik búvóhelyén váratlanul rábukkan az ellenállókra. Kap mondja hogy készülnek visszavágni. Sírva kéri, hogy vigyék magukkal, mert már sehova máshova nem mehet.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 25., 13:41:45 írta Gorgonita »

Nem elérhető horjb

• Venom
« Válasz #1571 Dátum: 2006. Augusztus 25., 13:06:21 »
Igen. Kiváncsi vok kihalmeg a cw4-ben.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1570 Dátum: 2006. Augusztus 23., 23:14:17 »
Idézet
Na, sikerült tegnapról mára vagy 15 oldal lemaradást behoznom. Az a baj, hogy a pár általam gyűjtött címet mindig megvárom, és mivel ide hamarabb jön a leírás, ezért azután kénytelen vagyok jegelni ezt a helyet. De szerencsére tegnap megérkezett a posta, szóval hajrá!

Egy korábbi felvetésre reagálva: Pókembert én sem értem, hogy miért csodálkozik, hogy Vasember tud a Pókösztönéről. Egyrészt ő már korábban volt egy ideig hivatalos és tartalékos BA is, ők pedig nagyon komoly nyilvántartást vezettek/nek a tagokról, névvel (ami nem feltétlenül hozzáférhető a többieknek, de a rendszeren rajta van), képességekkel, stb. De tegyük fel, hogy Póki ezt akkor valami malőr híján nem töltötte ki. De ott van még pl. a csak általam is ismert esetek közül az, amikor magyarul is megjelent Marvel Extrában elstoppol az Angyalokkal a Pegazus Projekthez, ahol a gyenge kis földrengés után Kapi kérésére elmondja, hogy előr érzi a bajt, nála ez olyan, mint a hálószövés, vagy a légyfogás. (És szó se volt róla, hogy a követlen ütést, vagy iylesmit, hanem a bajt. Hiszen például az átöltözésnél is a pókösztönét vette sokáig igénybe, hogy nehogy meglássa valaki.) És az Angyalok mindne kalandjukról komoly jelentést készítenek, hogy később, hasonló esetekben felhasználhassák azokat.

A törvénnyel kapcsolatban pedig az a bajom, hogy - niylván az alkotók szándékának megfelelően - fekete-fehér. Vagy regisztrálsz és kormány alkalmazott leszel, vagy pedig bűnöző vagy. Viszont nincs meg a lehetőség, hogy békében élhess az erőddel, amennyiben nem, vagy csak elkerülhetetlen végszükségben használod. Lásd például Jessicát a NA 22-ben. Érthető, hogy a gyerekét akarja felnevelni és esze ágában sincs hősködni. Vasember meg engem sem győzött meg ezzel az "írj alá, aztán majd megoldjuk valahogy" hozzáállással. Vagy nézzük azt a magyarul is megjelent "nyúlembert", akivel Pókember találkozott. Nem akarta ő az erejét, és nem is használta, csak végszükség esetén, namármost, ő miért legyen kormányalkalmazott? Oké, regeljen be, aztán hagyják békén. Hiszen, egy példán keresztül megragadva, csak azért, mert tudok fegyverrel bánni, még nem biztos, hogy katona akarok lenni. Azonban peszr, hogy bejelentem, ha van fegyverem, mert engedélyköteles tartani, de utána hagyjanak békén, amíg nem használom. Vagy talán jobban megfogja, hogy csak azért, mert tudok egy vödör vízzel tüzet oltani, még nem akarok tűzoltó lenni. És ha ég a szomszéd háza, akkor állampolgári kötelességem segíteni, ha megvan rá képességem, vagy a lehetőségem. De ha én nem akarom minden este a környéket járni, és a tűzeseteket megoldani, mert egy sima könyvelő vagyok, akkor hagyjanak békén.

Bocsi, ha kicsit zavaros, igyekeztem érthetően írni. És mint mondottam, valószínűleg az alkotók szándéka is ez volt. Vagy ennyire ostobák  
A fegyvertartasi hasonlat azert is jo, mert az USA-ban ez sokkal tobbeket erinto kozeleti kerdes, mint nalunk. (Kis hazankban alig valakit erdekelnek a fegyverek, ott viszont ez olyan kozponti problema, mint nalunk mondjuk a marihuana legalizalasa.) Es ugye a CW elsosorban az amiknak szol, akik pontosan tudjak, hogy Texasban es altalaban delen MEG A FEGYVEREKET SEM KELL REGISZTRALNI es iszonyatos nagy felhordules van, valahanyszor a kozponti kormany megkiserli bevezetni.
Az X-Men filmek elso reszeben Kelly szenator fel is hozza a parhuzamot (igaz hogy nem altalaban a szuperlenyek, hanem csak a mutansok miatt, node ott csak mutansok vannak) egy masik szenatorral beszelve: "On tamogatja a fegyverek regisztraciojat... nos, nemely mutans egy kezifegyver erejenek sokszorosaval bir!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1569 Dátum: 2006. Augusztus 23., 18:35:14 »
Abszlute értehető: Ha van szupererőm, akkor nem feletétlenül leszek szuperhős\bűnöző.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1568 Dátum: 2006. Augusztus 23., 15:42:26 »
Na, sikerült tegnapról mára vagy 15 oldal lemaradást behoznom. Az a baj, hogy a pár általam gyűjtött címet mindig megvárom, és mivel ide hamarabb jön a leírás, ezért azután kénytelen vagyok jegelni ezt a helyet. De szerencsére tegnap megérkezett a posta, szóval hajrá!

Egy korábbi felvetésre reagálva: Pókembert én sem értem, hogy miért csodálkozik, hogy Vasember tud a Pókösztönéről. Egyrészt ő már korábban volt egy ideig hivatalos és tartalékos BA is, ők pedig nagyon komoly nyilvántartást vezettek/nek a tagokról, névvel (ami nem feltétlenül hozzáférhető a többieknek, de a rendszeren rajta van), képességekkel, stb. De tegyük fel, hogy Póki ezt akkor valami malőr híján nem töltötte ki. De ott van még pl. a csak általam is ismert esetek közül az, amikor magyarul is megjelent Marvel Extrában elstoppol az Angyalokkal a Pegazus Projekthez, ahol a gyenge kis földrengés után Kapi kérésére elmondja, hogy előr érzi a bajt, nála ez olyan, mint a hálószövés, vagy a légyfogás. (És szó se volt róla, hogy a követlen ütést, vagy iylesmit, hanem a bajt. Hiszen például az átöltözésnél is a pókösztönét vette sokáig igénybe, hogy nehogy meglássa valaki.) És az Angyalok mindne kalandjukról komoly jelentést készítenek, hogy később, hasonló esetekben felhasználhassák azokat.

A törvénnyel kapcsolatban pedig az a bajom, hogy - niylván az alkotók szándékának megfelelően - fekete-fehér. Vagy regisztrálsz és kormány alkalmazott leszel, vagy pedig bűnöző vagy. Viszont nincs meg a lehetőség, hogy békében élhess az erőddel, amennyiben nem, vagy csak elkerülhetetlen végszükségben használod. Lásd például Jessicát a NA 22-ben. Érthető, hogy a gyerekét akarja felnevelni és esze ágában sincs hősködni. Vasember meg engem sem győzött meg ezzel az "írj alá, aztán majd megoldjuk valahogy" hozzáállással. Vagy nézzük azt a magyarul is megjelent "nyúlembert", akivel Pókember találkozott. Nem akarta ő az erejét, és nem is használta, csak végszükség esetén, namármost, ő miért legyen kormányalkalmazott? Oké, regeljen be, aztán hagyják békén. Hiszen, egy példán keresztül megragadva, csak azért, mert tudok fegyverrel bánni, még nem biztos, hogy katona akarok lenni. Azonban peszr, hogy bejelentem, ha van fegyverem, mert engedélyköteles tartani, de utána hagyjanak békén, amíg nem használom. Vagy talán jobban megfogja, hogy csak azért, mert tudok egy vödör vízzel tüzet oltani, még nem akarok tűzoltó lenni. És ha ég a szomszéd háza, akkor állampolgári kötelességem segíteni, ha megvan rá képességem, vagy a lehetőségem. De ha én nem akarom minden este a környéket járni, és a tűzeseteket megoldani, mert egy sima könyvelő vagyok, akkor hagyjanak békén.

Bocsi, ha kicsit zavaros, igyekeztem érthetően írni. És mint mondottam, valószínűleg az alkotók szándéka is ez volt. Vagy ennyire ostobák  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 23., 15:44:36 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1567 Dátum: 2006. Augusztus 21., 11:27:14 »
KÖSZ A VÁLASZT, MOSTMÁR LEGALÁBB EZT IS TUDOM!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1566 Dátum: 2006. Augusztus 20., 17:53:59 »
Idézet
3. A Thunderbolts 105-be mikor Zemo megmutatja az arcát Capnak egy öreg emberé, úgy néz ki mint Vörös Koponya 2006-os kiadásba, a Thunderbolts 103 végén mikor egy csajnak (talán Melissa) mutatja meg fiatal ember arc
Zemo arca szétégett, amikor megmentette Cap életét. A nőcinek egy "álarcot" mutat, ami nem meglepő, mert holografikus álcák évtizedek óta vannak a Marvel Univerzumban.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1565 Dátum: 2006. Augusztus 20., 16:44:35 »
KÖSZI A VÁLSZOKAT!!!  

MOST MÁR OKOSABB LETTEM EZEKBE A KÉRDÉSBE.
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1564 Dátum: 2006. Augusztus 20., 16:23:21 »
Végre nem kiabáltad végig az egészet...

1. A Mennydörgők most gyakorlatilag olyan minden szuperbűnözőt elszívó bandaként operálnak, akik "meggyőzik" a rosszfiúkat, hogy legyenek jófiúk, és segítsenek a többi rosszfiú ellen. Azok a tartályok azt a célt szolgálják, hogy agymossák a vendégeiket, Zémó szolgálatába állítva őket.

2. Ha jól emlékszem, akkor valamiféle fegyházat, vagy korrekciós/átnevelő intézetet akarnak létrehozni a legújabb F4-es és Pym-féle technológiával, ezért volt ott Reed is, hogy segítsen megépíteni. Zémó meg ugye a szuperbűnözők ügyére ráállított ex-szuperbűnöző, ezért volt ő is ott.

3. Nem olvastam még. De a mostani Zémó nem megint a régi Zémó, csak valami fiatalítókúrán esett át? Vagy most már stabilan a fia van?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1563 Dátum: 2006. Augusztus 20., 16:09:13 »
Lenne egy pár kérdésem, mivel a C.W. Thunderbolts 103-104-105 van egy jópár
dolog amit nem értek, mivel az angolom majdanem a 0-val egyenlö.
HA VALAKI TUDJA A VÁLASZOKAT SZIVESEN VESZEM.

1. A Thunderbolts 103-ba az utolsó dupla oldalom kik azok a superhősök v.gonoszok a falon? miért lógnak ott? milyen akciókra készülnek?

2. A Thunderbolts 104-be Reed Richarcd segít Zemo bárónak? -mit, miért?  

3. A Thunderbolts 105-be mikor Zemo megmutatja az arcát Capnak egy öreg emberé, úgy néz ki mint Vörös Koponya 2006-os kiadásba, a Thunderbolts 103 végén mikor egy csajnak (talán Melissa) mutatja meg fiatal ember arc--ezt nem értem.  

Amugy a szövegek, nekem legalábbis elég értetlenek (0 angol)

Ha valaki tudna, dobjon már fel egy összefoglalót ezekről a füzetekről.[/font]
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1562 Dátum: 2006. Augusztus 20., 11:41:12 »
Ok. Megoldódott a problem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1561 Dátum: 2006. Augusztus 20., 09:28:30 »
már egy ideje új technikát kell alkalmazni    próbáld a linken állva jobb katt és cél mentése más néven formációt... ha nem jön be, van még tipp
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 20., 09:28:42 írta Micho »